Cinsel Yaşam Karısı yanaşmıyor diye onu seven kıza oral yaptırmak istiyor sizce bu doğru mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 adam karisini aldatmis olmuyormu yaaa? Güncellemeler1 yıl Artik ondan okadar cok tiksiniyorumkiii, igrencc yaaaiyi ki ama iyi ki olmamis Karısı yanaşmıyor diye onu seven kıza oral yaptırmak istiyor sizce bu doğru mu? Cevapla Aldatma Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
MasumlarMüzesi Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 90% 1 yıl İşin komik tarafı karısına baskın olamayan bir erkeğin başka bir kadına baskınlık kurmaya çalışması 1 2 Yorumla Soran 1 yıl aynenn oylee yaaa Yorumla MasumlarMüzesi 1 yıl Napiosun Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aldatmış oluyor tabiki, sebeplere bağlaması aldatmadığı anlamına gelmez. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl karisi konusmuyormus enaz bir iki haftardir ve buyuzdende onu skemiyormus.. yanasmiyormuss ve buyuzden iyice stresse giriyomus Yorumla Heliosphere 1 yıl Bundan bize neymiş? Karısıyla çözemediği konunun muhatabı mı olacaksınız? Oldu, her sorun yaşayan gitsin başkasını mı becersin? Yorumla Soran 1 yıl oda diyor heralde karimdan gormezsem o bana gelmezse bende beni sevene yaptiririm diyor heralde Yorumla Heliosphere 1 yıl İşte bu yanlış. Önce karısı ile hukukunu bitirmesi gerekir. Hem o dursun hem bu olsun olmaz. Yorumla Soran 1 yıl evet aynennn Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kızın evli bir adamı sevmesi anormal değilde aldatması mı anormal?Yorumlara baktımda herkes ahlak bekçisi amicamın oğulları 0 34 Yorumla Soran 1 yıl herkes ayri tellerden oynuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Adamın aldatmasına jarşı çıkan erkeklerin hepsi bekar oldukları için zoruna gidiyor. yoksa etik bir davranışmış değilmiş kimsenin zkinde değil kim kimin neresine ne verdiği. kadınöarda ilgi kasıyor aaaa ayıp falan filan diye Yorumla Soran 1 yıl dogruu aynennn, yediremiyorlar kendilerin yok ama evli adamin bile var diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli biriyle mi birliktesin? Yorumla Soran 1 yıl birlikte degiliz, sadece konusuyoruz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oral mı istiyor Yorumla Soran 1 yıl evet :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakiresin sanırım Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki senin fikrin ne? Yorumla Soran 1 yıl yapamam tabii.. beni kullanacak sonra karisii yapisacak ve beni terk edecek yani olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mantıklı 😉👍Ama onu neden seviyorsun yani evli sonuçta Yorumla Soran 1 yıl onu ben sevmeye basladigimda evli oldugunu bilmiyorum lanet olasi :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizledimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoksa başta yalan mı söyledi? Yorumla Soran 1 yıl Gizledi birsey demedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende evliyim ama mesela seninle ya da bir başkasıyla konuştuğumda gizlemiyorum.. güven önemli bir şey kandırmamak lazım.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece cinsellik için duygularıyla oynamamak gerekli diye düşünüyorum Yorumla Soran 1 yıl Evet iste bu gizledi en basinda, cunku kimse bilmiyormus evli oldugunu pek..Aradan 2,5 sene felan gecti simdi.. ve simdi gittikce artti biranda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Helal olsun adama 2,5 sene iyi saklamış 😀 Yorumla Soran 1 yıl Haa yok okadar zaman saklamadi ama konusmamiz okadar oldu.. 3-4 ay felandi heralde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama sende onu evli olduğunu bilerek üzerine 2 yıl daha devam ettin öylemi Yorumla Soran 1 yıl Ne o ne ben onu birakabildimm.. kac kez denediysek olmadi.. ama o aralar hiic gorusme felan olmadi. Oyle arada napiyosun nasilsin diye geciyodu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu oral mevzusu nerden çıktı? Yorumla Soran 1 yıl Biranda cikti, bende anlamadimm.. bi once sordu nedir bilirmisin bir kac gun sonrada benim rahatlamam lazim bana yardimci olursun sandim felan dedi Yorumla Soran 1 yıl Karisina dokunamiyormus bi suredir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninle konuşmak isterim Yorumla Soran 1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Merak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl MerakİlgiTanışmak Yorumla Soran 1 yıl hmm yok sagol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten olmaz sen gizli ben gizli 🤷♂️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nolduki? Bişeyler olmuş galiba? Yorumla Soran 1 yıl Konusmuyoruz artik.. birsey olmadi sadece ondan sogdul Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl evet aldatmış oluyor evliyken başka kadının elini tutması bile aldatma iken ağzına alması aldatma değil mi sence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl evet dogru yani Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu kadar düşmediniz inşallah. Hem evli hem sizi kullanacak yazık etmeyin kendinize. 1 2 Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Bence o kadar değildir 😁 Yorumla Soran 1 yıl tesekkur ederim <3 hayir dusunmedimm tabi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Daha önce yaptın mı ki? dişlerini değdirmeden yapabilir misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yapmadim tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ilerde ki sevgilin ögretir. Tarif eder Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yok canım ne aldatması awına girecek illa 5 3 Yorumla Mrbrawn 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl :) Yorumla Rami3545 1 yıl İranlı yönetmen amin feryadi aklıma geldi 🤦♂️🤣🤣 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana mı yaptıracak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet bana yaptirmak istiyordu.. kabul etmedim tabikide… ve zaten artik kendisiyle konusmuyoruz. Karsiyla arasi kotu oldugu icin onu duzeltme pesinde😂 Yorumla
singerdikismakinesi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl seven kız sen misin? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ne yazikki oyleydim Yorumla singerdikismakinesi 1 yıl Umarım devam etmiyordur ilişkin Yorumla Soran 1 yıl Yok etmiyor Yorumla singerdikismakinesi 1 yıl Senin adına sevindim Yorumla Soran 1 yıl tesekkurler Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Karısının yanaşmadığı ne? Onu anlayamadım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl karisi buna kizgin, mesajlari heralde gormus ve buyuzdende yanasmiyormus guya artik nekadar dogru bilmiyorum Yorumla Cebeufuk 1 yıl Yanaşmıyor desiğin sevişmiyor anladım. Peki sen ne kadardır berabersin bu adamla Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Başkasına muhtaç etmeseymiş karısı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yani biryandan bende oyle diyorum Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Böyle kalitesiz adamlardan uzak durun lütfen. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet oyleymiss Yorumla 2golgeadam2 1 yıl Iyi günler dilerim. Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 876 cevap paylaştı. Karısını aldatmış değil karısı aldattırmış oluyor 0 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Aldatmış oluyor kesinlikle. 0 1 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Clinton gibi oldu; oral yaptırınca aldatma saymamışta ya… ı didnot have sexual realtionship with Ms Lewinski demişti Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel bir yalan uydurmuş ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aldatmış oluyor tabi, ağız zikiyor resmen 😆😆 0 1 Yorumla Soran 1 yıl aynenn bencede Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yanlış. Boşanırsa o Allah’la kendi arasında 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oral aldatma sayılmaz 😂🤣 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkekleri karıları evden kaçırıyor aldatmaya iter 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaptı mı kız oral 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yok tabikide Yorumla Mrbrawn 1 yıl Aldatmış olur Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Kız s@lak 0 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Coktan aldatmis bile 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. O da sana yapıyormu 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oluyor kız istiyormu 0 0 Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. Sormak lazim 0 0 Yorumla
karınca_bsleyn_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. sana mı yaptırıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
İşin komik tarafı karısına baskın olamayan bir erkeğin başka bir kadına baskınlık kurmaya çalışması
aynenn oylee yaaa
Napiosun
Aldatmış oluyor tabiki, sebeplere bağlaması aldatmadığı anlamına gelmez.
karisi konusmuyormus enaz bir iki haftardir ve buyuzdende onu skemiyormus.. yanasmiyormuss ve buyuzden iyice stresse giriyomus
Bundan bize neymiş? Karısıyla çözemediği konunun muhatabı mı olacaksınız? Oldu, her sorun yaşayan gitsin başkasını mı becersin?
oda diyor heralde karimdan gormezsem o bana gelmezse bende beni sevene yaptiririm diyor heralde
İşte bu yanlış. Önce karısı ile hukukunu bitirmesi gerekir. Hem o dursun hem bu olsun olmaz.
evet aynennn
Kızın evli bir adamı sevmesi anormal değilde aldatması mı anormal?
Yorumlara baktımda herkes ahlak bekçisi amicamın oğulları
herkes ayri tellerden oynuyor
Adamın aldatmasına jarşı çıkan erkeklerin hepsi bekar oldukları için zoruna gidiyor. yoksa etik bir davranışmış değilmiş kimsenin zkinde değil kim kimin neresine ne verdiği. kadınöarda ilgi kasıyor aaaa ayıp falan filan diye
dogruu aynennn, yediremiyorlar kendilerin yok ama evli adamin bile var diye
Evli biriyle mi birliktesin?
birlikte degiliz, sadece konusuyoruz
Oral mı istiyor
evet :(
Bakiresin sanırım
evet
Peki senin fikrin ne?
yapamam tabii.. beni kullanacak sonra karisii yapisacak ve beni terk edecek yani olmaz
Mantıklı 😉👍
Ama onu neden seviyorsun yani evli sonuçta
onu ben sevmeye basladigimda evli oldugunu bilmiyorum lanet olasi :(
Gizledimi
Yoksa başta yalan mı söyledi?
Gizledi birsey demedi
Bende evliyim ama mesela seninle ya da bir başkasıyla konuştuğumda gizlemiyorum.. güven önemli bir şey kandırmamak lazım..
Sadece cinsellik için duygularıyla oynamamak gerekli diye düşünüyorum
Evet iste bu gizledi en basinda, cunku kimse bilmiyormus evli oldugunu pek..
Aradan 2,5 sene felan gecti simdi.. ve simdi gittikce artti biranda
Helal olsun adama 2,5 sene iyi saklamış 😀
Haa yok okadar zaman saklamadi ama konusmamiz okadar oldu.. 3-4 ay felandi heralde
Ama sende onu evli olduğunu bilerek üzerine 2 yıl daha devam ettin öylemi
Ne o ne ben onu birakabildimm.. kac kez denediysek olmadi.. ama o aralar hiic gorusme felan olmadi. Oyle arada napiyosun nasilsin diye geciyodu
Bu oral mevzusu nerden çıktı?
Biranda cikti, bende anlamadimm.. bi once sordu nedir bilirmisin bir kac gun sonrada benim rahatlamam lazim bana yardimci olursun sandim felan dedi
Karisina dokunamiyormus bi suredir
Seninle konuşmak isterim
neden
Merak
Merak
İlgi
Tanışmak
hmm yok sagol
Zaten olmaz sen gizli ben gizli 🤷♂️
Nolduki? Bişeyler olmuş galiba?
Konusmuyoruz artik.. birsey olmadi sadece ondan sogdul
evet aldatmış oluyor evliyken başka kadının elini tutması bile aldatma iken ağzına alması aldatma değil mi sence
evet dogru yani
Bu kadar düşmediniz inşallah. Hem evli hem sizi kullanacak yazık etmeyin kendinize.
Bence o kadar değildir 😁
tesekkur ederim <3 hayir dusunmedimm tabi
Daha önce yaptın mı ki? dişlerini değdirmeden yapabilir misin
yapmadim tabi
Ilerde ki sevgilin ögretir. Tarif eder
Yok canım ne aldatması awına girecek illa
😂😂😂😂
:)
İranlı yönetmen amin feryadi aklıma geldi 🤦♂️🤣🤣
Yok ya ne alakası var
Sana mı yaptıracak
Evet bana yaptirmak istiyordu.. kabul etmedim tabikide… ve zaten artik kendisiyle konusmuyoruz. Karsiyla arasi kotu oldugu icin onu duzeltme pesinde😂
seven kız sen misin?
Ne yazikki oyleydim
Umarım devam etmiyordur ilişkin
Yok etmiyor
Senin adına sevindim
tesekkurler
Karısının yanaşmadığı ne? Onu anlayamadım
karisi buna kizgin, mesajlari heralde gormus ve buyuzdende yanasmiyormus guya artik nekadar dogru bilmiyorum
Yanaşmıyor desiğin sevişmiyor anladım. Peki sen ne kadardır berabersin bu adamla
Başkasına muhtaç etmeseymiş karısı
yani biryandan bende oyle diyorum
Böyle kalitesiz adamlardan uzak durun lütfen.
evet oyleymiss
Iyi günler dilerim.
Her türlü aldatmak oluyor tabiki
Karısını aldatmış değil karısı aldattırmış oluyor
Aldatmış oluyor kesinlikle.
Clinton gibi oldu; oral yaptırınca aldatma saymamışta ya… ı didnot have sexual realtionship with Ms Lewinski demişti
Yapmayana yaparlar 🙂🫠
Güzel bir yalan uydurmuş ama
Aldatmış oluyor tabi, ağız zikiyor resmen 😆😆
aynenn bencede
Yanlış. Boşanırsa o Allah’la kendi arasında
Ufak şeyler bunlar olmaz
Aldatiyor onu seven kiz da buna destek oluyor
Oral aldatma sayılmaz 😂🤣
Erkekleri karıları evden kaçırıyor aldatmaya iter
Yaptı mı kız oral
yok tabikide
Aldatmış olur