sanırım naptım artık. Bol bol p*rno izleyip mastürbasyon yapıyorum. Sürekli hayal edip sulanıyorum.
mastürbasyon bağımlılığına çözüm ne önerirsiniz?
sanırım naptım artık. Bol bol p*rno izleyip mastürbasyon yapıyorum. Sürekli hayal edip sulanıyorum.
mastürbasyon bağımlılığına çözüm ne önerirsiniz?
Eğer sağlığını düşünüyorsan bunu kendin iradenle başarabilirsin çok fazla mastürbasyon yapmak sağlığa zararlı ne yazık ki bu yüzden çok sık olmayacak şekilde yapmalısın. Yapmak istemiyorum diyeceksin kendine sen kendi beynini kendin yönlendireceksin.
Cevap
30Cevap
Grup ve aldatma p*rno ağır gelir. Tavsiyem teşhirci kıyafetlerden uzak dur. Normal pantolon düz ayakkabı ve kıyafetler giy. Emin ol zamanla sayı azalır
Sıklıkla yapmak normal değil. Bazı dönemlerde evet olabilir ama. kendine oyalanacak şeyler bul
çok sıkta değil de her akşam aklıma geliyor unutmaya çalışıyorum, her aklıma gelincede izlemiyorum ama haftada 2 kesin yapıyorum.
Haftada iki yine iyiymiş sorun yok. Oyalanacak bir şeyler bulduğunda hiç gelmez merak etme
Aklına geldikçe başka şeylere odaklan fazla mastürbasyon yapmak iyi değil aklına geldikçe yaz bana dedikodu yapalım
Tatmin olamamaktan bunlar. Sanal yaparsan tatmin seviyen artar ve daha az yaparsın
sanalın suçu bunlar, biriyle sanaldan seks yaptık sayılır her gecede sertleşmiş attı şerefsiz şimdi istiyorum işte
Gitmeyecek birini bul yani beni bul :)
kilo verirsin ama boşta isen ben de öyle olmuştu 2 hafta bunalıma girdim sadece yaptım ve yattım 7 kilo verdim
Ben de her gün yapıyorum hatta günde bi kaç kere yaptığım da oluyor bırakamıyorum
erotik sahneler falan insanın kafasında canlanıyor bir anda canın istiyor dimi ah ah başımıza vurdu
Daha az önce yaptım lütfenn shdhwjdhaidjwjxbjs
Tahrik etmeyin yeter
Ahahah
😍
bir süre sonra prno kesmicek farklı seylere yöneleceksin
sakincasi yokk bence istegin an rahatla guzel bi hiss
Saglıklı bir insansın kendine partner bulana kadar devam et derim
Cok fazla mi isteklisin her gun mastürbasyon yapmana rağmen istegin azalmiyor mu ki. Bakire misin peki
evet işte çok fazla istek maalesef ve bakireyim o yüzden sorun büyük mastürbasyon tatmin etmiyo
soru soracam diyenei çok gördük
Rahatsız olursan silersin
Elime erkek eli değmedi hala bakireyim bide ben nasibimi bekliyorum evlenmek yani ömürlük arkadaş
Ben de bu sıkıntıyı çektim ama bazı teknikler var bunu kontrol edebildiğin dilersen detaylı anlatabilirim.
Oyuncak kullan kızım ne mastürbasyon u hala bu devirde erkeğin kadına kadının erkege bu kadar rahat ulaştığı bir zamanda mastürbasyon ne laa sene 2023
Bence beni bulmalısın her gün sertleşmiş atarım sana:)) hoşuna gider mi?
Offf keşke şöyle biriryle sanal yapıp beraber bişeyler izlesek sonra uyusak
Bunun çözümü zor hele de hayal dünyanı iyi kullanıyorsan 😉
Gecmis olsun kurtulusun zor amansiz bir hastaligin pencesine dusmussun bunla yasamasini ogren bence artik
Özel gunlee yakın mı
Kendını tam rahatlatamıuor olabılır mısın
Sevgilin yok mu ne bu ateş
yok be kanka
iyi birini bul çaktır kendine eziyet etme
Tecrübeli ve olgun Bi partner tabiki
Muslukmu takılı sende 😆
En çok hayat ettiğin kişi kim merak ettim 🙈
kişiye gerek yok direk sertleşmiş ve orta boy hayal ediyorsun bitiyor
Gercegini yaşayarak
Sağlam bi pompa
Bagımlılık oldugunu inanmıyorum ya ben boyle seyı