Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkide başarılı insanı değerleri yüksek yeterli elektrik almış isek iyi bir geçinme şansımız olacağına inandıysak sorun olmaz
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir zorunluluk hissetmiyorum, seks aşk evlilik birbirine uzak kavramlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Pek evlilik olacağını sanmıyorum. Aşık olarak seks yapmaya devam ederim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yıloda bana aşıksa neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılevet evlenirim aşık olmama gerek yok hayat bakış açısı ve fikirlerimiz uyuşuyorsa ve yatak ta da uyumlu ve zevk ile sevişiyorsak evlenirim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile yapısına, karakterine, eğitim ve kültür seviyesine de bakarım.
121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe demek ne alaka? Sırf ten uyumu var diye, aşık oldum diye bunlar göz ardı edilecek şeyler değil.
Bu ülkede ailelerde evlenir.
Aşık olmam tensel çekimden kaynaklı olabilir. Eğitimsiz, kültürsüs bir insanla nereye kadar seksle tolere edebilirsin?
Cevap sahibi+1 yılKova
Cevap sahibi+1 yılSert değil. Aşırı mantıkçıyım. Aşk diye olmayacak ilişkilerin peşine düşüp tecrübe kazanınca insan herşeye cinsel dürtü ve duygularıyla yaklaşamıyor. Mantık durduruyor.
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi tecrübe. Manyak bir ailede yetişmiş, psikolojik veya bedensel şiddet görmüş, akıl sağlığı gel gitli bipolar bir manyağa aşık olsan ne yapacaksın. Tabi önce aile yapısına bakmak zorundasın. Aşığım ölüyorum bitiyorum diye hayatını mı karartcaksın?
Cevap sahibi+1 yılSiz kadınlarda bu duygularınıza yenik düşmekten kaybediyorsunuz hep.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah gelmez. Sağlıklı insanın psikolojisini bozuyor. Elinden tutman bir şeye yaramıyor. Seni dibe çekiyor.
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik sıkıntılı işte. İntiharla bile tehdit ediyor. Ne yapacaksın? Bir günü bir gününü tutmaz.
Cevap sahibi+1 yılBenim ağzım yandı bir kere, bir daha asla ailesi önemli değil demem.
+1 yılSeks yaptın partnerim aşık olsam kesinlikle evlenirim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Her asik oldugumuzla evlenseydik isimiz vardi. Ayri eve cikardim
10 YorumlaEvlenirim seks aşk uyum daha ne istiyorsun ilişkide kampanya mı var desinler :)
10 YorumlaEğer müthiş bir uyum yakalarsam neden olmasın önemli olan da bu değil mi zaten
10 Yorumla
+1 yılEvlenmem ilişki yaşadıklarıma Aşık olmam Profilime bakarsan anlayabilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı zevk aldığımızı fark edersem memnuniyet varsa teklif ederim elbette🙏☘🦋☕
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok partnerim var hangi biri ile evlenecegim 🤣🤣🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İşin içine cinsellik girince ister istemez duygusal bir bağ oluşuyor ama bu evliliğe götürür mü götürsede yürütür mü orası biraz meçhul
00 Yorumla
+1 yılSeks yapınca aşık olacak biri değilim ama diğelimki oldum tabikide evlenirdim tabi bekar olsaydım😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sanmam ama duygu olmadan da seks tatmin edici olmuyo
10 Yorumla
+1 yılİnsan aşkıyla sevişir zaten🙂
11 YorumlaEvlenmediğim kişiyle seks yapmam. Evlenmem için asık olmam asık olmam için sevmem lazım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kişiliği ve kültürü ile umutlu olunursa elbette evlenilir çünkü onunlaiyi bir yuva kurulur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha Allah'tan belamı mı isteyeceğim elbette evlenirdim...
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmam hiçbir zaman ama aşık olmadan seks yapmayı düşünmüyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yaptığım için değilde seks dahil herşeyinden zevk alır mutlu olursam hiç kaçırmam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Evet neden evlenmeyim aşık olmuşum. O da aşıksa hemen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılaşık olduğum ve evlenecek olduğumla yapıyorumdur zaten.
o sonraki iki safhayı öne çekelim bende ;) :)00 Yorumla
+1 yılHer seks yaptığıma yüzük takim o zaman 😂
20 YorumlaAşık olmadan seks yapmam
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim. Çocuklarım bile olur :D
10 Yorumla
+1 yılAnlaşırsak ve anlaşıyorsak tabikde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkimin böyle olmasını tercih ederim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyeceğim kadınla zaten seks yapmam
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli değil isem tabiki evlenebilirim.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
+1 yılHayır evlenmem
10 Yorumla
+1 yılben duygusuz Sekse karşıyım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden olmasin ki
00 Yorumla
+1 yılEvet ama önce seksi yapmam lazım hic yapmadimda
00 Yorumla
+1 yılbunu gökçeyle yapabilirim
00 YorumlaTabiki
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim
10 Yorumla
+1 yılEvlenmem
10 Yorumla
+1 yılEvlenmem
10 Yorumla
+1 yılEvet gayet mantıklı
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim net
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olmadığımla seks yapmam
00 Yorumla
+1 yılEvet bir defa yaptım o hatayı bir daha yapmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Olabilir bilemem
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaElbette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
00 Yorumla
+1 yılOhoo öyle olsaydı harem kurardım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılevet evlenirim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar