Cinsel Yaşam Cinsellikte en çok neyin veya nelerin olmasını isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Ben domine edilmeyi isterdim 💯 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃🏻 Cinsellikte en çok neyin veya nelerin olmasını isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. eşim sadece 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her türlü her an cinsellik yasamak ciplak olacaksin istedigin an öpüp yalayip icine gireceksin ayakta bile olsa hemen o an dalacaksin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bi süre sonra sıradan ve normal gelir. Nadir olan daha değerlidir SonMohikan71 +1 yıl Yani evet tabiki de bir müddet sonra öyle olur ama olsun zevk almak değil mi sonuçta sonradan bırakırız zaten gittiği yere kadar
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bi sert bam bam yapinca altimdan kacmayacak birini birde bikac hatun bir arada becermeyi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ovv grup 😅 Yorumla EemreE34 +1 yıl Bunu yapmadan ölürsem gozum acik giderim Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. öncelikle kişisel temizlik ve bakım. tüm vücuda oral yapmak isterim. aynı ilgiyi partnerden de beklerim 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çılgınca gözlerimizden zevkten yaşlar gelene kadar yapılan oral seks.. 1 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakımlı, hijyene önem veren, arzulu ve güzel bir parner. 1 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sınır koymayan koşulsuz şartsız itaat eden bir kadın olsun isterim 1 0 Yorumla
sempatik444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl ben de kadının bana sahip olmasını ve defalarca üstümde orgazm olmasını 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani karşı tarafın baskın olmasını istiyorsun sanırım Yorumla sempatik444 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
seyyar_tayyar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl oralda 19 cm penisimi bir kadının köküne kadar alabildiğini görmeyi çok isterdim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden santimine kadar söylüyorsun? Erkeklerin bununla övünme çabaları ya da öne çıkarmaya çalışmaları çok saçma. Yorumla seyyar_tayyar +1 yıl Ne bileyim çok deepthroat videosu izledim de hiç yapabilen olmadı. Ayrıca Türk erkeği ortalaması 13 cm dedikleri için okuyanlar yapılmayacak bir şey yok diye düşünüp yalan atıyor demesinler diye belirtiyorum. En fazla 14-15 cm alabiliyorlar. Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Arka kapıdan giriş serbest olmalı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir kadın için tehlikeli o aslında Yorumla Serkan_87 +1 yıl İşi yapanda bitiyor tecrübee önemli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl penisim vajinasının içindeyken vakumlasın isterdim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Vakum nasıl oluyor anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl exim yapmıştı 1-2 kere pelvik kasları ile sıkıyosun (çişini tutarken çalıştırdığın kas) haliyle daha çok darlık hissediyosun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben bdsm seviyorum ama kızlar dayanamıyor 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Genelleme yapmamak gerek. Şahsen ben seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulamadık şöyle hatun Yorumla Soran +1 yıl Kısmet 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur mu 😀 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Domine eden yöneten taraf olmayı seviyorum. 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Domçne etmeye bayılırım 1 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zorlamayı cok severim 1 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Partnerin sınırsız olmasını 😉😉 1 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. itaatkar bir partner severim 1 0 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel fantezilerin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi fanteziler? Yorumla sozaramızdakalacak +1 yıl sınırları olmayan biriyim o yüzden çok uç fantezilerim var Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. itaat edilmesini isterdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
eşim sadece
Her türlü her an cinsellik yasamak ciplak olacaksin istedigin an öpüp yalayip icine gireceksin ayakta bile olsa hemen o an dalacaksin
Bi süre sonra sıradan ve normal gelir. Nadir olan daha değerlidir
Yani evet tabiki de bir müddet sonra öyle olur ama olsun zevk almak değil mi sonuçta sonradan bırakırız zaten gittiği yere kadar
Bi sert bam bam yapinca altimdan kacmayacak birini birde bikac hatun bir arada becermeyi
Ovv grup 😅
Bunu yapmadan ölürsem gozum acik giderim
öncelikle kişisel temizlik ve bakım. tüm vücuda oral yapmak isterim. aynı ilgiyi partnerden de beklerim
Çılgınca gözlerimizden zevkten yaşlar gelene kadar yapılan oral seks..
Bakımlı, hijyene önem veren, arzulu ve güzel bir parner.
Sınır koymayan koşulsuz şartsız itaat eden bir kadın olsun isterim
ben de kadının bana sahip olmasını ve defalarca üstümde orgazm olmasını
Yani karşı tarafın baskın olmasını istiyorsun sanırım
Aynen öyle
oralda 19 cm penisimi bir kadının köküne kadar alabildiğini görmeyi çok isterdim
Neden santimine kadar söylüyorsun? Erkeklerin bununla övünme çabaları ya da öne çıkarmaya çalışmaları çok saçma.
Ne bileyim çok deepthroat videosu izledim de hiç yapabilen olmadı.
Ayrıca Türk erkeği ortalaması 13 cm dedikleri için okuyanlar yapılmayacak bir şey yok diye düşünüp yalan atıyor demesinler diye belirtiyorum. En fazla 14-15 cm alabiliyorlar.
Arka kapıdan giriş serbest olmalı
Bir kadın için tehlikeli o aslında
İşi yapanda bitiyor tecrübee önemli
Aynı anda ayaklarının ve kalçaşarının yalanması gibi mi mesela
penisim vajinasının içindeyken vakumlasın isterdim
Vakum nasıl oluyor anlamadım
exim yapmıştı 1-2 kere pelvik kasları ile sıkıyosun (çişini tutarken çalıştırdığın kas) haliyle daha çok darlık hissediyosun
Ben bdsm seviyorum ama kızlar dayanamıyor
Genelleme yapmamak gerek. Şahsen ben seviyorum
Bulamadık şöyle hatun
Kısmet 😅
Olmaz be
Olur mu 😀
Domine eden yöneten taraf olmayı seviyorum.
Domçne etmeye bayılırım
Zorlamayı cok severim
Partnerin sınırsız olmasını 😉😉
itaatkar bir partner severim
Cinsel fantezilerin
Ne gibi fanteziler?
sınırları olmayan biriyim o yüzden çok uç fantezilerim var
itaat edilmesini isterdim
Evet
Hicbir şey istemem dayıoğlu
oral mutlaka olmalı
rahatlatmak