O kadar çok evli erkek varki eşi tatmin edemeyen, isteksiz olan. Bu toplumda kadınlar neden çok isteksiz oluyor? İnsan sevdigi kocasıyla beraberlik yaşamak nasıl istemez?
Yetiştirilme tarzı ve cinselliğin tabulaştırılmasından kaynaklanıyor. 20 yaşında bile olan insanın yanında TV izlerken, Tv'de öpüşme sahnesi çıkınca kanal değişen insanlar var. Bu kadar tabulaştırmaya ve eee kaka demeye lüzum yok. Sonra evliliklerini bk ediyorlar
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ilk baslarda 5 sene ilgin alakan uzerındedir. hatun kişiside sıcak ateşli ise guzel gider. velhasıl 5 yıldan sonra ya da 3 yıldan sonra ilgi azalmaya başlar .
çünkü insan kişisi dna ve genetik kodlarında tek eşli yaratılmamıştır.
misal ; sana her gün kuru fasulye versem 4-5 günün sonunda yeter da ! aynı yemeği yemekten , osturmaktan içim dışıma çıktı , yemem ben bunu , başka yemek yi, cem dersin.
ayrıca insan kişisinin genetik kodlamasındaki tek eşli olmamasını ben demiyorum bilim diyor zaten.
not : burada türk kızlarının iş bilmemezlikleri var . onlar ıcın seks anneleri tarafından öğretilmiş silah. 250 gram ekonomik özgürlük ve koca üzerinde bir hudut belirlemesi.
kendını bılmeyen ev kızı şeklinde buyutulmus egıtım sevıyesı az olan kadın kişisi tek gayesi hayattaki başarısı evlilik ve çeyiz olunca zaten bu durum kacınılmaz oluyor .
tabiki erkek kişiside sütten çıkmış ak kaşık değil. bakire alayım kapalı alayım çalışmasın evde cocuk buyutsun mantıgındakı erkek kısısı karısı haftada bır bacaklarını açınca üstüne çıkıp abanmadan ibaret sanıyor herseyi , etrafta ve sosyal medyada gordugu ateşli sıcak kadınlar ılgısını cekmeye baslıyor.
bakınız müslüman olan cumayı kacırmayan kafası kapalı vs. fark etmez evlilerde aldatma ya da sanal aldatma oranı belkıde avrupada birinci sıradadır.
bu şaşırtıcı bir sonuç mu? tabikide ev hanımı denen bir şekilde buyutulen , erkek anasının ızınden cıkamamıs ataerkil ailelerde oluşmasından dolayı tamda doğru bir sonuçtuır.
Aslında detaylı bir profil analizi olmalı yabancılar öyle yapıyor. Giriyorsun tanışma sitesine örneğin chathour. Herşeyi yazmış. Aseksüellerle evlenmek eziyettir. Halkımız bilgisiz sanıyorki her sevgili takılanla normal yaşayabilecek taaki evlendikten sonra neyin ne olduğunu anlıyorlar. Herşeyi en kısa sürede mümkün olduğunca konışup doğru kişiden emin olmak gerekiyor.
Sence neden bi erkek karısından kaçar ki? Evliliğe son bi şans daha verilmeli bence... Dilersen özelden devam edebiliriz birkaç bitkisel tavsiyem olabilir...
@selen411; Monotonlaşan hayatların etkisi var ama en çok anaerkil yapılarından kaynaklanıyor.. Kendilerini maalesef kocaları için bir silah olarak kullanıyorlar ve uzun vadese monotonlaşıp ayda 1 kereye düşen seks hayatı başlıyor..
Çünkü cinselliğe yakın bakmıyorlar buna büyüdüğü ortam sebep oluyor. Muhafazakar olup cinselliğe yakın bakmayan çok kadın var ve erkeklerin cinsel hormonları kadınlara göre daha çok
bir süre sonra heyecan bitiyor durum amca oğluna bağlıyor biraz hele çocukta olduktan sonra erkeğe ilgi milgi kalmıyor ortada :D benim tespitlerim bunlar :)