İhanet yoksa kadınların cinsellikten soğuma nedenleri nelerdir
Kadınların cinsel isteksizlik yaşamasının nedeni nedir neden sevişmekten tiksinirler
Kadınların cinsel isteksizlik yaşamasının nedeni nedir neden sevişmekten tiksinirler
Çünkü evli oldukları kişi tarafından istekleri oldukça yok sayılıyor adamlar hiçbir şekilde umursamıyor 3 dakikada işini görüyor uyuyor sırtını dönüp kadın daha başlamadan bitiyor belli bir yerden sonra sıkılıyor tabii ki çünkü adam bir şeyleri düzeltmeye çalışmıyorsun kadın bazen istiyor ama hevesi kırılıyor daha sonra da aldatıyor işte
bu konuda partner en büyük problemdir. evlilikte kadınlar bir süre sonra o istediği hayal ettiği ve evliliği beklettiği hiçbir fantezisini bulamadığında ve birleşmekten çok keyif alamadığında. zamanla partnerinden cinsel olarak soğur bu durum zamanla kalıcı hale gelince aslında cinsellikten komple soğuduğunu düşünür ama işin aslı öyle değildir maalesef.
İşin aslı öyle değil ama erkek suçu kadına yükler niye sevdiremiyorum kendimi diye sorgulamaz
aynen öyle maalesef bu konuda genellikle sorun erkeklerdedir
bu genelde partnerin ilgisizliğinden bencilliğinden kaynaklıdır.
erkek kadına odaklanmıyor onun mutluluğunu hedef almıyorsa bencillik yapıp kendini ön palana alıyorsa kadın cinsellikten zevk almıyorsa elbette kirlenmişlk hissi oluşur tiiksinir v soğur.
tiksinme değil de, artık zaman ayıramama, yorgunluk sebeplerinden ötürü ihtiyaç durumundan çıkıyor, olmasa da olur bir duruma geliyor. özellikle çocuk olduktan sonra bu yaşanır yani.
Cevap
24Cevap
Erkek bakımsızdır veya hoşlanmıyordur artık
Kadına saygılı davranmıyordur
Ona iltifat edip güzel buldugunu söylemiyordur
Ev işleri kadındaysa sürekli o işlere karışiyordur kadının moralini bozuyordur, küstürüyordur vs
Öyle
Erkeklerin anlayissiz ve bencil olmasindan. Kadini ile her anlamda ilgilenmemesinden, kadınını kirmasindan kaynaklanir
Nedense türk kızları kutsal rahibe olarak kalmayı daha çok seviyor. Evlilik genel itibariyle ev arkadaşlığı ve çocuk yapma aracı olmuş.
Yeni mi basladi peki isteksizligin yoksa uzun süredir mi var. Esin tam anlamıyla seninle ilgilenmiyor mu. Iliskiye girdiginde zevk mi almıyorsun ya da tam olarak orgazm mi olamıyorsun
hiç orgazm olmadım başta bu kadar değildi sonradan ondan soğudum öpüşme sevisme sahneleri izlerken istekli oluyordum artık istemiyorum
Yapmıyorum
Erkeğin ona kibar davranmamasi olabilir eşim çok iyi bir insan cinsellik olarakta çok iyiyiz. ikinci neden sağlık olabilir kilo alma olabilir
Hanzo erkekle kim sevişmek ister
Bana öyle davransa ilişkiye girmem soğurum
Karşısındakinden sıkılmıştır ya da yeterli performans alamıyor olabilir buda soğuma yapar ister istemez..
Eşleridir ya sevişmeyi bilmezler. Ya aynı kişiden bıkarlar. ya da psikolojisini bozarlar. ya da doyumsuzdur.
Alıştıktan sonra istek kayboluyor angarya olarak görüyorlar heyecan kalmayınca.
Yapılan cinsel şiddet buna en büyük etkendir. Erkeğin bencil olma durumu sırf kendi zevkini düşünmesi ve bu durumda karşısında ki kişiye büyük bir işkence olarak görülebilir.
sıradanlık hijyen olmaması önemsnmemek tatminsizlik v. b. genel itibari kırılma
Tiksinme derecesine kadar demeyelim ama sık yapmaktan bıkmış olabilirler
Benimde sevgilim var seksten soğuttu resmen tamamen bencil ben rahatlayamadan bitiriyor işini
sert içeri girme kaba davranma ön sevişme olmayışı zorlama sevgi ve romantizmin bitmesi
Monoton bir ilişki, kişilerin hijyenlerine dikkat etmemesi gibi şeyler yüzünden
Kadınları bilmem erkekler 70 yaşında bile istekli olabiliyor
Evlimisin? İsteksizmisin?
Evliyim isteksizim
Eşinden zevk almıyorsun ve eşinden kaynaklı.
Benim olsan seni İskilip zurnası gibi öttürürdüm.
Senden bitanede benim evde var
Aranız nasıl ona nasıl davranıyorsun sen nasıl davranıyorsun ki o bu hale geldi
Hayvan gibi dayanamiyorum kulağımı çekiyor uzatarak çekiyor mal gibi şakalar yapıyor valla ölsede kurtulsam
Eşin kaç yaşında
Umarim mutlu olursunuz her konuda
Özel olacak ama kendini nasıl tatmin ediyorsun
Birisi mi var hayatında
Bencil olduğundan değildir. Erkeklerde de seksi sevmeyenler olabiliyor ama madem sevmiyordu evlenmeseydi ben sonradan sevmedim
Sevmiyorum harketlerini yaklaşımını kendisini sevmiyorum
Ben 31 yaşındayım oda 33
3 buçuk
Resmen soğuttular
Ne kadar süredir evlisiniz
Eşin isteksiz bir kadın mıydı? Sonradan mı böyle oldu
Öyle düşünme. Onlar senin de çocukların, sana da yaradı
Keşke herkes için adil olsa her şey ama ben sadece seninle çocuk için evlendiğini düşünmüyorum. Evlilik çok ciddi bir karar, sevdiği için evlenmiştir.
Nedense genelde istekli kadınla isteksiz adam ya da istekli adamla isteksiz kadın evli oluyor. Adaletsizlik bu :))
Bende öyle. Sulu cıvık bir adam eşim. İğrenç şakalar yapıyor Beni niye sevmiyorsun diyor. Sen önce sevilecek adam ol.
Çok soğudum. Onun yüzünden cinsellikten de soğudum. Ben isteksiz bir kadınım bence. Benimle evli olan adam da isteksiz olmalıydı benim gibi
Dilerim uzlaşırsınız eşinle. Aile terapistine, bu işin doktoruna gittiniz mi hiç
Onun hareketleri içimde var olan cinsel isteği de söndürdü. Onun yüzünden cinsellikten tiksinir oldum.
Hemde nasıl bir dengesiz. Onun hiç bir sözüne inanmıyorum. Nasılsa yalan konuşacak diye soru bile sormuyorum.
Dilerim gönlüne göre olur her şey
Beteri olmasın. Yinede hayatında bir kadın var ayda yılda bir kezde olsa kendisini seninle paylaşıyor altında ölü gibi yatmış olsada Bazı gerçekler değişmiyor dahada beteri olmasın
Daha beteri olmasin tabide daha anlaticak okadar sey varki inan burdan yazamiyorum benim ona yaptikalarimi bir baska kadina yapsam hergün altima yatar beni memnun etmek icin pervane olur ama benimki tam bir bencil delirtiyor beni ya ben evde karim varken neden mastürbasyon yapiyorum ya da neden baska kadina gidiyorum
Erkek tatmin edemezse
Bence ilgisizlik yda kendini çocuklara vermekten
Yorgunluk en büyük sebep
Sürekli seks yapmak sıkar bir süre sonra
Siz evlimianiz
Maalesef
Neden ki maawlsef dediniz
sevmiyorum
O yüzden isteksinzini
istemediğimi bildiği halde zorluyor böyle yapincada istemiyorum saygı duymuyor
Evet kötü durum iaizin ki desene sen hiç mi istemiyoeuan
hiç istemiyorum