Evliyim ama son zamanlarda ciddi isteksizlik yaşıyorum. Kendi bedenime baktığımda zevk alır heyecanla kocamı beklerdim bişey oldu ve azaldı. Kendimi çekici bulmaz oldum halbuki degisen bir vücudum yok. Sorun psikolojik ama nasıl geri gelecek. Kocanla fantezi yap demeyin denedim bir çok şeyi. İçimde istek yok kendimle alakalı ve nasıl düzeleceğini bilmiyorum. Varsa düzgün öneriniz alırım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendi bedenine bakınca zevk alabilmesi kadının muhteşem bir durum gerçekten. Bu konuda çok iyisiniz. Tavsiyem gün içinde evde tabiki eviniz ve rahat olmak hakkınız fakat evinizde tamamen çıplak olmaya çok yakın bir günlük hayatınız olması yerine rahat ama bedeninizi kapatan kıyafetler tercih etmenizi. Disarda da , davetler bile olsa açık giyinmemenizi önemle tavsiye ederim. Nazar ve sizi gören insanların negatif enerjileri sizi olumsuz etkiler. Evde ise metafizik varlıkların etkisi ile yine negatif enerji alırsınız. Sorununuzun şimdilik sebebi bu olarak görülüyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tarz duygusal değişimler oldukça yaygın ve çoğu zaman çözülebilir. İlk adım, kendi duygularınızı ve düşüncelerinizi kabul etmek ve anlamaya çalışmaktır. Cinsel isteksizlik birçok faktörden kaynaklanabilir, bu yüzden bu durumun altında yatan nedenleri belirlemek önemlidir. Bunun için bir cinsel terapist veya danışmanla görüşmek faydalı olabilir.
00 Yorumla
Ortam değiştir 1 hafta gibi Evlilik hayatın dan uzaklaş Auran düşmüş Kadınsı iç güdülerin Ritüel birlikteliğin den dolayı Monoton hâle bürünmüş.
Temiz bir atmosfere ihtiyacın var. Hayatın daki bu monotonluğu yenmen için ve Kendini yeniden Eskisi gibi hissettmen için03 Yorumla
Soran+1 yılValla güzel söyledin de nereye gideyim 1 hafta. Memlekete gidiyorum akbaba sürüsü. Kendi kendime küçük bi otele gideyim kafa dinliyim desem para para.
- +1 yıl
Aslın da bu hayatta her şey para değil. İnsan-ı Bu Hayatta her şeyin para olduğuna inandıran bir sistem var. Bu yüzden evlilikler , ilişkiler, eğitim gibi bir çok unsur da Ekonomi yüzün den İnsanların hem özgüveni Hem psikolojisi Her yönden negatif oluyor. İnsan İstedikte istiyor her şeye bir bahanesi var Peki sonuç git gide hissizlik dipsiz karanlık bir çukurun için de Debelenip duruyorlar. Bâzen Bir yere gitme den bâzen etrafında kalabalıklar olsa dâhi yapa yalnız kimsesiz ve yetersiz hisseder insan.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Konu kocanı eskisi kadar yoğun arzulamaman ile alakalı olabilir. Doğum yaptıysan bebek sonrası da olabiliyor bazen. Ya da bazı şeyler kafana takılıyor endişelerin var, evlilik ya da hayatınla ilgili.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
38Cevap
Bedenine bakınca hoşlanmadığın durumları görüyorsun kilo olur başka şeyler olur
22 Yorumla
Soran+1 yılManken gibi fizik var değişen bir yerim de yok önceden beğenip şimdi begenmeyecegim ne olabilir ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBegenilip arzulandigini başkaları tarafından farkedersen heycanin geri döner çünkü beğenilmek istenmek kadınların özgüvenini ve heycanini geri kazandırır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlardan okuduğum ve söylediğin kadarıyla şunu söylemek istiyorum, evlenmeden önce yapıyorduk diye belirtmişsin. Peki evlenmeden önce hiç sordun mu 3/1 çekiyormuymuş diye eğer yaptıysa ondandır çünkü çok kötü etkiliyor 3/1 çekmek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılİleride eşim böyle olursa üzülürüm gerçekten. Allah şifalar versin..
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim kendi sikintilarini ortadan kaldirsaydi mesela 1 dk surmeseydi belki farklı olabilirdi. Kendi kendimize olmuyor bu
- +1 yıl
Anladım geçmiş olsun. Belki dediğiniz gibi etki tepki şeklinde gelişmiş olabilir
+1 yılEşin ilişki sırasında biraz fiziğin hakkında iltifatlar etsin iyi gelebilir
07 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyormus beyfendi. Evlendikten sonra farklı bir ahlak anlayışı oluştu zaten garip.
- +1 yıl
Hmm sıkıntı orada galiba eşin beğenmiyor vücudunu gibi bir hisse kapilmissin aslında motive etmesi çok basit ama eşin sessizce işini görüp bırakıyor galiba
Soran+1 yılBegenilmeyecek bir vücudum olsa anlarım zaten ama öyle de değil. Kendisi erken boşalıyor diye sikayetlendim bu sebepten ötürü onda da isteksizlik olmuş kendini küçük hissetmis falan falan. Yani beni toparlayacak biri zaten yok. Ben kendi cinselligimi geri istiyorum eşimin cinselliğini değil. Kendimi tamamlamadan onunla zaten olamıyorum işler iyice sarpa sarıyor
- +1 yıl
Bu konular uzunca konuşulacak şeyler senin sıkıntını anladım ben çok kolay aslında
- +1 yıl
Sohbet ederek seni toparlayabilirim istersen
Soran+1 yılKonu sonunda sexe gidiyor ortak benim de kocamı aldatmak gibi bir niyetim yok. Ne zaman yardımci olmak adına konuşsam başka yere kayiyor mevzu kusura bakmayın onyargili davranıyorum ama
- +1 yıl
Bence ön yargılı davrandin neyse iyi geceler sana
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce kendi ruhun ile barış ve onunla yeniden iletişim kurmayı dene... Daha bir sürü şey...
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl barisacam. Kendi kendime mastürbasyon denedim sadece bedenimi hissederek o anlık okey rahatlatiyor ama devamı yok istek yine aynı
Soran+1 yılKurban olduğum bilsem o çocuk ne istiyor yapayım ama o da bilmiyor. Deniyoruz işe yaramıyor. Ben mi yanlis uyguluyorum bilmiyorum ki. Kaybettim eğlence hissini falan o da geri nasıl gelecek bı bilsem
Destek alabilirsin psikolojik olarak veya çift terapisi
02 Yorumla
Soran+1 yılDeli para istiyolar ve uzun sürüyor seanslar
+1 yılEşin sana yatakta kadın olduğunu hatırlatmalı sert bir şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani tavsiye verebilirm tabiki ama tek başına mı eşin destek çıkar mı durumun vs detay bilmem gerek ki doğru yol çizebilelim
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen yapabilirsin doğru yollarla
Soran+1 yılEşimden bir destek istemiyorum bugüne kadar yapmayan adamın ayagına gidecek kadar onurumu kaybetmedim ben kendi cinselligimi geri istiyorum bu kadar
Cevap sahibi+1 yılO zaman bunun yolu bulunur sorun değil ama biraz zaman alır
Cevap sahibi+1 yılYaşadıklarının travmasını bi kenara bırakıp kendini keşfedip yeni yollar çizmelisin
+1 yılfiziksel olarak yorgunluk oluyor mu üzerinizde
veya uykunuzu alabiliyor musunuz00 YorumlaHayatında bir leyler ters gidiyor sanırım mutlu değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO zaman her şey kocandan kaynaklanıyor seni sesten soğutmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılSoğuttu sogutmasina benim gibi bir kadını da. İsitmasini ondan istemiyorum ben ilk önce kendi cinselligimi kazanmak istiyorum onunla işim sonra
Cevap sahibi+1 yılKendini kazanabilirsin bunları senin yapman gerekiyor çok basit bunlar
Soran+1 yılNe işte onlar
Cevap sahibi+1 yılBrdn yzamam ack ack
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendini sorgula neden böyle hissettiğini seni buna iten sebebin ne olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormon seviyelerinizle ilgili bişey bence
Beslenme şekliyle düzelir diye düşünüyorum00 YorumlaYok kanka denemişsiniz zaten arkanızı dönüp uyuyun tuzsuz aşım dertsiz basım
00 Yorumla
+1 yılCinsel birlikteliginiz ne kadar sürüyor?
016 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme gayet yeterli fakat penis vajina birleşmesi 2 dk anca eşimin erken boşalma problemi var
- +1 yıl
Bu isteksizliginin sebebi belli oldu
Soran+1 yılNe yapayım adamın duzeltesi yok. O duzeltmiyor diye ben harap olup gidecek miyim. Ona kızıp kendi vücudumu kapattım resmen. Benim kendimi bulmam lazım
- +1 yıl
Harap olmana gerek yok. Kendini bazı oyuncak veya seks aletleri ile bulabilirsin. Onun dışında ki durumlar biraz sorun olabilir
Soran+1 yılŞimdi burdaki sorun benim aklıma seks gelmiyor kendi kendime bişey yapmayı da istemiyorum. Kendi cinsellgimi istiyorum dediğim şey bu. İçimdeki o hissi istiyorum geri gelmiyor
- +1 yıl
p*rno değilde. Erotik sahnesi çoğunlukta olan film veya dizi izlemeyi deneyebilirsin.
Soran+1 yılDenedim ve bunu eşimle yapmayi istedim ama onda da isteksizlik var ve kadın halimle gidip ona sürekli bişey demekten yoruldum kendi içimde kaldi öyle
- +1 yıl
Kendi kendine ya da yanında biri varmış gibi denedin mi peki?
Soran+1 yılEvet eşim erken bosalinca ona yetişmek için aklımda başka fanteziler kurup hızlı bosalmaya çalışıyordum ama artık olmuyor bunu da düşünemiyorum. Karşıma gelip biri seni istiyorum dese s. git derim o kadar bitik
- +1 yıl
Bir gün esin yokken tek başına erotik bir dizi ac ve izle. Böyle dene birde
Soran+1 yılDenedim denedim. Başta bisey hissetmedim sonra oradaki gibi bir şeyi eşimle yaşamak istedim ama gidip de hadi bunu yapalım demek artık özsaygımı yitiriyor talep etmek istemiyorum. Manken gibi kadınım insan bi iltifat eder yok abi. seks dışında o kadar iyiyiz ki sevgi anlaşma biçimi olarak ama neden bu işi artık beceremiyoruz bilmiyorum.
- +1 yıl
Eşinle yaşamak isteme. Ona gidip bir şey söyleme. Sadece hayal et ve yap.
Soran+1 yılPeki deneyeceğim tekrar bunu
- +1 yıl
Netflix hesabın var ise dark desire izleyebilirsin.
Soran+1 yılVar bi bakayim :) teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek rica ederim. Umarım tekrardan kadınlığını hissedersin.
Tecrübesizlikten
00 YorumlaYardımcı olabilirim isterseniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılSeks konusunda konuşup sohbet etmemiz lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Daha fazla detay lazım
00 YorumlaBunun bazı püf noktaları var..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlar kaç? Kaç yıllık evlisiniz?
019 Yorumla
Soran+1 yılBen 24 eşim 27 3 yıldır da evliyix
Cevap sahibi+1 yılÇocuk?
Soran+1 yılYok şu an
Cevap sahibi+1 yılSon zamanlar dediğin nedir. 3 ay? 6 ay?
Soran+1 yıl5 6 ay oluyor işte bayadir var
Cevap sahibi+1 yıl6 ay önce kocanda bir değişim oldu mu hiç. Ya da kocana karşı bakış açinda
Soran+1 yılEşim erken boşaldığı için ben tedavi olmasını istedim 2 senedir erteledi ve her seferinde ben doğru düzgün zevk alamadım. Sonra bu durum eşim şikayetçi olmama ragmen bunu düzeltmek istemedi değer vermiyor düşüncesiyle çok yoğun bir öfke yaşadım ve zamanla bende isteklerimi gizledim. Benim neremi begeniyorsun dediğimde ahlaksız şeyler istiyorsun dedi utandim yerin dibine girdim. Böyle böyle isteklerim hep bitti. Bu arada bekarken de eşimle ilişkimiz vardı ve hiç boylr değildi evlendikten bi süre sonra ahlak anlayışı oldu adamda. Artık konusmaktan çözmeye çalışmaktan bıktım bunun sonucunda da benim isteğim tamamen bitti. Eşimle yaşayamıyor olsam bile kendi kendimi kapatmamam gerekiyordu ben yanlısı burada yaptım ve kendimi nasıl onaracagimi bilmiyorum. Bu da bende iyice karamsarlık gerginlik yaptı mutluluk hissetmiyorum uzun zamandır çok iyi dediğim bi ilişki yasayamadik. Kendi kendime mastürbasyon bile yapmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSence sebebi belli değil mi:) hâlâ tedavi olmadı mı? Hâlâ gönlünü almaya çalışmıyor mu?
Soran+1 yılHayır hala olmadı ve bir gün olsun özür dilemedi benim yüzümden senjn cinselliğin bitti hemen çözeceğim demedi o kadar ağrıma gidiyor ki. Adam memnun işini görünüyor oh ne ala. Ben konuşup dursam ne olur kendisi şikayetçi değil ki
Cevap sahibi+1 yılPeki kısa mı sürüyor çok? Abartıyor olabilir mısın? Kaç dakika?
Senin iş biraz uzun sürecek. Ciddi manada yardımcı olmamı ve sıkıldığın vakitlerde sohbet etmek istersen uzatmadan özele geçelim istersen. (Sadece teklif. Nasıl istersen)
Soran+1 yılGirer girmez eşim duruyor. Dur devam etlerle 2 3 dk anca. Abartmıyorum gerçekten böyle
Cevap sahibi+1 yılFarklı yollarla tatmin etmiyor mu? Oral vs
Soran+1 yılOral yapamıyor sadece canımı acıtıyor. Eliyle yapsa onu bende yaparim kocam olmasının ne anlamı kaldı o zaman
Cevap sahibi+1 yılOral yapamıyor canımı acıtıyor derken. Yapıyor ama beceremiyor mu yani. Anlamadım
Soran+1 yılEvet aynı noktaya çok kez yapıyor haliyle canım acıyor daha fazla başarısız hissedip kendini çekmesin diye yapamıyorsun şöyle yap demedim sevmiyorum deyip geçtim sadece
Cevap sahibi+1 yılYav geçmişte hiç mi tecrübesi yok. Ya da 3 yıldır öğrenemedi mi. Hey allahım
Cevap sahibi+1 yılBen bu gece biraz yükseğim. Yapacağım yorumlarda kocanı gömerim büyük ihtimalle. Etik olmaz. Yarın hatırlatır mısın? Konuşalım
Soran+1 yılElbette. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılUnutmaz da hatirlatirsan konuşuruz. Rica ederim:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durum ne kadar süredir var peki?
011 Yorumla
Soran+1 yıl5 6 aydır falan
Cevap sahibi+1 yılbu durumun 6 ay ve üzeri bir süre zarfı boyunca devam etmesi hipoaktif seksüel arzu bozukluğu (HSAB) olarak tanımlanır. Bu bozukluk az bir cinsel istek halinde hiç olmamasına kadar değişkenlik gösterebilir.
Soran+1 yılEe ne yapacağım peki
Cevap sahibi+1 yıljinekolağa gidip durumu anlatıcaksın senden birkaç tathlil istiycektir östrojen seviyesinin normalden düşük seyretmesi olarak tespit edilmesi halinde tedavide östrojen terapisi gündeme gelebilir.
Cevap sahibi+1 yılSHBG (seks hormonu bağlayıcı protein), TT (pıhtılaşma zamanı), Prolaktin ve TSH hormonu (tiroid uyarıcı hormon) düzeyleri cinsel isteksizlik tanısı amacıyla bu tahlilleride yaptırabilir. Öncelikle tanının konması şart.
Soran+1 yılHmm anladım bi gideyim bakalim belki bişey çıkar
Cevap sahibi+1 yılumarım bu durrumdan kurtulursun. Evliliğin ilk gününden berimi eşinde erken boşalma sorunu var peki?
Soran+1 yılEvet ilk 1 yıl benim icin sorun olmadı ama sonra sonra kısa geldi talep ettiğimde de karşılığını alamadım
Cevap sahibi+1 yılBence sende sorun yok bu konuda detaylı konuşmak istersen dm den konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yıleşin için birkaç tavsiyem olucak kullanması gereken
Soran+1 yılEşim benim için bir şey yapmak istemiyor üzgünüm. Kendi kendime ben çare olacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaramsar yapıda mısın?
05 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda evet ciddi olarak karamsar ve ofkeliyim duzelemiyorum da
Cevap sahibi+1 yılpekı terk edılme durumu oldumu
Soran+1 yılYok olmadı öyle bir durum da
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusup dertleselımmı
Cevap sahibi+1 yılolur mu
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ooo benim evdekide senin gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz seks arası verin 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenç çocuk ile seks yap bir de
00 Yorumla
+1 yılKalbin de başka biri var mı?
00 YorumlaNe kadar zamandır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Soğumuşsundur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Sıkıntılı bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m +1 yılPsikolojiktir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Psikolojik
00 Yorumla
+1 yılAklin başkasında olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Psikolojik mi
00 Yorumla
+1 yılFantezi kurtarmaz artik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIslanmiyomusun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi sıkıntılar var mı ailenizde
00 Yorumla