+1 yılbence bir bölüm eksik verilmiş soruda :)) Hazırlık atlanmış.. Ben her aşamasında çok eğlenirim, keyif alırım, heyecanlanırım.. Özellikle de partnerimle ilk kez beraber olacaksam 😛 Düşün, berabersiniz, iyi zaman geçiriyorsunuz.. yemekler, konserler, sinema tiyatrolar.. sonra seni eve davet ediyor veya sen evine davet ediyorsun.. yolda giderken bile acayip heyecanlı olurum ben.. ilk temas, ilk yakınlaşma nasıl başlayacak diye 😍 yavaş mı olacak yoksa birimiz eve girer girmez üstüne mi atlayacak diye 😁😁 özetle her anın tadını çıkarırım 😎
02 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
😛👍
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giriş ve gelişme bölümü kadına ait olmalı, sonuç kısmı kesinlikle bana ait ve gelişme ve sonuç arasındaki aralık bi parça uzun 😎
Veeee noktayı kesinlikle önce kadının koymasını sağlarım. Önden kadınlar 😏
02 Yorumla- +1 yıl
Yavru ceylanım gelişme bölümünün kadına ait olduğu nerde görülmüştür 🤣🤣
- +1 yıl
Giriş bölümü kadına aittir bence gerisi erkeğin elindedir ilişkiyi nasıl yönetirse artık
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGiriş bölümü.. hiç bitmese keşke 😍😍
04 Yorumla- +1 yıl
Yani iyi olurdu tabi ama ee her güzel şeyin de bir sonu var derler... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim Sayın yodam😊
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- +1 yıl
😍😍😍😍☕️☕️
+1 yılTabiki giriş
010 Yorumla- +1 yıl
😂😂 konuya nasıl bir girişti o öyle lapp diye 😂
- +1 yıl
Doğru çok hızlı oldu halbuki sindire sindire uzuun uzuun giriş demeliydim 😂😂
- +1 yıl
😂😂 yani ben bile şaşırdım 😂 ( tabiki giriş ) diye sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Niye hınzır oldum şimdi 😂
- +1 yıl
🤣🤣 lap diye giriş yaptigin için oldun
- +1 yıl
Ne biliyim çoğu insanın giriş olur diye düşündüm sanırım.
- +1 yıl
Doğru düşünmüşsün 👍👍 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim. Uzaklaşmadan senin düşünceni de alayım ve yol alıp uzayayım 😂
- +1 yıl
Kesinlikle giriş derdim çünkü daha heyecan verici oluyor
- +1 yıl
Ama ben bişeyi merak ettim şimdi. Bu giriş nereye kadar olan kısım gelişme nerden başlıyo nerde bitiyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen ayrım yapmam. Seksin her aşamasını severim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen ilk bölümden keyif alıyorum en çok
10 Yorumla
+1 yıl3 satırlık gelişme kadınları küstürüyor. Ben kompozisyonumu yazar, imzamı atar keyfime bakarım. İmza önemli.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 doğru söze ne denir çok haklısın der ve susarım 😂 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGiriş kısmı çok zevkli.. sonuçta eğer odak ve zevk varsa güzel 😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Bu arada genel olarak giriş denmiş.. harbi orijinal soru sormuşsun
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Gerçekten öyledir ama en heyecan verici kısmı giriş bölümüdür 👍 görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Ayrım yapmadan her kademesi ayrı seviyorum 🫣
125 Yorumla- +1 yıl
O derece diyorsun yani 😂
- +1 yıl
Hiç sıkıntı yok olur öyle şeyler insanız sonuçta.. yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Tm peki sen öyle diyorsan öyle olsun... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Ne hayır
- +1 yıl
Ne gülüm anlayamadım
- +1 yıl
Sizede iyi geceler 🙋
- +1 yıl
Bir kere daha hayır dersen ağzının üstüne terlik geliyor ama 🤣
- +1 yıl
Gülüm sorunun içi Boşsa neden yorum yaptınız daha iyisini de siz sorun ozaman
- +1 yıl
Tanerciğim beğenirsin ya da begenmezsin saygı duyarım ✋ keşke yorum yapmasaydiniz ben şahsen beğennedigim bir soruya yorum yapmazdım
- +1 yıl
Bak ilk başta benim soruma konuyla alakasız yorum yaptınız konular karıştı dediniz ben ona bile naif bir üslupla cevap verdim sizi incitmedim ama sen geliyorsun burada benim emeğime saygı duymuyorsun
- +1 yıl
tamam tanerciğim sen haklısın görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
+1 yılsonuç... Boşalmak kadar keyifli eylem var mı? İçindeki kötülüklerden kurtulduğun gibi kadının içini dolduruyorsun o da sana ruhsal rahatlık da veriyor
110 Yorumla- +1 yıl
senin sandığımdan daha zayıf çıkman? Şok yaşattın :D
- +1 yıl
Ben kilolu degilimki zaten gülüm 63 kiloyum ben profil resimleri yakın çekim olduğu için size öyle gelmiştir
- +1 yıl
evet yakın çekim baya yanıltıcı ya. Ben resmen böyle baya baya balık etli sanmıştım
- +1 yıl
Yani birde iki çocuk annesiyim ben
- +1 yıl
Ben boydan çok profil resmi koydum aslında ama siz görmemissiniz demekki çünkü sürekli değiştiriyorum profil resimlerimi
- +1 yıl
hakkaten o da acayip. İki tane çocuk çıkmış senden. Bence de net boydan koy bu tarz foto daha net anlatıyor seni
- +1 yıl
Yani 32 yaşındayım 2 çocuk annesiyim benim çok zayıf olnamami beklemek ya da 20 yaşındaki bir genç kız gibi görünmem mümkün değil çünkü belli bir yaşa gelmişim ben
- +1 yıl
bence yine de çok iyisin ya fizik olarak abartısız diyorum. Ten renginle falan uyum iyi sadece belki kıyafet seçimlerini çeşitlendirebilirsin tabii iç dünyanı falan bilemem de
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Owwww 😳😳😳
giriş adı üstünde giriş kapılar açık olmalı zınk diye kapıyı zorlamadan girebilmek için karşı tarafın kesinlikle kapıyı kilitlememesi gerekiyor gerisini burdan anlatmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yıl3 böşümünde yeri ve tadı ayrıdır 1 i olmadan digerleri anlam ifade etmez bana kalırsa ondan dolayı her bölüm ayrı ayrı yasanmalı ayrı ayrı zevki tadılmalı bence ayrım yapamam 😉
10 Yorumla
+1 yılGelişme bölümünü ve sonuç bölümünü seviyorum özellikle gelişme bölümü zevk veriyor sonuç bölümü o zevki tamamlıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Giriş..
Hem aksiyonun giriş aşaması; ön sevişme, oral seks, hem de bildiğimiz giriş, login yani, penetration manasında 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer aşaması ayrı keyifli olmalı hepsinde haz almak gerek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Girişi yapalimda gelişme ve sonucunda yaşar içinde son noktayida koyariz
10 Yorumla
+1 yılsenin gibi dolgun bayan ise girişte saatlerimi harcarım
10 YorumlaGiriş kısmı en önemli kısım olduğu için tercihim giriş olurdu. eger giriş kötü baladı ise , gelişme sonuçta kötü olur ve biter.. cinselliğin çiçeği olardır
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle giriş bölümü herzaman daha heyecan verici ve güzel olur... yorumun için çok teşekkür ederim seksi beyefendi 😂😂
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBence giriş kısmı daha çok zevk verir ilk tenlerin değmesi kokusunu içine çekme ve partnerini tanıma bence en zevk veren giriş kısmı
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın giriş bölümü herzaman daha heyecan verici ve güzel olur... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer bölümün ayrı keyfi var * yaptigimiz yere ve zamana göre aldığımız keyf değişiyor
10 Yorumla
+1 yılGiriş bölümü en önemli en heyecanlı en zevkli bölümü
025 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın 👍👍 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Sana göre hangisi peki
- +1 yıl
Giriş en heyecan verici olanı
- +1 yıl
Kadın bir soyunuyor altında şiir yazılı don 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ve şöyle yaziyor ; aşıksan vur saza erkeksen bas gaza 🤣🤣🤣
- +1 yıl
ya da : " seversen eller alır düt sende kalır " 🤣🤣
- +1 yıl
ya da sen söyle yazdir ; ağzından bal damlıyor gelde siliyim 😂😂😂
- +1 yıl
El değmeden bal silinir 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sen şey yazdır ; kaderim se gülerim bağırırsan. s. i. k. e. r. i. m. 🤣😂😂
- +1 yıl
Yav buna kahkaha attım 🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kes ağlamayı sokarım bağlamayı da yazabilirim 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Süpersin 👍👍👍
- +1 yıl
Sen benden daha süpersin valla sende ne cevherler varmış 😂😂😂
- +1 yıl
Emeğimiz bilek zoru Allah'ım sen bizi koru 🤣😂🧿🧿🧿
- +1 yıl
Teşekkür ederim hayatım eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi 🙋
- +1 yıl
Tuttuğun her şey altın olsun 😂😂
- +1 yıl
Dünya dikenli bir hayat tutanlardamı kabahat 🤣🤣
- +1 yıl
Aşkı çekene 😂 derdi tutana sor 🤣🤣
- +1 yıl
Aşıksan vur saza azgınsan vur mala 😂😂
- +1 yıl
Düzlükte geçme beni rampada inletirim seni 😂😂😂
- +1 yıl
Sen beni s. i. k. e. y. i. m. seni 🤣😂
- +1 yıl
İstedim vermediler sen sert seversin dediler 😂😂
- +1 yıl
O laflar boy boy s. i. k. s. i. n seni benim gibi kovboy 😂😂
- +1 yıl
Alma mazlumun ahını s. i. k. e. r aheste aheste 😂😂
- +1 yıl
Yüz verme yetime saplar koyar g. ö. t. ü. n. e 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGiriş kısmını tek geçerim, ön sevişme gibisi yok :)
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bu konuda çok haklısın giriş bölümü herzaman daha heyecan verici ve güzel olur... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Gelişme: Fantazilerden oluşur, Sonuç ise hep aynı ;) ( yani umarım orgazmla sonuçlanır hep ) :P
Ama giriş kısmında arzular - karşındakini kışkırtma hamleleri - içten gelen alev sarar insanı... Kalbi olan uzak dursun dercesine ;) - +1 yıl
Aynen öyle bizi engin tecrübelerinizle aydınlattığınız için teşekkürler 🤣
- +1 yıl
:) :P ;) Tecrübe, bir sonraki deneyimi yaşayana kadar vardır, sonrasında anlarsın düne kadar ne kadar toy ve acemi oldugunu \o/
- +1 yıl
🤗🤗🤗
+1 yılCevap anahtarı gibi adamım bana bu soru olmadı be 😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
tamam pikiii 🤗 sen öyle diyorsan öyle dir.. saygı duyarım ✋✋
+1 yılBir güzel girecem sana sonra sonuca ulaşacağız beabere🤣
04 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 şşşt reis sakin ol 🤣
- +1 yıl
ama seni becermek güzel olur
- +1 yıl
Birazdaha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama
- +1 yıl
ağzımın üstüne vajinan göğüslerin ve kalçan gelsin canım :)
Her bolumun tadi ayri.. Giris kismi daha guzel gibi ama sonucuda iyi 😈
04 Yorumla- +1 yıl
Giriş bölümü en güzelidir insana daha çok heyacan verir... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Der ve susarım 😂
+1 yılgelısme daha guzel sonuc gıbı bıtmıyo en azından
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiriş tabiki
Önsöz o kitabın damarıdır 🤭🤭😂163 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle giriş bölümü herzaman daha heyecan verici ve güzel olur der ve susarım 😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏 sayın akrep beyefendi 😂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim yengeç burcu mensubu 😂
- +1 yıl
😂😂 aynen yengeç burcuyuz reiss 🦀🦀🦀🦀
Cevap sahibi+1 yılNoldu o iş
Adam geliyo mu istemeye- +1 yıl
Sen ne diyorsun gelsin mi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBana niye soruyon ki 😂😂😂
- +1 yıl
Sen bana niye soruyorsun peki 😂😂
Cevap sahibi+1 yılTuzak soruuuuu 😂😂😂😂😂😂cakaaaal
- +1 yıl
😂😂 kısasa kısas diyelim biz buna
Cevap sahibi+1 yılBenim huylarımi taşiyosun sen
Cevap sahibi+1 yılYa ben sana özel bişey sorcam
- +1 yıl
Tabiki buyrun
Cevap sahibi+1 yılÖzel bir soru için buyrun mu deniyor du
- +1 yıl
O benim naifliğimden ve saygımdan kaynaklanyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılNeyse demedim say hadi ordan
Özel bişey sormak istedim ve bunu hayır kabul ediyorum
Genel burası oluyo- +1 yıl
Burdan da sorabilirsiniz
- +1 yıl
Ben dm den kimseyle konuşmuyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılKalsın hanımefendi gerek kalmadı
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım ✋
Cevap sahibi+1 yılBu arada iki kişi hariç
- +1 yıl
İki kişi derken anlamadım
Cevap sahibi+1 yılBunu anlamadiysan zaten gerek yok 😂😂😂😂
- +1 yıl
Beni yoruyorsun bunun farkındasın dimi 🤣
- +1 yıl
Sen bana laf sokmak için mi yazıyorsun 😂 canını yediğim amacın ne
Cevap sahibi+1 yılLan takip iettihin iki kişi var onu diyom biraz beynini çalıştır sana dm den ulasabilecek tek kişiler
- +1 yıl
😂😂 reiss ben senin ne dediğini anlayacak zekaya sahibim merak etme
- +1 yıl
O iki kişi dediğin insanlar Burdaki en değerli varlıklarim burada tanıştığım en yüreği güzel adamlar ben onları iki üç konuşmadan sonra eklemedim onları tanıdım samimiyetlerine inandım ve 2.5 ay sonra ekledim iyi ki eklemişim onlar benim Burdaki en büyük sanslarim çünkü beni gerçekten iyi anladılar ve çözdüler diyebilirim ve karşılıksız seviyorlar bende onları tabiki
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin ıslak kekçi
Bol bol yedir 😂😂😂- +1 yıl
Reiss sakin ol 🤣 bu şekilde hitap etmen de hiç hoş değil sana yakışmıyor
- +1 yıl
Beni gerçekten tanisaydin şu yorumu bana yapmazdın
Cevap sahibi+1 yılBen sana insan gibi dedim reddettin sorun yok
İki kişi sana yeter kek güzeli 😂
Cevap sahibi+1 yılYok hayır valla ciddi bişey soracaktım ama burdan yazamayacagim biseydi
- +1 yıl
Canımın içi ben özelde öyle ergen muhabbetlerini sevmiyorum sanal seksci hiç değilim oyuzden dm mi kapalı tutuyorum çünkü her önüne gelen yazmasın benimle abuk subuk konuşmasın saçma sapan davranışlarda bulunmasın diye ben basitleştirilmiş şeyleri sevmem emek verilmeden ulaşılan şeylere karşıyım oyuzden kendime bu şekilde bir koruma kalkanı oluşturdum yorumlarda sohbet ediyorum çünkü orada bir sınır oluyor ve o sınırı geçemiyorlar buda benim en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum o takip ettiğin dedigin insanlarla okadar güzel bir dostluk kurduk ki bu tür şeylere hiç gerek bile duymuyoruz bilmiyorum ne demek istediğimi anlatabildim mi sayın akrep beyefendi 🤗
Cevap sahibi+1 yılErgen değilim sapik hiç değilim
Abaza zaten değilim
3 çocuk babasiyim
Cevap sahibi+1 yılLaflarına dikkat et
- +1 yıl
Bak beni aşağılamana rağmen sana hiç usenmeden açıklama yapıyorum farkındamısın ve hiç bir mecburiyetim bile yokken hem elimi hem yüreğimi yoruyorum böylede nazik bir insanım işte 😄
- +1 yıl
Ben sana sapik misin dedim peki
- +1 yıl
Öyle bir kelime ağzımdan çıktımı
Cevap sahibi+1 yılAma işte ben seni aşağılamak gibi bir şeyde bulunmadim ki
- +1 yıl
burada senin şahsına söylenmiş bir cümle yok neden üstüne alınıyorsun ben genel bir aciklamada bulundum
Cevap sahibi+1 yılDürüst ce bir soru soracaktım sadece burada yanlış anlaşılır diye özel sormak istedim tek niyetim buydu benim
- +1 yıl
Sen beni asgilamak için kullanmadın mi ıslak kekci bol bol yedir ne demek peki
Cevap sahibi+1 yılBen sanal seksci değilim eggenler le uğraşamam kendimi koruyorum ne demek peki
- +1 yıl
Ve ben yinede sana üslubumu bozmadım farkındaysan samimi seviyeli cevaplar verdim
Cevap sahibi+1 yılSana özel bir soru sorabilir miyim peki
- +1 yıl
Ben seni kasdetmedim gülüm o tür sohbetleri sevmediğim için dm mi kapalı tutuyorum dedim kimse bana ulasmasin bu tür davranışlarda bulunmasın diye bu açıklamayı yaptım sen böylesin bunu yaparsın demedim yazdıklarımı rica ederim tekrar oku şahsına kullanılmış bir cümle yok orada sadece dm yi neden kapalı tuttuğumu açıkladım size bu kadar
- +1 yıl
Yemin ederim yordun beni yaa
- +1 yıl
Bak benim kactane yoruma cevap vermem gerekiyor ben burada seninle burada tartışıyorum
- +1 yıl
Banada acı biraz burada senin gibi kaç sana cevap yetiştiriyorum ve benimle tartışma olur mu burayı eğlenmek için kullanıyorum ve yorumlarda tartışmak hiç prensibim değildir ben buranın en muzip en neşeli enerjisi yüksek insanı olarak tanınıyorum ve sen benim enerjimi sömürdün 🤣
- +1 yıl
Burada benim gibi samimi seviyeli , sabırlı böyle açıklama yaoan birisine bak bakalım denk gelebiliyormusun hiç kimse kendini yormaz bile açıklama gereği bile duymaz eğer bulursan gel ben burdayım
- +1 yıl
Sen bana soru sormak istedi de ben hayirmi dedim sana peki tabiki buyrun denedim mi? Her soruya açığım ben burdan sorabilirsiniz dedim siz kabul etmediniz doğrumu?
Cevap sahibi+1 yılBana da enerji lazım napim
Cevap sahibi+1 yılHe he tamam hayırlı işler olsun
- +1 yıl
Sustum 😂 yemin ederim bitirdin beni
Cevap sahibi+1 yılBitirmek bizim işimiz bebişim 😘
- +1 yıl
Bizde en baştan bitirmesini bilirdik insanlığımıza ver
Cevap sahibi+1 yıl,37 yıldır çok insan gördüm hepsinin içini dışını bilirim bebem canını sıkma
Baş tacisin bacım- +1 yıl
Tm peki öyle olsun teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim BACIM
Dünya ahret bacımsın 😂- +1 yıl
Siz yeterki kırılmayin üzülmeyin ben saatlerce de olsa sabırla yine cevap veririm... iyi akşamlar
- +1 yıl
Eyvallah reiss 🤣
Cevap sahibi+1 yılAğzın güzel laf yapiyo ama yine de kırdın
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılher anı ayrı bir güzel ayrı bir özel
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGiriş 🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle reiss en heycanli tarafi giriş bölümüdür 👍👍
- +1 yıl
Her girişin çıkışıda vardır reis 🤣
- +1 yıl
Aynen reis her güzel şeyin bir sonu vardır derler 🙋
- +1 yıl
Her sonda yeni bir başlangıç derler reis 🤣
+1 yılGiriş seviyorum ben, sabaha kadar oral. 😋
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çünkü en güzel ve en heyecanlı kısmı herzaman giriş bölümüdür...
- +1 yıl
Ama bilirsin ki her güzel şeyin bir sonu vardır, yoksa patlardık. 😂
+1 yılBen giriş ve sonuçtan zevkliyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Tm peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum mersi
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılHiç birini yaşamadım abla
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 daha gençsin yaşarsın aslan parçası herşeyin zamanı var... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Sanmıyorum
- +1 yıl
Haydaa neden peki?
- +1 yıl
Fiziksel engelli birini hangi kız sever sevgili olur?
Onu geçtim arkadaşım bile yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz hiç birisini yaşamadığım için hayal diyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Neden yasamadınız peki?
- +1 yıl
Kendi mi sevdiğime sakladım. Hali ile oldu yaş bu yaşlar gelmedi beklenen.
Tabi zamanında okutulmadık diye geç üniversite okuduk. Okullar da erkek muhabbeti olur ya abi sende anlat ne cevizler kırmıştırsın. Dediler. Yok öyle bir şey yapamadım öyle şeyler deyince. Şaşırdılar.
Neyse bir gün araba kiraladık 4 erkek geziyoruz sinema, luna park filan akşam oldu dönüş yoluna girip biraz gidip geri dönüyor arkadaş
Dedim neyi unuttuk da dönüp duruyorsun abi senin şansına mı bilmem ama biz konuştuk böyle bir şey yapacaktık ne yapacaktınız ln dedim.
Abi normalde bu saatlerde mutlaka yolda kızlar olur alacaktık sizi baş başa bırakacaktık nasıl olamazdı abi bu yaşına kadar diye üzüldük. Ama kız yok nasıl bir adamsın diye itiraf ettiler. Ln istemiyorum ki niye böyle yaptınız dedik konu kapandı.
Üniversiteye arkadaşlarım olsun diye belki sevdiğim oradan çıkar diye de içimde uhde kaldı diye de başlamıştım. 2 yıllık bölüm boyunca hep içime kapanık utangaç olduğum için kimse ile konuşamadım. Son 3 ay kalasıya birisi bana gülümsedi hoşuma gitti erkek grubu onlar kız grubu ile gezip duruyoruz okulda, kafelerde filan ne onlar konuşuyor ne biz onlarla. Şans bu ya bana gülümseyen kız nişanlı çıktı.
Anlayacağın kader de istemedi galiba birisi ile bişeyler yaşamamı.
Böylece kapattık o işlere defterleri
Hala kimse ile bir şeyim yok ama ksde birbirimizden hoşlandığımız birisi var başka ülkede ama niyetler ciddi ama evlenmeden oda bende istemiyoruz zaten. Sadece benim işler sarpa sardı zamanla o boşlukta çıktı karşıma. Nasıl olur olur mu bilmiyorum kader kavuşturursa o olur Allah korusun oda olamazsa ölene kadar böyle bakir yaşayacağım. - +1 yıl
Ya bir bakıma çok güzel yapmissiniz çünkü evlendiğiniz bayanla bu mutluluğu paylaşmak çok güzel bir deneyim olucak sizin için inşallah o konuştuğunuz bayanlada ciddi bir ilişkiye adım atarsınız şimdiden hakkinizda hayırlısı olsun inşallah rabbim en güzelini değil en hayırlısını nasip etsin 🙏 her şey gönlünce olsun inşallah 🤗
- +1 yıl
Ayrıca bu hikayeni benimle paylaştigin için ve samimiyetin için de gerçekten çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Allah Razı olsun, hayırlısı teşekkür ederim.😊🌹
- +1 yıl
Elbette burada kendimi eğittim zamana bağlı insan ilişkileri bakımından sorularla, paylaşımlarla insan kendine güveni geliyor. Güvenilir insanlara kendini açıyor. Saygılar...
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
+1 yılgiriş e varamadım daha henüz
05 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 varirsin varirsin daha yaşın genç acelen ne 🤣
- +1 yıl
yok zaten yapma işine de hevesli değilim açıkçası evlilikte olacak şeyleri önceden yapamam gerek yok yani boş yere kafa ağrıtmak
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım aslan parçası.. yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
ne demek
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Bence Tahrik yükü Başlangıç da 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevişmenin önüne hiç bir zevl geçmiyor bence 👍😅
00 YorumlaGiriş
10 Yorumla
+1 yılCat cat gelisme bolumu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKompozisyon mu yazıyoruz hocam
05 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 öyle varsayalım
- +1 yıl
Ben şiir yazarım o konuda
- +1 yıl
Şiire gerek yok siz en çok hangi bölümden keyif alıyorsunuz onu belitmeniz yeterli
- +1 yıl
Anlamadın:(
- +1 yıl
Soruyu okuyunn ve. Cevabınızı verin dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılGelişme bence.
00 Yorumla hepsinde ya sen?
04 Yorumla- +1 yıl
Bence giriş bölümü herzaman daha heyecan verici ve güzel oluyor
- +1 yıl
😊😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelişme orada mümkünse uzun uzun kalmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok mu bana ogretecek birileri
00 Yorumla
+1 yılGelişmeler ve sonuç
00 Yorumla
+1 yılFinaller her zaman güzeldir
00 YorumlaHepsini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılGirişş 😍
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGelişme 😋
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılGelişme ve sonuç🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGelişme
00 Yorumla
+1 yılgiris
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. giris :)
00 YorumlaGiriş tabiki
00 Yorumla
+1 yılgelişme
00 Yorumla
+1 yılHer bölümü
00 YorumlaSonuç
00 Yorumla
+1 yılgiriş 👍
00 Yorumla
+1 yılHepsinden 🤣🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiriş tabiki