Olmaz on sevismeile sulanma sağlanmadan yapılırsa içine gidilirse sürtünme çok olur o sürtünme içinin yaralanmasına sebep olur günlerce acı hissedersin on sevisme ve sulanmadan girmemek gerekir
Sexe başlamadan evvel kız ıslanmış olmalı, hatta 1-2 kere boşaltılmış olmalı
Bunları da ön sevişme + Oral sexle yaparsın
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğrudur 🫠
Cevap sahibi
+1 yıl
Af buyrun benim Playboy arkadaş şöyle derdi: - Öyle bir zikeceksin ki 1 hafta kuru gezecek; defalarca oral seks ve normal sexle boşalmış olacak derdi...
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
On sevişme özellikle kadın için önemlidir erkek hemen ereksiyon olunca sabırsız şekilde içine girmek ister kadın orgazm olup ıslanmaz ise zevk almaz acı çeker
bu zevk meselesi ve inan bana sana arzularımdan küçücük bir örnek verebilseydim hem için kıpraşır hem ıslanır hemde ne demek istediğini anlardın sıradan bir şey değil
Soran
+1 yıl
Doğrudurr
Cevap sahibi
+1 yıl
cinsellik seks değil cinsellik zevk demektir illa içine girmek değil ama boşalmaksa tutkuyla zevkle arzuları yaşamakla olmalı
Soran
+1 yıl
Doğru diyorsunn
Cevap sahibi
+1 yıl
aslında yer uygun olsa eklenecek o kadar çok şey varki özellikle bir kızın yaşamak istemesine sebep olacak içerikler arzularını değiştirecek zevkler var cinselliği sevişmeyi kendimize göre değilde her iki tarafta kaşısındakinin arzularına zevklerine göre yapmayı bilse mutlu edebilse unutulmaz zevkler işte o anda yaşanır
Soran
+1 yıl
Evet kesinlikle katılıyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
doğru erkeği bulsanız aslında siz özellikle sevişme konusunda çok daha fazla şanslısınız ilgi görecek o kadar çok yeriniz var ki bu yüzden sevişmeye doyulmuyor sekse sıra gelmiyor yeterki tek bir şey var akacak dökülecek kadar ıslak olun ve erkeğin size en özel zevkleri sunması içinde zevk suyunuzdan zevk alan biri olmalı
Soran
+1 yıl
Doğru kişiyi bulmakta zor ve ben biraz c*nsellikten korkuyorum aslında..
Cevap sahibi
+1 yıl
kormamanı gerektirecek tek şey zevklerin ve mantığın karşındaki kişiyle ortak olması güven ve saygı sana hayatına bedenine saygı
Soran
+1 yıl
Evet kesinlikle ama ilk çok acıtıyor diyorlar
Cevap sahibi
+1 yıl
zevkler bir anda olmaz adım adım ilerleyişlerle sendeki kasılmayı gerginliği alarak yaşanabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Olmaz bence
Olmaz on sevismeile sulanma sağlanmadan yapılırsa içine gidilirse sürtünme çok olur o sürtünme içinin yaralanmasına sebep olur günlerce acı hissedersin on sevisme ve sulanmadan girmemek gerekir
Olur, ama öyle ilişkinin tadı olmaz. Ön sevişme ilişkinin tuzu biberi gibidir.
Doğrudur ya
hayvanlar bile once bi kokluyor. sevişme olmadan olur mu
Doğru
Sevişme öpüşme olmadan hayatta seks yapmam
Doğrudur tabi senin tercihin
sen
Ben bilmiyorum ki hiç yapmadım ama zevkli bir şeymiş galiba
çok zevkli. kadınlar sevişirken bile islaniyo
Doğrudurr ben daha tatmadım öyle bir şey
yaş kaç
21 senin
32. hiç sevgilin olmadı mı
Olmadı
Yaşınız büyük biraz sanki🫠
Nolacak ki sohbet etcez
Tamamdır
tamam bekliyorum
Ee
Size yarın yazsam olur muu
olur
Sexe başlamadan evvel kız ıslanmış olmalı, hatta 1-2 kere boşaltılmış olmalı
Bunları da ön sevişme + Oral sexle yaparsın
Doğrudur 🫠
Af buyrun benim Playboy arkadaş şöyle derdi:
- Öyle bir zikeceksin ki 1 hafta kuru gezecek; defalarca oral seks ve normal sexle boşalmış olacak derdi...
On sevişme özellikle kadın için önemlidir erkek hemen ereksiyon olunca sabırsız şekilde içine girmek ister kadın orgazm olup ıslanmaz ise zevk almaz acı çeker
Olur tabi illa öpmem mi gerekiyor? Direk yapamıyor muyuz?
Kurufasulyeyi suyu olmadan yemek gibi bir şey olur.
Ön sevismeye sabrımızın olmadığı zamanlar olur 💋💋 @The_Muallime
Sabırdan ziyade, o an zaman kısıtlı olabilir mekan sıkıntı olabilir, ön sevişmeyi sonra hallederiz 💋
@The_Muallime ön sevişmeyi her yerde her zaman hallederiz 💋💋💋
len ipliği bile iğneden geçirmeden önce yalamak gerekiyo 😂😂 ön sevişmesiz seks mi olur 😂😂
Olmaz benim için şart
Tabi ki senin tercihin
Yani çok saçma olur senin fikrin ne
Bence olması lazım bilemiyorum
Direkt çıkar sok olmaz
Olmaz on sevisme cinselliğin yarısıdır
Neden mesela
Kadını libidosunu ve atesimi yukselten kısımdır kadın o süreçte ıslanır ve zor bir giriş olmaz bu yüzden onemli
Evett doğru diyorsun
Öyle yani
Bazen direkt sokarsın
Neden
Azgınlık olur içinde istersin
Zamana ve mekana göre değişir bu
Mesela
Restaurantta yemek yerken gelen ani istek durumunda bulunan ilk uygun yerde ya da misafirlikte yatak odasında
Öyle bir şey olur mu ki ya
Hiç ummadığın anda oluyor bu, sokakta yürürken, hiç tanımadığınız bir apartmanın merdiven boşluğu dahi olabiliyor o an
Hiç yaşamadım ama olabilir tabi
Oluyor ama emin ol bundan
Çok cahil kalmışım bu konularda ya
Cehalet değil bu, ama konuşmak istersen ulaşabilirsin
Kaç yaşındasınız acaba
37 ..
Çok büyüksünüz ama bilgili olduğunuz da bir gerçek tabi 😄
Bilgiden ziyade tecrübe diyelim, ama sen bilirsin tabiki ☺️
Tabi ki doğru diyorsunuzz 😊
Sana kalmış sonrası artık
Bilgiler için teşekkürler ☺️
Rica ederim, swn çok küçüksün sanırım ☺️
Yani biraz galiba 🤧
Hmmmm☺️☺️
Olur ıslanma olayında sorum yoksa olur
Basacan girbaci domaltip sana hee
Olmaması daha doğru olur
Hayır olmaz partnere saygısızlık olur bu
olur ama her zaman olmaz
Olur ama farkli sekilde hazirlamak lazim
Hayır ön sevişme uzun tutulmalı dır
Olmaz bence nasıl girecek sulanmadan
Yer mekan zaman tutku :)
seks olmasın ama sevişmek kusursuz olsun
Neden
bu zevk meselesi ve inan bana sana arzularımdan küçücük bir örnek verebilseydim hem için kıpraşır hem ıslanır hemde ne demek istediğini anlardın sıradan bir şey değil
Doğrudurr
cinsellik seks değil cinsellik zevk demektir illa içine girmek değil ama boşalmaksa tutkuyla zevkle arzuları yaşamakla olmalı
Doğru diyorsunn
aslında yer uygun olsa eklenecek o kadar çok şey varki özellikle bir kızın yaşamak istemesine sebep olacak içerikler arzularını değiştirecek zevkler var
cinselliği sevişmeyi kendimize göre değilde her iki tarafta kaşısındakinin arzularına zevklerine göre yapmayı bilse mutlu edebilse unutulmaz zevkler işte o anda yaşanır
Evet kesinlikle katılıyorum
doğru erkeği bulsanız aslında siz özellikle sevişme konusunda çok daha fazla şanslısınız ilgi görecek o kadar çok yeriniz var ki bu yüzden sevişmeye doyulmuyor sekse sıra gelmiyor yeterki tek bir şey var akacak dökülecek kadar ıslak olun ve erkeğin size en özel zevkleri sunması içinde zevk suyunuzdan zevk alan biri olmalı
Doğru kişiyi bulmakta zor ve ben biraz c*nsellikten korkuyorum aslında..
kormamanı gerektirecek tek şey zevklerin ve mantığın karşındaki kişiyle ortak olması güven ve saygı sana hayatına bedenine saygı
Evet kesinlikle ama ilk çok acıtıyor diyorlar
zevkler bir anda olmaz adım adım ilerleyişlerle sendeki kasılmayı gerginliği alarak yaşanabilir
Olurda saçma olur tam olmaz yani
Olmaz her zerresini yalamadan olmaz
Olur tabi.
Icine gidersin ve bosalirsin
En yakında anne babam yapardı komik gelirdi
Olmaz, ön sevişme altın kural
Olur da zevkli olmaz oldu bittiye gelir
Doğrudurr
Ön sevişme hayattır
Kız için acı verici olur sevişmeden seks
Doğrudur ben bilmiyorum 🤧
Gevşemesi Gerek heyecanını yenip kendini bırakması ve kolayca birlesmesi gerek
Haklısın
Yoksa çığlık cigliga bağırır içine girerken
Tüylerim diken diken oldu 🫠
Korkun var mi
Evet var maalesef
Olmaz
Neden
Yeteri ıslaklık olmadan alabileceğine inanıyorsan olur
Bilmem ki hiç yapmadım vjsjckdk
Olur gayet normal
Neden
Olur
Neden
olmaz tabi cünkü zevkli olmaz
Olmaz
İğneye bile ipliği sokmadan yalarken mi
Olmaz olmamalı
Olmamalı
Olmaz
Olmaz
Olmaz yavrum sence?
Olmaz sanırım
Olmaz tabii yavrum sevişmek lazım
Olmaz.
saçma
ve oral
acelece belki
Olurda tadı olmaz
Yok olmaz
Neden olmaz mesela
On sevisme hazzı tutkuyu zevki hazırlıyor seksle devam ediyor onun için yoksa hayvanlarda aynısını yapıyor pek farkımız yok
Doğru diyorsun 🫠
Olmaz ya
Neden
Direk sokulmazki ıslanması lazım
Haklısın