Cinsel Yaşam Yatakta cilveli kadın mı yoksa isteksiz kadın mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Sizce hangisi daha iyi? Ben yatakta tam bir... Oluyorum ya ilerde kocamin hoşuna gider mi ki😂😂 Yatakta cilveli kadın mı yoksa isteksiz kadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl İsteksiz kadın, sadece erkek için girmesin o yatağa. Cinsellik tek taraflı değil her iki tarafa da zevk vermeli. 6 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle cilveli kadınlar çok hoşuma gider yaptıkça yapasım gelir cidden aldıkça bizde atarız ilişkide zevk iki taraf içinde tavan olur 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Orsp gibi mi demek istedin. Tabi ki gider çok güseldirrr cilveli olmakkk 0 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşırı istekli ve doyumsuz olmalı ki beni doyura bilsin 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İsteksiz kadin tabi yatak sonucta istekli olupta ne olacak 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Isteksiz esim varki buralardayim kbir partner arayısim sexting arayisim oluyor 0 0 Yorumla
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bayılırım ben öyle kadınaKadının iyisi dışarıda tatlı ağırbaşlı ama yatakta … olandır 0 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl heralde hareketli kadın. karşılık vermeyen kadının nesi çekici olsun ki 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Kesinlikle gider! Gitmeyen biriyle de kesinlikle evlenme 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kim ne yapsın şöyle kadını 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl şimdilik tek başına.. oluyosun. ama... ruhunda var. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo ruhumda yk hem tek degil sevgilimle yapiyomm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl he he. salla. Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cilveli tabiki de. İsteksiz kadın hayat enerjimi sömürür. 0 0 Yorumla
MTiii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bazen isteksiz olmalı ki onun zevki de bambaşka oluyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasil bi zevk alcan isteksizse zorla sey yapar gibi korkunc Yorumla MTiii +1 yıl Kız naz yapar erkek ısrar eder azdırmaya çalışır Yorumla Soran +1 yıl Beceremiyorlar ki Yorumla Soran +1 yıl İstsksiz kadin hep istsksizdie Yorumla MTiii +1 yıl Yükselticeksin kadını.. Yorumla MTiii +1 yıl ya da karşı taraf uygunsa daha önce böyle fantezileri varsa … fantezisini yapıcaksın Yorumla Soran +1 yıl İsteksiz kadin uygun olmaz ki Yorumla MTiii +1 yıl Demek istediğimi anlamadın Yorumla
casurefendi Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Tabii ki de cilveli kadın her zaman daha çok zevk verir 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. cilveli tabiki. eşin olmak vardı dkdkdkdkdk 0 0 Yorumla
Zeus_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Nasıl karar verdin yatakta tam bir orpu olduğuna 0 0 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cilveli kadın tabikide kocan şanslı olacak desene 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. İsteksiz olanla işim olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Eşim yatakta isteksiz hayatı bana zehir ediyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum yıllardır öyle ayda 2 3 anca Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tabi ki de cilveli 0 0 Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Sert kadın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ndil sert Yorumla Murti-54 +1 yıl Sert seven ser olur Yorumla
Nişanlı_İrem Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl verici sever erkekler 1 1 Yorumla ahmet_goktas +1 yıl sende veriyor musun Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bayılır 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cilveli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
İsteksiz kadın, sadece erkek için girmesin o yatağa. Cinsellik tek taraflı değil her iki tarafa da zevk vermeli.
Öyle cilveli kadınlar çok hoşuma gider yaptıkça yapasım gelir cidden aldıkça bizde atarız ilişkide zevk iki taraf içinde tavan olur
Orsp gibi mi demek istedin. Tabi ki gider çok güseldirrr cilveli olmakkk
Aşırı istekli ve doyumsuz olmalı ki beni doyura bilsin
İsteksiz kadin tabi yatak sonucta istekli olupta ne olacak
Isteksiz esim varki buralardayim kbir partner arayısim sexting arayisim oluyor
Bayılırım ben öyle kadına
Kadının iyisi dışarıda tatlı ağırbaşlı ama yatakta … olandır
heralde hareketli kadın. karşılık vermeyen kadının nesi çekici olsun ki
Kesinlikle gider! Gitmeyen biriyle de kesinlikle evlenme
kim ne yapsın şöyle kadını 😂😂
şimdilik tek başına.. oluyosun. ama... ruhunda var.
Yoo ruhumda yk hem tek degil sevgilimle yapiyomm
he he. salla.
Cilveli tabiki de. İsteksiz kadın hayat enerjimi sömürür.
Bazen isteksiz olmalı ki onun zevki de bambaşka oluyor
Nasil bi zevk alcan isteksizse zorla sey yapar gibi korkunc
Kız naz yapar erkek ısrar eder azdırmaya çalışır
Beceremiyorlar ki
İstsksiz kadin hep istsksizdie
Yükselticeksin kadını..
ya da karşı taraf uygunsa daha önce böyle fantezileri varsa … fantezisini yapıcaksın
İsteksiz kadin uygun olmaz ki
Demek istediğimi anlamadın
Tabii ki de cilveli kadın her zaman daha çok zevk verir
O... F... Olmalı🙂
İsteksiz kadını kim ne yapsın 😄
cilveli tabiki. eşin olmak vardı dkdkdkdkdk
istekli aktif hatta hiperaktif
cilveli kadın kesinlikle :)
Nasıl karar verdin yatakta tam bir orpu olduğuna
İşini bilsin beni hiç uğraştrmasın😄
Cilveli kadın tabikide kocan şanslı olacak desene
İsteksiz olanla işim olmaz
Eşim yatakta isteksiz hayatı bana zehir ediyor
Niye
Bilmiyorum yıllardır öyle ayda 2 3 anca
Aktif kız sadece ağaç gibi beklemeyen haha
Yapmamışsın nerden yatakta o.. rospu oluyorsun?
tabi ki de cilveli
Sert kadın
Ndil sert
Sert seven ser olur
verici sever erkekler
sende veriyor musun
Cilveli olsa keşke 😔
Bayılır
senin gibi olan
Maşallah sana
Cilveli…
İstekli