Orgazm, seksin olmazsa olmazı mıdır? O anın oluşturduğu atmosfer orgazmdan daha fazla zevk verebilir mi?

#cinselyaşam
#vVVv

Selam
Alınabilir eğer vajinada uyarım sağlanırsa.
Olmasa da olur aslında yine de zevk alınır ama belli bir düzeyde yani yaptığınız iş tamamen amacına ulaşmaz.
Eksik kalır yani verdiğiniz o çabaya uğraşa deymez zevk alırsınız almazsınız demiyorum mutlaka alırsınız ama öyle aşırı böyle titretecek bir zevk değil orgazm şart ya yani yoksa yaptığın bir cinsel ilişkinin filan da hiçbir anlamı olmuyor.
#perso
Titretecek orgazm olurken..
Seks paraşütle atlamata benzer. Önce en yukarıya doğru çıkarsın (ön sevişme) zirvenin keyfini sürersin (fantezi) sonra atlarsın ( seks) bir süre boşlukta süzülürsün ( orgazm ve boşlama) paraşütü açarsın (boşalma sonrası rahatlık) en sonunda yere iner diğer atlayışı beklersin.
Kadınlarda öyle bir durum var sanırım. Zaten kadınlara dokunmaya başladığın andan itibaren zevk almaya başlıyorlar. Dolayısıyla orgazm olmasalar bile memnun olabiliyorlar.
Erkekler mutlaka boşalmalı.
Asıl zevk orgazm olmamak seks uzun tutmak boşalmadan yapılan uzun süreli seksten zevk almanın farkına varın boşalmak için boşalmak odaklı seks yapmayın deneyin farkına varın hissedeceksiniz...
Cevap
34Cevap
Evet hemde çok zevk alınır cinselligin ensevdigim yani onsevismedir zaten benim için önü arkası değil sürekli uzun uzun sevisilmeli hiç boş durmadan yorgunluktan bitenekadar asıl zev orda boşalıp orgazm cinselliğin noktası finişi
Alinabilir elbette. Zaten orgazm aldigin zevklerin bir sonucudur, sebebi degil
Tahrik olmak diye bir şey var. Seks yapmasan bile birini arzularken oluşan tahrik de orgazm kadar keyifli olabilir
Bir kadını orgazma ulaştırabilmek dünya da ki en güzel şeylerden biri orgazm olmazsa o şeyin adı seks değildir
Tabii ki.
Orgazm zevkim pik noktasıdır.
Öncesi zevkli olmasa orgazmı kim keşfederdi ki.
Zevk ayrı orgazm ayrı. Elbette orgazma ulaşmadan harika zevk alınabilir
Orgasm taklidi yaparken de haz aliyorum. Çünkü bu partnerimin zevk almasını sağliyor😉 her erkek seks esnasında inleyen kadından tahrik olur. 🙂
@zahidexxl her erkek değil. Aksine rol yapan kadın hızla soğutur
@zahidexxl her erkek bir değil. Bu konu da idaalıyımdır.
Ben de öyleyim. Size katılmıyorum ayrıca olay erkeğin zevk vermesinden ziyade kadının içinden gelen bir durum burada izah edemeyeceğim. Seksi zevkli kılan kadının istekli olmasıdır.. ve şu da var tabi ben inlerken ki sesim rol olduğunu anlasan bile zevk alırsın robot değilsen.😉
@zahidexxl Önemli olan her iki tarafında bunu yetişkinlere özel bir oyun olduğunu kabul edip eğlenerek , dokunarak, kışkırtarak başlatıp orgazım ile taçlandırmalarıdır. İşte o zaman bırakın ses tonunu, nefesinizin sıcaklığı bile bedenle birlikte ruhun alev almasına yetecektir.
;) Size ve partnerinizle zevk dolu saatler dilerim
Sonuç odaklı olan sadece orgazma endeksli olan alamaz ama süreçten ve andan zevk almasını bilen insan oldukça zevk alır
Ben tahrik olma aşamasını orgazma tercih edebilirim bu konuda☺️
Tabiki alınır 24 saat oynarım kadın la sonunda orgazm şart ama
Bicok kadin bu sekilde yapiyor zaten, zevk aliyor ama orgazm olamiyor.
Orgazm olmak bi dağın zirvesine çıkmak gibi bence, çıkmak da güzel ama varmak da çok eğlenceli
Orgazm olmazsa olmaz seksin en önemli olayı orgazmdır
Hiçbir şey orgazmdan fazla zevk vermez ama yine de orgazma kadar olan süreç de gayet zevkli :)
Kişiden kişiye değişir verebilir de vermeyebilir de
Karşılıkli orgamz bnce daha iyi ortam ambiansn da etkisi onemli
Alınqbilir elbette. Orgazm zevkin zirveye çıktığı andır sadece
Mükemmel bir sevişme bille bence kendini zevkten daha fazla bir yere getire biliyor
Evet okşamayla yalayarak olabilir yalayıp yalayıp bırakacan 😊😊😘
Alınır ama zevkin doruk noktası orgazmdır
Orgazım zevkin zirvesidir.
Hayır veremez. Orgazm olmadan seks olmaz
Alınır ama orgazm önemli
Orgazm olmadan biten seks tamamlanmamış sextir
Bu kişiye kalmış bir şey.
Rahatlamak lazım seksin en güzel yani budur
alınır ama zirvesi orgazm
Mutlu son icin irgazm sart
kilit nokta orgazm değil midir zaten?
Tabiki alınır