İlk cinsel ilişkide devam edilir mi? Arkadaşım yeni ilişki yaşadı ilk girince farklı bir his hissetmiş iyi ya da kotu degil ama garip bir his olarak tarif etti sonra giriş çıkışa devam ettirmiş o sırada alıstım o hissiyata dedi ama vajina içi 2-3 cm mi ne oraya penis girince ilk seferinde kotu bir his olur mu bu arkadasım acıma falan olmadı dedi ama
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlk ilişkide iyice öpüşüp sevişip oral yaparsak sulandirir ilişkiye hazırlar aletin başı girince acımaz çünkü orasi girişe hazır zara dayanıp zar çok ince ise azdır kanama ile fazla acı hissetmeden rahat giriş yapar köküne kadar girsene zevk alır içerisi fazla baskıda olduğundan kanamada az olur ancak wler çekince ilerde tampon görevi yapacak alet olmadığından iç kanama devam eder. İlişki sonunda kanama içeride pıhtı şeklinde kalabilir. Zaten zar patlatildiktan sonra acı oluyor ise o durumda bırakıp 3-5 gün sonra tekrar yapılırsa zevkli bir ilişki o zaman yapilir
04 Yorumla
Soran1 yılacı olmasının sebebi ıslak olmaması mı yani
- 1 yıl
Evet ıslak olmamasından kaynaklı ilkinde zaten dar biraz heyecandan var oda biraz kasma yaptırıyor içeri kolay kayması için sulandırılmış gerekir sulanmaduysa kadınlar biraz dudaklarını tükürükle yağlar erkekte başını tükürükle yaglayip istiridye acımadan içine kayar buda bir alternatiftir. Birde içi suluysa ilişki gayet rahat olur acımazda, kaygan olmazsa sürtünme çok olur zaten dar vagina içini kayganlastirmadan girerse vagina duvarı hafif zedelenir oda bir süre sızlama yapabilir tükürük veya sulandirma kayganlastirdigindan vagina duvarı zarar görmez daha rahat olur
Soran1 yılyani benim ic kısım ıslanır diye dusunuyorum ama ilk sferde cok baskı olabilirmi ıslaklıga ragmen yine zedelenir mi duvarlar? Zaten kanama olayı o duvardan gelirmis zarda kanama olmuyormus
- 1 yıl
Evet zar yirtilunca penis oraya baskı yaptığından fazla bir kanama olmaz ici sulu ise yayar cildina hasar yaratmaz ama içeri baskiolur acı ile zevk arası bir duygu yaşarsınız eğer acı çok olursa senin isteginle ilişkiyi durdurulabilir zevk aliyorsanda devam edersiniz iş bittikten sonra alet oradan çekilince iç baskı kalktığı için içinde hafif kanama olur azlığı çokluğu zar kalinligina bagli olur. Zar inceye az kanama kalins biraz fazla olabilir. İlk ilişki zarın patlatilmasi amaçlanır ikinci ve üçüncüsü daha zevkli olur selMlsr
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakirelik gitmiş acı olmamışsa ya çok ıslandı ya da iyi hazırladı yapan kişi. İlkten sonra devamı edilebilir ama ikinci gün çok fazla istekli olur tekrar yapmak için
06 Yorumla
Soran1 yılyapan kisinin cok iyi hazırlayabildigini sanmıyorum belki o ıslanmıstır
ilk giriste devam edilir mi sonuna kadar? ikinci gun kadın mı istekli olur
Soran1 yılbiraz yanma olursa da devam edilebilir belki hani dayanılabilirse en azından ilk seferinde daha alısabilmek icin. hemen ertesi gun tekrar yapılmasındansa birkaç gun sonra tekrar edilmeli bence ilkinden sonra
Soran1 yıltesekkurler belki sonra
Gizli Üye(30-35)1 yılKanama olmadıysa yeterince ıslandı ve acı olmuyorsa eğer fazla sert ve hızlı olmayacak şekilde devam edilir.
Yani kadının durumuna bağlı bir olay. 👍
116 Yorumla
Soran1 yılaz bisey kan olsa da edilmez mi ya oylece bırakalım mı diycem :/
Cevap sahibi1 yılCanim senin acı eşiğine bağlı. Eğer iyi hissedersen yavas yavas devam edersiniz. Yok kendini kasar ve acı olursa bırakırsınız. Bunun kararı sana kalmış. Erkek anlama.
Cevap sahibi1 yılAnlamaz.
Soran1 yılanladım yuz ifadem belli eder kendimi belki bir sey olmazsa devam yoksa dururum
Cevap sahibi1 yılAynen öyle. Kendini kasma zevk almaya bak
Soran1 yıltamam sagol
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Ne zaman yapacaksin ki?
Soran1 yılbilmiyorum bakıcam ben istiyorum daha onun haberi yok
Cevap sahibi1 yılHmm. Anladim. Ama senin canını yakıp yapmamak onunda elinde. Sadece senin istemenle olmaz. Seni kıvama sokacakta o. Islandı hadi gireyim olmaz. Daha girmeden seni sozleri ile eliyle diliyle orgazma ulaştırmali...
Soran1 yılevet haklısın o konuda. zaten o moda girmeden hadi istiyorum kıvamına gelmeden girismek istemiyorum. yani acısa da eninde sonunda bitirdikten sonra gececek o his ama o an guzel gecsin istiyorum iste
Cevap sahibi1 yılHaklisin oyle olmalı. Gir çık 3 5 dk sürer ama sevisme saatler... 👍
Soran1 yılyani sevisme uzun surup uzerine de birkac dakika dedigin gibi birlesme yasansa yeter bence ilk sefer icin sonra digerlerine bakarız yaptıkca alısır bence
Cevap sahibi1 yılEwettttt ilk sevisme oyle olur. Sonrakilerde süre uzar hızlanır biraz biraz sertleşir..
Cevap sahibi1 yılZamanla hepsi zenginlesir. Pozisyonlarda ilişkide...
Soran1 yılhaklısın onemli olan ilkinde sogumak istemiyorum bu isten bazıları oyle diyor ya anneme bile sordum hic bir sey olmuyor anlık bir sey hemen alısıyorsun dedi umarım oyle olur :D
Cevap sahibi1 yılHahahah annene sormanda biraz komik olmuş
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazı kadınlarda acıma olur vajina darlığı ile alakalı bir durum bu bazı kadınlardada vajina duvarı stres kasılma ile alakalı olur
011 Yorumla
Soran1 yılya kasılırsam heyecasndan
Soran1 yıltamam evet bence de oyle zaten direk yaparsam heyecandan ya ıslanamam diye dusundum
Soran1 yılben normalde ıslanıyorum ama o an gerilip ıslanamazsam diye biraz endiseleniyorum yani eninde sonunda yapıcam acısın acımasın da o an guzel gecsin istiyorum iste yoksa acısa da gecicek yaptıktan sonra
- 1 yıl
Karşındaki insana çekimin olursa zaten istekli olacaksın ve çekim olacak yaparken zevk alacaksın biraz sürtse bile ıslanıp boşalmaya başlayacaksın içine girip çıkıncada daha çok tahrik olup daha çok boşalma olacak rahatlama olacak tek yapman gereken rahat olman kasmaman kendini.
Soran1 yılEvet cakim olursa etkileniyorum zaten yakınlasmalardan o surtme olayında da oyle olur ama icine giris esnasında acirsa o an butun ıslaklık gitmez umarım :/ ilkinde bosalmayı gecim zevk aliyim yeter daha sonra onu da yaparım :D
Soran1 yılcekim*
- 1 yıl
Acırsa ıslaklık gitmez ama canın yandığı için istek gidebilir ıslanmışsa önce önsevişme olmuş seni güzelce yalamışsa ıslaklık zatenm hemen gitmez o an tahrik olmuş olacaksın vajina dudakları açılacak iyice penis isteyecek içine girip çıkınca daha çok zevk alacaksın hızlandıkça daha çok sulanacak vajinan
Soran1 yılevet tahrik olunca yapılır ama ilk an acı hissedersem dedigin gibi istek kacabilir o zaman nasıl odaklanıcam bilmem senin dedigin daha cok sulanmam falan bunlar ilkinde olmayabilir
- 1 yıl
İlkinde sürterek bile seni sulandırır o konuda sıkıntı olmaz içine hemen girmediği sürece sorun yaşamazsın önce oral yapacak güzelce yalayacak dudakları ayırıp sonra sürterek sulandıracak daha sonrada önce yavaş yavaş sokacak sonra hızlanacak bu şekilde olursa acımaz vajina çok darsa ilk girişte biraz zorlanır o kadar.
Gizli Üye(30-35)1 yılHer kadınım zar yapısı, her kadının aci eşiği, her kadının vajinal ıslanma seviyesi, her erkeğin ilgi alaka ve endiseleri giderme konusundaki bilgisi tevcrübesi bir değil
110 Yorumla
Soran1 yılerkek tarafı nasıl olmalı karsı tarafı cinsellikten sogutmamak icin
Cevap sahibi1 yılIlk cinselligini yasamak isteyen ve endişleeri olan bir kadın hakkında konuşamam. Bir kadın anlatsa daha mantıklı olur.
Ama benimle paylaşmış olsaydı bildiklerimi aktarır ve onun sakinleşmmesini, endişelerinin gittiğini gözlerinde görmek isterim
Cevap sahibi1 yılSonuçta vajinan orada değil mi? Bir yere de kaçmıyor. Olacaksa bugun degil sonra veya bugun olacalsa da bunun sartlarini olusturmak lazım travma olmaması için
Soran1 yılyani yavas mı ilerlemeli bide ben yarı bırakmak istemiyorum ilk seferi oyle boluk porcuk bırakmak istemmiyorum kendi acimdan
Cevap sahibi1 yılBu o anki duruma bağlı. Mesela partnerine endişelerini anlattın. O da seninle dertleşti anlattı.
Sonra ustunden bir zaman gecti tekrar bulustunuz sonrasında erkek sana yabancılık çekme diye bedenini gözlemlemene izin verdi. Ayrintiya girmiyorum skstinge kymasın diye. Sen iyice kabullendin. Diyelim sonra o gun veya başka zaman basladini. on sevişme falan ikinizde. yukseldiniz erkek ilk girdigi. zaman seni gozlemledi aci esigine tepkine baktı. Sonra birwz sertçe içinde penisini dairesel olarak gezdirerek tamamen açmaya calisti o zarı sonraki birlesmelerde tekrar tekrar kanama olmasın diyr. Sonra işte guzel sozlerle, sana olan yklasimiyla devm boyle gibi. gibi
Soran1 yılanladım peki ilk girdiginde giris cıkıs yapmadan direk icindeyken dairesel hareketle mi acacak yoksa sırf giris cıkıs yaparak olmaz mı yani
Cevap sahibi1 yılAşkım bu soruları senin değil. Senin içine girmek isteyen o erkeğin araştırması lazım.
Tamam endişelerinde çok haklısın. Bazı cevaplar arıyprsun, acaba ne yaşayacağım ben diyorsun ama işte bu konuları sana erkeğinin anlatması lazım. Ki ona güven, saygı duy ve kabullen
Soran1 yılya aslında kibar biri dusunceli genel olarak da belki bunları dusunemez mi diye ben yonlendiriyim diyorum
Cevap sahibi1 yılbilmiyorum ben sizi bu yapacağınız işe yönlendirip vebalinizi almak istemem. sadece travma yaşarsanız üstüne daha da çok zarar görürsünüz. Benim aktarmak istediklerim bu kadardı
Soran1 yılneden travma yasanir ki anlamadım sadece biraz acır yani o da gecer yaptıktan sonra ben sadece o an iyi gecsin diye dusundum
1 yılİlk ilişkide kızlık zarı yırtıldıktan sora devam edilmez 3 gün beklenir kanama varken devam etmek sakıncalıdır patlatıp bırakırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılGirince acı çektiğini görürsem devam etmem biraz kıvama getiririm hazır hissedince yaparım
08 Yorumla
Soran1 yılYani tabi acı cekerse sen de zevk alamazsın karsıdaki de zaten
- 1 yıl
evet iki taraflı zevk almak şart ama ben karşı tarafın zevk almasından daha çok hoşlanıyorum
Soran1 yılgenelde oyle diyor erkekler
- 1 yıl
Bazı erkekler bencil kendini düşünüyor sadece kadını düşünmüyor zevk alıyormu almıyormu ya da boşalmışmı boşalmamışmı kendi boşalıp çıkıyor
Soran1 yılsevmiyorsa karsısındakini umursamıyor olabilir kendine bakıyordur anca ama sevdigi kisiyle yaparken umursar diye dusunuyorum
- 1 yıl
Sevse bile oral yapmaktan tiksinen erkekler var kadın en çok oraldan mutlu olur sok çıkarla değil sok çıkar çok rahatlatmaz önce kadını koklayıp güzelce oral yapmak lazım ama çoğu erkek bunu bilmiyor sevmediğinden değil bilmediğinden birazda bencillik
Soran1 yılYani ben istedigimi soylerim yapmazsa da zorlayamam ben de ona yapmam ama bence karsısındakine deger veren karsıdan gelen isteklere cevap veriyor oradan bana ne kadar deger verdigini anlayabilirim mesela
- 1 yıl
Sen isteklerini söyledikten sonra yapmazsa zaten seni düşünmüyor demektir istekler söylenmeli kesinlikle.. zaten bu tarz işler zorla olacak işler değil içinden gelirse içten gelerek yaparsa birşeye benzer.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBu durum kadından kadına değişiyor ilk önsevişme uzun olucak sonra yavaş yavaş girilicek zaten kayıcak bayaa sonra duruma göre hareket edilicek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla bende bilmiyorum ama artik denemem lazım deyip buldum birini biraz uzak ama denemek istiyorum yaş oldu 29 mastürbasyon yapmak zevk vermiyor artık valla
014 Yorumla
Soran1 yılilk seferindekızın da ilkse devam eder misin yoksa kalmalı mı oyle
Cevap sahibi1 yılYani bırakmak istemem kullanılmış hisset neden isteyeyim ki keşke birlikte keşfedeceğim biri olsa cidden tecrübeli insanla olmak istemiyorum dürüst olmak gerekirse
Soran1 yılnasıl anlamaddım
Cevap sahibi1 yılYahu ilkte yaptık diyelim sonuçta ikimizde tecrübesiz olduğumuz için çok mükemmel olmaz ama ilerleyen zamanlarda tekrar denemek dahada zevk getirir ben böyle düşünüyorum
Soran1 yılbence de oyle ama ilki kotu gecerse utanır mısın ben utanmak istemiyorum da ya iyi gecmezse
Cevap sahibi1 yılBüyük ihtimalle kötü geçecek yani ilk temas büyük ihtimalle erken gelirim diye düşünüyorum mesela utanmak doğal bir şey o anlık olsa da
Soran1 yılerken gelirsen mi
Cevap sahibi1 yılYani seni tatmin edememek beni etkiler tatmin olmanı isterim o yüzden ilk kez yaptığımda ön kısmı çok uzun tutmayı düşünüyorum ki erkenden bitmesin
Soran1 yılama ilk seferde kadın bosalamayabilir tatmin olmayacak buyuk ihtimalle
Cevap sahibi1 yılElimden geleni yaparım gerekirse dudaklarimla ellerimle farklı şeyler yaparim (anladın işte)
Soran1 yılancak dudaklarınla ya da ellerinle yaparsın yoksa giris cıkısla tatmin edemezsin kadın ilk kez yapıyorsa
Cevap sahibi1 yılSenle konuşmak şunu hissettirdi bana karşılıklı olarak tecrübesiz olmalıymışız bu şekilde keşfederek ilerlemek güzel olur diye düşündüm ve bence öpüşmek temasta epey zevkli olur diye düşünüyorum ilk için
Soran1 yıloyle daha zevkli olur tabi
Cevap sahibi1 yılKeşke seninle böyle bir ilişkim olsaymış yanlış anlama yani bunu yaşamak istedim sanırım biraz neyse ben rahatsız etmiyim daha fazla umarım çok güzel geçer senin için yaşadığında
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Bunu neden arkadaşın yazmıyor, ben buna takıldım 🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Zar yırtılır Ken ufak bı acı olabilir ında problem yok ama devamında acıdan çok zevk olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yeterince ıslanma olursa devam edilir nie edilmesin
01 Yorumla
Soran1 yılacı olur mu diye
Gizli Üye(36-45)1 yılKanamamis mi
Genelde bi sure daha yavas girilir bosalana kadar girdim ben ama temizledim kani06 Yorumla
Soran1 yılcok az damla gibi yani fazla degil dedi. bosalana kadar giris cıkıs yaptıgında karsındakinde acı oldu mu alısıyor mu yoksa o surede
Cevap sahibi1 yılAci oluyor yavas giriyorsun zaten erken bosaliyosun uzun surmuyor ama 3 4 sekste daha kanamosti
Soran1 yılbazıların oyle ıslanmazsa kanayabilir. acı olsa da devam edilebilir bir acı mı yoksa devam edemem boyle diyecegi bir acı mı
Cevap sahibi1 yılIslandi ya yarim saat yaladim da soktum
Soran1 yılıslanmasına ragmen mi acıdı ya :/
Cevap sahibi1 yılHeralde yani
Gizli Üye(30-35)1 yılAcemi değilse acı olmaz durmadan devam edilir ilkinde
07 Yorumla
Soran1 yılyavas olmalı dimi
Cevap sahibi1 yılİlk giris yavaş yapılır
Cevap sahibi1 yılAma ilk kadını rahatlatmasi lazım vajinasini yalamak önemli kadın ıslanınca daha rahat ve acısız olur
Soran1 yılıslanırsam ve kasmazsam kendimi acıma olmaz mı yani? ilk giris yavas sonra karsı taraf hızlanırsa durduruyimmi uyarmalı mıyım
Cevap sahibi1 yılCanın yanarsa söylersin yavaşlar eşin
Soran1 yılha anladım az bisey acırsa bir sey demem zaten devam ederim normalde de bir yerimiz acıyabiliyo ama farklı bir acı olursa dedigin gibi yaparım
Cevap sahibi1 yılEşin işi biliyorsa seni 4 kere 5 kere bosaltir zevkten ölürsün
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değişir ya arkadaşın kasmamıştır ve vajinası esnek olabilir
012 Yorumla
Soran1 yılo cok istiyordu yapmak ama sonucta ilk kez yaptıgın bir seyde heyecanlanırsın illa ki kasmıstır
Soran1 yılbelki ilk olan her seyde heyecan yaparım ben ama korku olarak degil nasıl olacak heycanı belki engeller mi ıslaklıgı bilmiyorum ki
Soran1 yılkisi yavas hareket etse :/
Soran1 yılilkinde daha dogru degil mi
Soran1 yılniye anlayıssız olsun ki :D
Soran1 yılHa farkında olmadan mı o zaman uyarmak gerekir tabi
Gizli Üye(25-29)1 yılEsilir biraz bekledikten sonra evet. Tabi ilk cinsellikte sert davranılmaz
00 Yorumlaherkesde aynı değil rahat olman lazım bide hazirlikli olman
00 Yorumlazar yırtılıdığı için ordaki gerginliği hissetmiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÖnce yavaş olup alışması daha sağlıklı
08 Yorumla
Soran1 yılilk giriste nasıl olmalı penisin hepsi girmeli mi yoksa birisi hepsi olmaz dedi
- 1 yıl
Korkutmamak adına yavaş olmalı , iyice ıslanmış olduğuna emin kadının rahat olduğunu bildikten sonra alıştırarak yavaş yavaş
Soran1 yılaslinda iliskiden korkma degil de heyecandan ıslanamaz mıyım korkusu var
- 1 yıl
Heyecan da olsa hormonal durum etkileniyorsan ıslanırsında yaşın kaç?
Soran1 yıl29
- 1 yıl
Sen hiç yaşamadın mı?
Soran1 yılyok
- 1 yıl
Detaylı konuşmak istermisin?
1 yılacımaz sen merak etme
04 Yorumla
Soran1 yılnerden biliyosun
- 1 yıl
çok kızla birlikte oldum ondan :D
Soran1 yılama ilk ilişkisi miydi ki neren bilcen
- 1 yıl
bu ilişkilerde bakire olanlarda vardı daha detaylı anlatabilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok sert olmadan devam edilir
06 Yorumla
Soran1 yılcok mu yavas olmalı
- 1 yıl
İlk başta girerken evet alıştıkça biraz daha hızlanılabilir ama ilk için sert olmaz kesinlikle
Soran1 yılyani ilk girişte penisin hepsini sokmalıyız dimi sonra yavas hareketle mi giriş cıkıs olmalı bunu ben mi diyim ona kendi yapar mı
- 1 yıl
Yok ilk girişte hepsi olmaz detaylı dinlemek istersen yazabilirsin bana
Soran1 yılnası neden hepsi olmasın ki nasıl gircek baska turlu
- 1 yıl
Buradan o kadar detaylı yazamam ki
1 yılIslanma ne kadar çok olursa acı o kadar olmaz
05 Yorumla
Soran1 yıliyi bari ya heyecandan ıslanamazsam
- 1 yıl
Yaptığın kişiye bağlı
Soran1 yılnasıl yani
- 1 yıl
Burada uzunluğu ayrıntılı anlatamam ki exper gider
- 1 yıl
Yani eğer istersen açıklayıcı şekilde uzun uzun anlatırım O zaman kafana yatar O zaman anlarsın
Gizli Üye(36-45)1 yılHep o arkadaşlar yaşar zaten… eee tabi yalaaannnnn !
07 Yorumla
Soran1 yılyok be bende istiyorum ondan sordum
Cevap sahibi1 yılNe zaman istiyorsun
Soran1 yılbiraz gecince ona karar vericem once yapmam gereken bir sey var
Cevap sahibi1 yılNe o ne yapman gerekir
Soran1 yılasi olcam ne olur ne olmaz
Cevap sahibi1 yılYahu doğru da. Kondom kullansın
Soran1 yılkondom tam koruma saglamaz
1 yılbuyuklugune gore degısır
08 Yorumla
Soran1 yılher penis 2-3 cmden kalın ama
- 1 yıl
bak her kalın buyuk penıs zorlar ama bundan zevk almalısın
Soran1 yılilk seferinde zorlarsa nasıl zevk alıcam acıma olmaz mı sogumak istemiyorum
- 1 yıl
ıslaklıgın ve lıbıdon nasılk
Soran1 yıliyi
- 1 yıl
dılersen dty anlatabılırım
Soran1 yıliyi ama heyecandan olmazsa ya
- 1 yıl
anlatırım
Bilmiyorum haci
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme önemli ilk ilişkide
02 Yorumla
Soran1 yılon sevisme yapınca ıslanınca da acı oluyor demis biri
- 1 yıl
İşte en ideali iyice kıvama gelince içine girmesi
Gizli Üye(25-29)1 yılOnunki esnektir cok acidi benim böyle bir acı yok
425 Yorumla
Soran1 yılIslanmadın mı hiç ama
Cevap sahibi1 yılYaklaşık3 ay böyle sürdü sonrasında iyi olmaya başladı ama en başları esiyet gibi geçti çok dar resmen dele dele giriyodu anlatılmaz bir şey asla o günlere dönmek istemem git gide kaslar açıldı şu an zevk alıyorum
Cevap sahibi1 yılYani genelde acı oluyor acımayan çok nadir duydum çünkü doğal olarak ufak bir yer ve ilk kes giriyor acı olamsı çok normal ama acı derecesi kişiden kişiye değişir
Soran1 yıl3 ay mı :o cok uzunmus neden oyleydi doktora falan gittin mi hic? yani soyle acıyor diye duydum ama herkes oyle cok acı gibi degil de ilk girdigi an anlık bir acı sonrasında tuhaf bir hissiyat gibi dediler senin neden
Cevap sahibi1 yılYa ben çok korkuyodum ilkinde kastım evet ama diğerlerinde bilinçli bir şe yapmadım yanı sadece girmesi değil o yol bile baskın yapıyor
Cevap sahibi1 yılArkadaşınınki geniştir benim bence çok dardı ve şekil olarakta nadir bulunan bir çeşitmiş kızlık zarım artı olarak
Cevap sahibi1 yılMesela eskiden reglim de çok ağır geçerdi allaha şükğr şimdi azaldı ağrısı demek darlıktan oluyordu
Soran1 yılha ondan o zaman kastıgın icin olabilir belki ilkinde. ama digerlerinde mesela 3 veya 4uncu yapısında hala aynı derecede mi acı oldu yoksa sadece baskı gibi mi onlarda nasıl bir his olmustu sende bir de ıslaklıgın var mıydı yoksa tam olmadan mı baslamıstın :/
Cevap sahibi1 yılHwr ilişkiden sonra bi tık daha genişledi bunu yaprken anlıyordum mesela sonrasında acımasa da zorlanma şeklinde oluyodu şu an allaha şükğr gayet gizel gidiyor 1. sene 8 aylık evliyim
Cevap sahibi1 yılİnan ne kadar islandi onu bile bilmşyorum çok korkuyordum bastırınca bile acıyordu
Cevap sahibi1 yılYani nasıl girdi çıktı çok büyük bir acı ama benide korkuttular zamanında ondan böyle oldum
Cevap sahibi1 yılYaparken acıdan buz kesiyodum üşüyodum benek benel oluyodum sen düşün ama şimdiki aklım olsa korkarım yine ama bu kadar değil öyle veya böyle yapmak zorundasın çünkü doğanın kanunu
Soran1 yılyani zaten vajina dardır yaparken genisleyip sonra eski formuna kavusur geri diye biliyordum. belki de kisiden kisiye farklı mı acaba. acımasa da zorlanma seklinde nasıl oluyor girmiyor mu iceri yani? Masallah bu arada :D 1 sene boyunca ya da 3 ay demistiniz ilk 3 ayda kac kere yapmıssınızdır da daha raht olmaya basladı
Cevap sahibi1 yılHer vajina farklidir. Arkadaşının ki geniştir dediği gibi. İstediğin kadar ıslan illa ki acır.
Cevap sahibi1 yılAma korkmana gerek yok öyle veya böyle olacak. Yani değecek biriyle olsun en azından ilkin bir önemi yoktu mesela aylarca benim ilk gün gibi sürdü zaten şap diye açılmıyo arası
Soran1 yılbence korktuysan hic ıslanmadın cunku ıslanma hissedilen birsey ben akısını hissedebiliyorum ıslaklıgın mesela sen de olsa hissederdin o ıslanmaması senin duvarları kasmanda etkili olmus ve duvarların zedelenmis olabilir onun acısıydı belki de ama gecmis cok sukur iyi kısma gelmissin :)
Cevap sahibi1 yılKasların sıktığı belli oluyor erkek zaten hemen geliyo ilk zamanlar
Cevap sahibi1 yılSen ıslan da gör ne diyim😂😂😂 takmışım ıslanmaya hshshsh
Soran1 yılyok korkmuyorum oyle yapmak istiyorum aslında ama acımasının sebebine herkes ıslanmamak oldugu soyluyor ondan dolayı :D yani hemen acılmıyordur tabi bazı kisilerde vajina esktra dar olabiliyormus kısmet artık :D
Soran1 yılnasıl kasların sıktıgı belli oluyor anlamadım :D
Cevap sahibi1 yılEşin mi bu kişi
Ya bir çok faktör var vajina yapısı acı eşiği eşlerin tutumu gibi
Umarım iyi olur
Cevap sahibi1 yılAcırsa da belli bi süre dayancan artık dert etme herkes öyle veya böyle yapıyor bak acısada sonradan acımıyor öyle düşün korkma
Soran1 yılTeesekkur ederim umarım iyi olu bu kisi uzun suredir sevgilim aileler falan da tanıstı henuz yapmadık ben cok istiyorum yapmayı yani canım istiyor artık duramayacakmısım gibi bir his :D
Evet haklısın karsı tarafın da tavrı etkili sevismeyi ne kadar uzun tuttugu falan. sizin on sevisme uzun olmus muydu ya da karsı taraf yavas mı oldu girislerde mesela?
Aynen dedigin gibi acımazda ne ala acırsa da birkac dakika sonra gececek ya da ne zaman istersen durursun hani oyle bir durum olursa her bir sonraki zevkli olacaktır umarım
Cevap sahibi1 yılEvliliğe saklayın bana kalırsa çünkü nişan süreci çok ağır oluyor ayrılmalar çok artıyor ve bilgine erkeklere her şeyi sunarsan çabuk soğur
Gizli Üye(45 üstü)1 yılArkadaşın baya abartmış bence
06 Yorumla
Soran1 yılneden ki
Cevap sahibi1 yılİlk zaman evet acır ama sonrası yanma hissi ile zevk aynı anda olur
Soran1 yılAnlık bir acı mı yoksa devam eden mi yani bir an acıyıp geciyor mu
Cevap sahibi1 yılŞimdi ben buni sana burdan nasılsın anlatayım ya
Soran1 yılnormal anlat ne olacak ayıp degil ki
Cevap sahibi1 yılDoğru haklısın ayıp değil bunlar hayatın gerçekleri Lakin sistem bu tarz şeyleri yorumda konuşulmasına ve açık açık anlatılmasını engelliyor kelimeleri değiştirerek veya hesabı kapatarak O yüzden hesabımı kapatılmasını istemiyorum sana yardımcı olamam
Gizli Üye(36-45)1 yılKadının kanaması olur, en azından temizlenmeli.
04 Yorumla
Soran1 yılnasıl temizlenmeli
Cevap sahibi1 yılKanı siler en azından
Soran1 yılcok olmuyormus ki birkac damla falan
Cevap sahibi1 yılHım. Olsun o da rahatsız etmemeli bence.
Gizli Üye(30-35)1 yılhayir 8 cm.. normalinde ilkinde acima yanma olur..
03 Yorumla
Soran1 yılsen ilk kez biriyle oldun mu hic peki? 2-3cm diye biliyorum. acima mi yanma mı hangisi?
Cevap sahibi1 yıl2 3 cm kizlik zari mesafesi. ikisi de olur
Soran1 yılne zaman gecer o his
Gizli Üye(25-29)5 ayKüçük ve ince penis yemiş arkadaşın
00 YorumlaYap gitsin zevkine bakkk
00 YorumlaEdilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kaçtı knk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEdilir sertçe
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayne bilelim :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İlkler ozeldir
00 YorumlaEdilmez
06 Yorumla
Soran1 yıletmis bu kisi sence neden edilmez
Soran1 yılyok kanama dısarda olmuyor ki o kan bekaretten dolayı olmuyor onunla ilgisi yok
Soran1 yılhayır zar yırtılmasından degil kanama icerden oluyor. zarda kanayacak bir sey yok, eger erkek tarafı on sevisme falan yapıp kadını hazırlamazsa kuruluktan hazir olmuyor vajina ondan tahris olup kanıyor bu bakire olmayan kiside de oluyor 10uncu yapısında bile olan var. o dedigin baska bisey
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası