Gizli Üye(30-35)+1 yılDuyduğum en irite edici soruydu. Açıkcası hayatın ne getireceğini bilmediğimiz gibi kalbimizin kendini kime açacağınıda bilemeyiz. Öyle bir an gelirki güzeller güzeli bakire bir kız, çok kötü huyları olan kendisini aldatacak belki dövüp sövecek birine aşık olur yinede gözü başka kimseyi görmez ya da öyle bir an gelirki aşırı çirkin gözüyle bakacağımız üstüne bir de bakire olmayan bir kıza öyle bir aşık olurlar ki dünya güzelini getirip aynı odaya kilitleseler adamın aklı yine çirkin ve bakire olmayan asık oldugu kızda kalır. Diğer kadınla yatsa bile en ufak bişey hissedemez. Bunlar sorduğun soruya birer örnek ama asıl komik olan kızları nasıl böyle kategorize edebiliyorsun? Kızları bakire - güzel - çirkin - bakire olmayan erkekleri de bakir-p*zevenk-şerefs*z-adi- herkesle yatan- zengin- fakir ayırdıkça saçma sapan insanlarla saçma sapan ilişkiler yaşamak zorunda kalacaksınız. En kötüsü de bu kafa yapısıyla yaşamak zorunda olmanız. Düzelmeniz dileğiyle🙏
28 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir örneği görmedim hiç gerçekçi değil. Kadınlar ya para , statüye bakıyorlar ya da yakışıklılığa bakıyorlar. Bunun dışında çirkin-normal bir erkekle mutlu bir şekilde beraber olan görmedim. En azında bir erkek kız için birçok şey yapmış oluyor kız birşey yapmadan sevili oluyor. Yani bir ilişki olsa da kızın emeği az oluyor. Keşke dünya sizin dediğiniz gibi olsa ama inanın değil.
- +1 yıl
Cevap vermek yerine kendinizi gizliye almanız da ayrı bir ironi.
Cevap sahibi+1 yılKendimi gizliye almadım nasıl olduysa gizli paylaştıgım soruların bir kısmı açılmıs acıktan yazdıklarım kapanmış bir problem var hesabımda
- +1 yıl
Yorum neden yok?
Cevap sahibi+1 yılYa alla alla bir acaipsin ben sana cevap vermek zorunda mıyım? soruyu soran kişiye yazdım sen benim yazıma atladın. Ben senin yorumunu gördüm cevap verme gereği duymadan geri cıktım sayfadan. Çünkü bana olmadığım bir kız modelini yazmıssın ben olmadığım bir karakter için kendimi yormak şstemedim. Çünkü insanları statülere veya gruplara ayırmadıgımı yukarıda belirttim. Ha cok merak ediyosan senin dediğin tarzda insanlarda var yok değil. Ama ben kişisel olarak kategorize etmekten hoşlanmıyorum çünkü biliyorumki o tarz insanlar sonunda hep mutsuz olan insanlar ve herkes kendinden sorumlu. Bu yüzden çirkin ve fakir erkek ya da hiçbişey için uğraşmayan hep erkekten bekleyen kız olayları varsa orada durmamanınızı öneririm. Mutlaka o tarz insanların olmadığı yerler var. Ayrıca senin yazdığın bir soruya cevap vermedim ben. Ben başkasıyla konusurken araya bu şekilde atlayıp bana göre saçma olan bir düşünceye zorla cevap bekleme lüksünü kendine hak olarak görme.
Cevap sahibi+1 yılSana kibarlık gösterip cevap yazdım birdaha da yazmayacağım. İyi geceler.
- +1 yıl
Sen de kendini bir şey sanan bir kızsın. Bu dünyada senden 3,5 milyar adet olduğunu unutma. En yakın sınır kapısından dışarı çıktığın an hiçbir değerinin olmadığı anlarsın. Burası Türkiye ondan bu kadar havalısın. Senin gibilerin hiçbir değeri yok bu ülkenin dışında. Cevap vermek zorunda değilsin ama sen yolda selam verenlerden de almayan tiplerdensin belli. Sen de de ağır problem var. Snn be slk.. sana bir şeyler hatırlatan bir kalıptır.
Kendinize gelin.
Cevap sahibi+1 yılGece gece sorunlu musun töbe ya çattık hiç güleceğim yoktu :D sanane kardeşim istediğime selam veririm istemediğime babam olsun selam vermem kimse benim keyfimin kahyası değil. Hele sen hiç değilsin. Konu dışına cıkıp saçma sapan yorumlar yapmak senin genel huyun galiba konuyu nerelere getirmişsin. Neyse hadi işine git allahaskına uğraştırma beni.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlara bakanlarda p**evenkler işte birbirlerini buluyorlar😄😁😁😁
83 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama çirkin ama ruhu ve bedeni bakire kızlara bakılmıyor. ( Allah korusun pezevenklerden bahsetmiyorum)
Cevap sahibi+1 yılBırak biz böyle kalalım 😄
Soran+1 yılEvet en iyisi bir mesleğimi elime alayım
oh ondan sonra bakarız :D
eğlencelik bir kız arıyorsam önemi yok.
Ama ciddi bir ilişki peşindeysem bakire olanı seçerim
haa bana sorsa sen bakire misin diye kız arkadaşım olmuştur muhakkak öpüşüp koklaştığım biri olmadı sadece birbirimizi tanımaya çalıştık hep ileri dönüktü
çoğunlukta kızdan kaynaklı olmadı.24 Yorumla
Soran+1 yılYani çirkin bakire :)
Soran+1 yılNe ehh :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimle evlenirmisin
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet :D
Soran+1 yılCanım gizlisin ama gerçi ben de gizliyim.
Cevap sahibi+1 yılbim bam bom çatlasın düşmanlar artık benimde bir sevigilm varr :) ama öpüşmemiş şart bak
Cevap sahibi+1 yılee nasıl olacak şimdi
Soran+1 yılÖpüşmedim
Soran+1 yılGizliden çık
Cevap sahibi+1 yılçıktııım hadi sende çık :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Birincisi her bekaretini kaybetmiş kız or. ospu değildir bunu bir aklımıza sokalım. İkinci olarak da bu devirde bakir erkek bulmak çok zor. Güzellik de göreceli bir kavram olduğundan birisiyle bir şey yaşamak ya da evlenmek tamamen uyuşmaya bağlıdır. Güzellik ya da cinsellikle kısıtlanmamalı diye düşünüyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu zamanda bakire kız bulmak da bakir erkek bulmakda çok zor. her bayan eşinin yakışıklı her erkek de eşinin güzel olmasını ister. bu gayet normal. fakat ilk sırada aranması gereken ilk özellik güzel Ahlak olmalıdır. güzellik sıralamada daha sonra gelmelidir.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu da soru mu tabi ki bakire kız etrafta yeterince orp var
81 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız güzelse ve motorsa tabikide güzel olanı seçerler. Amaç sadece ve sadece yatmaktır :) o senin görmüş olduğun motorlarla evlenenlerde salaktır. Kız kendini o safın üstüne bırakmıştır. :))
Saygılar..21 Yorumla
SoranTeşekkürler :))
Bakire olan tabiki hatta hiçbirşey bilmesin konuya dair
41 Yorumla
bakire olmayan tercih sebebidir. ilerisi düşünülmüyorsa.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen ileriyi düşünülme tercih hangisi olur diye soruyorum
saçmalamışsın insanın alnında mı yazıyo bakire değildir diye komik kız :D
52 Yorumla
Soran+1 yılBazı oruspuların da şanı alıp başını yürüyor :D
+1 yılAdam kendisi daha önce birçok kızla birlikte olmuş olup bakire olmayan kızla evleniyor ki bu normal bişey. Sonuçta iki tarafta bunu yaşamış oluyor. Bunda ne var anlamadım.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok adam bakir
- +1 yıl
Adam bakir ise tabi ki bakire kız ister.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel kız şeytan gibidir adamın kanına girer ne olduğunu bile anlamazsın nutkun tutulur sonra bir bakmışsın nikah masasında evet demişsin hatta o şeytan ayağına basıyor anca o ayağına basan ayağın ters ayak olduğunu gördüğünde aklın başına gelir ama nafile..
01 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon la sen :D
+1 yılbir kere çirkin oldugunu kabul etme bak kendıne bakımlı fizigi de guzel kadın cırkın olamaz
24 Yorumla
Soran+1 yılAbi senin adın mehmet mi eşinin afı da alime mi :))
- +1 yıl
yok artık hahahah mehmette olduk :D
Soran+1 yılDikkat çekmek istedim ya :D
- +1 yıl
eyvallah :D
Cinsellik konusunda 519 cevap paylaştı. bir çoğu o işi yaptığını bilmiyor bir kere yaptım çok sevdim yalanını da kullanıyorlar bunun sonucu evleniyorlar. valla büyük konuşmamak lazım ama insan sevince güvenince yapmış yapmamışa bakamıyor ne yazık ki. sırf bakire diye de gözün gönlün kabul etmediği birisiyle evlenilmez ki. kuş uçmuyor gözüne güzel gelmeyince
10 Yorumla
+1 yılAşk ota da konar boka da konar benim ki hangisine konarsa oda bana bağlıysa evlenicek kadar o kız derim güzeli çirkini beni bağlamaz namusuda iki bacak arasında aramam şöyle ararım benden sonra olucaklara bakarım
10 YorumlaAdam bakir değildir bakire olamayan biriyle evlenir tercihidir senin tam olarak sorunun ne anlayamadım
31 Yorumla
Soran+1 yılanlaşılmayacak bir şey yok soruda
+1 yılOnemli olan guzellik napalim cirkin kizi.
Bir kiz neden bakireligini saklae biliyor musun?
- Cirkinse , sismansa, güdükse
- Okumamissa, cahilse, köylüyse
- Dinine cok bagliysa
- Ailesi cok baskiciysa ( ki bu dusuk bir etken)
- Hicbir erkek ona bakmiyorsa
Bu liste boyle gider.
Cunku guzel, egitimli bir kizin bekaretine bakmazsin. Ha begenmezsen yol al, der o kiz sana. Cunku muhtac degil.
Ama cirkin ve okumamis bir kiz ''bari bekaretini saklayaydin'' derler.16 Yorumla
Soran+1 yılokuyorum ben bu bir kimseye muhtaç değilim bu iki
bekaretini vermeye kalksan aç köpek çok bu üç- +1 yıl
Sen bakire olmayan kizlara orspu dedigin surece, gozumde keci sumugu kadar degerin yok emin ol kezbancim
- +1 yıl
Tek tek maddeleri savunup aciklama yapmissin da maddelerden birisi de cirkin olmak. Sorunda da cirkinim diyorsun. Ayrica senin o orspu dedigin kizlar ac kopeklere vermiyor. Ac kopekler ac kopek olarak gezmeye devam ediyor
Soran+1 yılAç köpeklere vermiyorlar , tok köpeklere vermiyorlar bunları uzaylılar s*kiyor.
- +1 yıl
Senden bir cacik olmaz. Bence de bakireligini saklaman en mantiklisi
Soran+1 yılsenin karın güzel olsunda namusu falan önemli değil o zaman :D ne diyim Allah gönlüne göre versin
Çok vahim degilse durum bakire olan ama. bir görmem lazım sonuçta aşırı çirkin biriyle olucama bekar kalmak daha iyi çirkinlik derecesine göre degişir yani
00 Yorumla
+1 yılbu tarz kriterler yapmam cirkin olmus güzel olmus bakire ya da degil önemli olan ic güzeliigi onu da bulamiorum
02 Yorumla
Soran+1 yılTamımaya kalkmıyorsunuz ki biz gibi çirkin kızları
- +1 yıl
tanimaya kalkicam basit bir örnek verim su an gizlisin tanisamioruz disardada bu böyle mutlaka bir engel olior
+1 yılgüzel soru sormussun tebrik ederim
bana göre bakire olan çirkin kız
bakire olmayan güzel kız başa beladır zaten13 Yorumla
- +1 yıl
ayrıca senide tebrik ederim erkeklere göz açtırmyorsun
Soran+1 yıl:).
+1 yılSadece Güvenilir ve ''Akıllı'' Biri.. Kesinlikte Aptak Değil..
Not: Günün Sorusu Seçilmeli Bence..00 YorumlaVay anasını kız bakire değil diye o* olmuş.
Senin beynin ölmüş vücudun bakire kalsa ne olur.
Bakire olmayan ama güzel kızı tercih ederdim sana inat.66 Yorumla
Soran+1 yılBakire değil o* da değil :D
meryem ana
Soran+1 yılAdını ben çıkartmıyorum sonuçta :D hem benim sorumdasın
Soran+1 yılHı hı haklısın :D
Kalbimin sevdiği kız.
Güzellik her kese göre değişir. Mesela sana göre güzel bana göre çirkin sana çirkin bana güzel olabilir.00 Yorumlabizde düşünme organı beyin, karar verme organı malum organdır.
04 Yorumla
Soran+1 yılMalum organ neden çok kullanılmışı tercih ediyor.
Soran+1 yılÇıktım noldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇirkini ne edeyim bakire de olsa, güzele dayanılır mi verip durmusta olsa
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten sizin gibi saflar lazım onlara :D
Cevap sahibi+1 yılEvlenirmiyim dedim. bende keyfime bakar bakire ama güzel kız bulup evlenirdim ablasi
Soran+1 yılabi bul bul da bunun için ya yakışıklı ya da çok zengin olman lazım
+1 yılböyle bır secım yapmaya gerek yok cok güzel bakire kendını bılen kızlarımız var yanı
10 YorumlaYakışıklı olmayan zenci erkek mi yakışıklı olan beyaz erkek mi... ? :D:D
04 Yorumla
Soran+1 yılbakire olan beyaz veya zenci erkek :D
Soran+1 yılEvet :D
+1 yılDavul dengi dengine olandan alayim ben
13 Yorumla
Soran+1 yılBu durumda dengini seç yaz
- +1 yıl
:):)
Soran+1 yılYaz hadi
+1 yılgüzellik bence önemli eğer bana sadık kalacaksa bakir olmayan tercihim neticede bir ömür geçirecez
01 Yorumla- +1 yıl
ha şunuda diyim mümkünse hem bakir hem güzel olsun
bir kadının bacaklarının arasından akacak iki damla kana bakmıyorum.
33 Yorumla
Soran+1 yılGüzelliğe bak sen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmayan güzel kız , pata pata pata pancar motoru gibi çalışırım gözleri ters dönene kadar
10 Yorumla
+1 yılKafama yatıyorsa fark etmez hepsi olur bakireliğe takmam bende değilim çünkü
10 Yorumla
+1 yılÇirkinliğini böyle kapatıyorsun demek ki sana ne elalemin s.. kinden a... ndan sen kendininkiyle ilgilen
23 Yorumla
Soran+1 yılsanane madem benim sorumdan :D
- +1 yıl
çocuksun
Kalbim kimi severse onunla evlenmek ister.
20 Yorumlabence allahtan korksun yeter gerisi zaten gelir
20 YorumlaCinsellik konusunda 416 cevap paylaştı. Adam olan , insan olan kız.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin kızların içi de ayrı fesat. Onları da tanıdık. Hiç kusura bakmayın.
114 Yorumla
SoranBenim içim tertemiz :)
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım sana bir kız gösteririrm çok çirkindi. Belki kalbi iyidir diye çıktım ama her şey kötü gitti. Buarada bakire de değildi ve çok aneroksiya gibi zayıf, kaşları dökük, tırnakları kökünden yenmiş bir kızdı. Ben sevmeye çalıştım ama onun niyeti farklıymış.
Ayrıca benim vücudum iyi , yüzüm ortadır. Boyum 1,83 kaslıyım ve çok geniş omuzluyum.
Çirkin kızlarında hayalinde yakışıklı , zengin erkekler olduğunu biliyorum. Yani güzelinizde çirkininizde onlara bakıyor. Zaten yeterince yakışıklı bir erkek senle sevgili olsaydı bakire olmazdın, emin ol.
Soran+1 yılYok ben yakışıklıyla çıkmam.
bardı 2 kişi emin ol benden hoşlanan yakışıklı ben sevmiyorum itici geliyor :D
hem sevgili olsaydım da bir şey yaşamazdım.
Cevap sahibi+1 yılBen de sana samimi bir itirafta bulunayım. Ben dengimden yukarıdaki kızla çıkmam. Ben hem yüzü güzel hem de fiziği iyi bir kızla sevgili olmam. Bu bir erkek için özgüven eksikliğinden kaynaklanan bir durum değildir. Çünkü insanların bize uyuşmuyor diye bakmalarını ya da birgün yanımdaki kızın kendisinin çevresinin salakça benden daha iyi dış görünüşe sahip olduğunu düşünmesini istemem.
Cevap sahibi+1 yılBuarada emin ol 1 sene filan sevgili olsaydın yakışıklı bir adamın çekimine dayanamaz , ilişkiye girerdin.
Soran+1 yılAynen aynı durumdayız :)
Soran+1 yılÇirkin kızların içleri de çirkin deme ama
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma , çirkin kızlar ayaklarına gelip yalvarmamızı , teklif etmemizi bekliyorlar. Oysa biz onların sosyal medyada yakışıklı adamların profillerinde nasıl gezdikleriin, fotoğraflarına nasıl baktıklarının biliyoruz. Onlar yakışıklı onlara eş dost aracılığıyla beğenilerini bildirirler ama bize gelince teklif etmemizi beklerler.
Soran+1 yılYok yok kesinlikle o ben değilim
Cevap sahibi+1 yıl15-23 yaş arasında tüm kadınlar gibi çirkin kadınlarda kendilerinde olmayan güzelliği erkekten beklerler. Sonrasın da pek ahlaklıca değildir. Çünkü kadınlar 23 ' den sonra yani evlenme çağında paraya, statüye bakarlar. Bakmasınlar mı baksınlar ama kendisinde olmayan şeyleri de istemesinler.
Demem o ki Türkiye'deki kızların içinde dışı gibi çirkin. Bari orta halliyle , güzelle birlikte olalım diyoruz. Zaten parası ve yurtdışına çıkma imkanı olan adam yabancı kadınla evleniyor.
Soran+1 yılbeni tanımıyorsun genelleme yapıyorsun
bizim durumumuz iyi evleneceğim kişinin de iyi olmasını istemem normal bir şey.
benim kalbim temiz
senin burada laf söylemenle de çirkinleşecek değil
Cevap sahibi+1 yılSenin durum iyi ama önemli olan evliliğe maddi olarak ne getirdiğin. Babanın evinin evleneceğin adama bir faydası yok. Evleneceğin adamın evinin sana bir faydası var. Sen evliliğe ev, araba, dolgun maaş getirdikten sonra dengini istersen bu adaletlice olur :)
Soran+1 yılBenim mesleğim iyi ya
Cevap sahibi+1 yılMesleğin iyi karşındaki insandan iyi bir meslek bekleyebilirsin.
Ev beklemen eşitliğe aykırı. Adam ev getirirse kendi iyi niyetinden getirmiş olur. Bir kadın kendisinin sahip olmadığı bir şeyi bekliyorsa sorun vardır.
OF gene bu bakire konusumu :(
00 Yorumla
+1 yılKarakteri bakire olanindan varsa alym bir tane
10 YorumlaCinsellik konusunda 388 cevap paylaştı. Yüz güzeliğini değil huy güzeliğine bakacaksin
04 Yorumla
Soran+1 yılVaay ama bunu gerçek yaşamda göremiyoruz
Soran+1 yılNiye işte niye ben göremiyorum
Çirkini öpmemişler namusluyum demiş..
62 Yorumla
Soran+1 yılÖptürmeye kalksan aç köpek çok :D
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen çirkinsin ya.. kalan herkes o.. pu dimi :))
712 Yorumla
Soran+1 yılo* diye ben çıkarmıyorum adlarını :D
park köşelerinde ne türtüşenleri görürdük okul çıkışında- +1 yıl
çirkin olmasan belki seni de davet ederlerdi..
hiç davet almadığın bir düğüne gitmediğin için hava atamazsın.
Soran+1 yılSen sorunun deyayını okudun mu :D
Soran+1 yılDetayını
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılPek okumuşa benzemiyorsun :D
- +1 yıl
benzetmezler genelde
Soran+1 yıldiyorum ki verecek olsam verirdim
- +1 yıl
ticaretten anlamam vermek almak bilmem ben bunları :)
- +1 yıl
Hay agzina saglik. Bu ulkede guzelsen ve erkeklerle iki flort edersen hemen orspu derler. Bunu diyenler de cirkin gobekli kizlar. Seks iki kisi arasinda yasanir.
Soran+1 yılnen güzel namuslu sevgilisi olmuş ama bir şey yaşaöamış kızlardan bahsetmiyorum.
"ORUSPU" kızlardan bahsediyorum
ne kadar çok hayata pembe gözlüklerle bakan erkek varmış yahu :D
he zaten hiç o* olup güzel olan kişi yok etrafınızda
demek ki neymiş insan güzel olunca karşındaki erkek de oruspuluğunu göremiyormuş
Soran+1 yıl@Karmasutra size güzel olsun da ne olursa olsun zaten
Bekaretini nasıl kaybettiğine bakarım. yoksa bakir ya da değil çok da fazla takmam.
07 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz edilmemiş
Soran+1 yılTecavüz olmuyorsa zaten zevk için oluyor :D
Soran+1 yılOhooo sen olaya nerden bakıyorsun :D
biz afı çıkmış tescilli o* dan bahsediyoruz
+1 yılAlmıyorum ikisinide yalnız kalırım daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılKal :)
+1 yılbakire olmayan güzel kız
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
bakire olan güzel kız vermez.. verse zaten işimiz kolay... bakire olmayan çirkin kızı kim napsın allah için hepsi bir arada olanı yok mu bunun
Cinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. nasıl soru bu böyle ya :)
017 Yorumla
SoranNoldu :)
Soran+1 yılCevap nedir :)
Soran+1 yılNiye :D gönlüne mutlaka biri yakın geliyordır
Soran+1 yılNeden çünkü çirkinlere şans tanınmıyor :D
Soran+1 yılseni biliyorum ben biri seni aşka küstürmüş ondan sonra sevmemişsin.
büyük bir ihtimalle bu kız güzeldi :D
Soran+1 yılnapayım seni dikkat çeken bazı kişiler var sen gibi bir kaç kişi daha onları ister istemez öğreniyorsun.
hem guru olanlar daha çok göze batıyor :D
Soran+1 yılBanane ne yağarsan yap :)
Soran+1 yılGit sorumdan :))
Soran+1 yıl:( guru darılma gıru
Bakire olan
67 Yorumla
- +1 yıl
Adamsın Doğan :D :Dd
- +1 yıl
bakire rus varmıymış :)
- +1 yıl
- +1 yıl
aynen işte öyle ne dengesizler var
ne alakası var cırknlıkle
011 Yorumla
Soran+1 yılVar demek ki soruyoruz
Soran+1 yılBeraber olursun o belli bir şey de evliliği düşünür müsün
Soran+1 yılZaten mutlaka vericektir sana :D
Soran+1 yılVay canına alkışlıyorum :D
- +1 yıl
@Kajucumm var git sen oruspularla evlen millete de salak diyerek bir laf ettiğini sanma.
sonuçta oruspuları da bazı akıl yoksunları almalı :D
Bakireliği Çok Önemli Değil. Adam Gibi Kız ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılSence hangisi daha adam gibi benim anlattığım durumda
Veren kiz guzeldir :) diyolla
00 YorumlaValla mezhebine gore at iste ne diyim bacim :)
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin cevabın ne olur
Soran+1 yılKöyde de oluyor bunlar :D
- +1 yıl
Ya ne diyim cidden benim sevebilcegim bir insan yok sanirim dunyada bir insani cok sevdim 21 yasindayim dusun 12 yasimdan beri o kiz vardi hep benm icin kismet isleri bunlar olmaynca olmuyo o yüzden hic gerek yok ya isteyen istedigini aliyo demekki onun midesi kaldriyo bunu bosver sen safligim temizliginle kardeşim benim :)
Soran+1 yılKöyden al ama güzelliğe pek bakma derim Allah gönlüne göre versin
Gizli Üye(36-45)+1 yılRuhu kasar o* olamayan kiz!!
Hatasiz kul olmazz14 Yorumla
Soran+1 yılKasar olmak için çaba sarfetmeye gerek yok sokakta köpekler bile yalaşıp dururlar :D
hatasız kul olmaz evet bekaretini kaybedersin olabilir
hadi 2. Defa da oldu 3. Defa da oldu
4. De o* olur o da hata olmaz artık eşeklik olur.
Allah'ıma şükür ruhumda bedenim de bakire.
dediğim gibi canım istese sevişmek için çok fırsat vardı. Hala da var.
Cevap sahibi+1 yılIyide niye bu kadar atar yaptinki ben kasarlari savunmadimm bakire olmayanlarida savunmadim sadece hata yapabilir ama bunu seri haline getirmemeli anlaminda soyledimm arkadasimm...
Bende senin dusuncene katilan birisiyimm sakin ol :)
Soran+1 yılbaştan hiç savunuyor gibi durmuyordun :D iyi akşamlar arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılSavunmak degil arkadasim o sadece insanin hayatinnda basina hersey gelebilir neyse sanada iyi aksamlar
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmayan güzel kız.
20 Yorumla bakirsem bakire olan bakir değilsem bakire olmayan
00 Yorumlaher zaman tatlı ve güzel bakmasını bilen insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zaman bitecek bu psikolojik baskılı sorular :)
00 Yorumla
+1 yılKisilikli karakterli adam gibi kiz
00 YorumlaKafamin uydugu kız.
01 Yorumla
Soran+1 yılHangisi uyar genelde
+1 yılbakire olan kız
21 Yorumla
+1 yıldürüst olan
10 YorumlaKarışık..
00 Yorumla
+1 yılgüzel kız
08 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum :D
- +1 yıl
güzel kızların zekaları da parlak oluyor ve iyi anne olur onlardan bence
Soran+1 yılZeka lık ve güzellik :D
- +1 yıl
aynen evet bunu üç gün önce çok güzel bir kız ile olan deneyimimden anladım
Soran+1 yılİyi madem dene ve gör güzeller hep zekalı oluyormuş hey Allah'ım Yarrabbim :D
- +1 yıl
elbette sen zeki oldugunu mu zannediyorsun yoksa? çirkin ördekmisin shen O_O
- +1 yıl
@hakannet55 sen de çirkinsin güzel kız istemeye hakkın yok asdfgh
- +1 yıl
istemeyle olmuyo zaten ki :/
Tabiki bakire
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri