Ön sevişme çoğu insan için çok önemlidir , ön sevişme olmadan yapılan sekslerin çoğu zaman uzun süreli olmadığı söyleniyor. Peki sizce ön sevişme olmadan cinselliğin tadı çıkar mı?
Selam Hayır alınmaz bu her iki tarafta geçerli özellikle kadın için daha ağırlıklı söylüyorum çünkü orgazm kafada başlayan bir şey bunda anahtarı ön sevişme olmadan olmaz öbür türlü zaten sadece çiftleşmeye giriyor ki bunu hayvanlarda yapıyor biz insanız bir özelimiz olsun değil mi yoksa zaten birine gerek yok bu iş oyuncaklarla da halledebilirsin. #perso
oyuncakla cıft olunmaz aynı haz hıs ten sıcaklık ıslaklık alınmaz kendını kandırırsın sadece opusmek dıs cekmek denılen tabırde dıllerınızı emmek dudakları ıcıne cekmek boyundan ceneye enseden omuza ordan derınlere gıden hazzı o oyuncakalr veremez.. sevısmesız ıcerı gırılmez benım kuralım o ancak cok asırı hızlı anlık seksler ıcın gecerlı rahat ortamda uzun uzun oral yaparım her cm emerdım.. oralsız seks bana gore degıl tabıkıde bakımlı temız olunmalı
Ön sevişme olmadan cinsellikten zevk alınabilir ortamın heyecanı ile bodozlama yapılan sekste vardır ama ön sevişmesiz kuru kuru olur mu ya.. İstenilen ıslaklığa ve kıvama gelinmesi gerek öyle tadı çıkar.. İlk gece zaten ön sevişme şarttır. Acı hissiyatını azalttığından ötürü kayganlaştırıcı görevi görüyor sonuçta
1
0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkeklere göre fark etmez ama bence bir kadın için önemlidir