İnsanların bunu söylemeye çekindiğini ama aslında herkesin öncelikli bir yerinde olduğunu tahmin ediyorum. En azından benim için böyle bu durum. Peki cinsellik sizin hayatınızın neresinde?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes için öncelikli sıralamadadır cinsellik sadece dile getirmiyorlar. ya da şöyle söyleyeyim bir çok erkek nasıl dile getireceğini bilmiyor orman kaçkını gibi her yere sarıyor. Kadınlar ise bunu belli etmeden arkadan arkadan gizli yürüteyim şeklinde hareket ediyor. Kadınlarda özellikle bu konularda seçme şansı çok olduğundan arka planda istediğini yapıp ön planda uff hepiniz sapıksınız pislikler diye farklı triplere de girebiliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Düşünsel olarak ilk sırada. Hayatımın amacı diyebilirim. Bir gün cinsellik yaşayamayacak duruma gelirsem ölmeyi tercih ederim , O kadar.
Ama fiziksel olarak maalesef ki ilk sırada olamıyor. İnsan her şeyde olduğu gibi cinsellikte de hayattaki karşılığını bulamıyor maalesef.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Soru pek spesifik değil :D Neyle kıyasladığında kaçıncı sırada? Yemek, su, güneş, hava benim için birinci sırada mesela. :D Çünkü yaşam kaynağı :D Sağlığım ile kıyaslarsam yine sağlık 1. sırada :D :D Eksik soru :D
06 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha. Açık aramaya gelmiş gibisin. :)
- +1 yıl
Hayatla ve sağlıkla kıyaslanacağını düşünmemiştim. 😁
- +1 yıl
Teşekkürler bu kadar yetti bana 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer akrep burcuysan seks hayatının beslenme ve barınma ihtiyaşlarıyla beraber ilk üç sırasındadır. Hatta bazen eşitler arasında birincidir desek yalan olmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Akrep burcuyum, seni çok iyi anlıyorum.
- +1 yıl
😎💐
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yıl32424234322342. sırada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle öncelikli bir yeri var cinselliğin bende.. önyargı büyük sorun ülkede.. ama yine de çekinmeye gerek yok.. hele ki kendine..
410 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik konuşan kadınların var olmasını istiyorum açıkçası.
Cevap sahibi+1 yılsanal dünyada herkes konuşuyor hayır dese de.. ancak sosyal hayatımızda sınırlı biraz.. samimiyet ve yakınlığa bağlı olarak kısmen belki..
- +1 yıl
Herkesle konuşulmaz tabiki. Ona diyecek bir şey yok ama en azından daha rahat konuşabilmek belki ne bileyim. :))
Cevap sahibi+1 yıltoplumsal yargıyı kırmak bu konuda zor.. erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz sonuçta.. ama zor diyerek susunca da bir şeyler değişmiyor ya da olmuyor.. o yüzden çokta umursamadan rahat olmak önemli bizler için.. güzel elbette konuşabilmek
- +1 yıl
Salça insan da hiç sevmem. Özelden yazacaksan yaz yazmayacaksan şurada konuşma arasına ne giriyosun?
+1 yılÖnceliklerim arasındadır. Ancak bu konu maalesef ülkemizde konuşulmaya ya da belirtilmeye gelmiyor. Herkesin içinde öncelikli yerde olduğu halde bahsei geçtiği anda sapık muamelesi görülüyor ne yazık ki.
10 Yorumla
+1 yılBenim için önemli bir konu, zevki doyasıya yaşayan insan normal hayatında daha dingin ve daha huzurlu olur.
10 YorumlaEvlenmeden bilemem cunku evlenmeden cisellik diğe bir şey asla yaşamam. Bu yüzden şu an son sırada selamlar
00 YorumlaBirinci sıranın hemen önündekinin yanındakinin solunda
00 YorumlaÖncelikli bir yeri var fakat bunun için düzenli bir partnerim yok maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSon sırada bile değil. Yok, ve peşinden de koşmuyorum.
00 Yorumla Bu eylemi herkesle yapmayacağım için ikinci sırada.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duygularım öldüğünden bu yana birinci sırada.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılPartner olmadıktan sonra 1. sırada olsa nolur olmasa nolur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2-3 olabilir gerçekten içinde tutamaz olduğum bir haz. Günde 2 posta atıyorum. Karı olsa bıkar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSon sırasında muhtemelen. Çünkü bu yaşıma kadar yaşamadım. Ne kaçırdım bilmiyorum ama durum bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnceden birinci planda idi artık mecburiyetten ikincisi bazan üçüncü siraya düştüğü oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlk 3 ün içinde işte...
10 Yorumla
+1 yılBunun sıraya koymak zor bence, hersey denge içinde olmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi herkes yorumlarda son sıraya atar 😂😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Her zaman önde olur
00 Yorumla
+1 yılBazen birinci bazen ikinci
00 Yorumla
+1 yılKadınına, ortama göre değişir.
00 Yorumlaİlk sıra da
10 Yorumlaİkinci sırada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ilk sırada
10 Yorumla
+1 yılBirinci sırada artık
10 Yorumla
+1 yılsıfır
10 Yorumla
+1 yıl2 diyebilirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk sırada
00 Yorumla
+1 yıl7 8 felan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılilk sırada hep o var
00 Yorumla ilk ve son
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Birinci sırada
10 YorumlaFirstt
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılolmadı ki ahah
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle 1.
00 Yorumla
+1 yılFirst class
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bazıları için 1
00 Yorumla