Önceden böyle bir problem yokken daha sonra böyle bir sıkıntı oluşabilir mi yoksa hayat boyu süren bir durum mu partnerim daha önceleri böyle değildim ben de anlamadım filan diyor tecrübesiz biri değil yaşı 35 gayet istekli ama dokunduğu gibi boşalıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erken boşalma sorunu tamamen çözülebilir bir sorun bunun en büyük kısmı erkek psikolojisinden geçiyor. Diğer küçük bir kısmı fiziksel sorunlar. Karaciger yağlanması vs gibi şeyler etkiler. Yağ göbek işte fazla kilo mevzuları. Fiziksel aktivite azlığı vs.
Yani yatakta bir kadın sinirimi bozarsa 2 dakikada boşalırım. Kadın benimle ahenk yaşayıp benimle bütünleşirse 1 saat bile boşalmadan dimdik dururum02 Yorumla
Soran+1 yılBen gayet iyiydim onda sorun yok sinir bozacak bir şey de yapmadım sevişme öncesi eski sevgilimden konu açılırken sohbet ettik sadece tabi cinsel anlamda bir konuşma değildi neden ayrıldığımız gibi şeyler işte o kadar buna canı sıkılmış ondan boşalmış olabilir mi 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlusabilir nedenleri ise sikinti sitres. urolojik bir rahatsizlik sonucda erken bosalma bir rahatsizliktir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa benim anlamadığım erken boşalma sorun değildirki sorun olan boşalınca inmesidir ya o an ilkinde boşalabilir çok istekli arzulamıştır ama önemli olan inmemesi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonradan da olabilir. Kendi kendine de geçebilir ilaç kullanmadı da gerekebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHassasiyeti çok fazla peniste beyniyle kontrol etmesi lazım psikolojik terapi almalı
10 Yorumla
+1 yılEvet olabilir sonradan
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden olur hastalıktan mı
- +1 yıl
Stres veya başka şeyler
Soran+1 yılBaşka şeylere örnek olarak mesela beni istememesi mi
- +1 yıl
Seni istemekle alakası yok :))
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSefer sayısı iyiyse sorun olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok seviyor olabilir sizi
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu birkaç yerden daha duydum aşırı sevgi veya bağlılık yapabiliyormuş umarım da öyledir buna üzülmem aksine sevinirim☺️
- +1 yıl
Beslediği duygular buna sebep olabilir. Bu sadece yatak odası değil her alanda daha çok heyecanlanması demek
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnceside öyledir
00 Yorumla
31 az çeksin04 Yorumla
Soran+1 yıl31 çekeceğini sanmıyorum çünkü partnersiz kalmamış o konuda gayet iyi hem para hem tip açısından yani
Soran+1 yılOlabilir yönetici iş stresi etkiliyor olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılEşinmi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim
- +1 yıl
Dr ye gitsin
+1 yılHer zaman öyledir
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi