İlk defa tensel keşfe çıkacağınız cinsel dürtülerinizi ortaya çıkartacağınız bir anın olmazsa olmazı mıdır penetrasyon? Bunu dahil etmekle etmemek arasında mıdır bütün mesele?🤷♀️

İlk defa tensel keşfe çıkacağınız cinsel dürtülerinizi ortaya çıkartacağınız bir anın olmazsa olmazı mıdır penetrasyon? Bunu dahil etmekle etmemek arasında mıdır bütün mesele?🤷♀️
İlk yakınlaşma da benim için penetrasyon çok da önemli değil.. Bırak olmazsa olmazı olmasa da olur. Ben ön sevişmeyi çok seviyorum.. Hazzını doyasıya aldığım tek yer de kuşkusuz ön sevişme..
Bence evet. Öyledir ve öyle de olmalıdır. Ama bu birbirini arzulayan, ortak amaç için aşkla sevgi bileeek ve isteyerek yapılıyorsa ilk cinsel yakınlaşmanın olmazsa olmazıdır.
Bilmeyenler için penetrasyonun ne olduğunu kısaca açıklamak istiyorum. Penetrasyon, cinsel yakınlaşma sırasında pen*s ya ve parmak gibi vücudumuzdaki özellikli organların vaji*a, anü* veya ağız gibi organlara hafifçe zorlayarak ilişkiyi girmeye deniyor. Çoğu kadın orgazm olabilmek için klitoral ve vajinal uyarılmaya ihtiyaç duyar, bunu penetrasyonla beraber ya da farklı şekilde gerçekleştirir. E şimdi ilk cinsel yakınlaşmada paneterasyonu sevişmemize ve seks ritüelimize dahil etmezsek bu iş tarım olmaz mı… 😎
Birleşme olmasına gerek yok. Olmaması daha heyecanlı hatta.
Şart değil.. Bazen iç içe öyle bir geçersin ki penetrasyon sonraki aşama olur.. Keyifli geceler..
Teşekkürler bebeim 💋🥂
Ricalar bebeğimm
Cevap
11Cevap
Olmazsa olmasıdır bence
Cinsel olarak yaklaşım için karar verdiysek mutlaka penetrasyon olacak iki tarafta bu konuda istekli ise ve ortamda uygunsa bosalana kadarda cinsellik yaşanabilir sınırları partnerler koyar
Olmayacak birisi ile ilişki sırasında aşırı derecede gerilmistik ama alıştık parayı ortamı gördükce bu dediğim iki yıl önce kadardi şimdi çok rahatlıkla oluyor
Cinsellği duygu ve ruh durumunda ayırmak yanlış olur.
Gerekliliği zaman ve taraflar belirler.
İlkler çok önemli ve özenle olmalı direk girmemeli
Aslolan sevişme ve tenlerin keşfidir. Penetrasyon sonuçtur. Olmasa da olur
asla değildir illa içine girmek gerekmediğini düşünüyorum
zira asla kadını risk etmemek gerekir bence
Seksi bilimsellestirmemelsınız o anlık etkilesimle dünyadaki milyonlarca insanla yatabilirsin ic güdüsel olarakta bakman daha iyi
Sevişme daha önemli oluyor bence
Değildir
O ne :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?