Merhaba arkadaşlar ben 27 yaşındayım eşimle 3 aylık evliyiz. 7 senelik bir ilişkimiz vardı ve bu süre zarfında cinsel birlikteliklerimiz hep mükemmel oldu. Ayrı şehirlerde 3 sene yaşadıktan sonra evlendik. Ama evlendiğimiz andan itibaren eşim birden cinsel olarak isteksiz olmaya başladı. 10 günde bir sevişmeye başladık. Bunu dile getirdim çoğu zaman hep üstüne atlayan taraf ben oldum ama benimde bir kadınlık gururum var bu yüzden birazda onun beni istemesini beklemedim ama bazen 10 gün bazen 1hafta derken bu süre uzadı gitti. Eskiden prezervatif ile boşalabilirken artık prezervatif ile ereksiyon problemi yaşıyor örneğin. Bizde mecburen prezervatifsiz yapıyoruz. Az evvel film izliyorduk sevişme sahnesi vardı eşime trip attım. Çünkü 10 gündür sevişmiyoruz. Daha sonra kavga ettik bana senin saçını seviyorum sana sarılıyorum bunlar sana yetmiyor mu dedi. Yetmiyor dedim kadınlık gururum eziliyor dedim. Sen böyle davrandıkça üstüme geldikçe ben istemem tabi dedi. Gerçekten çok üzülüyorum eşimi çok seviyorum onunla sevişmeyide çok seviyorum ama o artık beni istemiyor resmen. Cinsel anlamda gerçekten iyiyim hep eşimi mutlu etmeye çalışıyorum ama şuanda resmen tüm kadınlık gururum incindi. Bana bağırdı beni dinlemedi bile. Hayır sevişmek istiyorum sen yanlış anlıyorsun bile demedi. Sizce eşim benden soğudu mu? Neden böyle davranıyor arkadaşlar aynı durumu yaşayan akıl verecek biri var mı? Çift terapisine mi gitmemiz lazım?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe ara verin, 7 yıllık birliktelikte bir çok şeyi yaşamışsınız ve en sonunda evlenmişsiniz.
Bir doygunluk ve hedefe ulaşma tatmini söz konusu... Her ne kadar evli de olsanız bazı şeyler kararında iyidir. Evlilikte cinsellik, heyecan motivasyonunu da ister.
cut.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar bir aradan söz ediyorsunuz? Heyecan ve motivasyon yok doğru 😔
- +1 yıl
Benim bahsettiğim ara ;
-Her isteklendiğinizde eşinize yanaşmayın. İyice kızışana kadar sabırlı olun. Hormonlarınızın etkisi dilinize vursun, duruşunuza yansısın, giyiminize yansısın. Yani geride durun, kadınlığınız bazen ön planda olsun, bazen de olmasın.
Muhakkak bir noktada atılım yapacaktır.
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğiniz için dediklerinizi dikkate alacağım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin psikolojik anlamda bir sorunu olabilir. Ne kadar kadınlık gururunda olsa onunda erkeklik gururu var. Belki hormon bozukluğu, belki işlev bozukluğu gibi altta yatan başka sebepler olabilir. Oda böyle olmasını eminim istemiyordur. Bu şekilde trip atıp onu da üzmek yerine bir doktora görünebilirsiniz. Bu durumdan memnun olmadığını, evlilik öncesi nasılsak öyle olmak istediğini belirterek bi doktora gidelim belki sağlık sorunun vardır gibi tatlı dille belirtebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bende çok üzülüyorum. Biraz evvel beni aşırı üzdü bu sözleri. Bu durumdan memnun olmadığımı defalarca söyledim ki zaten kendisi benim nasıl biri olduğumu biliyor. Doktora gidelim desem bana daha çok bağırabilir. Çift terapisine gidebilmek iyi olabilir
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle Çift terapistine gitmeyi öner çünkü eşimsin ve sana dokunmak, seninde bana eskisi gibi dokunmanı istiyorum henüz çok genciz gibi sözlerle kırmadan incitmeden söyle. Stres tarzı olaylarda bildiğim kadarıyla cinselliği çok etkiliyor. Eşinizin stresli iş ortamı veya hayatı varsa en basitiyle bu bile etkileyebilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?00 Yorumla
+1 yılAdam sana doymuş veya sen fiziksel olarak değişmiş olabilirsin
İş stresi yüzünden kalkmıyor olabilir
Seni değil başkasını düzüyor olabilir
Ondan sonra vay efendim kadın neden kocasına boynuz taktı böyle pasif erkeklerin kadınlarını doyuran erkekler var bazı kadınlar aldatmakta haklı galiba00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte ben evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım. Adam doymuş bacım sıkılmışta olabilir ki sende haklısın istemekle. Ama biraz fedakarlık yapıp sende isteme usteleme. Sen istedikçe o geri çekiyor kendini ters tepki yani. Bu olay hep kadınlar da olacak diye bir şey yok ki. Söyle yap sen isteme ama her yatağa girdiğiniz de seksi şeyler giyin evde de seksi böyle göze batan şeylerden al giy. Ama dediğim gibi üstüne gitme isteme yanaşma öpme bile. Devam et bakalım bu süre zarfında neler olacak ne kadar dayanacak ve kadar istiyecek. Kimi kadın da bu durum da ters tepme de olabiliyor yani eşinin isteksiz olması senin libodunu daha çok yüksek yapabiliyor. Kaçan kovalanır misali. Bir dene tekrar bu paylaşımı güncelle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılablacim belki de adamin bir sikintisi problemi vardir, ne bilim isinden olsun baska ozel hayatindan olsun ya da kendisiyle ilgili olabilir anlatamadigi canini sikan vs vs bi sor sorustur bir sey mi oldu anlatamadigin falan bazen de insan kendisi konuyu acmakta zorlanabilir taa ki birisi sordugunda...
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimle iletişimimiz cinsellik konusu olmayınca harika. İki yakın arkadaş gibiyiiz herseyini bana anlatır. Böyle bir problemi yok işte. İşleri herseyi gayet iyi sadece evlendiğimiz için düzenli olarak ödediğimiz borçlarımız var canını sıkan şey bu ama bu borç aylarca sürecek. O zaman aylarca sevişmeyecek miyz? ya da çevremde de yeni evlenip tonla borcu olanlar onların cinsel hayatı gayet iyii
Cevap sahibi+1 yılcinsel hayatlari iyi oldugunu nerden biliyorsun canim sende.. Valla bilmiyom o zaman sen ozellikle sor neden boyle oldu falan..
+1 yılEvlenince hiç birsey sevgiliylen gibi olmaz artik sorumluluk aldigindan dolayi cok fazla cinsel istegi olmuyor hergun seni gordugu ve yakininda olduğu icin psikolojikman rahat
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik olma ihtimali yüksek. Veya evlendikten sonra ilişkilerinizde yaşadığınız farklılıklar eksiklikler veya başka şeyler olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi eksiklikler örnek verebilir misiniz
- +1 yıl
Beraber olduğunuzda sizi tatmin edememesi olabilir misal. Hani öncesi cinsel hayatımız vardı iyiydi demişsiniz. Önceki yaşadığınızla şimdiki arasındaki farklılıklar
- +1 yıl
Onu öv gaza getir en kolay yolu
Soran+1 yılBende bunun ondaki isteksizlik olduğunu düşünüyorum bu yüzden ereksiyon vs problemi yaşıyor
- +1 yıl
Aksine ereksiyon sorunu yaşaması size karşı mahçubiyet hissetmesine sebep olur ve uzaklaştırır
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılGitmeniz gerekebilir onunda belki iş temposu falan isteksizliği arttıran sebepler olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Belkide cinsellikte de soğudu sen istemesen hiç yapmayacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılzamanla soğuyor bikmiş olabilir senden farklılık dene
00 Yorumla Kışkırtmaya çalış ama işe yarar mı bilmiyorum, adamın bir sorunu var belli, seninle alakalı olduğunu sanmıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik gecelikler giyip defalarca onu kışkırttım ama baktım ki hep ben ben ben. Bi süre sonra insanın gücüne gidiyor
- +1 yıl
başka bir derdi var
kadınlar bu konuda çok alıngan oluyor nedense ama erkek istemediğinde bunun sebebi direkt kadın değil
en basiti sertleşme sorunu var demişsin
belki utanıyor adam bu durumdan
sen üzerine gidince daha da kötü olup özgüveni düşecek
bazı şeyleri zorlamanın pek bir anlamı yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence garip eşinizin mesleği nedir belki stresten oluyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimin kendi işyeri var ve çok yoğun çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılstrese bağlı isteksizlik olabilir devam ederse ve orta yolu bulamazsanız çiftler için olan terapiye gidin ondan öncesinde senin yapman gerekenler seksi giyinmek ilgilisini çekicek makyajlar yapmak ve o konudan bahsetmemek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki biyolojik olarak testeronu düştü bilemeyiz bir doktora görünün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adam isteksizleşmiş ve ilişkiniz monotonlaşmış gibi yani bi heyecan bi fantezi şart
00 YorumlaBunu bi kaç hamlede çok farklı bi boyuta taşıyabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYani tuhaf bende 7 aylik evliyim ve her gece yapiypruz eşimle biz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaleseff bizdede sendeki durumun tam tersi yaşanıyorrr
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz ne yapıyorsunuz?
esinin saglık sorunu olabilir
03 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılİstekli bir hanım neden karşılık bulamaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 10 yıldır aynı sorunu yaşıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden yaşıyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılcıft terapısı ıcın cok erken daha surecınız yenı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çift terapisi ise yarayabilir
00 YorumlaDoygunluk diyelim
06 Yorumla
Soran+1 yılSeks doygunluğu sizce bu yaşta normal mi?
Soran+1 yılNikahtan sonrada merak kalmıyor o zaman?
Soran+1 yıl7 senedir sevgiliydik biz ne merağı kalmasından bahsediyorsun sen ya?
Tuhaf
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizimde öyleydi zamanla düzeliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sebebi ne?
Cevap sahibi+1 yılSebebi bence elde etmek artık çok kolay olduğu için cezbedici gelmiyor ama zamanla bu aşılıyor
Birbirinize inat mı ediyosunız yoksa
00 Yorumla
+1 yılAdam duygusal bağlamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki roleplay denemelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin kaç yaşında?
00 Yorumla
+1 yılBellı bu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri