Valla ikisi de ayrı güzel oluyor çok kararsız kaldım şimdi ama şöyle bir durum var küfreden her kadın aynı zamanda inlerde inleyerek küfreder sadece küfür imkansız. Oysa inleyen her kadın küfretmiyor bunu yanlış görüyor 😃bu yüzden argo konuşan kadın diyorum ben
Sene geçen yüzyıl, doksanlarda, şehrimizde herkesin bildiği ve sadece erkeklerin gittiği bir sinama vardı. O zaman internet olmadığı için, yaşıma göre iri olmanın avantajıyla seks filmi furyasının nadide örneklerinin olduğu filmleri izliyerek büyüdüm diyebiliririm. Sanırım orada ki iniltilerin kodlarıma yüklenmesinin etkisinden olsa gerek inilti daha etkiler. Argoda
Bir kadının sevişirken zevkten bağırması ya da argo konuşması onu or. spu yapmaz. Dışarda normal hayatta gayet sıradan gördüğünüz çoğu kadın seks esnasında bunları yapar. Statü sahibi, çok kadın böyledir. Bu, işin doğasında var.
Aslinda sevisirken ne inlemek nede konusmak sadece aldigin hazzi hietmek ama ic güdüsel olarak inlemek erkegi tahrik etmek icin yapilan bir eylemdir yoksa. Kadinlarin inlemeye ihtiyaci yok...
Argo konuşmaktan kasıt ne buna göre değişir. Küfürü erkek etmeli. Ben şahsen sert ve küfürlü seks seviyorum. Çok abartmadan hafifçe kızın saçlarından çekerek deepthroat yaptırmayı seviyorum kıza, azgın olmalı, deepthroat yapabilmeli, dakikalarca oral yapmalı bana, boşalmama rağmen orala devam etmeli ve spermlerimin hepsini yalayıp yutmalı, penisime hizmet etmeli resmen dizlerinin üstüne çökerek, sert ve küfürlü, saçından çekerek becerebileceğim bir kız olmalı. Böyle kızları severim. :)
Kesinlikle zevk alırken argo konuşan kadın çok tahrik edici. O an daha merkezde ve ipleri her anlamda eline almış oluyor sanki ve özgürlüğü hissediyorsunuz
sevisebilen kadın tahrik edicidir :) bir kalıba gerek yok ciftler birbirini tanidikca bu zaten detaylanir :) yani bu kadinla yattim cok guzel kufur ediyordu diyen birini hic gormedim :))) ya da su cok iyi inliyor cok tahrik edici diyenide :)
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Partnerimde argo konuşsun ben de argo karşılık vereyim isterim. Zaten bir arkadaşın da dediği gibi sadece argo konuşulmaz kadın o an sehvetinden değişen ses tonuyla hem inleyip hem argo konuşur ve bu tadından yenmez bence.
Bence kadın dediğin baskı başına tahrik edicidir inlemesi ya da argo konuşması onun tahrik etme seviyesini arttırır sadece.. Ama bence inlemesi onun o derece zevk almasını sağlayan inleten benim bundan büyük tahrik mi olur?
Argo konuşan, küfür eden kadın iticidir. Bir kadının am*na koyarımlı, s**kerimli konuşması çok komik geliyor bana. Olmayan bir şeyle bunları nasıl yapabilirsin. Kadın dediğin ağırbaşlı olur, cinsel ilişkide de kısık kısık inler.
Arada nefes almak iyidir. Evet inlemek erkeği çok tahrik eder (özellikle beni). Arada çok ufak konuşmalar daha da iyi gelebilir her iki taraf için. Tabi suyu çıkmamak kaydiyla
En İyi Cevaplar