Eşimin cinsel isteksizliğinin nedeni nedir?

Merhaba arkadaşlar ben 27 yaşındayım eşimle 3 aylık evliyiz. 7 senelik bir ilişkimiz vardı ve bu süre zarfında cinsel birlikteliklerimiz hep mükemmel oldu. Ayrı şehirlerde 3 sene yaşadıktan sonra evlendik. Ama evlendiğimiz andan itibaren eşim birden cinsel olarak isteksiz olmaya başladı. 10 günde bir sevişmeye başladık. Bunu dile getirdim çoğu zaman hep üstüne atlayan taraf ben oldum ama benimde bir kadınlık gururum var bu yüzden birazda onun beni istemesini beklemedim ama bazen 10 gün bazen 1hafta derken bu süre uzadı gitti. Eskiden prezervatif ile boşalabilirken artık prezervatif ile ereksiyon problemi yaşıyor örneğin. Bizde mecburen prezervatifsiz yapıyoruz. Az evvel film izliyorduk sevişme sahnesi vardı eşime trip attım. Çünkü 10 gündür sevişmiyoruz. Daha sonra kavga ettik bana senin saçını seviyorum sana sarılıyorum bunlar sana yetmiyor mu dedi. Yetmiyor dedim kadınlık gururum eziliyor dedim. Sen böyle davrandıkça üstüme geldikçe ben istemem tabi dedi. Gerçekten çok üzülüyorum eşimi çok seviyorum onunla sevişmeyide çok seviyorum ama o artık beni istemiyor resmen. Cinsel anlamda gerçekten iyiyim hep eşimi mutlu etmeye çalışıyorum ama şuanda resmen tüm kadınlık gururum incindi. Bana bağırdı beni dinlemedi bile. Hayır sevişmek istiyorum sen yanlış anlıyorsun bile demedi. Sizce eşim benden soğudu mu? Neden böyle davranıyor arkadaşlar aynı durumu yaşayan akıl verecek biri var mı? Çift terapisine mi gitmemiz lazım?

Eşimin cinsel isteksizliğinin nedeni nedir?