Arkadaşlar sevgilim başarı dan tahrik olduğunu ve ereksiyon olduğunu söylüyor ben şahit oldum milyon dolarlik işleri bağladı umudu kesmişlerdi bizim şirkette tanıştım onunla gördüm yani birşeyi başlarınca tahrik olup ereksiyon oluyor bu cinsel haz değil dedi ama ben onda narsist özellikler gördüm biraz bu nasıl bir karakter uzak durmalimiyim lütfen olayı sulandırmayin bilgisi olanlar Cevap versin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Uzak dur kardeşim seni elde etmekte onu aynı şekilde haz duydurur sonra senden soğur başkalarına elde etme hırsına bürünür
02 Yorumla
Soran+1 yılNarsist ve sadist kişilik özellikleri barındırıyor öyle olsa gene iyi bana psikolojik işkence etmekten zevk alıyor adeta biraz önce münevver karabulut cinayetini araştırıyordum tecavüz bulgusu yok ama sperm var yazıyor otopsi raporunda demekki onu öldürürken ereksiyon olmuş zevkten ben zaten burada okudum benim sevgilim de cinsellik olmadan ereksiyon oluyor die aklıma geldi böyle biriyle ayni özelliği barındırıyor şok oldum ve çok korktum.
En İyi Cevaplar
Ereksiyon olduğuna sen şahit oldun mu? O zaman seni de elde edince o hazı kısa süreli olacaktır
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet oldum adamlar gitti babamın odasındsydik orada oldu arkası dönükdu diğer bir kaç kişi çıkınca gördüm şok oldum. Birazdan geçer dedi. Cinsellik falan yoktu bir sürü adamlarla konuştuk işi bağladı bu yani.
Soran+1 yılEvet ya zaten sevgilim ereksiyon olup olmadığıni anlarım
Soran+1 yılİşte onu bulmak için uğraşıyorum psikolojide nasıl bir şey bulamadım psikolog bir tanıdığım falan da yok yani sorayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılOyle bisey olmaz haz almadan ereksiyen olmaz tahrik olman lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılGözümle gördüm yukarı da yazdım oku
- +1 yıl
Gözünle gordugun haz almadığımı okudum bukadsr canım devam et gözünle beynini gördüysen oda senin süper günün swni incelemeye alsinlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEreksiyon olmak icin bahane ariyorumdur
00 Yorumla
+1 yılNadil yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Salla gitsin
00 YorumlaSaçmalık uzak dur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri