Selamlarr
Biz sevgilimle bir kaç ay öncesinde tanıştık ve birbirimizden kilometrelerce uzaktayız o yurt dışına yanıma gelmeyi planlıyor beni görmek için. Tanışmamızın bir yılı dolduğunda görüşücez normalde yani. burada tek başına kalıcak aramızda bir şey geçer mi bilmiyorum aramızda bunun konuşması da geçti ama şu an için aileler bilmiyor tanışmıyor yani %100 evleneceğimizin garantisi yok ve bence erken öyle bir şey için de. Bide biz ilk başlarda evlenmeden kesinlikle olmaz falan diyorduk ama birbirimizi çok seviyoruz birbirimizden etkileniyoruz baya o yüzden o sözümüzü çiğner miyiz bilmiyorum 🤷🏻♀️
Sizin düşünceleriniz ne yönde nasıl karşılanır böyle bir şey?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa çok iyi bir noktaya götürür ya da çok berbat bir noktaya götürür aslında ilişkinin nasıl başlamış olduğuna bağlı mesela sen tanıştıysan hemen ilk buluşmada Yaşadıysan çok kötü bir yere götür ama daha önce mesela internette tanışma olduysa buluşmak için uzun bir süre beklediysen daha sonra Yaşadıysan pek bir problem olmaz aslında daha çok geçmişe bağlı.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynı dediğin gibi oldu internet üzeri bir tanışmamız oldu daha öncesinde görüntülü konuştuk telefonda konuştuk bir çok kez yaptık yani bir kez değil. İlişkimiz şu an iyi durumda güzel ilerliyor birbirimize de çok güveniyoruz inanıyoruz. Az önce ona bu soruyu sordum bakalım ne cevap vericek onu bekliyorum sabırsızlıkla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlilik öncesi cinselliğe karşıyım abi kim ne derse desin ha nişanlanirsin felan o zaman olur. Çünkü sonra çileyi kadınlara çekerken erkekler belime kuvvet diye kendinden gurur duyuyor. Sevginin cinsellikten alakası yok. Arzulamaktir o. Daha durun ilk buluşmada niye cinsellik olsun. Uzaktan uzağa kim kimi tanıyabilir ki. Vakit geçirin gezin tozun. İlla bu olaylar olacak diye bir şey yok. Sırf seviyorsun diye de yasayacaksin diye de bir kaide yok. Mantığını az çalıştır. Daha bu ilk buluşmada ne cinselliği der insan ki belki ki sende de bu durum soru işaretine sebep olmuş. Burdaki abazalara bakma onlara kalsa dünya da ki kadınları bırak uzayda ki kadınlarla beraber olurlar. Hayatını mahvetmek derim. Evet cinsellik sadece erkekler için yok. Ama bana göre gerçekten seven erkek ilk buluşmada birşeyler rayına oturmadan birşeyler belli olmadan bunu senden istemez. Nokta
62 Yorumla- +1 yıl
aynı fikirdeyim
Soran+1 yılHaklısın doğru söylüyorsun. Dediğin gibi yapıcam kararlıyım evlenmeden yaşamicaz öyle bir şey. Teşekkür ederim yorumun için
Kiz arkadaşınız bu duruma kırılır bence! Ya kandiriyorsun yapmiyorum diye ya da bilmiyorum digeri yaln söylemek oluyor iste. Belirli ölçüde birseyler yasanabilir. Bu ihtiyaçsa en cok sevdigini arzulamali insan. Ben doyasiya yasadim evet. Bu acik görüşlülük mü oluyor bilmem ama hic pisman olmadim.
03 Yorumla
Soran+1 yılYanlış yazdın sanırım erkek arkadaşın diyecektin çünkü ben kızım. Diğer şey de kırılmaz gayet anlayışla karşılar onun bana söylediği tek şey ben istesem o beni geri çevirmezmiş yani ikimizde isteyip yaparsak ortalık alev yeri 🤭
Soran+1 yılAhahaha hiç önemli değil 😅
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAilelerin bilmeye hakkı var elbette. Seni doğuran besleyip büyüten can ailedir dünyada sevgili her zaman 2. sıradadır.
Gelelim dediğine cinsellik evlenince doya doya sevdiğinle (kim nasipse orasını kimse bilemez) yaşanacak zaten. Her zaman nefsin ön planda değil de aklın mantığın önünde olsun ama her konuda. Kız istenir, nikah kıyılır dünya evine girilir sen huzurlu aileleler huzurlu, vicdanın huzurlu olur. Sen benim kızım yaşındasın. Ondan yazıyorum. Seni üzmedim umarım. Sizlere göre (zamanın gençliği yani) düşüncelerimiz örtüşmeyebiliyor biraz sakin zamanında gene oku ve bir düşün tavsiyelerimi. İlerde oldu ya bu kişi ile olmadı yürümedi diyelim iyi ki bir şeyler yaşamadım şükür bile deme ihtimalini göz ardı etme.
Hakkında hayırlısı..42 Yorumla
Soran+1 yılYa elbette öyle söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum bende o yüzden çok kararsızdım bu konuda ama öyle bir şey yaparsam kendimi kötü hissederim sonrasında bundan eminim o yüzden yapmayacağım kesin kararlıyım artık.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Cevap sahibi+1 yılAllah senden razı olsun. + ön yargılı davranıp hatrımı kırmadığın için ben teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
70Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİlişkiyi iyi noktaya da kötü noktaya da götürebilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada seks yapmak ile ilişkinin nereye gideceği arasında bir bağlantı yok. Daha doğrusu ikinizin de cinselliğe, bekaret konusuna bakışına bağlı olarak değişir. Eğer cinselliği ilişkilerin doğal bir unsuru olarak görüyorsanız, bekaretin evlenene kadar korunması gereken bir hazine olduğunu düşünmüyorsanız, bir kadının ilk seks yaptığı erkekle mutlaka evlenmesi gerektiğini kabul etmiyorsanız, bekarete gereğinden fazla anlam yüklemiyorsanız ilk buluşmada seks yapsanız bile sevgili olabilirsiniz. İlk buluşmada seks yapmaya razı oldun diye erkek arkadaşının senin hakkında olumsuz düşünceleri olacaksa o adamdan zaten sevgili olmaz.
20 Yorumla
+1 yılsiz o ilişkinin nereye gitmesini isterseniz oraya.
Seks öcü değildir. ilişkiye zarar vermez.
Siz beklentiyle girerseniz yattık diye, seks yaptı diye karşınızdaini ucuz bulursanız, cepte görürseniz ilişki biter. 8 siz diyorum ama genelleme olarak düünün).10 YorumlaCinselliği ön plana alır bu. Bence masum sevgi, aşk, ilgi… Bunlarla devam etmelisiniz ikiniz de…Evlenince doya doya yaşarsınız her şeyi. Tüketmeyin hemencik tüm duygularınızı. Hangi yüzyulda olursak olalım ben böyle düşünmeye devam edeceğim.
41 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bende öyle düşünen birisiydim kesinlikle ama hayatıma o adam girince tutamıyor gibiyim kendimi. Hiç yapmam dediklerimi yapıyorum sanki. Bir daha büyük konuşmamayı öğrendim ama
+1 yılNereye isterseniz oraya.. Seks kötü bişey değil.. Seks yaptınız diye kötü biri olmazsınız.. Korkmayın.. İstediğinizi istediğiniz şekilde özgürce yaşayın.. Kendiniz için yaşayın, başkaları için değil..
10 YorumlaBence yapma.. erkekler ilkel beyine sahipler. Biz kız evlenmeden kabul ederse biz aklımızın bir köşesinde benle yaptıysa mutlaka başkasınla da ileriye gitmesede yapmıştır derizm. Her erkek kadının ilki olmak ister.. isterse 40 yüzyılda ol.. kurt gibi içimizi kemirir.. Zaten cinselliği yaşadıktan sonrada kızdan doğuyoruz.. Başkalarına iş atmaya basliyoruz.. Çünkü ne kadar aşıksan etkilenen 3 yıl sürüyor. Ask bitiyor.. eee o iside uapmisssak kadının değeri sevgiye donusmuyor sıkılıyoruz...
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendine ne kadar iğrenç olduğunu zihniyetinin ne kadar pis olduğunu anlatmışsın bravo gerçekten. Seninle birlikte olacak olan kıza acıyorum. Yazık!
+1 yılBiraz kendinizi alttan alın. Direkt yatağa sazan gibi zıplamayın. Bir ağırlığınız ve duruşunuz olsun. Basitleşmeyin. En sevmediğim insan tipi basitleşen tiplerdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz erkekler gibi basit değiliz ama siz niye basitsiniz her şeye açıksınız her teklife evet diyorsunuz sende biraz bunu anlatsana bize?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim 5 yıllık uzak mesafe ilişkisi. İlk 1 yıl hiç buluşamadık ilk buluşmamızda da seks yaptık. Çünkü insan dayanamıyor ve uzak mesafe olduğu için birbirini daha çok arzuluyor.
47 Yorumla
Soran+1 yılYaaa öyle mi diyorsun 🫢 nasıldı peki nasıl geçti ve şu an birlikte misiniz hâlâ daha?
Cevap sahibi+1 yılEvet birlikteyiz söz hazırlıkları yapıyoruz. Çok güzel geçti zaten kendini erkeğinin kollarına bıraktığında her şey çok anlamlı ve zevkli geliyor. Bunun ilk buluşması son buluşması diye bir şey yok bence eğer aranızda deli gibi tutku varsa ilk buluşmada bile seks yapılır 😍
Soran+1 yılYaaa aşırı sevindim ne güzel ya umarım bizde de öyle olur 🥳
Siz bir senenin sonunda mı buluşup ilişki yaşamıştınız?
Cevap sahibi+1 yılUmarım sizinde öyle olur 💖 evet bir sene boyunca hiç görüşmemiştik, bir sene sonrasında oldu her şey
Soran+1 yılŞu an aynı yollardan geçecek olmamız aşırı şaşırttı ne güzel büyük bi tesadüf böyle ya 💗
Cevap sahibi+1 yılBirbirinize olan sevginiz sürdüğü müddetçe tüm engeller bir şekilde aşılıyor zaten. Ve sevdiğinle birlikte olmak, ona dokunmak sarılmak çok güzel bir his. Umarım sizde çok ama çoook mutlu olursunuz 💖💖💖
Soran+1 yılTeşekkür ederiiim 💜💜 umarım sizinde bu mutluluğunuz hiç bozulmaz çok güzel de bir yola girmişsiniz tebrik ederim şimdi den 🥳✨
+1 yılhiç görmediğin insanla 1 yıllık sevgilisin ve önceden evlenmeden olmaz derken sonra ilk buluşmada yapmaya karar veriyorsun böyle okuyunca rahatsız oldun değil mi ama thats what u said
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evet öyle gerçekten. Bu da kafamın ne kadar karışık olduğunu gösteriyor işte. O yüzden de buraya yazdım sizlere sordum çünkü emin olamıyordum ama artık eminim istemiyorum evlenmeden
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen değer verdiğim, kesinlikle çok sevdiğim birine evlenmeden dokunmak istemiyorum!
Bilmiyorum fakat, çok fazla kırılırım düşüncesi, onu kirletirim düşüncesi var içimde!
Zaten onla ilgili bir rüya da gördüm, içime şüpheler düştü, ne diyeceğimi bilemiyorum!
Yüzünü gizleyip benden saklı bir sokaklara girdi ve ben de tepkisiz kaldım!25 Yorumla- +1 yıl
Neden sekse kirletmek anlamini yukluyorsunuz? Seks illede ihtiyac gidermek degildir. Sevdigin kisiyi arzulaman ve birlikte olman kadar güzel birsey var mi? Bu dusunceler de zaten zihniyeti ve mayasi bozuk erkekler yüzünden cikmadi mi? Herkes sevdigi kisiyle birseyler yaşayabilmeli. Bunu hemen namusa baglamayin ve kirli gözle bakmayın lütfen!
Cevap sahibi+1 yıl@Venüs-34 Tabi ki yok!
Misal ben eşime en güzel şekilde yaklaşmak isterim ki, asla aklının ucundan bile bir başkası geçmesin!
Sevdiğime bunu dediğim an, görecektiniz yüzündeki ifadeyi! Çok tatlı ve öyle başka bir güzel oldu ki, o an olduğu gibi ebediyen, ömrümüzün sonuna kadar benimle kalmasını istedim!
Bu gün gelir yanıma yatar ve öyle bir birimize sarılır uyarız, hiç günah işlemeden!
Çünkü bana güvenci var ve ailesine karşı da hata yapmayacağımı iyi bilir!
Babası aile namusuna çok düşkün ve benimle kızının gelmesine izin verir, çünkü bilir ki, en az kızını onun kadar seviyorum, belki de fazla!
Bir tek annesi endişeliydi ki, onu da çok iyi anlıyorum ve inan çok seviyorum!
Bu insanlar bana bu kadar güvenmişler, ben kızlarına gözüm gibi bakarım ve onları kıracak şeylerden uzak durmaya çalışırım!
Biz yobaz, gerici değiliz, sadece birbirimize çok değer veririz ki, Allah muhafaza eylesin, birbirimize düşürmesin, mahçup etmesin!
Bu da karşı tarafa ne kadar önem verdiğinin göstergesidir!
Ha sevişmek güzel olmaz mı, tabi ki, çocuklarımın annesiyle birlikte olmaktan güzel ne olabilir!
Annelerini sevmek ve ondan gelen bebeleri de!
Biz aileye çok önem veririz ve bu milletimizin, ecdadımızın bize paha biçilmez mirasıdır!
Bakın, bunlar başka milletlerde yok!
Cevap sahibi+1 yıl@Venüs-34 yatıp ölelim be gülüm 😃😃😃
Baş dikecek oluyorsa, dövüyorum ;)
Bazen istemeyerek bazı şeyleri yapıyoruz işte, iyice harama gideceğime, nefsimi bu şekilde susturmaya çalışıyorum!
En iyisi evlenmek bence!
Cevap sahibi+1 yılSiz baya açık görüşlüsünüz her halde?
Bu tür olayların evlilik öncesi yaşanmasına karşıyım, bu düşüncemden yola çıkarak diyorum ki, bence ilişkiyi nereye götürür değil de ortada bir ilişki olur mu diye düşünmek gerekir.
40 Yorumla
+1 yılyaparsan yüksek ihtimal erkek seni bırakır dini yönünü de düşünmüyorsan yaşa gitsin evlenene kadar en güzel yıllar geçmiş oluyor zaten
44 Yorumla
Soran+1 yılYa o yüzden istemiyorum zaten. Kapalıyım açık saçık birisi değilim kesinlikle ama bilmiyorum uzaktayken telefonda konuşurken mesajlaşırken o kadar güzelki her şey birbirimizden çok hoşlanıyoruz beğeniyoruz seviyoruz güveniyoruz… ya bilmiyorum yapsam bile nasıl yaparım ailemle yaşıyorum sonuçta bırakmazlar da beni dışarı zaten
- +1 yıl
ev tutar
- +1 yıl
bence sen ileri gitme
Soran+1 yılEv tutamaz ya mümkün değil yabancı yer burası dil bilmiyor o kadar parası yok döviz malum ekonomik durumlar belli yani zor o iş en fazla otel işte
+1 yılBu tür işlerde benim mantığım her zaman öne geçiyor. Ben sonrasında yaşayacağım pişmanlıktansa yapmam daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılCinselliği yaşamak için sevgili olmaya ya da evlenmeye gerek yok arzularını yaşarsın, cinselliği okadar büyütme
026 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi pis birisi değilim kusura bakma. Cinsellik her önüne gelenle yaşanmaz bunu bi aklına sok önce istersen.
- +1 yıl
Benim gibi olmazsın zaten öyle bir beklentim yok merak etme, herkesin haddine değil benim gibi olmak, ben cinselliğin hakını verenlerle yaşarım ve bunun için sevgili olmam😉
- +1 yıl
Sevgisiz seks seks değildir.
- +1 yıl
@Elmayanak01 aşka inanmam aşk ve sevgi arzuya halk arasında verilen şirin bir isim sadece tabiki arzuladığım biri olmalı yoldan grçeni çeviriyorum demedim 😃
- +1 yıl
Ayrıca sevilmicek adam değilim be😂
- +1 yıl
Sevil sevil daha güzel olur
- +1 yıl
@Elmayanak01 seviyolar sağolsunlar
- +1 yıl
Aaaa sen evlisin bir dee vayyy anammm.
- +1 yıl
@Elmayanak01 neden evli olupta çapkın olan birini ilk kezmi görüyosun, herkes mutlu olduğu şekilde yaşar hayat seçimlerden ibaret😉
- +1 yıl
Ayrılsan daha iyi bence hiç mi suçluluk duygusu hissetmiyorsun merak ettim?
- +1 yıl
@Elmayanak01 yapma be adanalı bilmediğin mevzular hakkında yargılamak dünyanın en kolay işi sen kafanı yorma benim duygularım bende kalsın
- +1 yıl
Adanalı sana kızdı😡
- +1 yıl
@Elmayanak01 öyle kötü biri değilim be tanısan seversin🙂
- +1 yıl
Hımmm şu sözünden yaramazlık akıyor 😂
- +1 yıl
@Elmayanak01 yok be ben kim yaramazlık yapmak kim😂
- +1 yıl
İyi
- +1 yıl
@Elmayanak01 benim sanalla işim olmaz yaramazlığım reel benim😉
Soran+1 yılSevmiyorsan evlenmeye karşı gelseydin olmadı boşansaydın sadece ailen istiyor diye mecbur bırakıyorlar diye evlenmeseydin adam olsaydın sa karşı dursaydın ama bu pisliği yapmasaydın. İğrençsiniz abi siz. Bitmiyorsunuz. Türedikçe türüyorsunuz. İnsan olun ya adam olmayı deneyin bari bir şey kaybetmezsiniz!
- +1 yıl
Zorla evlendiğimi kim söyledi 😂 ya da sevmediğimi 😃 aşkla cinselliğin ayrı şeyler olduğunu anlayınca bana yazarsın merak etme benim gibiler öğretir😉
Soran+1 yılTek kelimeyle Çok kötüsün! gerçekten
- +1 yıl
O senin güzelliğin🙂
Soran+1 yılBen kötüsün yerine "iğ_rençsin" yazmıştım otomatik değişmiş. Sana kötü demek az kalır
- +1 yıl
Yoo ironi yapmıştım yoksa be dediğini görüyorum, iğrençsem ben iğrencim sanane ya karımmısın sana ne oluyo😂
- +1 yıl
Hayır partnerlerimden biri olduğunuda sanmıyorum çünkü hepsi evli olduğumu bilerek partnerim oldu, kimsenin duygularıyla oynamam ben ama senin gibilerin duygularıyla oynamak köprüyü geçene kadar dayı demek gerekiyo heralde
Soran+1 yılDaha fazla yazma ya git şurdan lütfen! Komik olduğunu zannediyorsun ama değilsin!
- +1 yıl
😃 tamam gittim 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet olabilir bir sey iliskiniz guclenir
15 Yorumla
Soran+1 yılİyide aksi olmayacağı ne belli?
- +1 yıl
Aksi de olabilir tabi her zaman bu ihtimal var, denemeden nasil bilceksin
Soran+1 yılYaşayamam ama ya pişman olursam? ki hissediyorum yaparsam sonrasında kötü hissederim. Hem herhangi bir sebepten ötürü evlenemeyedebiliriz veya aileler istemeyebilir. Ailem biraz katıdır bu konularda yani belli olmaz ne olacağı o yüzden de kararsızım zaten 🤷🏻♀️
- +1 yıl
O zaman yapma en iyisi daha mantikli bu
Soran+1 yılEvet öyle en iyisi yapmamak sadece kendime hakim olabilmem lazım 🫤
İlk buluşma da cinsellik mi. Erkek olarak söylüyorum
asla
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden asla?
Soran+1 yılNe alaka abicim ya? İkimizde daha önce kimseyle bir birliktelik yaşamadık ilki olucaz birbirimizin yani olursa öyle bir şey ama evlenene kadar olmazsa da yine aynı evlenince ilk olucak
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun biliyorum farkındayım bende bu durumun zaten. Neyse umarım yaşanmaz tutmamız lazım kendimizi yan yana geldiğimizde
Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Buluśmanın amacı Cinsellikle Aynı şekilde sonraki buluśmalarda onun için devam eder bıkıp sıkılana kadar devam eder cinsellik sonrası yok olur
00 Yorumla
+1 yılBence sevişmeli tarzı şeyler yaşayın girdi çıktı şeyler yaşamayın evlenene kadar
07 Yorumla
Soran+1 yılİyide sevişmeye kadar gidersek devamı da gelir zaten öyle değil mi?
- +1 yıl
Hiç devamını yapmadım bozmazsın kızlığını sürtünerek ne bileyim oral sekslə boşalın
Soran+1 yılOff bilmiyorum nasıl olucak
- +1 yıl
Kendini çok kısıtlama karşıdakini güveniyorsan ve iraden iyise ufak şeyler yaşayın sekse gitmeyecek kadar. Evleneceğim kişiyi bakire isterim çünkü bende hiç yatmadığım için. Evleneceğiz diye kızlığını bozanlar ve erkeklerinde buna fırsat olarak bakması sonrasında ayrılınca bu durum çok üzücü olur.
Soran+1 yılEvet aynen öyle o yüzden istemiyorum ben düne kadar hep hayır diyen biriydim ama işte gel gör ki insanlar kınadığı şeyi yaşamadan ölmüyor. Bana ders oldu büyük konuşmak. Neyi istemesem asla yapmam desem başıma geliyor bir şekilde bilmiyorum neden. 🤷🏻♀️
Soran+1 yılSen yatmadın ama daha önce bir şey yaşadın mı bir kızla
- +1 yıl
Hayır yaşamadım maalesef çekingen ve utangaç olduğum için doğru düzgün sevgilim bile olmadı olsa bile ilişkiyi nasıl yürütüleceğini bile bilmiyorum bu benim için çok üzücü ve çok merak ediyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonuşması nasıl geçti hani kadınlar evlenmeden konusunu dahi acmak istemiyordu? Demek ki serseri olunca açılıyor. Serserinin istekleri yapılıyor ama efendiye yapılmıyor.
024 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim zaten gayet efendi birsi. Ona bu soruyu sorduğumda bana sadece onu bırakmayacağıma dair söz verirsem yapacağını söyledi yoksa o da istemiyor zaten öyle bir şeyi evlenmeden önce
Cevap sahibi+1 yılOnu bırakmayacağına dair? Niyeyse efendilerin yanında dolaşan kız görmüyoruz hiç.
Soran+1 yılEfendi değilsin demek ki napabilirim kendine kız arkadaş bulamıyorsan? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ diğer cevap da onu her ne olursa olsun bırakmayıp evlenirsek yaparız öyle bir şeyi demeye getirdi yani
Cevap sahibi+1 yılEfendi olduğum için bulamıyorum asıl. Serseriler atıp geçiyor. Serseri olsaydım bulurdum. Hatta bana gelenler olurdu.
Soran+1 yılAksine. Serseriler eskisi gibi beğenilmiyor genelde doğru düzgün kızlar kendilerine yanlarına yakışacak erkekleri isterler onların peşinden giderler. Yanlış yoldasın dostum sen 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılYanlış yolda değilim gayet efendi kendi halimde biriyim. İlişkim falan olmadı. Ailem olursa bu konuda önem veririm bir şey olduğu zaman sorarım sözünü dinlerim. Bizimle evlilik düşünüyorlar genelde kandırılıyoruz belli bir yaşa gelince bizden önce serseriler ile oluyor bir kısım kadınlar. Bir kısım diyorum her kadına gitmesin diye gençlik zamanı gez toz evlilik yaşı gelince bul efendiyi diktir kandır evlen.
Soran+1 yılNe anlatıyorsun abi sen? saçma sapan konuşma önce siz erkekler olarak kendi pisliklerinizden bahsedin. Bu haltı yiyenler hep erkekler oluyor belli bir yaşa kadar hep özgür bir şekilde takılıyorsunuz evlenmek çocuk sahibi olmak istediğinizde de düzgün bir kız arayışına giriyorsunuz. Neyin kafası bu ya? Önce bi düşünün bi dönün kendinize bakın hakediyor musunuz öyle bir kadını? Baba olabilecek biri misiniz bir çocuk eğitebilecek misiniz ona anlatacak güzel hikayeleriniz anılarınız var mı…?
Cevap sahibi+1 yılHiç ilişkim olmadı dedim. Erkek yapıyorsa kadınla yapıyor zaten ayrıca. Günümüzde belli bir kesim erkekler seçiliyor sürekli büyük çoğunluk erkek boşta kalıyor buna göre. Kadınların tecrübesi artık erkeklerden daha fazla. Feminist düzen başarılı oldu. Serseriden seksi alırken efendiden de parayı sağlayıcılığı alıyor.
Soran+1 yılHerkes kendi bilir. Kimse kimseyi zorla bir ilişkiye sokmuyor o yüzden sonradan gelip suçlamak senin yüzünden oldu demek çok saçma. Yapmasaydınız en basitinden o zaman dimi
Cevap sahibi+1 yılO erkekler zaten genel olarak evlenmiyor ama kadınların bir kısmı evleniyor. Tehlike olan bu. Benim gibiler kandırılıyor ve serseri ile yaptığının %1'ini bize yapmıyorlar. Bense muhtemelen yalnız kalacağım zaten.
Soran+1 yılSenin derdin belli. Görücü usulü ile biriyle tanış ailenden çevrenden destek al evlenmek istediğini dile getir yardımcı olan illa ki olucaktır. Bir çok kişiyle tanışıp görüşebilirsin hepsiyle bir şeyler yaşayıp kötü bir şey yaşamadığın sürece. Evlenmek zorunda da değilsin istemezsen açık açık söylersin olur biter. Söylendiği kadar zor değil bu işler
Cevap sahibi+1 yılSöylendiği kadar zor. Ben bir kadın istiyorum ve ona sadık kalmak istiyorum ama birbirimizin kriterlerini karşılamamız gerekiyor. Aileme falan da söyleyemem utanıyorum. Üniversitedeyim tanışmak isteyen veya konuşabildiğim de kimse yok.
Soran+1 yılBunun sana zor gelmesinin sebebi senin daha bir adım bile atmaman. gerçekten evlenmek isteyen insan ilk adımını atar ve bekler. Uzun bir süre cevap gelmez ise kendi imkanlarınla birini bulursun o zaman. Sen kafanda büyütüyorsun bence bu meseleyi ama adeti düzeni bilmiyorsun sadece. Ailene söylemekten de çekinme onlar da istiyordur zaten muhtemelen evlenmeni o beklenti içerisindedir her anne baba
Cevap sahibi+1 yılHenüz 20 yaşındayım ve üniversitedeyim. Utangaç ve çekingen bir yapım var söylemem için sevgilim olması ve zamanla alıştırmam lazım. Adım atmaman deme atamaman olacak o. Ayrıca kime ilk adımı at?
Soran+1 yılFarkındaysan kız değil erkeksin ayrıca daha 20 yaşındasın üni okuyorsun. Kendin mademki bir sevgili bulamıyorsan hoşlandığın biri yoksa bekleyeceksin sabredeceksin karşına doğru zamanda doğru kişi illaki çıkacaktır. Hiç bir şeyi aceleye getirmenin bir anlamı yok. Yaşın 25 civarı olsa anlarım da bu yaşta hemen evlenme isteme sebebin ne dini yönden mi istiyorsun acaba orasını anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılEvlenme isteğim şu an için demedim ki. Birini tanıma kendime göre birini bulma isteğim var.
Soran+1 yılTek diyeceğim sabret sadece. Aceleye getirme hiç bir şeyi. Sen umudunu yitirdiğin an da gelecektir o kişi inan buna elbet çıkar karşına istediğin gibi biri er ya da geç..
Cevap sahibi+1 yılUmudumu zaten yitirdim. Her insan da duygularını yaşayarak falan ölmüyor.
Soran+1 yılUmudunu yitirmen için yaşın çok genç kendini bi kız yerine koyuyorsan ona bir şey diyemem ama erkenden olmasını istiyorsun belliki. Yapılabilecek bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılBir kız yerine koymak ne alaka? Evliliği şu an için demedim diye belirttim zaten ilerisi için fakat birilerini tanımak en azından sevgili olmak istiyorum. 16 yaşındaki çocuklar cinsellik yaşıyor benim bir kızla yüz yüze maksimum 20 dakika konuşmuşluğum var.
Soran+1 yılSorun sendemi o zaman onu mu diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılHayır. Düzen adaletsiz olabilir mi? Ben çaba gösteriyorum.
Soran+1 yılHangi düzenden bahsediyorsun? Ve de sen nasıl bir çaba gösteriyorsun acaba?
Cevap sahibi+1 yılKendimi geliştiriyorum. Kitap okuyorum. Genel kültürüm iyi. Okulumda iyiyim. Giyimim temiz. Bakım yapıyorum. Paramı tutarlı kullanırım. Daha ne yapabilirim?
Şu an içinde bulunduğumuz düzen. Serserilerin kazanıp efendilerin kaybettiği.
Bu konu ilgili beni böyle çok güzel yaşadığım bir durum var sana anlatayım sen kendin karar ver sonra yapıp yapmamak ta
00 Yorumla
+1 yılO iş olacak ve sonunda ayrilacaksiniz o iş evlenmeden olursa ayrılma olasılığı daha yüksek
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya sanırım öyle olur. Yapmayacağım kararlıyım ama ya
- +1 yıl
Asla ve asla yapma mümkünse başbasa aynı evde kalmayın sonu oraya gidecektir emin ol
Soran+1 yılYok gitmem zaten davet etse bile yapamam öyle bir şey kararlıyım bu konuda evlenene kadar olmayacak
- +1 yıl
En iyisini yapmış olursun. Pişman olmazsin emin ol
+1 yılbi cemaate bağlı ve kapalı biri misin? sadece bi tahmin ve merak
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kapalıyım ne alaka?
+1 yılNe kullanıyorsunuz ağa siz 1 yıl sonra görüşeceğiz falan
05 Yorumla
Soran+1 yılFarklı ülkelerde yaşıyoruz ağa? Oldu mu? Basıyor mu kafa ağa?
- +1 yıl
Hiç görüşmeden sevgili olup ilişki yaşama evlilik falan düşünmek :D Yaşlar 12 falan
Soran+1 yılAynen aynen
- +1 yıl
Adam tatile gelip 2 posta atıp gidecek bu evlilik hayali kuruyor :D
Soran+1 yılEvet ya çok zekisin dostum sen 👏🏻
+1 yılkesin sozunuzu ciynesrsinz benzer bir olay yasadim ve neyse gizlisn sormam burdan
02 Yorumla
Soran+1 yılAçamam. Nedir?
- +1 yıl
yazarisn istersen de neyse
+1 yılİlişkiyi ihtiyaçlar doğrultusunda birbirini tatmin etme olur ne olabilir başka
10 YorumlaTamamen çekimle alakali , bence an nereye gotururse onu yaşamalisin
00 Yorumla
+1 yılÖpüşün derim. Bol bol. Ağzının tadını al. O önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam tatile geliyor boşta kalmayacak sonu olmayacak bir iliski
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun ya hiç öyle düşünmemiştim aklıma gelmemişti 🫢
Cevap sahibi+1 yılNe sandın
Soran+1 yılBu dediğini aklımda tutmam lazım konuşayım onunla. sağol
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim bir ara ben de bu taktiği kulaniyorudm
Soran+1 yılNe taktiği ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılBanayazarmjsjn konusalim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence izin ver uçursun seni.. zevkten dört köşe olursun.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerçi senin gibi akrebi doyurması biraz zor. Doyumsuz olursun sen cinsellikte
Soran+1 yılDoyumsuz olsam bile sevgilimle beni ilgilendirir abicim sana ne bundan. Sorduğum soruya cevap vermeyip saçma sapan şeyler yazacaksanız yeri burası değil
Cevap sahibi+1 yılKaşar.. altta biri ile konuşmuşsun, çocuk özele davet edene kadar her şeyi demişsin.. sonra namuslu ayaklarına yatmışsin
Soran+1 yılTerbiyeni koru! Kiminle ne halt yediğim seni hiç ilgilendirmez kimsin de böyle konuşabiliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılOrtalık senin gibilerle dolu.. yok bakireliğimi korumak istiyorum bilmem ne.. zihinsel olarak gitmiş senin bakireliğin bir kere bedensel olarak gitse kaç yazar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAteşle barut yanyana gelince patlar bu kararı biz değil siz verin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ama yan yana geldiğimizde o ortam oluşmayacak çünkü dışarda buluşucaz hep. Otele çağırsa sa davet etse de gitmem mümkün değil öyle bir şey
Cevap sahibi+1 yılAferin sana mantıklı hareket etmen gerek seni seviyorsa mutlaka evlilik teklif edicektir
Soran+1 yılAynen bakalım umarım eder bir gün
Cevap sahibi+1 yılinşallah eder
+1 yılUlan internetten aşk yaşayıp internetten görüşüp aşık oluyorsanız , bir otele gidip Yan yana yatın ve Wi-Fi üzerinden sevişirsiniz.
Ne asosyal insanlarsınız mk.02 Yorumla
Soran+1 yılKafan mı güzel?
- +1 yıl
Hayır senin?
+1 yılİlk gün veya sonra ilişki yaşamak ilişkiyi yönlendirmez, eğer iki taraf ta sırf cinsellik için evlenmiyorsa tabi.
Yani ilişki nereye gidiyorsa oraya gidecektir.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılfcukbodyliğe götürür. birkaç ayda birbirinizi nasıl seviyorsunuz? bu kadar kolaymı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPismanlik olur seni terk etme olasiligi yukselir
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende ondan korkuyorum
+1 yılYaşamak istiyosan yaşa rahat birak kendini. Sen de insansın canin ister. Tutma
09 Yorumla
Soran+1 yılİkimizin de canı istiyor ama engellerimiz var evlenmeden yaşamak istemiyorduk
- +1 yıl
Ben de oyle diyordum buluştuk ev tuttum herseyi yaşadık bakireydi
Soran+1 yılVe ayrıldınız dimi?
- +1 yıl
Aldattı beni. Ben de ayrıldım
Soran+1 yılYapma bee
- +1 yıl
Aynen öyle neyse yani yaşa ama sevdigine ihanet etme o seni birakmaz. İhanetin affı olmaz
Soran+1 yılElbette öyle asla kabul etmem öyle bir şeyi ben zaten. Yapsa o yapar dicem ama güveniyorum ben sevgilime o da bana güveniyor basit bir şekilde sevgili olmadık biz birbirimizin değerini biliyoruz
- +1 yıl
Onu her anlamda mutlu et. Cinsellik istiyorsa da yaşayın sen de istiyosun isteklisin belli. Ev ayarlayın guzel vakit gecirin ama fazla yorma he :D
Soran+1 yılYa istekliyim hele ki şu bir kaç gündür libidom yükseliyor durduk yere sürekli gıcık oldum 🤷🏻♀️
+1 yılGenelde tek geceliğe götürür
21 Yorumla
Soran+1 yılTek gecelik olamaz çünkü sadece benim için yurt dışına yanıma gelicek burada bir süre kalıcak. Tahmin edebiliyorsundur şimdi nasıl bir ilişkide olduğumu. Ama sağolsun diğer arkadaşlar yardımcı oldu olmayacak öyle bir şey kararlıyım davet etse de gitmicem
+1 yılBir güzel yiyişinde içiniz rahatlasın qwe
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence yinede evlenmeden olmaz de soğuma ihtimali var birakırsa sen üzülürsün kendin için yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle doğru diyorsun öyle yapıcam
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. komıdın ustune para bırakılmasıyla son bulur
01 Yorumla
Soran+1 yıl
Boş yapmayalım lütfen teşekkürler
+1 yılİlk buluşmada cinsellik mi olur. Eskort mu bu kız?
01 Yorumla
Soran+1 yılFarklı ülkelerde yaşıyoruz birbirimizi çok seviyoruz arzuluyuz istekliyiz o yüzden böyle bir soru sordum zaten. Eskortlukla ilgisi bunun. İnsanların birbirini sevebileceğine o yüzden bir şeyler yaşamak isteyebileceğini de getirin aklınıza
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk bulusmada olması doğru değil
08 Yorumla
Soran+1 yılFarklı ülkelerde yaşıyoruz birbirimizi çok seviyoruz arzuluyuz istekliyiz o yüzden böyle bir soru sordum zaten. Eskortlukla ilgisi bunun. İnsanların birbirini sevebileceğine o yüzden bir şeyler yaşamak isteyebileceğini de getirin aklınıza
- +1 yıl
Dediğine katılıyorum olabilir ama uzaktan konuşma ile yüz yüze gelip konuşurken hissettigin duygu üstüne güven bile değişebilir bu duygularından emin olduğunda ve doğru kişi bu ilişki yaşayacağım doğru ten bu diyorsan sorun yok yine yasa ama bunlar yoksa ve erkek istiyorsa seni sende sırf seks isteğin için kabul edersen pişmanlık hissi oluşur daha çok güven veren karşına geldiğinde ya bu adama haksızlık ettim gibi duygu yaşama diye diyorum doğru kişi bu diyorsan problem yok
Soran+1 yılElbette öyle biliyorum farkındayım. Evlilik düşündüğüm kişi bu adam yani tabii ki güveniyorum inanıyorum en önemlisi de seviyorum ya.. o yüzden evliliğe kadar olmayacak kararım kesin
- +1 yıl
Ama işte o gelip seni öperken eli malum yerlere geldiğinde senin de isteğin arttiginda kendini ne kadar kontrol edebilirsin karşı koyabilir misin veya baş başa kaldığınizda hiç bir şey olmadan devam edebilir mi ilişki sen belki yapabilirim diyebilirsin ama o yapar mı o senin kadar iradeli olup senin için evliliğe kadar bekler mi
Soran+1 yılHaklısın dediklerinde. Ama tutmamız lazım kendimizi evliliğe kadar başka çaremiz yok buna mecburuz bunu ona da söylicem fikrime saygı duyar yapmaz o da zaten
- +1 yıl
Duygusal bir anda anlık o durum yaşanır asla olmaz deme onu sana soyleyim
Soran+1 yılYa o ortam olmayacak dışarıda görüşücez hep yani kalacağı yere davet etse bile gitmem yapamam öyle bir şey ondan diyorum kararlıyım olmayacak
- +1 yıl
Peki
+1 yılİyi yoldasin devam et böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle dedin?
+1 yıl🤣 Çakal kandırmış kızı diyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir şey yok. Ne alakası var?
- +1 yıl
Direk bununla alakalı
Soran+1 yılNe demeye çalışıyorsun söyle açık açık
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılKesin verirsin şu kafayla.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ne varmış?
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılÇekim var ise karşı koyamazsînız
00 Yorumla
+1 yılBana göre basit bir ilişkidir.
00 YorumlaGenelde sona ilişkinin sonuna götürür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKullanım alışkanlığına
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAcı keder ve b. ktan bir çıkmaza götürür
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa bir daha görüşmezsin ya da devam eder
00 Yorumla FB ilişkisine götürür
00 Yorumla
+1 yılSadece yatağa götürür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. güzel yerlere götürür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKullanılmaya.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAteşle barut yan yana durmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılO ortam oluşmadığı sürece durur bence. Sonuçta dışarda buluşucaz evde veya otel odasında değil
Cevap sahibi+1 yılBen evde buluşacaksınız anladım. Ama başbaşa kalırsanız iş oralara gidebilir.
Soran+1 yılYa ciddi ciddi ev tutucakmış ve ben bunu dün öğrendim 🥴 napıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİş oraya doğru gidiyor
Soran+1 yılYok ama onu da sordum hayır dedi yani sen istemiyorsan ben yanaşmam anlaştığımız gibi evliliğe kadar sabrederiz falan dedi. Ev tutma sebebi 1-2 ay kalmayı planlıyor o yüzden öyle düşünüyor ama ev verirler mi ona bilmiyorum biraz zor gibi 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılSen yine de dikkatli ol
Soran+1 yılEvet öyle yapıcam
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi ülkede sevgilin? Avrupada mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır avrupada olan benim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen azerbeycanda mı yaşıyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılAzerbaycan ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılsordum kanka canından can istemedim
Soran+1 yılHayır azerbaycan da yaşamıyorum. Merak ettim ama ne alaka nerden çıktı
Cevap sahibi+1 yılyaşamıyosan boş ver
Gizli Üye(18-24)+1 yılİliskiye girmeyi istiyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum ya kim istemez ki? Ama engellerim var yapamam öyle bir şey hem erken hem garantisi yok evleneceğimizin
Cevap sahibi+1 yılNasil bir engelin var peki
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence çiğne bu fırsat kaçmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha önce hiç ilişki yaşadın mi?
020 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Niye sordun?
Cevap sahibi+1 yıldeneme o zaman bence
Soran+1 yılNeden? Bir gün yaşamayacak mıydım zaten? Ne değişir ha bir sene sonra ha beş sene sonra?
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın sen?
Soran+1 yılYazıyor işte 18-24 arası
Cevap sahibi+1 yılsevgilin mi var yoksa flörtün mü?
Soran+1 yılSevgilim var bir kaç aydır birlikteyiz seneye geldiğinde birinci senemiz dolmuş olucak işte
Cevap sahibi+1 yılonunla mi düşünüyorsun?
Soran+1 yılTabii ki onunla düşünüyorum başkasıyla nasıl düşünebilirim bunu?
Cevap sahibi+1 yılevlilik olmadan yapma bence
Soran+1 yılEvet ya yapmamam lazım biliyorum farkındayım ama yan yana gelince korkuyorum tutamayız birbirimizi diye
Cevap sahibi+1 yılhiç yanyana gelmediniz mi?
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler naber
Soran+1 yılHayır ilk olucak işte
Cevap sahibi+1 yılsen de istiyorsun sanirim
Soran+1 yılYani istememek zor bence
Cevap sahibi+1 yılevet gzlden cjksam geljr mjsjn sayfa cok uzun olmaya basladi donuyor yavaşlıyor
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
Soran+1 yılEvet ama hayır 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılselâm naber
- Devamını Gör (31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem