Evliyim ama eşimle asla doyuma ulaşamıyorum o yüzden de iyice mastürbasyon bağımlısı oldum nasıl bırakabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu eşinin kabahati
doymayan kadın yoktur
doyuramayan bencil cahil öküz erkek vardır
kadına değil kendine odaklanan kendi mutluluğunu hedef alan kadını umuramayan öküz erkeklerin eşleri böyle masta muhtaç olur. şeytan dürterse başkaları ile olur
eyyyyy bencil öküz erkekler. kadınlarınızın halini görün. sizler gavvvvvaaaattt mısınız. sizler kadınınızı başkalarına muhtaç mı ediyorsunuz. bu size zevk mi veriyor. allah sizin gibi erkekmüsveddelerinin belasını versin
ulan müslüman geçinen şerefsizzzzlerrr. kuran bile ilişkiye başlamadan önce kadını sevişerek hazırlayn diyor. siz neyin peşindesiniz. bu kadar bozuk musunuz
kadınlarınız başkaları ile zina ederse sebep sizsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle partneriniz varken mastürbasyona devam etmeniz ilişkinizde cinsel anlamda sorunlar olduğunu gösterir. Bu sorunları çözmediğiniz müddetçe mastürbasyona olan eğiliminiz devam eder ya da konu aldatmaya kadar ilerler. Eşinizle sevdiğiniz fantezileri deneyin, sizin de doyuma ulaşabilmeniz için ön sevişmeyi ve oral seksi mümkün olduğunca uzun yapın/yaptırın. Sevişme esnasında boşalmaya değil sadece zevk almaya odaklanın. Zevk aldığınızda boşalma da yanında gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSebebi arzularınızın eksik kalmış olması, tamamlanmayan her şey mutlaka her surette eksik kalır ve farklı şekillerde tamamlama süreçlerine iter, bu kötü değil ben olmadığını düşünüyorum. Benimde eksik kalan arzularım var ve mutlaka bende tamamlamak istiyorum evet mastürbasyon da hayatımızın bir parçası olsa da gerçek anlamda yaşamanın hazzını vermiyor. Konumuz aslında çok daha fazla detay içeriyor fakat bir paragraf içerisine çok daha uzunluk eklemek istemedim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erteleye erteleye azaltabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılO zaman eşinin sana yapmasını rica edeceksin gadası
02 Yorumla
Soran1 yılYapmıyor iğreniyor muş
- 1 yıl
Ne alakası var
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbu ihtiyaçtır bırakılmaz evliysen de boşan o zaman
00 Yorumla
1 yılBırakamazsın , eşin seni doyurmayana kadar bırakamayacaksın maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sanırım biraz kısıtlı Bir eşin var ve sana haz vermiyor belki de kendi keyfine düşkün sekste her şey yaşanmalı zirvelere ulasilmali
02 Yorumla
Soran1 yılCok şeyden iğreniyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. doyuma ulaşamadığın için alternatif bunu seçmişsin ondan.. doyum olmadığı sürece de böyle olması normal... başka yollar olmalı ama denermisin bilmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılkendini geri çekmen lazım mastı bırakman kocan ile de durumu konusup ona göre tatmin olabileceğin bir şekile girmen lazım
00 Yorumla
1 yılDoyuma ulaşamıyorsan ya bunu yapmaya devam edeceksin ya da seni doyuracak birine bakacaksın
00 Yorumla
1 yılBırakırsan aldatma ihtimali doğar belki. Belki de mastürbasyon yüzünden ilişkiden zevk alamıyorsun?
00 Yorumla
1 yılBu kötü bende vardı azaldı eşimle yatsamda mk utlaka banyoda mastürbasyon yapardım
00 YorumlaEşinle ön sevişmeyi kısa tutuyorsunuz ondan olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşin sana güzel vir oral yapmıyor mu seni baştan aşağı emmiyor mu? kendi rahatlayip banyoya mi giriyor direkt
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılmastürbasyon yaparken eslik eden kimse olmuyor mu esin en azindan mastürbasyon yapmana yardim edebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvde misin? Çalışmıyorsan boş olduğun günde bir yapacaksan fazlasını yapıyorsundur. Bir de sanırım sen sınırsızsın kocan değil öyle mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOncelikle seni buna yönelten sebepler önemli. Esinle ilgili sorunlar neler. ya da ilişkide ki problemler? ( senin için eksikler )
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBunları çözmeden bırakman imkansız çünkü..
Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Yanlız kalıyorsun canın sıkılıyorsa zevk almak için yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende evliyim ve iş yerinde bile duramayıp lavaboda okşuyorum
00 Yorumla
1 yılBırakabilirsen banda anlat
53 Yorumla
Soran1 yılCok kötü
- 1 yıl
Sendemi bizdensin
1 yılBirakamazson sen naneyi yemişsin evliyken de yapıyorsan 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşinden kaynaklanan bir durum senin lobidon yüksek onunki senin kadar yüksek değil seni seks doyuramiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yıldevam et bırakma boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılZor birbirizinize yapın
02 Yorumla
Soran1 yılİstemiyor
Cevap sahibi1 yılHimm garip istemesi birlikte film izleyin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEşinin. İlgilenmesi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılpeki eşinle neden doyamıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşinin haberi yok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEsin yapsin illa yapicaksan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin neyini beğenmiyormuş arkadaş?
00 Yorumla
1 yılİş kocan da bitiyor
02 Yorumla
Soran1 yılYapmıyor
- 1 yıl
Neden yapmıyor. Kişisel bakımına özen veriyor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılacıyla zevkı harmnla tm doyuma ulşırsn
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Eşinle çöz bunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bende
02 YorumlaBende öyle
00 YorumlaAynı sorun bende de var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kaç yılllık evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıleşin farkında mı peki bu durumu
02 Yorumla
Soran1 yılTabi
Cevap sahibi1 yılumursamıyor mu
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden doymuyorsun? Yaş kaç?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler