2 ayCinsellik sevmeyen kızdan nefret ediyorum. Cinsellik sevmeyen kız mı olur?
Hele hele benim küçük damlalarımı yutmuyorsa o kızdan bir cacık olmaz. O yüzden bir kızı ilişkide tanırsın. Ne demek yutmuyor. Böyle saçmalık mı olur. Bir damlasını bile ziyan etmemesi lazım. Kadın dediğin itaatkar olucak. Günümüz kadınlarından nefret ediyorum. Ömür boyu yalnız kalmayı tercih ederim maskülen bir kızla çıkmaktansa..
113 Yorumla- 2 ay
@Balımmmki Bana mı dediniz
- 2 ay
@Balımmmki Sen ve senin gibi g@eri zekalılar ilgi alanıma girmiyor. Ben erkeklerden hoşlanmıyorum. Kızlardan hoşlanıyorum. Sen de belli ki bir erkeksin. Kız değil. Bak alttaki arkadaş bana akıllı adamsın doğru söylüyorsun yazmış. Erkeklerin çoğu bu dediğimin ne kadar doğru olduğunu zaten bilir. Sen hayatında hiç sevgilisi olmamış bir internet trolüsün. Sen ve senin gibilerle ilgilenmiyorum ya. Nefret ediyorum senin gibi tiplerden. Yolda görsem yolumu değiştiririm. Muhtemelen çirkin bir şeysindir. Ayrıca herkes seninle aynı düşükmek zorunda mı allahın yobazı. Git görüşlerini kendi görüşlerinin altında yap. Kimse senin saçma görüşlerini dinlemek zorunda değil. Ben senin yaşından 10 kat kızla birlikte olmuşumdur. Benim söylediklerim senin boyunu aşar. Sen işe öncelikle nasıl feminen biri olunur, erkeklerle nasıl konuşulur bu kısımdan başla. Önce bunları bir öğren. Sonra benimle böyle üst düzey konulara geçersin. Sen daha başlangıç seviyesindesin.
- 2 ay
@KonyalıS Allahtan kurtulmuşsunuz ondan. Çevremdeki erkeklerin hiçbiri dominant kız sevmiyor. Dominant tipte kadınla evlenmiş hangi erkek varsa da hayatı berbat bir hale dönmüş durumda. Ya nafaka ödüyorlar ya da başka sıkıntıları var. Dominant kadın ömür törpüsüdür. İtaatkar kadın sessiz, sakin, uysal kadındır. Bir kadın itaatkar değilse bile en azından dominant olmamalı. Siz de bunun farkına varmışsınız. Bundan sonra güzel ilişkileriniz olur umarım.
- 2 ay
@Alpha_Rules Sevgili kardeşim; öncelikle onlardan nefret etme lütfen. Gülümse ve uzaklaş. Nefret bize zarar verir, ve o tip kadınların yakıtı nefret zaten. Sen sistemi çözmüş birisin, çok bilmek kadar kötü bir şey yok. Hele bu bilgi kafası çalışan temiz kalpli bir insandaysa ister istemez nefrette oluşabiliyor. Yorumda tartıştığınız hanımefendi gibi düşünen kadınlar kalkıp şunu da diyebilir; " Bende sevmiyorum maskülen olmayı, erkeğin olmadığı yerde erkek olmak zorunda kalıyorum." Ne 'zekice' bir manipülasyon değil mi? Kanmayalım bunlara. Özellikle feministler erkek düşmanlığı yaparlar, oysa canları bir erkekle sevgili olmak istediklerinde onlara yani feministlere bütün erkekler şöyle demeli: " Hayır, madam; kendinizle çelişiyorsunuz, hani siz feministtiniz?" Nefret iş gerek yok, sakince, gülümseyerek uzaklaşışmalı feministlerden...
- 2 ay
@Balımmmki Hanımefendi arkadaşın " İtaatkar kadın" İfadesiyle anlatmak istediği " Köle kadın" değil. Çözüm odaklı, açık iletişim kullanan, sorun çıkartmak yerine partnerimle birlikte sorunları çözeriz diye düşünen kadındır.
- 2 ay
- 2 ay
@KonyalıS Doğru diyorsun. Lafın gelişi benim nefret. Çok takılma oraya. Ben şu söze katılmam kadınlar der ya : “Maskülen erkek olmayjnca o görevi biz üstlendik”. Böyle bir şey yok ve bu külliyen yalan. Çünkü erkeğin dominant kadına karşı daha fazla dominant olması demek tartışma ve kavga çıkması demektir. Erkeklerde dramayı sevmediği için otomatik olarak pasifleşyolar böyle kadınların yanında. Benim, dominant feminist kızları bile domine etmişliğim var. Ama şunu söyliyim şu ana kadar birlikte olduğum hiçbir dominant feminist kızdan zevk almadım. Çok bencil oldukları için cinsellikte de keyif vermiyorlar. Orta güzellikte feminist olmayan bir kızla birlikte olmuştum hayatımın en iyi ilişkisini yaşadım diyebilirim
En İyi Cevaplar
2 ayOrgazm, cinsel deneyimin zirve noktası olsa da yakınlık, şefkat ve süreçten alınan haz, kişi için orgazmdan bağımsız olarak zihinsel ve duygusal bir tatmin yaratabilir. Birçok kişi için partneriyle yakaladığı o bağ, fiziksel bir boşalmadan çok daha doyurucu olabilir.
10 Yorumla
Bence sağlanır. Mesele sadece bedensel bir boşalma değil, o andaki haz ve güven, karşındaki kişi seni gerçekten sahipleniyorsa, o tutku sana yeter. Orgazm olsa da olur olmasa da, önemli olan o doymuşluk hissi.
32 Yorumla- 2 ay
Birine ait hissetmek sevdigini hissetmek de mutlu hisstiriyor evet
Gizli Üye(36-45)2 ayKarın tokluğuna yenen yemek olur o orgazm olmadan doyum olmaz sadece laf olsun diye iş olur
89 Yorumla
Cevap sahibi2 ayTeşekkürler
Cevap sahibi2 ayNapacan aylık mı baglıcan sen ne kadar işinde iyiysen kadın o kadar iyi olur
Cevap sahibi2 ayAç ayı oynamaz önce bi her yeri doyurup okşamayı bilin yapıcağı şey yoktur kadın gibi kadının ama geçmişe bağlı travma tabular varsa ailede ve ya içten gelmiyorsa o kadına yapacak bişey yok olduğu kadar idare edecen
Cevap sahibi2 ayKusura bakmayın sorunuza ayıp oldu 🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bir çok kadın: Kadınlar için Orgazm olmadan doyum sağlanabilir diyor. Örnek 1"Lura_" Bir çok erkek: Erkekler için Orgazm olmadan doyum sağlanamaz diyor. Örnek 1 Ben
10 YorumlaMartıya simit mi atıyoruz olmaz tabi ki erkek olarak boşalmadan bittiğini düşün olur mu hiç.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
2 ayerkek her türlü boşalır, önemli olan kadının hazzı
20 Yorumla Orgazm olmayacaksa cinsellik neden olsun? Saçmalık.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 aySeksten zevk almıyorum maalesef doyumda yok.
89 Yorumla- 2 ay
Öpüşmek?
Cevap sahibi2 ay18 yaşında değilim 26 yaşındayım
Cevap sahibi2 ayNe olmuşuz? Pardn
Cevap sahibi2 ayYani?
Gizli Üye(18-24)2 ayBence sağlanır tam aksine orgazm olunca duramıyor dah daha daha isitoyr insan
50 YorumlaHayırr zaten cinsellik orgazm olunca bitiyor gibi yani o olmadan insan doymaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aySağlanadabilir, engelle bakım kghdjs
22 Yorumla- 2 ay
Pardon anlamadım 🙄
Cevap sahibi2 ayYok bişey 😄
Gizli Üye(18-24)2 ayİnkansız gerçek doyum boşalmayla zirveye çıkar
20 Yorumla
2 ayKeyif almasını bilenle yaşanır 😉
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayYemek yemeden doyabilir misin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir orgazm sart
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yemeğin üzerine tatlı yenmeden olur mu?
10 Yorumla
2 ayNasıl oluvecek bütün bunlaa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayKadin eksik kalirsa adamin cekecegi vardir😀
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayKadın orgazm olmadan doymuşluk olmazzz
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 aySağlanamaz
50 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Zevk alınır ama doyum olmaz
10 Yorumla
2 ayHayır
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. saglanir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır
10 YorumlaYarım kalir
10 YorumlaHissedersen olur neden olmasın
10 Yorumla
2 ayHayır
10 Yorumla
2 aySağlanamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 aySağlanmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
2 ayRuhen doyum önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 aySağlanmaz
21 Yorumla
Cevap sahibi2 ayKadını titretmek şart
2 ayOlmaz bence
40 Yorumla
2 ayHayır
40 Yorumla
2 ayHayir bence
20 Yorumlahayır
20 Yorumla