bakın insan sağlığı için zorunlu temel ihtiyaçlar vardır. yeme içme uyuma yıkanma cinsellik bunlar temel ihtiyaçtır. sağlık için mutlaka günlük düzenli giderilmeldiri. öncelik diye bir şey yok zaten bnlar öncelikli. o an acil ihtiyaç hangisi ise o giderilir ve acil hitiyaç sırasına alınır. ama gün içerisinde hepsi de giderilir.
cinselliği yaşam dışna çıkarmak sadece akılsızlıktır. bilim okusun bu insanlar. ayrıca inanlar kuran okusun. cinsellik yaratıcının verdiği en güzel nimettir.
Cinsellik temel bir ihtiyaç kim ne derse desin ama sadece yatağıma alacağım kadın bile olsa kalite ararım. Olsun da kimle olursa olsun diyecek kadar ön planda değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ortalama tipte ve iyi bi karakterde olan, kendi ayakları üzerinde durabilen bi adamdan ilk beklediğim cinsel uyum olur 😂 ne olsun başka?
Hayatımda birisi olduğunda bana yorgunum işim gücüm var deme lüksü olmayacak kadar ön plandadır.. yalnızken de.. çok gürme ve seçici biri olarak.. ki kimi zaman da aklıma gelmeyecek kadar gerilerde..
En azından su gibi, çay gibi elzem değil.. Çünkü ölen olmamıştır yaşamayanlardan..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Uzun müddet benden başkaları için önemlidir benim ihtiyacım olmaz dedim ama olması da lazımmış anlaşılan. Yine de birinci planda demem ve belki yine yanılırım :))
E önemli işte :D Su mu Yemek mi diye sormak gibi hangisi ilk planda? İkiside :D :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gülmeyin diye gizli oldum hiç yapmadım cinsellik duygusunu hep beklettim hemen tüketmek istemedim duyguları gerçi ben hiç tüketmedim böyle biri denk gelirse ne düşünürsun