Bu etkinlikte amaç; cinsel heyecanın doruğuna ulaşarak boşalmak değil cinsel heyecanın doruğunda enerjiyi dışarı atmadan çok uzun kalarak en derin gevşemenin keyfini yaşamak ve çift olarak tam bir bütün olmaktır. Bu şekilde adeta savaşıyor gibi sevişilen günümüzde kadın arka arkaya orgazm erkek ise uzun süre boşalmadan beraber olma yeteneğini kazanır.
Bende bu Toto var mı yok :)
Hatta yoga eğitmeni eski bir arkadaşımla da deneyimlemeye çalıştık yine olmadi. Çok ama çok zor :)
Benim ciddi anlamda etkilenmem lazım birinden.. Telefonla bile konuşuyor olsak beni çok etkileyen biri sayesinde kendime dokunmadan orgazm olabilirim.. Orgazm eşiğine geldiğim oldu da öncesinde.. Ama dediğim gibi gerçekten etkilenmem lazım.. Her sözü beni cinsel anlamda cezbediyorsa ve uyarıyorsa kendime dokunmamak için zor durarım... Sesiyle bile etkilendiğim biri olması lazım.. Çok sık yaşadığım bir durum değil, aksine oldukça nadir.. Güçlü bir cinsel çekim ve tutku şart..
Kadinlarda zor gibi geliyor bana. Kadinlar temasa,ön sevişmeye ihtiyac duyan varliklar. Ama belki erkekler karsisindaki seksi, cekici bir kadından fazlasiyla etkilenip, hayal dünyalarında o kadinla temas halinde oldugunu hayal edip, gerçekte hicbir temas olmadan oracikta boşalabilirler belki.
Erotik bir şey izlerken hiçbir şey yapmadan sadece boşalmayı düşünerek oldum. Bu sayılırsa evet. Çok ama çok değişik bir hissi var. Kamyon devirdiğimiz zamankinden daha hissiyatlı.
Bunu ancak uykudayken yaşar insan ondada hatırlamaz. Bazı durumlar vardır hazzı o kadar büyüktürki orgazm olmanın verdiği hissi yaşatır ama kişi bunu beyinen dokunmadan uyarılmadan orgazm yaşayamaz.