Arkadaşlar 2 yıldır evliyim yeni doğum yaptım 35 gün oldu eşimle ilk kez geçen ilişkiye girdik kısa süreli her neyse dün tv izliyoruz survivor da bir kız danss ediyordu böyle açık seksi bir kız izledik eşim hemen bana döndü böyle işte yakınlaştı öptü vs sonra bir ands dikkatimiz dağıldı tv ye baktık bende o sırada oral yapmaya başladım ona tvyi izliyor ama hrp böyle mesela ben oral yaparken hep başka yere bakıyor böyle sabit birr şekilde seste çıkarmıyor acayip sinir oluyorum sizce neden böyle yapıyor bende bıraktım zaten sonra bana hatta dönüp gülerek sen ne yapıyorsun dedi espri ile beende güldüm çok devam etmeden bıraktım sizce yaptığı ayıp değil mi ben mi abartıyorum ve ya söylemem gerekir Mi ona?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşim doğum yaptığında 7 ay ilişkiye girmek istememişti. senin kıymetini bilsin. ayrıca oral nedir bilmem, asla yapmaz. eşin bu keyfin kıymetini bilmiyor ve sen ona oral yaparken sanki taşa oral yapıyomuş hissi veriyor sana. o hissi bilirim. biz de ilişkideyken eşim resmen başka şeylerle ilgileniyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar sinir. Oluyorum ki ben şeyiyle oynuyorum resmen ki dikişler hala acıyor adam dönmüş tv izliyor söylicem valla ben düşkünüm biraz o da biliyor bunu ama kusura bakmasın yani bende mal değilim
Cevap sahibi+1 yıldikişlerin acırken bile ilişkiye girdiğini okuduğumda zaten ilişkiyi sevdiğini anlamıştım. kocan buna o kadar alışmış ki, "elimin altınd"a hissine, senin yokluğunu bilmediğinden varlığının kıymetini hissettirmiyor. yoksa el üstünde tutulacak kadınsın cidden. resmen baş tacısın
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin cogu eşleriyle cinselik yaşarken haayal dünyaları acık bakalarını veya başka cinsellikleri hayal ederlerzaten ısıkların sönük karanlı oluşu buyüzden etkilemez onları bedenen orda ruhen hayal ettigi yerdedir kendini esine verenler ışık acık olmasını ister insan yedigi yemegi görüp daha cok iştahı acılmazmı karanlıktamı yenir yemek bazende gözler acık dalarak hayal ederler seninki gibi o tv deki kızı hayal etmiş hayal ederkende oan orda olmazlar sizi duymaz anlamazlar anı zamanda bu aldatmaya egilimdir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAbartıyorsun sen oral yaparken senin yüzüne bakmaz zaten
İkincisi tv de başka bar kız arzulamış olabilir uzun zamandır yapmamışsınız sonuçta sende kendini arzulatabilirsin ya da onu kendine bağlayarak başkasını arzulamasını engelleyebilirsin00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kızı Seksi bulunca ağzının suyu akmış. Aklına geç de olsa yanında karısının olduğunu anlamış, ama kendini karısına değil hala o kızda düşünmeye devam etmiş. Emin ol ki sen oral yaparken o kız yapıyor diye düşünmüş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı saygısızlıktır. Sen oral yaparken sana ve zevke değil televizyona odaklanması sana değer vermediğini gösterir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Bence onun seni yok sayması büyük terbiyesizlik insan fantezi kurabilir ama bu eşiyle olmalı olmalı kafasında TV de ki karıyı arzulayıp seni yok saymadı ayıp sana tavsiyem erotik film aç birlikte izlerken şimdi bu adam burada olsaydı sende bizi izleseydin de çıldırt onu bak nasıl sana odaklanacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende gordum o hatunu iyi biseydi ama beli kalindi biraz. Neyse konuya donelim. Bende fashion tv acarim ama ondada eskisi gibi degil araya herif serpistirmisler bir kadin bi erkek cikio ardarda benim bamya bi asai bi yukari kafasi karisio bende acmiom artik. Senin koca da o ortamda tek kizlar yokken rahatsiz olmuyormu ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalın biri işte kusura bakma. Ne demek oralı olmuyor ve bunu hep yapıyor diyorsun yok gülüyor falan en sevmediğim şeyler birde üzerine gevşeklik. Sende madem TV karşında falan yapma şu işi zaten kafası gıdık senin kinin
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen onu yarlaken o an tv ye bakıyorsa kaffasındaki kişi sen degil gördügü kadındır. yoksa seni cidden o an arzuluyor olsa tv ye degil sana bakardı inlerdi bisey yapardı... böyle eşi var adamdaki havaya bak
00 Yorumla
+1 yılSenin kıymetini bilmesi lazım daha yeni doğum yapmışsın onu önemsiyorsun ilgileniyorsun. İşte kimleeer kimlerle beraberrr kadere bakk!! :) Bizde bizimkinin çevresinde köpek olalım tık yok!
02 Yorumla
Soran+1 yılValla inanın elimden geleni yapıyorum adama yok ya bir kere bile geri çevirmedim adam tam bir odun ulan en iyisini başım ağrıyor diyenler yapıyor gerçekten ben bu halimle bile bişeyler yapmaya çalışıyorım ama nafile
- +1 yıl
Yok yaa bize denk gelmez işte böylesi
Vay anasını sayın seyirciler biz oral yapsın diye ığraşıyoruz ayrıca bence siz oral yaparken size iltifat söylesin yüzünü okşasın gözününüz içine baksın gerekirse gögülerini okşasın yani o zevk alırken size aldırması lazım
00 Yorumla
+1 yılbence doğru değil böyle her fırsatta güzel oral yapan bir eş bulmak oldukca zor bence eşin çok şanslı ve bu şansı değerlendirmiyor seninle ilgilenmiyor çok üzücü
00 Yorumlabence eşin sneinle birlikteyken bile yani ilişki sırasında aklında başka kadınlar oluyor seni değilde onları şeye diyor gibi yapıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bilmiyorum ama aşırı rahatsızım bu durumdan
- +1 yıl
bak bende evliyim anlarım bu işlerden bir erkeğin en zevk aldığı şeydir oral yapılması eşimde yapar yaparkende ben sırf onu seyrederim zevk alışını tat alışını kendini vermesini inan çok etkiler çok tahrik eder beni ama asla başka bir şeye bakmam sırf eşimin yapışına odaklanırım.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen Boşalmamak için başka birşeye odaklanmış canım kötü birşey yok ki
20 Yorumla
+1 yılDikkatini sana değilde başka yerlere veriyorsa iki nedeni vardır, ya erken boşalmak istemiyordur, ya da başkasını düşünüyordur o anda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO an canı istemiş ve sizi kullanmış bu gayet doğal bir şey. Kötü olan şu, kadının yatakta çıldırıp sınırsızlaşması ve fantasilerin en üst seviyesini istemesi. Birde böyle bir konuşma geçse kim bilir nasıl olursunuz.
00 YorumlaSöyle tabi ki seninle ilgilensin sadece o sırada başka yere bakmak ne demek
12 Yorumla- +1 yıl
Bune ya herkez haydar dümen olmuş
- +1 yıl
sen oralda güveniyor musun kendine?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıp tabiki. Zevk almalı aldığını belli etmeli sana. Yemişim survivorunu deyip olayı ele almalı kendi sana yedirmeye başlamalıydı. Öyle işi bilmeyen erkeklere senin gbi mükemmel kadınlar denk gelir zaten. Bizde olsa bekle ki ağzına alsın
00 Yorumla
+1 yılTv de ki kız ona oral yapıyormuş gibi düşündüğüne eminim 😉
00 YorumlaTabii ki söylemen gerekir, sonuçta kafana takılan şey sonra büyür problem olur. Kurarsın kafanda.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Hemen Boşalmamak için başka birşeye odaklanmış sorun etme
00 Yorumla
+1 yılyani çabuk boşalmamak için başka şeylere odaklanıyor olabilir
00 Yorumlao an daha fazla zevk almak yani daha uzun süre zevk almak icin baska bir seye odaklanirlar
00 Yorumlaseks karşılıklı saygı işidir. Odaklanılması gereken tek yer birbirinizdir. Adam düşüncesizlik etmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu yalarken o baska kızları mi hayal. Etti dersin?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem olabilir
- +1 yıl
Sende de oluyor mu bu?
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Öünkü hep oral yaptığın icin artık zevk vermiyor ona
00 Yorumla O ödülü kazanan ünlü takımıydı ve merve ya da melisa olamazda gittiklerinbi parti vardi ordaki kizdir. Her neysw kocan onu hayal ederek seninle vakit geçirmiş
11 Yorumla
Soran+1 yılAynn o beyazlı kız varya dans eden ona baktı baya kesin ondan ama o dans ederken bana doğru döndü bakmadı sonra ekrana seviştik baya sonra indi bir anda acayip sinir oldum bugün de söyledim dedim bir daha ben senle ilgilenirken tv ye bakarsan çok kötü olur ne alaka aşkım diyor
+1 yılAldığı hazzı göstermeliymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO hazzı aldığını göstermeli. Senin gözlerine bakmak varkrn...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılabartmıyorsun onun yapğtıgı olay erken boşalmayı önlemek sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılbir kere demişti gerçi ondan mı yaa sabahtan beri başının etini yedim şöyle öyle diye
- +1 yıl
Anlamadım tam olarak yazdığını karmakarışık olmuş
+1 yılBekledigin tepkiyi alamamissin ondan abartmissin gibi
00 Yorumla
+1 yılerken boşalmamak için dikkatini başka yerlere verip dağıtıyor
00 YorumlaEvliliğin nasıl gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYani çok iyi sayılmaz eşim işsiz ve kirada oturuyorz kenarda 40 bin tl paramız var Çokta iyi değil yanii eşime kızıyorum çok bazen sorumsuzluk yapıyor sahte ehliyet almış önceden şimdi cezasını biz çekicez
Bi sure yaklasma burnu surtulsun
10 Yorumla
+1 yılAklı tvdeki kızda olmalı
00 Yorumla
+1 yılSaygısızlık bence. Ben olsam o kafasını...
00 Yorumla
+1 yılYalamaya devam etseydin mecbur odaklanırdı sana :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen yaparken başkasını hayal ediyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalmamak için kafasını dağıtıyor
00 Yorumla
+1 yılAbartıyor olabilirmisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyiptan ote sana saygisizlik yapmis
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birkaç zaman oral yapma bırak anlasın
02 Yorumla
Soran+1 yılYok söylicem yani aslı da önceden de söyledim ama neye yaradı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni umursamamış bile
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil saygısızlık bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsağlık problemleri olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılkilo lu, Sigara alkol vs.
kullanıyorsa ondan da olur
Soran+1 yılYok bir kere erken boşalıyorum ondan demişti ft gıcık oluyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman sana ilgisi azaltmıştır.
azrulamıyor. tv deki kıza ereksiyon oluyorsa.
sıkıntı sende
Gizli Üye(36-45)+1 yılDikkatini çekememişsin
09 Yorumla
Soran+1 yılYemi doğum yaptım yahu tanga mı giyeyim elimdeki ile idare etsin yani
Soran+1 yılKi sürekli de elimle oynuyorum şeyiyle buna rağmen indi yani ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılYa oral yaparken nasıl iner
Soran+1 yılYok bıraktım sinirlendim artık sonra elimle uğraşıyorum tvye daldı indi
Cevap sahibi+1 yılCekici bulmuyo galiba seni
Soran+1 yılValla önceden buluyordu şu an kilo aldım ister istemez heralde bulmuyor güzel karım deyip duruyor ama hiç sanmıyorum baksana kadını görünce azdı bence yani kadında baya güzeldi yani hayır o zaman başlatma değil mi o kadar sinir oldum ki yapmayacağjm bir daha burnu sürtsün aslında demek istiyorum tvye bakarak boşal sen öyle seviyorsun heralde diye de demiyicem
Cevap sahibi+1 yılHaklısın sinir olmakta ya oral yapiyosn insan sacinidan tutar izler seni öyle .
Soran+1 yılHayır ses bile çıkarmıyor ya çok nadir yani sesi bile çıkmıyor mal gibi tvye bakıyor sinir olmamak içten değil ben daha bu halimle senle ilişkiyi kabul etmişim naz yapmıyorum dikişler im ağrıdığı halde sen bana bakma valla başım ağrıyor diyenler mutlu değerleri var en azından been hiç hayır demediğim için mutsuzum bundan sonra bende naza çekicem
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle her istediği zaman ulaşamasın bakalım neler olucak:) sıkıntıları söylesen açık açık belki farkında bile değil ne yaptığının
+1 yılAy bu ne söyle
21 Yorumla
Soran+1 yılEvrt çok sinir bozucu bende bıraktım zaten o kadar gıcık oldum ki zaten lohusayım üstüme geliyorlar ben kalkmış oral yapıyorum adama bak
Gizli Üye(18-24)+1 yılgevşek gevşek gülmesi okurken sinir oldum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Abarttin
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki doğru mu mesela sen oral yaparken eşin pür dikkat tv izlese bir kere bile bak asa
Soran+1 yıltamam ama başta bana sataşıyor tvde karı gördü seksi oynayan azdı o an sonra döndü biraz seviştik bitti indi sonrasında sence ben miyim abartan başlatma o halde
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence soyle ne yaptıgının farkında degıl
00 Yorumla Soyle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kıymet bilmiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDerdini sevsinler
00 Yorumla Tâbi konuşmalısınız sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılBaşka kadını düşünerek senxen zevk almaya calısmıs
00 Yorumla
+1 yılNasıl eşler var ya
00 Yorumla
+1 yılAyip
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence televizyondaki kızı arzuladı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayril bence.