Neden bu kadar önemli düşünsene yataginda çok güzel bir kız çirkin bir kadınla yatmak çirkin bir adamla yatmak istiyorum yakışıklı bir erkekle daha çok yatmak isterim
Doğal olmasında yanayım bence güzel olmak biraz kişinin kendiyle alakalıdır kıyafet seçimleri bakımlar ve düşünceleri ilk ön planda olan şeyler bunlara ek olarak spor yapıp kendine bakan biri daha çok ilgimi çeker ve eğlence anlayışı olmalı mutlaka hayatından zevk alan ve enerjisinin pozitif geliyor olması önemli. Bunlar ilk etap için yeterli bence
Aslında senin durum çok daha zor görünüyor sen istemedikçe istenilen biri olman soğutuyor seni hep soğuyarak ilerliyorsun bu konulara karşı hatta belki bir zaman sonra erkek görmekten bile nefret eden bir hale gelebilirsin bence yapman gereken en iyi şey şu anki hayatından zevk alarak yaşıyor olman mesela güzel hobilerin ve arkadaşların olsun seni anlayan en azından hayatında çok mutlu ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Güzel ve isteksiz uyuz kadın bir b.. ka yaramaz. Dış görünüşü ortalama olsun ama istekli olsun, dişi olsun, "kadın" olsun.
Ben b…ok oldum
Güzel ama isteksiz ve uyuz bir kadın isen, ya dişil enerjin düşüktür, ya da ıslanmana neden olacak erkek karşına çıkmamıştır...
Dişil enerjim düşük
Yükseltebilirsin. Kadın olmayı, dişi olmayı öğrenebilirsin. Zor değil...
Çok denedim olmadı 👎
hımm peki isteksiz olsa da seks yapmaya razı mı? eğer razıysa güzel olanı alayım.
Evet razı
mükemmel. hayallerimdeki kadın.
çirkin bi büyük rakıyla belki.. güzel olanla uğraşmaya değer enazından.
Ben güzelim de isteksizim
uğraşalım ozaman🤷♂️değer... çirkin istekli❌
90 derece değiştin
benmi? neysem oyum değişmedim. iyi oku.. çirkin istekli❌.. ayrıca.. güzel olup isteksiz olan bunu bilmez, bilsede soru olarak sormaz tatlım
Sen çok biliyorsun 😅
bilirim , herbokoloğum ben;))
kendini değersizleştirmeden her haltı yiyebilirsin tatlım , limit yok😉
Offf bi git sen
olur. sanki bayıldım sana yazmaya 😃deli
İştekli desem yazardın şimdi özele gel diye demi🥲
yazsaydım yazardım. emin ol burada tek sen yoksun. soru sordun, cvp verdim🤷♂️kendini üzme😃
İsteksiz kadın çekilmez
Neden
Kardeş kardeş mi yatacaz yatakta
Ne güzel işte mışıl mışıl
Seks olmalı tutku olmalı
Olmuyor elimde değil
İstekli kadının her türlüsü iyidir
İstekli olsun uyumlu olsun normal olsun
Çok istekli
Az istekli çok güzel peki
Tam bi istek olmazsa güzellik bi işe yaramaz
O kadar diyorsun
Yani evet
Evlensemde sorun olur demi
İsteksizsen evet isteksiz biriyle evlenmen gerek
Sevgilim opuştum hiç hoşuma gitmedi beli ettim benden ayrıldı
İlk mi acaba? uygulama yapmaya devam etmen gerek hoşuna gider ya da sevgilin hoşuna gitmiyorsa zaten olmaz
Hayır ilk olduğundan değil sevgimli çok seviyorum da çok güzel öpüyordu biliyor du bu işleri ben odunum
Geliştir kendini o zaman seni isteksiz yapan ne onu bul
Dişil enerjim düşük diyom
İstekli olsun da ne olursa olsun,
Boşuna güzeliz
Yani boşuna kendinize eziyet ediyorsunuz taş gibi vücut olsun yeter
Taş gibiyim zaten
Taş gibi vücud dediğin nasıl
Özel e
burada yaz
Vücudu diri temiz etli butlu her ölçüsü yerli yerinde zevkin ger türlüsünü bilebilen kadınlara taş gibi kadın denir
İşte bende öyleyim 25 yaşındayım
Gittikçe meraklandırıyorsun gel işte konuşalım
Neyimi
Herşeyini
Şimdi özele gitsek resim atsan iki gün üstüste durmadan yazarsın ama üçüncü gün öyle bir kaybolursun ki dişil enerjim düşük benm
Gel sen kaybolmam
İstekli kadın
İstekli
İstekli olsun kâfi
İstekli olsun da
Öylemi diyorsun
Öyle tabi
Neden bu kadar önemli düşünsene yataginda çok güzel bir kız çirkin bir kadınla yatmak çirkin bir adamla yatmak istiyorum yakışıklı bir erkekle daha çok yatmak isterim
Güzel isteksizse vermez vermezse niye yatıyor uanımda
Bu dan dolayı boşanırmısın
Evet
Bu Sorundan dolayı sevgilim benden ayrıldı evlenelim dedim olmaz dedi hayır dedi iki erkek bir evde olmaz dedi
Bence gayet haklı
Benim çeyriyim olmayacak bir kızla evlendi 6 ayda tanıştı evlendi
Ama mutlular 🤷♂️
Bende onu mutlu ederdim
Onu çok seviyorum dum
Çirkin istekli
Ooo ha
Isteksiz kizi kim napsin. Bakimli olsun estetik var hallolur. Eskidenmis çirkin kizlar. Simdi herkes guzel
Para yoksa nasıl estetik yapacak 😅
Parasi benden
Ama doğal guzrlllk diğer bir şey var o isteği sen sağlasan
Sen dogal güzelsen istegini saglayabilirim
Çok güzel bir kızım makyaj bile yapmam hiç ihtiyacım yok vücudum iyi 168 boy 58 kilo kum saati vücudum var ama çok isteksizim hiç yok
Oyle mi neden tanismiyoruz belki de seni etkileyecek kisiyi tanimamissindir
orada misin
O yapmayi bilememis birde biz tanissak
Çok güzel yapıyordu önceden bende kızla olmuştu kız beni deli etmiş dedi
Ben de deli ederim
Ben hıyar gibi duruyorum bende güzel başkasında olsa neler neler yapar
Sende yaparsin sana dogru kiai gelmemis
Arkadaşım sevgilim beni elimi bile tutunca ıslanıyorum diyo
Ten uyumu var sana uyumsuz kisi gelmis
Oda geldi ben umudumu kestim beni kabul eden böyle edecek
Bi tanisam
Tanışsnda boş üç gün sonra pufff olursun
Olmam bi deneyelim
Güzel isteksiz
Demi ya
Bende soğuğum zaten o yüzden knk bana daha yakın 😂
Güzel lik görecen nasıl beki
Doğal olmasında yanayım bence güzel olmak biraz kişinin kendiyle alakalıdır kıyafet seçimleri bakımlar ve düşünceleri ilk ön planda olan şeyler bunlara ek olarak spor yapıp kendine bakan biri daha çok ilgimi çeker ve eğlence anlayışı olmalı mutlaka hayatından zevk alan ve enerjisinin pozitif geliyor olması önemli. Bunlar ilk etap için yeterli bence
Çok güzel anlatınız gerçekten
Hayatta en önemli olan şey ne istediğini bilmek aslında beklentilerini karşılayan biri zaten seni sonuna kadar mutlu edecektir
Beni sevdende böyle sevsin
Çok zor be knk böyle ilişki. Zaten bulamadığım için yalnız olmayı tercih ediyorum ilişkilerden soğudum hep
Hemde soğuyorum artık
Aslında senin durum çok daha zor görünüyor sen istemedikçe istenilen biri olman soğutuyor seni hep soğuyarak ilerliyorsun bu konulara karşı hatta belki bir zaman sonra erkek görmekten bile nefret eden bir hale gelebilirsin bence yapman gereken en iyi şey şu anki hayatından zevk alarak yaşıyor olman mesela güzel hobilerin ve arkadaşların olsun seni anlayan en azından hayatında çok mutlu ol
Beğendiğim kadın