Günlük işlerini engelleyecek kadar sık değil ayrıca bu konu bağımlılık değil , hormon etkisi ve bu yaşlarda normal. Günde 6 7 olursa gün işlerini etkileyeceği ve doku orselenmesine sebep olaca yöntem kullanıyorsan o zaman durumu yeniden düşünmek gerekir
Aslında mast yapma isteğin tamamen beyninde bitiyor beynini yönlendirecek başka konular bulursan kurtulursun mesela o ilgini çektiği şeyler beyninin alt tabakasında sübliminal olarak oraya yönlendiriliyorsun ve bundan dolayı mast yapma isteğin çıkıyor çare basit egzersiz yapacaksın
Mesela 2 günü 3 güne çıkar ya da bu uygulama için bildirimleri kapat. KS bile tetikleyebilir seni, farklı şeyler yap. Mesela yetenekli olduğun şeylerle meşgul olabilirsin. Süreçten ötürü hepimiz senin gibiyiz diyebilirim :)
Kurtulmak pek mümkün değil vücudun istiyor ki yapıyorsun sağlıklı olduğunun göstergesi aslında kötü birşey değil. Sevgili yapıp onunla ilişkiye girmek mastürbasyondan daha güzel ve zevkli olur sana tavsiyem sevgili yap
Bu sorun genellikle mastürbasyon konusunda yeterli bilgiye sahip olmaktan ya da vücudunuzu cinsel anlamda tanımamanızdan kaynaklanır. Sık mastürbasyon ileride cinsel hayatınızda ciddi sıkıntılar yaratabilir.
2 günde 1 mi çok :) . Senin libido yüksektir normal istekli olman hergün de isteyebilirsin. Sadece çok sık yapıp sıradanlaştırma. Aklına gelince başka bişeyler yapmaya çalış
Her bağımlılık gibi stres kaynağın neyse onu bulup seni mutlu edecek farklı şeylerinde olduğunu bulduğunda değişecek ve kontrol edeceksin. Seni mutlu eden birşeylerin yokluğu bu halde olmanın nedeni.
Düzenli ilişkisi olmayanlar ve gün içinde uğraşı olmayanla (benim gibi) sekse se düşkün olduğum için bende çok mastürbasyon yapıyorum. Sonumuz hayrolsun
kendini başka şeylerler yormalısın, ve yaşın veya doğan gereği dönem dönem fazla olması normal
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
2 günde bir mastürbasyon yapmak bağımlılık değil ama mastürbasyon yapmak hastalıktır alışkanlık haline gelir buda bir çok hastalığa sebep olur. Kendini başka şeylere vermeye çalış kitap felan oku
bir doktora git bakalım ne ditecek yardım al bu senin cinsel isteğin ya da kendin bilirsin kararlar senin bu hayatta herşey yapılmalı denenmeli hayat kısa