Gizli Üye(36-45)+1 yılBosanmak istedigin zaman iyi bir avukata git ve ahlaksizi, serefsizi iyi bir ders ver.
Benim bildigim bosanma istemi + nafaka istemi + maddi tazminat + manevi tazminat istemi komple bir dava acabilirsin. Bu nasil ahlaksizlik, utanmadan birde akil veriyor.
Hic bekleme, ailenlede bu olayi konus ve bosan. Bir kere aldatti af edeyim dersen, emin ol cok püsman olursun. Ayrilmassan, kendisi dahada kendinden emin olarak rahatlikla aldatmaya devam eder.
Ben böyle erkekleri anlamiyorum. Insan kendi namusu var iken, nasil giderde baskasiyla beraber olurlar. Hic mi ahlaktan nasip almamislar. Kadinlar bizim icin bir emanettir, emanete hayinlik yapilmaz. Yok anlasamiyorsan bu kadin ve erkek icin gecerli ozaman ayrilirsin. Ama aldatmak cok cirkin birsey.
Sana tavsiyem, tabiki senin kararin, hic bekleme bosan. Bosanmak güzel birsey degil, ama bu durumda bosanman dogru olanidir.
Ben kadin olsaydim midem kaldirmazdi, diye düsünüyorum. Adam dayaklik. Gecmis olsun. Yolun acik olsun! Allaha havale et!05 Yorumla
Soran+1 yılSağol parasında pulunda değilim ne hali varsa görsün.
Cevap sahibi+1 yılParasinda pulunda olmadigini bende düsünüyorum. Ona tek bir ders icin yap diye yazdim. Parasini kullanmassin, bir yerlere bagislarsin o baska tabi. Ama yaptigi hayinlik, serefsizlik yaninda kalmasin. Hukuk yolu ile bir ders ver diye yazmistim. Tabiki sen bilirsin. Ama bosanarak en iyisini yapmis olursun.
Cevap sahibi+1 yılBirde dikkat et, zaman acamasinina ugramasin. Zaman kayip etme. Herseyin zaman acamasi var. Bu zina (aldatma) yapan bir es icin süre nasil onu bilemiyorum. Ama zaman kayip etme. Iyi arastir ve ona göre karar ver.
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi olsun. Yolun acik olsun. Insallah ileride hayirli bir kismetin cikar ve ömür boyu mutlu olursun.
Soran+1 yılSağol iyi dileklerin için.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhlak diye birsey kalmamis. Tabiki bosanma hakkin var. Cocuk yok ise, hic bekleme bence ayril. Bir kere aldatan, herzaman aldatmaya meyilli dir. Bu zaten, normal birseymis gibi, utanmadan aldattigina göre ahlak denen birsey kalmamis. Böyle kisiler tehlikeli, zamani gelir karisini bile satmaya calisirlar. Aman dikkatli ol. Hayatini mahvetme.
Evlenmek basit birsey degil. Evlenen insanlar sadik olmalari gerekir. Yok sadik olamiyorsan ozaman ya evlenmessin ya da bosanirsin ve ne yapmak istersen yaparsin.
Burada kadinlar dikkatli olmalari gerekir. Tek Dini nikah yapipda evlenmeyin. Önce resmi nikah sonra dini nikah. Sonra hic bir hakkiniz olmaz.
Gecmis olsun! Yolun acik olsun! Hayirlisini dile! Selamlar01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi çok ilşki devam ediyor böyle...adam karısını aldatır,kadın boşanıcam der bir türlü boşanamaz,sonra karşı komşunun kocasının yatagında bulur kendini,sonra o kadında bunu öğrenir bilmem kimin kocasıyla yatar vs vs vs vs...o kadar çok duyuyorum ki bunu aklım almıyor,evlilikten soğuyorum...
01 Yorumla- +1 yıl
sen yine de iyi birini bulursan evlen
neden öyle bişey diyo?
22 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum aldattığını yüzüne vurduğumdan beri böyle hayvan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılBacim kusura bakmada seninkide tam bir o.c mus..nasil bir cumledir hic ana baba terbiyesi almamis belli..bole adamlarada senin gibi iffetli namuslu kadinlar duser kiymetini bilmez picler..Allah yardimcin olsun sakin ha sirf intikam icin biriyle birlikte olma iffetini bozma bosa gitsin pust u
05 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bir şey yapamam zaten.
- +1 yıl
Allah yardimsin olsun bacim..en iyisi zina yapma bir dunya gunahi var...inansiz gitmekle ayni derecede...yapip yapip allaha siginif af dilemeklede olmuyor bikincli yapilan birsey affolurmu?aman koru kendini ayril yeni bir hayat kur yasin ufak yeniden evlenirsin korkma..ibs guzel seyler olur hayatinda
Soran+1 yılSağol.
- +1 yıl
geçmiş olsun ya..üzüldüm ama bu adam için ne ne dernir bilmem ki...cocugunuz varmıydı?
çüş yani o kadarda olmaz ne adamlar varmış ya biz iyi namuslu bir bayan bulsakta evlenelim diye bakıyoruz bakıyorumda namussuz adammış valla kötü bir durum ben olsam sizin yerinizde hemen boşarım bu lafı duyduktan sonra bir ömür boyu yaşamam onunla vede yaşanmaz.
00 Yorumlainsan demeyi bırak yapmazda tutki yaptı bu şekilde piskinlikle sölemez hadi o kadar şerefsiz söyledi diyelim git sende yap nedmek tam bir o.ç luğu beş dk durma boşan onunla yazık günah inş çocuk yoktur yazık öyle bir babası olmasına üzüldüm senin adına
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğumuz yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılserefsizin onde gideniiii. birak sen guzelim hanim hanimcik hatunu git baskalariyla yap. resmen o.c ! allaj islah etsin boylelerini. sen ellini sallasan ellisi be peeeh. ayril kiz. bu senin pesinden cok kosar rahat birakmaz ama :/? ser3fsiz ya!
allah yardimcin olsun guzelim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo...ç işte seni baskasıyla hayal ediyorum filan derse yakında sasırma bu piskolojideki insanlardan cıkıyo böyle sapkın fantaziler adi herif. uyuz oldum ibn eye yenge kusura bakma. cok ya anlartılmıcak kadar itce acıklamsı yok bunun ne biçim insanlar yasıyo bu dünyada anlam veremiyorum.
00 Yorumla
+1 yılerkek adam bunu demesi mümkün degil eger dediyse o insan olamaz hayvan bile eşini kıskanır bu varlık hangi katagoriye giriyor bilmem
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ciddi yüzüme baka baka dedi.
- +1 yıl
kusura bakma ama bu insan müsvedesi seni sevmiyor demiyorum hiiiiiiiiiiç sevmiyor bence
Cinsellik konusunda 486 cevap paylaştı. Bir an bile bekleme ayrıl.Böyle bir zihniyetteki bir insanla aynı ortamda bulunmak bile utanç verici.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanacağım zaten o kesin de kendime kızıyorum ben.
- Cinsellik konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılRuhu kaybolmuş karakter yoksunun bence de boşanın bunu söylese söylese afedersin gavat der, nasıl bir ruhi haletiye içine girmiş böyle boşanın hiç beklemeyin puştun.
10 Yorumla boşverın sız onun sevıyesıne dusmeyın,bende yapayım deyıp cırkınlesmeyın,adam zaten karaktersızmış kurtulmussunuz, allahın sevdıgı kulu ımıssınız
00 Yorumlatamam da iyi anlaşıyorsanız ve sana da bu serbestliği tanıyorsa neden boşanıyorsun sebep ne ?
013 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne olsun arkadaşım ?
Soran+1 yılEvet bu ve bence fazlasıyla geçerli bir sebep boşanmak için.
Soran+1 yılYuva mı kalmış ortada.
Soran+1 yılGeri kafalılıkla ne alakası var bunun ?
Soran+1 yılİstemiyorum bu saatten sonra.
- +1 yıl
Dininin görüşlerine saygı duyan veya kendini kocasına saklamak isteyen ,ki bence kocasına verebileceği en güzel hediye bu herhangi bir kadının, herkesin görüşüne geri kafalıca düşünüyor diyorsun.Daha da gerilere gidersen tarihte senin kafada çok insan var.Kim geri kafalı bir daha düşün.Çoğu kadının arayıp da bulamadığı hoca diyerek de boşu boşuna kendi kendini tatmin etme...
Ben eşimi aldatsam ki hayatım üzerine yemin ettim asla olmayacak , bunu eşimden saklamam ve af dilerim , adama bak ben sana karışıyor muyum demiş ...
00 Yorumlakızlar herzaman en iyisini bilir sonrada böyle senin gibi ne kadar salakmışım der, burdan ne sonuç çıkıyor , aklı başında insanların büyüklerin öneri ve tavsiyelerini dikkate almak tabiki...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltez zamanda kurtul ondan allah bildiği gibi yapsın onu..evlenmeden flörtleşmediniz mi hiç mi tanıyamadın çok üzüldüm ben senin adına çok :(
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır tanıyorum.2,5 yıllık evliydim.
Cevap sahibi+1 yılof içim karardı insan kime güveneceğini bilemiyor vallahi :((
Soran+1 yılDevir çok kötü.
O da boşanmayı göze almış demektir. Tabii yine de bunu demesi mazeret olamaz.
00 YorumlaDer canım der. Daha neler diyolar sen gene iyisin. Ayrıl kurtar kendini.
02 Yorumla- +1 yıl
Sende mi evlisin?basina geldimi boyle birsey?
- +1 yıl
Anladim tsk ederim..gecmis olsun..bu arada..Allah yardimciniz olsun..
evlilik işte böyle berbat bişey tatlışım. o yüzden karşıyım.
00 YorumlaCinsellik konusunda 498 cevap paylaştı. Sende yap o zaman adam oldukça genişmiş onay vermiş
024 Yorumla
Soran+1 yılGenişliği batsın hayvan herif.
Soran+1 yılUğraşmayacağım ama ben bununla iyi kötü 5 yıl geçirmişim ona yanıyorum.
Soran+1 yılEvet şimdilik sindirmeye çalışıyorum.
Soran+1 yılBen o tarz şeyleri kaldırabilecek biri değilim bunu biliyor asla yapmam.
Soran+1 yılİstesemde yapamam kaldıramam.
Soran+1 yılBen tek eşliliğe inanıyorum.Allah kahretsin ki seviyordum da eşimi.Zaten sevmesem bu kadar kırılmazdım.
Soran+1 yılSürdürmeyeceğim.
Soran+1 yılSağol.
Soran+1 yılTeşekkürler.
Soran+1 yılKurtulma kısmı öyle ama insan kendini değersiz hissediyor bir yerde.
Soran+1 yılUmarım senin dediğin gibi olur.
Soran+1 yılİnşallah,sağol.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz öncesinden çıktınız mı daha önceden farketmedin mi huylarını
05 Yorumla
Soran+1 yıl2,5 yıl sevgili kaldık.2,5 yıldır da evliyim düşün.
Cevap sahibi+1 yılve ona rağmen bilmedi isen tanımadı isen karşı tarafa helal olsun(!) derim ama maddi gücün varsa imkanların da elverirse sevilmeyen helal olan boşanma yoluna gidebilirsin adam yolunu çizmiş gibi
Soran+1 yılBoşanacağım zaten.
Cevap sahibi+1 yılAllah sonunuzu iyi etsin inşallah iyi olursunuz
Soran+1 yılinşallah
Cinsellik konusunda 322 cevap paylaştı. yol ver gitsin yazik sana bastan anlamadin mi ne mal oldugunu
00 YorumlaFevri davranma, evi terk etme ve hukuki yardım al. Avukata mutlaka danış, sonra davalar sıkıntılı geçiyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen açtım.
Soran+1 yılEvet.Ama benim hiçbir maddi beklentim yok yeter ki hayatımdan çıksın.
tek kelime ile şerefsiz. sevgi ve aşkı bırak saygısı bile yok. direk bitir derim
00 Yorumlaböyle adamları diri diri haşlayıp cinsel organını kesip farklı biryere montaj yapacaksınki aklı başına gelecek
00 Yorumla
+1 yıleşin her şeyi önceden kabullenmiş olmasa utanır ve mahcup olurdu. ama seni kafasında çok önceden bitirdiğinin göstergesi olmuş bu pişkinliği
00 YorumlaOros-u Çoçuğu kavramını somut hale getirmiş senin kocan.
00 Yorumlasözlerinde ciddi olduğunu zannetmiyorum. senin yapmayacağını bildiği için söylemiştir de.ciddi olmasa bile söylenecek söz değil
00 Yorumla
+1 yıleee canım seni daha önce çok seven vardı onla olmak istemedim gittin bunu buldun demi karizma yakışıklı diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık ya bir de öyleleri erkeğim diye geçiniyor valla yazık...
10 Yorumlaserefsız az kalır o herife walla baq... lan buyuk konusmayım ben karıma bu lafı demıs olsam Ankara hısar kaleden atarım lan kendımııı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de başkasıyla takıl o zaman. "open marriage" kafasında takılın.
07 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapabilecek biri değilim.
Cevap sahibi+1 yılİleride yapacaksın ama tek fark, kimliğinde bekar yazıyor olacak. Kafanda bitirdikten sonra ne yazdığı önemli mi?
Soran+1 yılHer önüme gelenle beraber olamam mesele bu.
Cevap sahibi+1 yılHer önüne gelenle beraber olma. Ben de olamam ve olmuyorum.
Seçici geçirgenim.
Soran+1 yılSeçicilikten değil duygu meselesi.
Cevap sahibi+1 yılBi' zaman sonra her şey başladığı yere geri dönecek. Duyguların da. O zamana kadar soyutla kendini o halde.
Soran+1 yılTavsiyen için sağol,aklımda tutarım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMına kodumun pezevengi :>o
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHöh be abi 2.5 yıllık evlilikte hem de direk boşan
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılniye öyle bir şey diyor çokmu mutsuzsunuz ?
00 Yorumla Çoktan bitmiş evliliğiniz.
00 Yorumla
+1 yılKac yasinda o serefsiz
02 Yorumla
Soran+1 yıl30
- +1 yıl
Hayatinda herseyi yasayan ve hicbiseye onem vermeyen biri sanirim. Zaten oyle olmasada bosaman dogru karar olur nafaka koparmaya calis
herşey gönlünce olsun... hayırlısı artık..
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHemen boşanman iyi olur dediğin gibi.
00 Yorumla tıp buna kişilik bozukluğu diyor biz ise ..
00 Yorumlaben ortada bir insan, adam ya da erkek göremedim?
10 Yorumlaallah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDavayı hangi konuda açtınız ve deliliniz var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbildiğin sapkın aşağılık herifin tekiymiş.
00 Yorumla
+1 yılsen yatakta memnun etme ondan sonra neden yaprı suçlu sensin
06 Yorumla
Soran+1 yılHer memnun olmayan kadın gidip kocasını mı aldatsın bu ne iğrenç bir mantık? Memnun değilse söylesin insan gibi boşansın.
- +1 yıl
vallaha ben aldatırım açık konuşayım kadınım beni doyurmalı ki gözüm dışarıda olmasın yaş kaç sizin
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
haklı değilmiyim şimdi harbi ol yazdıklarımda kızın delikanlısı erkeğin delikanlısından daha delikanlıdır
Soran+1 yılYatakta memnun değilim diye gidip kocamı aldatmam aynısını da karşımdakinden beklerim.Beğenmiyorsa boşansın.Hadi aldattın git sen ne yaparsan yap ne demek ?
- +1 yıl
tabiki seni de memenun edecek ilişkide ama kadınlar erkeği kaçırmak istemiyosa cinsellik çok önemli bence
Hadi hayırlısı olsun inşallah bir sorun çıkarmaz
00 Yorumla
+1 yılvay be. nasılda tanıyamadın kız sen bunu
00 Yorumlasenin kocanın te am.q
00 Yorumlaerkekligin haline bak..ne hale gelmiş.yazık:(
00 Yorumlaen iyisini yapmışsın hayır gelmez ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO.Ç. ile evlenmişsin.
00 YorumlaŞerefsizmiş senin kocan
00 Yorumlavay 0rospu çocuğu...
12 Yorumla
+1 yılOhaa artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be. jhoıpolş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026