yok ben küçükler ile yapmadım seçiciyim insani tavırlarından dolayı nefret ettim ben sanki sadece kendileri zevk alıyor kullandım edaları oysa ben seçtim o kadar yalvardıkları falan boş o işten sonra bir havalar bi havalar tavırları iğrendim yani
Mali hedeflerimi gerçeklestirmek şu an için benim birinci sıramda. Bir vakit boks yapıyordum sabah akşam antreman yapıp boks maçları izliyordum o zamanda boks benim. icin ön plandaydi. Kendimi geliştirmek istiyordum maca hazırlanıyordum. Cinsellik aklıma bile gelmiyordu 20 günde 1 rüya görürsem öyle yani. Hayatta her öncelik her dönem değişir sabit bir öncelik yoktur.
Eskiden sevdiğim kadınla bir ömür beraber olmak herşeyden önce gelirdi artik sevgi kavramına çok uzağım önceliğim bu oldu maalesef insanı insan değiştirir bazen
Gerçekten sana yardımcı olmayı ya da yahut arkadaş olup dertleşmeyi çok ısterım yınede tercih senın ne istersen konuşurduk bu konu senı rahatsız ediyorsa üzüyorsa mutlu eden şeyleri konuşurduk senın desteğe ihtiyacın var😕🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
son tc erkek travmalarından sonra 1000. sırada
Naptı TC erkekleri bullukleri küçük ve performans az mıydı😀 nedir yani? Sesli güldüm saol
yok ben küçükler ile yapmadım seçiciyim insani tavırlarından dolayı nefret ettim ben sanki sadece kendileri zevk alıyor kullandım edaları oysa ben seçtim o kadar yalvardıkları falan boş o işten sonra bir havalar bi havalar tavırları iğrendim yani
Bakmadan küçük büyük anlıyor musun kı seçicıyım dedın😀
Erkeklerin çoğu kezban olur o konuda halbuki kadın istemezse * *nı koklatmaz
anlarım ben burun ve elden belli oluyor boyun uzun olması bi tık o da etkili ama el ve burun kadar değil
Ellerım baya büyük burnum ortalama boyum 185 doğru tespit benım 21 c*m damarlı😊😄
Bıde Kürt olmamın etkısı var heralde
valla ırkla alakalı değil kendinde gördüğün o özellikler olan erkeklerinki büyük bi de zayıf olacak ya da ort çok kilolu değil kilo şeyi küçültüyo
Senin için 3 falan mı
1 bro
Libidosu yüksek olanlar için 1 benim orta seviyede 2. ci sırada
Mali hedeflerimi gerçeklestirmek şu an için benim birinci sıramda. Bir vakit boks yapıyordum sabah akşam antreman yapıp boks maçları izliyordum o zamanda boks benim. icin ön plandaydi. Kendimi geliştirmek istiyordum maca hazırlanıyordum. Cinsellik aklıma bile gelmiyordu 20 günde 1 rüya görürsem öyle yani. Hayatta her öncelik her dönem değişir sabit bir öncelik yoktur.
Soruya cevap yazıyordum sana yorum oldu kusura bakma
Nerden geldi bu ekran 😅
Kolay gelsin boks güzeldir
10. Falan
Harbi mı😀
Cinsellik fazla abartılıyor bence
Yok çok önemlı bence😀
Yani herkes kendini bilir taviu
Tabi
Eskiden sevdiğim kadınla bir ömür beraber olmak herşeyden önce gelirdi artik sevgi kavramına çok uzağım önceliğim bu oldu maalesef insanı insan değiştirir bazen
Yani. Değiştirir bilirim. Tam tersi oldu bende de. hiçbir önemi kalmadı sevdiğim adamı kaybedince. Sanırım bu dünyadan bakire ayrılacağım
Sevdiğim adamı kaybedince derken öldü mü😕
Nişanlıydık nikaha 21 gün kala kaza yaptık o gitti ben kaldım böyle
Kıyamam be snaa😕🥺 içim parçalandı offf ne zaman oldu bu olay
Geçen sene Ocak ayında
Çok üzgünüm 🙁senin adına mekanı cennet olsun rabbım sana da sabır versin 😕
Amin inşallah. Teşekkür ederim
Rıca ederim dertleşmek ister misin?
Yok ya iyiyim yine anlatmak istemiyorum açıkçası ne zaman birine kendimi açsam başa dönüyorum kendi içimde sakince sevicem artık mahşere kaldı öylece
Gerçekten sana yardımcı olmayı ya da yahut arkadaş olup dertleşmeyi çok ısterım yınede tercih senın ne istersen konuşurduk bu konu senı rahatsız ediyorsa üzüyorsa mutlu eden şeyleri konuşurduk senın desteğe ihtiyacın var😕🙂
2 gibi