Neden başım ağrıyor şuram ağrıyor derler? Seks madem rahatlatıcı ve zevk verici bişise bu kadınlar niye istemiyolar?
Cevabın nedir?
+1 yılerkeğin ruhunda ibnelik varsa o karıyı sabah akşam siker. ha eğer mal gibi biriyse karısı başım ağıyo der oda tamam der susar :D şahsen ben küçük büyük yaşlı farketmez herkesi sekse iterim :D dayımla biraz erkekçe seks muhabbeti yaptık, sonra ben uyuycam bahanesiyle yan odaya gittim onları dinledim, yengem başım ağrıyo demesine rağmen yatakta gıcırtılar ahh uhh sesleri geliyodu. :D insanın kanında ibnelik oldu mu sikemediği şey olmaz ama kılıbık mal biriyse o karısını değil karısı onu siker :D ulan haydar dümene verdikleri parayı bana verseler ülkede ki seks açlığını gidericem ama neyse herkese iyi sevişmeler :D
58 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir muhabbetti bu nelerden bahsettiniz
- +1 yıl
boşverde bende kendimi anlamıyorum senin anlamamanda gayet normal :D
Soran+1 yılSöle ama çok merak ettim
- +1 yıl
o kadar yazı yazdım hiç mi bişey anlamadın? :(
Soran+1 yılSeks hakkında ama nelerden bahsettiniz
- +1 yıl
özet: erkeğin kanında ibnelik varsa evli kadınlada hergün seks yapar. :D
Soran+1 yılDayin da sana ornek mi verdi karisiyla yaparak?
- +1 yıl
yok ben ona akıl verdim :D
En İyi Cevaplar
Evlisi bekârı yok çünkü sexe iğrençlik olarak bakarsınız itici bakarsınız seks yapmayı basitlik görürsünüz bir erkek kadınla seks düşünüyorsa kendinizi kullanılmış görürsunuz kısaca ne kadar olumsuzluk varsa hepsini sexe karşı koyup etrafınızda tabular örersiniz de ondan.
22 Yorumla
Soran+1 yılAh abicim belli sana veren olmamis ondan bu ofke :'( :'( :'( :'(
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvolutionary psychology uzmanları bu olguyu ciltler dolusu bilimsel çalışma ile anlatıyorlar. Kadınlar bünye olarak tek eşli değiller. Bir erkekten makul bir süre içinde hamile kalamazlarsa, o erkeğe ilgileri azalıyor. Eğer hamile kalırlarsa çocuk doğduktan sonra ilgileri bitiyor ve yeni ve farklı bir tohuma gereksinim duyuyorlar (bilinç altında tabi ki)
Bak istersen kendin bir araştırma yap. Sorduğun 10 evli erkekten dokuzu çocuk olduktan sonra eşimin cinsel arzusu tamamen bitti diyeceklerdir.422 Yorumla- +1 yıl
@mamuli öyle bir şey demedim. evlilik sosyal bir kurumdur ve her toplumun en temel yapıtaşıdır. evliliğin de tek bir sebebi vardır o da çocuk yetiştirmek. 2 kişi birbirini sever ve bir ömrü birlikte yaşamak isterler. Birlikte büyümek, birlikte çocuklar yetiştirmek, birlikte yaşlanmak ne güzel bir şeydir.
Ama evliliği benden başkasıyla görüşemezsin, konuşamazsın, dokunamazsın diye bir zindan hayatına çevirmeye kalkarsan, insan bünyesine aykırı olan bu durum sağlıklı yürüyemez. Zaten evliliklere bakarsan da hiç bir evliliğin sağlıklı yürümediğini rahatça görebilirsin.
Evlilik dünyanın en güzel şeyi. Sorun evlilikte değil. Sorun evliliği bir zindana çeviren zihinlerde
Soran+1 yılDokunmali mi esinden baskasina bunu mu soyluyorsun?
- +1 yıl
Ben dokunmalı ya da dokunmamalı diye bir şey diyemem. Kadının bünyesi neyi istiyorsa. Eğer bünyesi istiyorsa evet dokunmalı.
Aşereken kadına şunu ye bunu ye denmez. Midesinin almadığı bir şeyi çok faydalı illa yiyeceksin denmesi yanlış. Ama bünyesinin istediği şeyi bulup vermek de şart. Hatta bir yerde kocanın vazifesi bile denebilir.
yani evet bünyesinin dokunmaya ihtiyacı varsa dokunmalı.
Soran+1 yılBu aldatmaya girer
Soran+1 yılAynen ya ne diyo bole bir kadin olamaz yani ar damari catlamis bu kadinin @jeffryxxx
- +1 yıl
@jeffryxxx Ben swinger değilim ama çevremde tanıdığım çok swinger çift var. Tekeşlilik ne kadar saçma kurallarla çevriliyse, swingerlik de tam ters şekilde bile olsa saçma kurallarla çevrili bir şey. Nasıl ki tekeşliliği seçenlere bir lafım yoksa, swingerlere de bir lafım yok tabi. Ama şu da bir gerçek ki swingerler en azından birbirlerine karşı dürüstler ve birbirlerini aldatmıyorlar.
- +1 yıl
@jeffryxxx bu arada benim o yazdığım bir araştırma raporu değil. Dünyanın en saygın üniversitelerinde bir bilim dalı. Eğer sen o bilimsel çalışmaları okuyup, swingerlik tarzı ilişkileri çözüm olarak gören bir sonuca varıyorsan buna bir şey diyemem. Ama ben swingerliğin uygulanışını en az tekeşli evlilikteki uygulamalar kadar abes ve saçma buluyorum ve senin vardığın sonuca varamıyorum ne yazık ki.
- +1 yıl
@soran. Evet ben de zaten aldatma denilen şey olmamalı diyorum. Çünkü bir insanı yalanla, dolanla, arkasından gizli saklı işler çevirip kandırmak, aldatmak hiç ama hiç hoş bir şey değil
Burada bunu daha detaylı anlattım. Okuyablirsin: www.kizlarsoruyor.com/.../a40948-aldatmak-ya-da-aldatmamak - +1 yıl
Bilimsel araştırmalar kimi noktalarda önemli ve yol gösterici olabilir ama kadının ve erkeğin bir matematiği yoktur bence. Bu tarz psikolojik ve sosyolojik verilere pek güvenme taraftarı değilim çunkü birey yaşantısını düşünce tarzını etkileyen birçok faktör var. Kültürden kültüre bireyden bireye değişkenlik gösterebilir. Kadının ve erkeğin algoritmasının çözülmesinin imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum bu yüzden.
Soran+1 yılSölediğiniz swinger ilişki ve ben kocamın başka kadına dokunması değil bakmasını bile hazmedemem senin miden geniş
- +1 yıl
@jeffryxxx evet. kesinlikle haklısın. ben de o yüzden diyorum ya insanları evllik böyle olur şöyle olur diyerek saçma sapan kurallarla çevirip bünyesine hiç uymayan şeylere zorlamak büyük zulümdür diyorum ya.
İşin traji komik tarafı da "biz tabuları yıkıyoruz", diyerek swingerlik yönünde tercihini kullananlar bu kez de tam ters şekilde de olsa getirdikleri kurallar ile aslında çok da farklı bir şey yapmış olmuyorlar. Swinger değilim ama gene de en azından swingerler birbirlerine karşı dürüstler ve birbirlerini yalanla dolanla kandırıp aldatmıyorlar.
İnsan denilen mahlukat ne kurala, ne ölçüye, ne ölçüme sığmayan sonsuz versiyonu olan bir organizmadır. - +1 yıl
@jeffryxxx Problem orda değil ki. Herkes kendi huyunu dizginlemekten mesuldür. Ama yapılan tam tersi. Herkes karşısındakinin huyunu suyunu dizginlemeye çalışıyor. İşte problem orada.
- +1 yıl
- +1 yıl
Yok, katılıyorum ben zaten dediklerine birebir. Sadece cümle kurarken ''erkekler tek eşle yapamazlar'' veya kadınlar tek eşli değiller'' demek yerine. İnsan ırkı diye genellemek daha doğru geliyor, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi açısından. Erkekler ile kadınların sanıldığı kadar farklı yanları yok. Bir insan er ya da geç elde ettiği şeyden sıkılır ve yenilik ister. Bu bilinçli yapılan bir şey değil. Dediğin gibi bilinç altı yüklüyor zaten bize bunu. En sevdiğin meyve çilek olsa ve sen bundan adın gibi emin olsan bile her gün çilek yiyemiyorsun. Çünkü hoşuna giden sürüyle meyve var dışarıda.
- +1 yıl
Kadın erkeğinden ilgi, sevgi, hoşgörü bekler.
Bunlar yoksa arzu neden şey sadece bir kadın ismidir.
Mutlu olduğun sürece, Mutlu edebilirsin. Evlilik içinde bu geçerli.
Bir kadının ruhu okşanmıyorsa yanında ki kişinin yastıktan, yorgandan farkı kalmaz.
İsteksizlik de, Nirvana'ya ulaşmıştır.30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
40Cevap
+1 yılEvliligin ilk zamanlari cinsel yonden cok heyecanli ve aktif geciyor. Ama zamanla o heyecan kayboluyor. Monoton akisildik bir hal aliyor. Dolayisiyla da cinsellik istegi de azaliyor. Ozellikle kadinlarda cinsel yonden performans cok dusuyor evlendiklerinde.
10 Yorumla
+1 yılTürk kadınları seks yapmayı bilmiyorlar da ondan. 28 yaşına kadar kendini kocasına saklamış. Seks hakkında zerre kadar bilgisi olmadan evleniyolar. sonra adamı azgın görünce korkuyolar haliyle bir soğuma geliyo heralde. Sonra gö.. tüm ağrıyo başım ağrıyo gibi saçma sapan bahaneler üretiyolar. Halbuki orgazm en kuvvetli ağrı kesicidir.
40 Yorumla
+1 yılBence esleriyle alakali canim. Esi uzuyor duruyor kadini kadinda soguyor cani istemiyor yoksa baska biri girse hayatina isterler. Kocalarida baskalariyla halt yedigi icin o enerjisini karisina harcamiyor memnun etmiyor olabilir
41 Yorumla- +1 yıl
vayyy doğru yorum
+1 yılİki başlıca sebep var birincisi biz erkeklerin öküzlüğü... çünkü evlenince rahatlıyor ve romantikliği bir keneara bırakıyoruz..
Tabii aynı şekilde kadınlar da Seksi olamyı bırakıyor hiç bir evli kadın çıkarken ki kadar yediğini içtiğine dikkat edip bakımlı olmuyor her gün evde ki bu da normal...10 YorumlaBu kadinlari dovuceksin ya madem yapmican niye velniyon evleniyosnd yapicaksin sonra kocam beni aldatiyor diye dert yaniyor tabi aldatir
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHay azını öpeyim senin be. Hakkatten 22 den sonra geneli niye aseksüel oluyor. Aslında sebebi belli çünkü bence nankörlük var kanlarında. Çünkü kendileri birsey yapmayıp ölü balık gibi yatacakalar ama erkekler devamlı süprüz yapacak onları şasırtacak hediyeler alacak. Önce kadının beyinlerini hazırlamak için binbir dil döküp ortam yapacaklar sonra ön sevişme olacak uzun uzun tabi erkeğin hak etmesi lazım karsılığını ölü balıktaki 2cm capındaki delik peh
20 YorumlaDuş almak , ve banyo temizliği zor geliyordur bel, ki her seyi ona yormamali :)
30 Yorumlaistemiyorlar çünkü çoğunlukla erkekler bunu kendilerini rahatlatmak için yapıyorlar. Kadına Meta Ürün muamelesi yapıyorlar bu nedenle.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBütün işler üzerine yığılırsa yorgun olabilir. Normal bir kadın isteklidir bunun başka seçeneği yok. Ya erkeğin seksini beğenmiyor ya da tahrik edemediğini düşünüyordur.
00 Yorumla
+1 yılHerkes için geçerli değildir genelleme yapılamaz. Ama bunu yapanların büyük çoğunluğu ilgisizlikten istemez. Erkeklerin bir çoğu yaklaşmasını bilmediği için istemez.
10 YorumlaCinsellik konusunda 489 cevap paylaştı. Kadınlar hemen doyar. Regl vardır ya da rahatsızdır. Empati kurmak lazım. Benim karım açık açık söylesin bahane uydurmasın !!!
00 YorumlaCinsellik konusunda 573 cevap paylaştı. rahatlatıcı ve zevk verici bişi olduğunu bilmedikleri için.
Bilen zaten ister ve arzular..10 Yorumla
+1 yılİstemediklerini nerden biliyorsun :D
evli ve hergün istekli olanlar kızacak sana :)00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. her an elinin altında olduğunu düşünür de ondan bak bakalım kaybetme korkusu olsun yapabiliyolar mı baş ağrım var bahanelerini...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yoruluyorlar. Bütün enerjileri gidiyor. Kaslar ağrıyor falan
23 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılHangi kaslar ağrıyo ki
+1 yılvalla benim karım başım ağrıyo uykum var canım istemiyo vs deme hakkına sahip değil. zaten dedirtmem onu :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu diyenlerde bir sıkıntı var ya sevgi eksik ya da aşk yok... istenmez mi yaa :)
30 YorumlaGizli kullanicilar cevaplarinda cosmus :D bence bir yerde sorun varsa kadin erkek diye ayirmamak lazim. Iki tarafin da muhakkak bir yerlerde yanlisi vardir.
00 Yorumla
+1 yılkocası nazik değilse istemez tabi herşey adamda bitiyo çiçek gibi yaklaşcaksın kıza hemen girmeye çalışmıcan koklucan öpcen
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo ne alaka benim annemle babamın maşallahı var ashshsjs
14 Yorumla- +1 yıl
yakaladınmı kız
Cevap sahibi+1 yılYok yaa anlıyorum kapıyı falan kapatınca 😄😄😄😄
+1 yılKuş Kakmıyorsa Adam Boşalıp Uyuyorsa Veya Zevk Veremiyorsa Hiç Yapmaz Kadın da Tahrik Denen Duygu Yok
00 YorumlaBaşım ağrıyor bahanesini genelde erkekler söyleer :)
00 Yorumlakız sen erkek misn de biliyosn bunu sen de bizden değıl misin :D
00 YorumlaIlk zamanlar oyle mi sence... bende 3-5 sene sonra öyle demeye basliyorlar
00 Yorumla
+1 yılHergun hergun yorulmaz mısın sen? İnsansın sonucta robot degıl
00 Yorumla
+1 yılÇünkü hayattan bezmişler. Güzel bir hayatları yok. Bitmiş onlar
00 Yorumlabence kisiye gore degisir. kimisi usencec oldugu icin. kimisi kocasindan kacmak icin felandir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklisiniz 10 erkeğe sorsak 9 u benim hanım istemiyor der ama yanlış sonra kocamız aldatıyor dye ağlarlar
30 Yorumla
+1 yılçünkü kocaları orgazm edemiyor
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılisteksizdir
her gün yapmaktan insan bıkar
belki regldir00 Yorumlaistekli olmadigi gune denk geldigi icindir hrlde
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocalarıyla alakalı bir durum oldğnu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılOnlar bir b*k bilmiyor
00 YorumlaErkek iyi sevisemiyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher gun aynı sey yenırmı
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhosuna gıttı he fallıkkk
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olup seks istemeyen kadınlara sormak lazım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBanyo yapmak zorlarına gidiyor iki saat.. 😊
019 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
Cevap sahibi+1 yılEvet..
Soran+1 yılBanyo yapmak zoruna mi gidiyo esinin sabah yapsin
Soran+1 yılYa da sacini yikamadan bir yikanip ciksin
Cevap sahibi+1 yılKonu benim eşim değil, ben misalen söyledim ama saçını ıslatmadan gusül alınmaz.. 😊
Soran+1 yılSampuanlamasin
Cevap sahibi+1 yılİlla sevişin diyorsun yani.. 😊
Soran+1 yılNiye sevismeyesiniz
Soran+1 yılBen olsam kocama mesir macunu bile yedirtirim
Cevap sahibi+1 yılSen de haklısın da bazen de ben istemiyorum işte. Mesela bazen masturbasyon daha zrvk veriyor bana, ama ara sıra. 😊
Soran+1 yılDegisik ben kocami hrr gun parcalardim eger mast yaparsa eger onun zkini koparirim
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşündüğünü düşünüyorum şu anda.. 😊 Sen mast yapmaz mısın hiç? Bence onun tadı da ayrı..
Soran+1 yılHer gun yapiyirum. En sin dun aksam gece ucte yaptim simdi yine istekliyim
Cevap sahibi+1 yılİşte onu evlenince de arayacaksın. Öünkü kendin istedipin zaman istediğin gibi boşalmak ayrı bir zevktir. Özelden biraz sohbet etmek ister misin?
Soran+1 yılOlur cik gizlilikten
Cevap sahibi+1 yılHemen yaz ama.. 😊
Cevap sahibi+1 yılKapattım..
Soran+1 yılTuvaletteydim ya yenden acsana valla gormedim simdi hemen yazcam
Cevap sahibi+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocalari odun olan kadinlarda gorulur bu.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar çıldırmış dostum
00 Yorumla
+1 yılHenüz çözülememiş soruların başında bu soru var
10 Yorumla
+1 yılNerden biliyon bekarlardan daha çok istekliler
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBas agrisi varken olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir süreden sonra sıkıyor
00 YorumlaIstemedigini nerden biliyosun :)
00 YorumlaSize sormak lazim valla :)
00 Yorumla
+1 yılEşi ile problemi vardır regl olmuştur haftadır
00 YorumlaSurekli oldugu icin bazen istemez
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkendilerini doyuma başka yöntemlemi ulaştırıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalaklar. Ben evli olcam varya her gece yaparım 😃
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen yaparım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNaz yapıyorla akılları sıra. :)
00 Yorumlaİş olsun diye.
00 Yorumlabıkıyorlar her hale
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Eşine sevmez
00 Yorumla
+1 yılbir bilsek :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen istermisin
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı