Güzel kız mı daha seksi çirkin kızmı bir kız gördüm biraz önce hiç güzel değildi ama o kadar seksiydi al beni dergibi ydi
Güzel kızlar daha sexsi
Çirkin kızlar daha sexsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güzellikle seksilik farklı şeylerdir genelde. Güzellik daha çok yüz güzelliği ama seksilik bacak, göğüs, kalça ses tonu vs şeyleri kapsar. Çirkinlerden seksi olan daha çok çıkar genelde. Ben esmerlerden fazla hoşlanmam normalde ama cinsellik konusunda esmerler daha çok tahrik eder.
madem abazasanız niye evlenmiyor musunuz gerçi sizin gibiler evlensede gözü dışarda olur neden böylesiniz harbiden merak ediyorum senin annen kadın değil mi bilmiyorum bacın var mı varsa oda kadın aynısını senin gibi abaza annene yapsa
Osman genç asman beni yargılama cüretini nerden alıyorsun bu raya yorum yapmak için yorum yapma gözünün önünden bir Seksi kız geçince illaki sende bakmissindir şimdi dürüst olsan bile illaki hayatiyin gezmiş zamanında bakmışsındir bakmadiysan erkek değilsindir zaten o kız ya da kadınlar bana baksınlar diye sexsi giyiniyor
Kişiler kültürler anlayışlar değişir insandan insana bir kızın elbiseli ya da pantolonlu vücuduna baktım diye beni şeref siz yapmaz bazı insanlar da ne tür ve nasıl şerefsizlik ler olduğunu sen daha iyi bilirsin asıl yanlışı sen ve insafsızlıgi sen yapıyorsun milletin anasını bacısını karıştırarak
Biraz önceki mesajında kızlar bana asıldı taciz etti dedin bence kızlardan önce kendini koru 😂
Bak kardeşim beni elestirecene sokaklara bir in gez neler oluyor öğren öyle gel buraya zorla taciz tecavüze en az senin kadar bende karşıyım gerçekten inan buna ama alan memnun veren memnun hesabı öyle sexsi giyinen kız ya da kadın arayış içindedir ve çarşı da mahallede çalıştığı yerde her hangi birini bulup veriyordu bundan emin bizim burda tartıştığımız boş yani kafana sok bunu
bir kadın açıksa bunu erkekler için yapıyor öylemi bu nasıl bir zihniyet bana çoğunluktan niye bahsediyorsun çoğunluk senin nefret ettiğin birşeyi yapsa sendemi yapacaksın çoğunluk yapıyor diye haklı görmek bunu arkasına saklanmak o zaman her kas yapan erkekte kızların ilgisini çeksin diyemi yapıyor her dar kıyafet giyenen erkeklerde kızlar içinmi yapıyor sanıyorsun madem cinsel arzularına yenik düşüyorsun evlen niye evlenmiyorsun
Helal sana bu anlayışın süper ama o işler senin anladığın şekilde gitmiyor Osman gardaş seni anlıyorum güzel ahlak da yetişmişsin ama sokaktan da bir okadar uzaksın yani demek istediğim alan memnun satan memnun sana ya da bize laf düşmez anladın sen onu şimdi ki kızların ya da erkeklerin en az iki sevgilisi var milletin ahlak bekçiliği ni yapmana gerek yok kız ya da kadın beni koru der sana ama ne işler karıştırdığı ni hayal bile edemezsin bu sexelojik bir dürtü duygudur
Boşver diyorsun taciz ve tecavüzler artsın diyorsun boşver diyorsun kadın oldukları için abazaların hışmına uğrasın diyorsun ben sokaklarda çıktım kaç abazayı sosyal medyalarda teşhir ettim yayılsın diye yayıldıda herkez yüzlerini sosyal medya hesaplarını oturduğu semti öğrendi şu anda kadın koluyla çalışıyorum öz savunma oluşuyor madem abazalar bana kimse karışamaz taciz ederim tecavüz ederim diyorsa ahlak bekçiliği yapma diyorsa bende abazaları teşhir etmekte üstlerine gitmekte haz alıyorum banada o zaman kimse karışamaz birilerine acı çektirmek keyif veriyorsa bende abazları acı çektirmekte keyif alıyorum
Kolay gelsin sana başta da söyledim zaten bende karşıyım taciz tecavüze ama kızların bir yeteneği karşı tarafı cezbetme bunu en az sende biliyorsun benim kadar
şehvet var içinde peki vicdan damı yok içinde bu sitede eminim kız kardeşi ablası açık olan erkekler vardır sen onlara desen kız kardeşin açıksa ablan açıksa bakarım sana oh iyimi yapıyorlar derler yoksa seni haşlarlar mı hadi bu sitede de açık kız kardeşi olan erkeğe kız kardeşine bakacağım de ya da biri senin bacın açıksa bakarım derse tavrın ne olur
Her ne kadar olayı bana indirgesende yanlış yoldasın olay benlik değil önce bayanlardan başla düzelmeye bu işi bence neredeyse çıplak gezecekler benim şu an soru hakkım yok bir soru sor anket yap sadece bayanlar a gizli sor çarşıda sokakta güzel ve sexsi görünmek istermisiniz diye nasıl bir anket le karşılaşacak sin bak bakalım bu bayanları çarşafa sokamassin Osman açık seçik giyinen giyinir erkek de bakar bunu sadece bana indirgeme lütfen
abazalara kızları rahatsız etmeyin diyorum bedeni tamamen belli eden kıyafetleri savunan kadınlarada tepki vermediğimi sanıyorsun senin gibi erkekler benim gibi erkeklerden nasıl rahatsızlık duyuyorsa vücudu belli eden kıyafetleri savunan kadınlarda bizim gibi erkeklerden rahatsız oluyor evlenmeden cinsel ilişkiyi savunan kızları yorumlarda nasıl kınadığımı görmedin olayı sadece sana değil evlenmeden cinsel ilişkiyi savunan kızlardanda tiksiniyorum siz abazalardanda tiksiniyorum
seninle benim aramda fark şu ben günah işlesem o günahı savunmam güzelmiş gibi sonmam yanlış yaptım hatalıyım vicdan azabıda yaşıyorum ama iradem zayıf bu kötü huyumdan vazgeçmem için bir yol bulmalıyım diyorum sen günaha resmen sevap diyorsun günahı haklı birşeymiş gibi savunuyorsun her koyun kendi bacağından asılır ahirette diğerleride yapıyordu kızlar açıktı benim suçum yok mu diyeceksin madem bir hata işliyorsun hatayı savunma yanlış yapıyorum bu kötü huyumla savaşmalıyım demeni beklerdim cinsel arzu sadece sende yok bendede var benimde nefsim neler neler istiyor nefsimin her istediğini yapayım mı yani cinsel arzu hissi sende olmasına kızmıyorum çünkü bunu Allah insanın içine koymuş ama cinsellik konusunda ya evlenin demiş evlenmeye gücü yetmeyende oruç tutsun demiş hadi ben hatalıyım Allahda mı hatalı
Evlimisin sen
Düşüncen değişik evleneceksin ve cinsel ilişki olmayacak öylemi
bende cinsel dürtü var aynen senin gibi bir dürtü yani melek değilim seninlede şeytan ve nefs uğraşıyor benimlede aynı durumdayız eşit durumdayız cinsel ilişki manyağı olsaydım bu zamana kadar bana yakınlaşmak isteyen çok kız oldu inanıp inanmaman sana kalmış hatta içlerinde manken gibi kızlarda vardı peşimden takip eden tahrik edici davranışta bulunan reelde bunlar yaşanırken sanaldada sanal seks teklif eden bir kız facebookta mesaj attı görüntülü yapalım dedim aynen şunu yazdım yalnış kişiye teklif ediyorsun abazalara teklif etmen gerekirdi ben aşk istiyorum saf sevgi mecnun gibi ferhat gibi mem gibi kadın bedenine değer veriyorum ben aşık olduğum kişiden ruhunun benim ruhumla birleşsin istiyorum bende cinsel dürtü çok fazla ama haya ve utangaçlıkta çok fazla cinselik istesem kıza bakmaya ne gerek var bana yakınlaşan çoğu kızla cinsel ilişkiye girebilirdim hatta biri bana belli bir ücret ödeyip bir kadınlada cinsel ilişkiye girebilirsin paran çok nede olsa sana ayarlıyayım dedi
istemiyorum dedi cinsel dürtünü bastırma evlen diyende oldu benim önceliğim hayalimdeki bir yüz aşk ve ilerde sıkıntı yaşamayacağım bir eş aşık olduğum kadın hiç cinsel ilişki istemiyorum deseydide ölene kadar cinsel ilişkiye girmezdim bu yaşıma kadar durabildiysem ölene kadarda durabilirim şaşırmana gerek yok bu yaşıma kadar durduğumu görmüyor musun
Bu din eğitimini nerden aldın bilmiyorum ama derin dinsellik iyi değil sana günah işle demen haram a bak demen hayat kadına git demem ama yanliz lik allaha mahsus çoğaltmak için ve birazcık da haz alın diye o cinsel organlar meydana gelmiş aşırı din bilgisi zarar sana bu kadarını soyluyim kuranda yazıyor dur kimle nasıl ne şekilde evleneceğin kuranı din hocalarını dinle tarikatları boşver
Anlıyorum seni inş kendi ne göre birini bulursun dine yatkın kapalı inanışli
Çirkin nasl sexy olacaksaa
Bakım li ve sexsi giyinmiş oluyor demekki
Güzellikle seksilik farklı şeylerdir genelde. Güzellik daha çok yüz güzelliği ama seksilik bacak, göğüs, ses tonu vs şeyleri kapsar. Çirkinlerden seksi olan daha çok çıkar genelde.
Doğru tespit yani
Ben esmerlerden fazla hoşlanmam normalde ama seksi gelirler, cinsellik anlamda olursa itiraz etmem esmerleri.
Cevap
2Cevap
ne alaka sexylıkle guzellıgın
jada stevens var bıde
Kiara Mia var
Bazı çirkin Kızlar çok seksi olabiliyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar