- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHormonal dengesizlikler, kronik hastalıklar, ilaçların yan etkileri, menopoz, doğum kontrol yöntemleri veya cinsel ağrılar gibi fiziksel sağlık sorunları, cinsel isteksizliğe neden olabilir. Stres, kaygı, depresyon, duygusal sorunlar, özgüven eksikliği, beden imajıyla ilgili sorunlar veya geçmişteki cinsel travmalar gibi psikolojik faktörler, cinsel isteksizliğe etki edebilir. Sorunlu bir ilişki, iletişim eksikliği, uyumsuzluk veya duygusal bağlantının zayıf olması, cinsel isteksizliği tetikleyebilir. Yoğun çalışma temposu, aşırı yorgunluk, aile sorumlulukları veya stresli yaşam olayları, cinsel isteği azaltabilir. Cinsel aktivitelere karşı ilgi eksikliği veya monotonluk, zamanla cinsel isteksizliğe yol açabilir. Toplumsal baskılar, cinsellikle ilgili tabular veya cinsiyet rollerine dair yanlış inançlar, kadının cinsel isteğini engelleyebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum sonrası psikolojik olarak rahatsızlık oluyor ya da ilişkide bencil bi partner soğutur ilk ilişkisinde veya sonraki ilişkilerde canını çok yakmıştır partneri
00 Yorumla
bir kadın olarak bunu sende kabullenip sormuşsun. Gerçekten de isteksizsiniz. Toplumsal baskı olabilir ya da daha kolay o duyguları bastırabiliyrsunuz belki de
02 Yorumla
Soran+1 yılBn kendime göre sormadm genel sordum ki bu sorun sadece kadınlara özgü bı sorun değil erkeklerde de olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılYaşadığı şeyler ya da hormon düzensizliği başka mantıklı bir açıklamasını göremiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeğin bencilliği
Ön sevişme yapmadan sok çıkar yapması
İşi bittikten sonra arkasını dönüp yatması yoksa neden isteksiz olsun.
İsteksiz kadın yoktur. Doyuramayan erkek vardır...23 Yorumla- +1 yıl
Yukarıda yazmıştım ahaha
- +1 yıl
Bu, muhtemel sebeplerden biri sadece. Başka sebepler de olabiliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadığı evin şartları, yaşadıģı ülke, yaşadığı şehir, beyindeki hasar, yetişme tarzı, yaşadığı kültür;beslenne yetersizliği, eşini sevmemesi, eşinin penisini küçük , ince, ve çirkin bulması, eßunin vücudunu beğenmemesi
00 Yorumla
+1 yılErkeğin ilgisizliği, işini bitirip sırtını dönmesi ve daha bir çok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Erkeğin sadece kendisi yönetip onun yönetmesine müsaade etmemesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Tıbbi bir sorun yoksa psikolojik olabilir, partneriyle ilgili olabilir...
00 Yorumla
+1 yılYorgun olabilir, o gün hazır değildir, piskolojik durumlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerinin bencil olması veya kadınını tatmin edememesi olabilir
00 Yorumla
+1 yılpartnerinden kaynaklı olabilir
31 Yorumla
+1 yılErkeğin isteksizliği. Erkek ne kadar doyurucu olursa kadın o kadar istekli olur ve ıslanır bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin öküz gibi davranmasındandır
20 Yorumla
+1 yılDoktora gitsin ben ne bileyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHormonal ya da psikolojik olabilir
00 Yorumla
+1 yılİyi kıvama getirilemediğinden.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sıcakların etkisi olabilir
00 YorumlaBunu ben de merak ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Psikolojik sebepler genelde
00 Yorumla
+1 yılErkeğin okşamaması ve koklamamasıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocasinin hayatini karartmak ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasta piskolojik
00 Yorumla
+1 yılYaşadığı sorunlar etkiliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbılmem bılmekte ıstemem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sevmezler
00 YorumlaKendini bilmemesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılhormonlar olabilir
00 Yorumla Korkması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenmemektedir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bakimsizlik
00 Yorumla
+1 yılOn sevişme olmaması
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne