ya da kötü geçen bir cinsel birleşme sonrasında bu evlilik yolunuzu etkiler mi?
kısaca cinsellik, sevgınızın anlaşmanızın önüne gecer mi, geçmeli mi?
ya da kötü geçen bir cinsel birleşme sonrasında bu evlilik yolunuzu etkiler mi?
kısaca cinsellik, sevgınızın anlaşmanızın önüne gecer mi, geçmeli mi?
Cinsellik evlilik konusunda önemli bir nokta tanımak keşif etmek mantıklı bence sonrası hüsran olmaması icin benim adıma yasamak isterim. Ama öncelik önemli çoğu kişi için seks den önce gelen şeyler var seks olmadan da idare edebileceğini düşünenler işini şansa bıraka bilir
Cevap
4Cevap
Yok tabiki o günde haram evlilikten 1 dk öncesife haram Allah nasip etmesin inşallah böyle durumlarada sokmaz umarım
yani ben de cok taraftarı degılım böyle durumun ama peki şeyı dusunmuyor musun, ya kötu bir cinsel hayatınız olursa ya ten uyumu olmazsa ya bekledıgın gibi degılse cunku esını tanıyacaksın karakter olarak senı nasıl sevecegını ne bekledıgını sana neler verıp, veremeyecehını bıleceksin ama onu bılemeyeceksın... belki cinsel organında senı sogutacak bir sey olaca atıyorum sadece senaryo
Olabilir tabiki ama yani Bu haram oldugunu değiştirmiyor benim için bundan kaçınmak daha doğru harama girmektense bu riski almayı tercih ederim
Kötü olabilecek bir şey varsa söyler zaten bendede kötü bir şey varsa söylerim daha öncesinden
Cinselik de çok önemli bir parça evlilikte. Yaşayabilirim nişanlıyken. Ve uyumsuz olduğumuzu düşünürsem ayrılabilirim
Ne olur ne olmaz diyerekten evliliği beklerim.
Nişan evlilik stajı gibidir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?