Cinsel Yaşam Evlilik kararı aldığınız sevgiliyle cinsellik yaşar mısınız? Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Evlilik kararı alan sevgililer cinsellik yaşayabilir mi Evlilik kararı aldığınız sevgiliyle cinsellik yaşar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben bunun büyüsü olduğunu ve evlenilecekse o anın beklenilmesini doğru buluyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz.. 0 0 Yorumla
Maika_Y Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evlilik kararı almak cinsellik yaşamak için yeterli bir adım değil, kararlar değişebilir sonuçta. 6 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Evlenmeden olmaz cunku sevdiyim indana saygi duyarim 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Test sürüşü şart. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Düğüne yakın belki 5 6 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Neden erken değilde düğüne yakın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zamana kadar tanımış olursun samimiyetini anlarsın falan. Samimi olarak sevmeyen düzgün yaklaşmayan biriyle yaşamak istemez bir kadın Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Himm güzel cevap 👏Evli misin peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Evlensene o halde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmek için aday yok moruk Yorumla
Asarkar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karara gerek yok hepsiyle yaşadımmm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben bunun büyüsü olduğunu ve evlenilecekse o anın beklenilmesini doğru buluyorum
Evlenmeden olmaz..
Evlilik kararı almak cinsellik yaşamak için yeterli bir adım değil, kararlar değişebilir sonuçta.
Evlenmeden olmaz cunku sevdiyim indana saygi duyarim
Test sürüşü şart.
Düğüne yakın belki
Neden erken değilde düğüne yakın
O zamana kadar tanımış olursun samimiyetini anlarsın falan. Samimi olarak sevmeyen düzgün yaklaşmayan biriyle yaşamak istemez bir kadın
Himm güzel cevap 👏
Evli misin peki
Değilim
Evlensene o halde
Evlenmek için aday yok moruk
Evlenmeden olmaz
Yaşarım.
Evlilikten bağımsız olarak yaşarım.
Karara gerek yok hepsiyle yaşadımmm
Hayir
Olabilir
Hayır