Cinsel Yaşam İstekli kadın mı isteksiz kadın mı? vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Evet hangisi 😂😂 İstekli kadın mı isteksiz kadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. İstekli kadın 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Yav kim isteksiz kadın ister bi yorum yapsın şu benim yorumun altına 😂 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sevdiğine karşı istekli olan kadın. Herkesi arzulayanla uğraşamam 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tâbi ki istekli isteksiz olamz zaten çocuk olur 😁 1 0 Yorumla
gencögretmen25 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Marifet istekli kadını bulmak değil, isteksiz kadını da koynuna alınca kudurtabilmektir. :) 1 0 Yorumla
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Sen tabiki kankicim ajdjwjd 1 7 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Kankan yesin seni 😋 Yorumla sitmyface +1 yıl Gel ye Yorumla vakaivakvak +1 yıl Tamam gelip yiyeyim😂😂 Yorumla sitmyface +1 yıl gel gel jgfkd Yorumla vakaivakvak +1 yıl Kahven duruyor hala ismarlayacan😂😂 Yorumla sitmyface +1 yıl Kaçmıyoz canım ısmarlarız gjfkdl Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahah kaçıyor gibisin 😛😂😂 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. İstekli tabii ki 1 7 Yorumla Papa_Smurf +1 yıl Bedenine temas edilmesini seven, dolgun vücutlu kadın 5-0 öndedir :D Yorumla vakaivakvak +1 yıl Sirinbaba yine gelmiş 😂 Yorumla Papa_Smurf +1 yıl Evet geldimmm Yorumla vakaivakvak +1 yıl hoş geldin Yorumla Papa_Smurf +1 yıl Hoşbuldumm Yorumla vakaivakvak +1 yıl 😂gahaha Yorumla Papa_Smurf +1 yıl :) :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben isteyince bana istekli kadın bence 😉 1 52 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kıvırcık mısın Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hayır değilim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke olsaydın 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Niyeee 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu hayatta hep istediğim ama bana denk gelmeyen şeydir kıvırcık biri 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Tüh 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedim belki kıvırcık sin başına bela olim şanslı biri çıktım sence 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahha yok dalgalı saçlarım ufakken kıvırcık imiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oda bana uyar düz olmasında 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide kendi soruna kendin cevap ver bakim, 🤣🤣 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ben vermem benim çünkü 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahmin ediyorum da cevabını neyse artık 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O değilde böyle Bi yerde sorduğun soruya bak milletin aklıyla oynuyorsun 🤣🤣🤣 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Niye daaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj yağmuru ve istek yağmuru başlar profiline 🤣 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Kapalı 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şanslı sin o zamanNormal de gizli den yazmam da ben kendini tutamaz sen yazarsın diye gizli ye aldım kendimi 🤣🤣 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ben mi tutamam 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesin konuşma insanlık halidir belki tutamaz sin 🤣🤣 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Peki bakalım 😛😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama illa yazmak istiyorum dersen bayan lari kırmamak lazım 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ben bayan değil kadınım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam kavga çıkmasın sayın kadın 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Haaa şöyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee sonuç ne şimdi kadınları kırmamak lazım dimi 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ben bişi istemedim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genel olarak diyorum ben sana özel değil sayın kadın Yorumla vakaivakvak +1 yıl Pekii suuuu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Susmu dedin anlamadım Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hayır pekisu dedim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ne demek peki Yorumla vakaivakvak +1 yıl Kendimce tamam demek 😂😂😂😛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha konu kapansın konuşma diyorsun şimdi de doğru mu anladım 🙄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Nasıl anladiysan😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim anlamam değil önemli olan senin anlatışın sonuç da konuşmayalım derken zorlayacak değilim Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ne alindin sen yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak işte alınma sandınBenimki alınma değil sadece insanların az da olsa benden yana rahatsız olmamaları ni isterim o kadar Yorumla vakaivakvak +1 yıl Rahatsız değilim olamam da tanımıyorum ki sizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışmadık dimi sende haklısın rahatsız olmak için tanışmak lazım 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Elbette tanışmak içinde erkek olan tarafın as daha yalvarmasi lazım 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalvaracak insan arıyorsan site de çok var ama ben değilim 😉 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ama ben koymadım bu kuralları 😛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendime ait kurallarım var tanışmak için yalvardığın biriyle konuşsan ne konuşma san neHani eşitiz diyorsunuz ya azıcık da kadın tatafi yalvarsin bence 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Olur yalvarayim bunu ego yapmam ben 😛😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışmak istediğin biri varsa yalvarır sin bana yalvarma na gerek yok selam vermen yeterli bende 😉 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Vaovvb belki sana yalvaracagim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalvaran insan la isim olmuyor benim kusura bakma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim gibi gelip selam vermen yeterli Yorumla vakaivakvak +1 yıl Şaka yapıyorum bunları ciddiye alma şekerim 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiye almış olsam çoktan millet gibi havaya girmiş sana yürüyor olurdumÖyle bişey olmadığına göre ciddiye almamışım demek ki dimi 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Sende sonra yürürürsun sorun değil beklerim ben 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önümü görmediğim yerde yürümem ben önümü görmem lazım 😂😂 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. İstekli kadın ama doyumsuz kadın değil 1 0 Yorumla
Devilcrafty Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl İstekli kadın her zaman bir adım önde 1 6 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl neden zaten bu dünyada seveni değil vereni sevdikleri için ondandır :( demiii Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl @çılgınkızx1 bende seveni bulamıyom dşlflg Yorumla sitmyface +1 yıl @çılgınkızx1 seven sevmekten başka bir şey yapmadığı için insanlar vereni arar oldu Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl @sitmyface saçmaaaa:/ masumca sevmek en güzeli orasını burasını veren bacım iyidir birgün sana veriyorsa yarın başkasına ıyyyyy tercihim değil muhattapım da:(öğğ Yorumla sitmyface +1 yıl @çılgınkızx1 zevk meselesi Yorumla Devilcrafty +1 yıl @çılgınkızx1 veren kadınlar vermeyenlerden daha kıymetli bebeğim mm Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İsteksiz diyen çıkar mı acaba 1 4 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl benn:) Yorumla elation +1 yıl @çılgınkızx1 sen napcan zaten istekli kadını :) Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl hiç sormuşlar bende cvpladım bişy yapmam napıyım :):(:/ Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl tövbeee yarabbimm:):/:( Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. İstekli ve ateşli bir kadın 1 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. İstekli kesinlikle isteklii 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. İstekli tabiki 1 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. İstekli tabi ki 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. İstekli 0 0 Yorumla
çılgınkızx1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl ne konuda? 1 3 Yorumla metinganmete +1 yıl Cinsellik. Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl @metinganmete tm Yorumla metinganmete +1 yıl 😉 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. İstekli 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
İstekli kadın
Yav kim isteksiz kadın ister bi yorum yapsın şu benim yorumun altına 😂
Sevdiğine karşı istekli olan kadın. Herkesi arzulayanla uğraşamam
Tâbi ki istekli isteksiz olamz zaten çocuk olur 😁
Marifet istekli kadını bulmak değil, isteksiz kadını da koynuna alınca kudurtabilmektir. :)
Sen tabiki kankicim ajdjwjd
Kankan yesin seni 😋
Gel ye
Tamam gelip yiyeyim😂😂
gel gel jgfkd
Kahven duruyor hala ismarlayacan😂😂
Kaçmıyoz canım ısmarlarız gjfkdl
Hahah kaçıyor gibisin 😛😂😂
İstekli tabii ki
Bedenine temas edilmesini seven, dolgun vücutlu kadın 5-0 öndedir :D
Sirinbaba yine gelmiş 😂
Evet geldimmm
hoş geldin
Hoşbuldumm
😂gahaha
:) :)
Ben isteyince bana istekli kadın bence 😉
Sen kıvırcık mısın
Hayır değilim 😂😂
Keşke olsaydın 😂😂
Niyeee 😂😂
Bu hayatta hep istediğim ama bana denk gelmeyen şeydir kıvırcık biri 😂
Tüh 😂
Dedim belki kıvırcık sin başına bela olim şanslı biri çıktım sence 😂😂
Hahha yok dalgalı saçlarım ufakken kıvırcık imiş
Oda bana uyar düz olmasında 😂😂
Bide kendi soruna kendin cevap ver bakim, 🤣🤣
Ben vermem benim çünkü 😂😂
Tahmin ediyorum da cevabını neyse artık 😂
O değilde böyle Bi yerde sorduğun soruya bak milletin aklıyla oynuyorsun 🤣🤣🤣
Niye daaa
Mesaj yağmuru ve istek yağmuru başlar profiline 🤣
Kapalı 😂😂
Şanslı sin o zaman
Normal de gizli den yazmam da ben kendini tutamaz sen yazarsın diye gizli ye aldım kendimi 🤣🤣
Ben mi tutamam 😂😂
Kesin konuşma insanlık halidir belki tutamaz sin 🤣🤣
Peki bakalım 😛😂
Ama illa yazmak istiyorum dersen bayan lari kırmamak lazım 😂😂
Ben bayan değil kadınım
Tamam kavga çıkmasın sayın kadın 😂😂
Haaa şöyle
Ee sonuç ne şimdi kadınları kırmamak lazım dimi 😂
Ben bişi istemedim ki
Genel olarak diyorum ben sana özel değil sayın kadın
Pekii suuuu
Susmu dedin anlamadım
Hayır pekisu dedim 😂
O ne demek peki
Kendimce tamam demek 😂😂😂😛
Ha konu kapansın konuşma diyorsun şimdi de doğru mu anladım 🙄
Nasıl anladiysan😂😂😂
Benim anlamam değil önemli olan senin anlatışın sonuç da konuşmayalım derken zorlayacak değilim
Ne alindin sen yaa
Bak işte alınma sandın
Benimki alınma değil sadece insanların az da olsa benden yana rahatsız olmamaları ni isterim o kadar
Rahatsız değilim olamam da tanımıyorum ki sizi
Tanışmadık dimi sende haklısın rahatsız olmak için tanışmak lazım 😂
Elbette tanışmak içinde erkek olan tarafın as daha yalvarmasi lazım 😂😂😂
Yalvaracak insan arıyorsan site de çok var ama ben değilim 😉
Ama ben koymadım bu kuralları 😛
Kendime ait kurallarım var tanışmak için yalvardığın biriyle konuşsan ne konuşma san ne
Hani eşitiz diyorsunuz ya azıcık da kadın tatafi yalvarsin bence 😂😂
Olur yalvarayim bunu ego yapmam ben 😛😂😂
Tanışmak istediğin biri varsa yalvarır sin bana yalvarma na gerek yok selam vermen yeterli bende 😉
Vaovvb belki sana yalvaracagim ben
Yalvaran insan la isim olmuyor benim kusura bakma
Dediğim gibi gelip selam vermen yeterli
Şaka yapıyorum bunları ciddiye alma şekerim 😂😂😂
Ciddiye almış olsam çoktan millet gibi havaya girmiş sana yürüyor olurdum
Öyle bişey olmadığına göre ciddiye almamışım demek ki dimi 😂
Sende sonra yürürürsun sorun değil beklerim ben 😂😂
Önümü görmediğim yerde yürümem ben önümü görmem lazım 😂😂
İsteksizi uzak dursunn
Bunu sorudan saymıyorum 😂
İstekli kadın ama doyumsuz kadın değil
ısteklı kadın yokkı :D
İstekli kadın her zaman bir adım önde
neden zaten bu dünyada seveni değil vereni sevdikleri için ondandır :( demiii
@çılgınkızx1 bende seveni bulamıyom dşlflg
@çılgınkızx1 seven sevmekten başka bir şey yapmadığı için insanlar vereni arar oldu
@sitmyface saçmaaaa:/ masumca sevmek en güzeli orasını burasını veren bacım iyidir birgün sana veriyorsa yarın başkasına ıyyyyy tercihim değil muhattapım da:(öğğ
@çılgınkızx1 zevk meselesi
@çılgınkızx1 veren kadınlar vermeyenlerden daha kıymetli bebeğim mm
İsteksiz diyen çıkar mı acaba
benn:)
@çılgınkızx1 sen napcan zaten istekli kadını :)
hiç sormuşlar bende cvpladım bişy yapmam napıyım :):(:/
tövbeee yarabbimm:):/:(
İsteksizle ilgilenmek çok zor yaa
İsteksiz benimki kalkmıyor çünkü
İstekli olmalı tabiki.
İstekli ve ateşli bir kadın
İstekli kesinlikle isteklii
Tabiki istekli kadın
Hiçbiri
İstekli tabiki
Istekli..
İstekli tabiki