-Evlilikte sorunlar vardır. ilgisizlik maddi sorunlar eşin beklentilere cevap vermemesi
-İnsanlar sevgililik döneminde partnerini tanıdığını zanneder ama durum öyle değil. Bir insanla aynı evi paylaşınca asıl karakteri ortaya çıkar.
-Evlilik öncrsi seks yaşanmamışsa eşiyla arasında uyumsuzluk olduğunu anlamıştır.
-Seks önceliği değildir. çocuk yapana kadar ayıya dayı der sonra iş gibi ayda bir kabul eder.
- kendine güveni yoktur deneyimsizlik yüzünden çekinir utanır. eşim ne der soruları kafasında sürekli vardır.
- evlenmedn önce istekli olsa bile aktif cinsel hayata adım atmak başka bir deneyimdir ve genelde kadınların beklediği gibi çıkmaz. orgazm olamıyorum bir şey hissetmiyorum sorularını sıkça görüyoruz.
- kadınlarda bir de evlendik sekse ne gerek var mantığı var. anlamıyorum. adamı kafalayana kadar her şeyi kabul ederler, öyleymiş gibi görünürler ama iki ay sonra o cilveli kadın gider yerine frijit biri gelir.
Hem cinslerim kızabilir ama durum böyle.285 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık. İkincisine kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Bir de kadın heveslendiğinde hevesini kıran erkekler var teyzelerimiz anlatır süslenip püslenirlermiş bir yere mi gidiyorsun bu ne hal gibi tepki alırlarmış insanda heveste istekte kalmaz
- +1 yıl
Evet. Malesrf bu durumu yillar sonra anlayip idrak ediyosunuz işte. Vaktiyle sizin kiymetinizi bilecek el üstünde tutacak olani reddedip sizi kandirani köprüyü geçene kadar ayiya dayi diyeni tercih ediyosunuz. Herşey başa gelince ancak anlayip idrak edebiliyosunuz ama son pişmanlık fayda etmiyor malesef. Mustehaktir demekten başka diyecek bişey yok.
- +1 yıl
Bir çok noktadı doğru tesbitler.
En İyi Cevaplar
Evlilik hayatı sadece karı koca arasında olabilseydi kimde aldatmazdı. Çoğu evlilikte hep bir kaynana müdahalesi ve buna sinir olan eşin tavrı ve bu tavır doğrultusunda o yuvayı ya çocuk için ya toplum baskısından ya da maddi açıdan dağıtan ama durumu var. Bir arkadaşımın annesi torun bakma ayağına sürekli onlarda ve kocası ne yaparsa yapsın hep bir bahane buluyor şunun aldığı şeye bak gibi... Bir İnsan aldatıyorsa önce onu bu eyleme iten nedir onu sormalı ve sonra karşı tarafıda dinlemeli ki bu anlattıkları aldatan kişinin mazereti olmasın. Günümüzde pek çok insan 20 yaşına geldiği zaman evde kaldım sanıyor. Az evvel Erasmus nasıl yapılır kaç para lazım gibi bilgilerin olduğu başlığa bile gencecik insanlar bırakın Erasmusu evlenecek para lazım yazmışlar. Ne acı. Evlenmek istiyorsan, Evlendiğin zaman ezilmek istiyorsan önce işini garantileyeceksin şu hayatta. Geleceğini bir başkasının eline bırakanlar baştan kaybetmeye mahkumdur. Çoğu erkekte Türk toplumunda ki erkektir yapar aferim oğlumacı yetiştirme tarzından buralarda istediği haltı yeme hakkını buluyor kendinde. Nede olsa günümüz insanları okumaktan, öğrenmekten, kendini geliştirmekten son derece uzak olduğu için eşleride anlamıyor. Şu hayatta teknoloji konusunda en uzmanlaşmış insanların başında eşini aldatanlar gelir. Sorsan daha bilgisayar açmayı bilmezler ama arama geçmişi nasıl temizlenir nasıl format atılır gibi pek çok şeyde uzman olmuşlardır zaman altından su yürütebilmek için.
63 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslında bunun duygusal nedenleri de var olabilir, ama fiziksel nedenleri de oluyor, başıma geldiği için biliyorum.
Çok kıymetli bir evliliğim var, eşimden razıyım Allahta razı olsun. Her konuda anlaşırız. Ama cinsellik sadece ben istediğim için olurdu, eşime 10 yıl yanaşmasam gıkı çıkmazdı. Acaba bebi sevmiyor mu? Diye düşünürdüm bazen, sonra kendimle çelişkiye düşerdim, zira eşim bana çok düşkün bir kadın. Gel zaman git zaman eşimin isteksizliği iyice arttı, bende yanaşmadım, çünkü kendimi afedersiniz tecavüz ediyor gibi hissediyordum o istemeyip ben istedim diye olunca, yani benimde psikolojim bozuldu. Eşim psikoloğa da gitti. Çözüm olmadı. Beraber gittik, çözüm olmadı. Ta ki kasıkları ağrıdığı için dahiliye ye gidene kadar, dahiliye durumdan şüphe etti ve kadın doğuma gitmeniz gerek dedi, neyse götürdüm eşimi, şikayeti kasık ağrısı, biz sandık ki idrar yolu enfeksiyonu vs vardır. Nitekim o gün öğrendik ki eşimin rahminin üst kısmında çok yara var, ayrı ayrı yerlerde bir sürü yara varmış. Dr şaşırdı ya senin hiç şikayetin olmadı mı? Hayır dedi eşim, sadece arada belim ağrıyor, ve son zamanlar kasıklarım ağrıyor dedi. Nitekim o yaralar yakma yöntemi ile ve ilaçlı bazı tedavilerle tedavi edildi. Eşimde isteksizlik falan kalmadı bu tedaviden sonra enteresan şekilde.
Yani bazen sorun hakikaten çok başka ve rahatsızlık olarak karşımıza çıkabiliyor.
Anlayışlı olmakta yarar var.40 Yorumla
+1 yılAfedersiniz, ama çok erkek kadının kaldırdığı yükünü düşünmüyor, kadın gündüz çalışıyorsa, yemek, çamaşır, bulaşık, ev temizliği yapınca adamla yatakta bir şey yapmaya ne iş kalır ki?
Bizim erkeklerimizin çoğunun maşallahı var; işten döndükten sonra beyefendi sultandır!
Biliyorum birçok kişi bu yorumumu beğenmeyecek, ama biz de ev işlerinde kadınlara yardımcı olursak, temizlik, cam silmek, çamaşır yıkamak, bulaşık yıkamak ve bazen de yemek yapmak gibi konularda destek olmaya çalışırsak böyle olmaz!
Çok erkek kadını dinlemeyi bilmiyor, evet biz erkek olarak az ve öz konuşmaları seviyoruz, çok konuşmayı sevmiyoruz, ama kardeşim kadın derdini anlatmak için seni sevdiğinden dolayı seninle en küçük detayı paylaşmaya çalışıyor, bunun için dinlemelisin; ki maalesef çoğu kadının derdini anlamaya çalışmıyor.
Kadın tüm bunları gördükten sonra yatakta ilişki yaşamak için ne hali kalır ki?
O yüzden hep bunu diyorum: uyum olmadan evlenmeyin; kadını mutlu etmeyi öğrenmeden evliliğe yaklaşmayın! Sevdiklerinize sahip çıkamazsanız, sorumlulukları kaldırmaya gücünüz yoksa hiç evliliği düşünmeyin!1942 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yazmışsın keşke bütün erkekler senin gibi düşünse
- +1 yıl
Teşekkür ederim, olması gereken şey bu, bazen bir cümleyle empati göstermek, anlayış göstermek de çok sıkıntıyı atlatır...
- +1 yıl
Kesinlikle evet
- +1 yıl
Umarım hepiniz mutlu olursunuz 🙏
- +1 yıl
İnşallah dilerim sen de iyi birine denk gelirsin 🙏🏻
- +1 yıl
Amin 🙏😊 teşekkür ederim
- +1 yıl
Ömrün uzun olsun.. ne güzel dedin.
Olur mu ama bu dediklerin yorumlara baksana, hemen başkasına gitme fikirkeri dikildi akıllarına. Hoş zaten aldatmaya meyili olan bahaneye bakıyor. Bir de içki, sigara, pis kokuyla eşin koynuna giren var, biraz kabahati erkek kendinde aramalı eşin fiziksel bir rahatsızlığı yoksa eğer. Ömrün güzel geçsin kardeşim. - +1 yıl
Yorumlara bakınca üzülüyorum o yüzden okumaya devam edemedim ve direk fikrimi yazdım. Birçok erkek maalesef kadını köle zannediyor, bilmiyorum, annesini, kardeşini, hatta en yakın arkadaşını böyle düşünür mü ki?
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için efendim, sizin ömrünüz mutlu, sağlıklı, huzurlu ve uzun olsun 🙏 - +1 yıl
Herkesi kendin gibi sanma ev islerine yardim zaten olmasi gereken normal bisey... konu evlenene kadar herturlu mutlu edecegini soyleyip evlenince rahibe olanlar
- +1 yıl
Sorumluluk ve sahip çıkmak bunları kapsıyor zaten değil mi? Sözünü tutmayan veya söylediğini uygulamayan adam ne olur ki dediğinizden başka?
Her türlü üzücü! - +1 yıl
@ahmedarif7 çok güzel yazmışsınız gerçekten sizi tebrik ederim
- +1 yıl
Senin dusunfugunden fazlasiyla yardim edip te yinede kadin rahibe gibiyse ne olacak peki
- +1 yıl
@yedirenk7 Sizin düşüncenize saygı duyuyorum ama burada bir amacım yok :) Söylediklerimden Farklı bir görüşünüz varsa lütfen paylaşın ben de okumak istiyorum 🙏
- +1 yıl
@ne_yazsam_acaba çok teşekkür ederim, size mutluluklar dilerim 🙏
- +1 yıl
Ben de teşekkür ederim. Size de 😊
- +1 yıl
@ersinlivaneli efendim herhangi bir kadın mutlu olunca ilk mutlu edeceği kişi onun kocasıdır; utangaç da olsa bir süre sonra nasıl mutlu edeceğini bilmese de kalkıp araştırıp öğrenmeye çalışır bu doğal bir şey. Sabrın sonucu da güzeldir; bir sonuç yoksa bence bu konu çiftin arasında konuşulmalı ve sebepler açıklanmalıdır!
- +1 yıl
@yedirenk7 birkaç kişi burada özellikle kadınların yorumlarında duymak istediğinizi yazdı zaten, tekrar etme gerektiğini duymadığım için sadece burada mevcut olmayanları ve bahsedilmeyen noktaları düşünerek yazmıştım. Tüm üyelerin yorumlarını okuyun lütfen öyle tam duymak istediklerinizi alırsınız.
Saygılarımı sunarım efendim - +1 yıl
Hani kadinlara ev isinde yardim edince oluyordu iskembeyi kubradan salliyorsun valla olmadi baska sebep... bizim ulkemizin kadinlari cinsellige soguk uzak yeni nesil oyle degil ama
- +1 yıl
Görüşünde erkeği karalamış kadını öne çıkarmışsın bu yüzden görüşüne katılmıyorum. Sadece erkekler kadını dinlemiyor değil kadınlarda erkekleri dinlemiyor evliliğin sorumluluğunun farkında olmuyor. Kocam bana karışamaz ben özgür bir insanım istediğimi yaparım havasına bürünüyor. Bunun sonucunda şiddetli geçimsizlik baş gösteriyor. Bir evlilikte ortada bir sorun varsa bunun günahı tek tarafa yıkılmamalı. İki tarafında kusuru vardır ki ortada bir sorun vardır.
- +1 yıl
@Gizli_ÜYee411 Haklısınız; Ancak birkaç kişi burada özellikle kadınların yorumlarında duymak istediğinizi yazdı zaten, tekrar etme gerektiğini duymadığım için sadece burada mevcut olmayanları ve bahsedilmeyen noktaları düşünerek yazmıştım. Tüm üyelerin yorumlarını okuyun lütfen öyle tam duymak istediklerinizi alırsınız.
Saygılarımı sunarım efendim - +1 yıl
Saygılar benden saolun.
- +1 yıl
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum, hoşlanmayacağınızı da bekliyordum, fakat söylediklerim gerçektir ve hepimiz burada fikirlerimizi paylaşmak için bulunuyoruz, düşünceleriniz başımın üstündedir
🙏 saygılar - +1 yıl
Her kişinin fikir paylaşma kuralı farklı olabilir; zikredilen noktaları neden tekrar edeyim ki? Zaten aynı sayfada burada yazıyor ve hepimiz okuyabiliriz. Sonuçta ben bir makale veya bir tez yazmıyorum, benim gördüğüm şeyler sizinkiden farklı, benim yaşadıklarımdan da sizinkiden farklı, örneğin: ben hayatımda hiçbir evlilik yaşamadım, siz de yaşamış olabilirsiniz veya benim görmediğim/duymadığım şeyleri görmüş/duymuş olabilirsiniz. Hoşlanmak mecburiyetiniz olmadığı gibi bizim yaşantılarımızın ve fikirlerimizin benzeme mecburiyeti de yok efendim, burada ben kimseyi kötü etmeye çalışmıyorum efendim, sadece daha önce açıkladığım gibi: paylaşılan veya zikredilen bir noktayı tekrar etmek zorunda değilim.
Not: Paylaşma ve sohbet etme amacı, herkesin fikrini ortaya koyup bir çözüme ulaşmak, belki ben 2 taraflı bir çözüm sunmamış olabilirim, ama belki sizin gibi biri gelip benim ve diğerlerin düşünceleri toplayıp bir çözüm sunabilir.
Lütfen tekrar saygılarımı kabul edin;
İyi geceler dilerim 🙏 - +1 yıl
Yahu ne var bu kadar kardeşimizin üzerine gidecek.. usulünce, fikrini düşüncesini belirtmiş. Haksız mı? Hadi ev işini vb bir kenara koyalım. Bir kadın fiziksel rahatsızlığı yok ise, cinsi münasebet neden istemez? Bunu ona sevdirecek olan erkek değil mi? Erkek olan, afedersiniz kadın dantelli püsküllü şeyler giysin de şehvetim artsın isterken, erken kadın için ne yapıyor?
Kadınların çoğu eşleri yüzünden ilişkiden soğuyor. Kadına p. orno yıldızı muamelesi yalan erkek, yeri geliyor "fantazi" adı altında kadını aşağılıyor. Yetmiyor, kadından sapkınca sapıkça şeyler istiyor (oral, ters ilişki, birlikte +18 izlemek vb) bunları her kadın kaldıramaz! Oda yetmiyor, kadının gündüz yüzüne bakmaz, gönlünü hoş etmez, yatak odasında işve cilve bekler, kendi işini görür döner arkasını uyur.
Ben hiç bir kadının, yineliyerek söylüyorum fiziksel rahatsızlığı yoksa (rahminde sorun vardır, canı yanıyordur, farklı fiziksel sorun vardır vb) kocası ona helal yolla, temiz, ter pis kokmadan, karısını sadece cinsellikte hatırlamadan yaklaştığı sürece "hayır" diyeceğini düşünmüyorum. BENDE EVLİYİM. Yıllardır hemde.
Bu kardeşimiz de deseki, aldatın, dövün sövün, lanet kadındır hayır diyen kadın dese idi alkış yapardınız.. işinize gelen o. Hayır efendim, bu kardeşim güzel tavsiyeler vermiş, bir dizi tavsiyeye uyacaksınız diye bir şey yok, yemek yapma, temizlik yapma da akşam işten gelince 1 saat çocuk bak, elinden ne gelirse onu.. burada niyet hanımı hoş tutmaktır! He yok bu konuda kendine güveni olmayan varsa evlenmesin kimse demiş kardesim, e doğru demiş! - +1 yıl
@ahmedarif7 üzme kendini kardeşim. Bu ülkede durum bu, biri biri ile mantık çerçevesinde konuşmayınca, yahut kendini ifade de eksik kalınca, ya da çözüm odaklı olmayıp sabit baş olunca, ya da ya da kendi nefsinin esiri olunca, kendini düzgün ifade edenler ve beyinlerini çözüm odaklı kullananlar + empati kabiliyeti olanlar ya "yalaka" dır ya "yaranma" derdindedir.. sen yolunda doğruca ilerle kardeşim, yolu doğru olanın mücadelesi de çetin olur vesselam.. Allah'a emanet olasın değerli kardeşim..
- +1 yıl
Değerli kardeşim yüceltme yok.
Kadın erkeksiz / erkek kadınsız olur mu.
Hepinizin bir birimize ihtiyacı var. Yüce olan kadın değil, insandır. İnsanı yücelten davranışıdır. Bu konu başka yerlere gitmiş, bir soru sorulmuş ona çözüm neler yapılır diye. Yoksa insanı baz alsak, elbette ben eşine öküz diyen kadın gördüm, ne fena bir şey, ne lakayt bir şey. Yani geneli değerlendirecek olursa elbette hatalar diz boyu. Ama konu genel değil :)) ve tabii ki her konuda olduğu gibi insanın başından geçen tecrübeler, yaşadıkları vb.. her şey etken. Ama biz tek konu üzerinden gudiyoruz ve kişisel değil, genel değerlendiriyoruz, çoğunluğa göre. Yoksa kişisel bakarsak işin içinden ahlaksızlık bile çıkar, atıyorum Allah başa vermesin yasak aşkı vardır kadının eşiyle sevişmez gibi gibi.. bunlar uç nokta şeyler. Biz çoğunluğu baz alıyoruz. Selametle. - +1 yıl
@Sunshinella evet arkadaş güzel yazmış tebrik ederim. Arkadaşı bu konuda destekleyenlerdenim. Arkadaş tek değil bu görüşte onlarca erkek var. Aslın o kadar da değil bazen erkekleri çok fazlasıyla vicdansızca görmüyorsunuz. Biz de dünyalıyız. 😀
- +1 yıl
@yedirenk7 ben laf anlamayan insanlara laf anlatmayı sevmediğimden dolayı direk engelliyorum uğraşıp zamanımı boi insan için öldüremem bak mesela yenernihat adlı şahısa ne anlatsak boş adam kendi cinsini karalıyor madem erkekleri bu kadar sevöeyen dar kalıplı bakış açın var keşke kadın olarak gelseymişsin dünyaya derim.
- +1 yıl
@yedirenk7 cansın.. amacımız kimseyi incitmek kırmak değil. Buralarda fikir beyan ediyoruz ki, üzerine alınması gerekenler alınsın da kendine çeki düzen versin. Yoksa elbette herkes kendi hanesini kendi en iyi bilir. Selametle kardeşim, yüce Allah gönlüne göre versin.
- +1 yıl
@Yenernihat değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim abiciğim, bazı şeyleri gerçekten yaşamadığım için anlatamadım ve hakkaten güzel anlatmıştınız ellerinize sağlık, ömrünüz uzun ve güzel olsun abim.
- +1 yıl
@yedirenk @yenernihat özür dilerim gün boyunca mesaideydim ondan bakamadım, ne güzel sohbetiniz oldu gerçekten sevindirici bir şey çok çok teşekkür ediyorum 🙏
- +1 yıl
@yedirenk7
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBurda yazılan çoğu soruda amaç çok farklı gadası
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence en buyuk sorun erkegin kadini istedigi gibi tatmin etmemesi, cogu erkek kadin neyden hoslanir nasil yaparsam daha iyi olurdan cok yatakda bencil oluyorlar ve kadini cogu erkek övmüyor yani cok iyidin hayatim, cok seviyorum, senle cok mutluyum demek yerine isleri bitince sirtlarini dönüp yatiyorlar,
kisacasi "ihtiyac" olarak bakiliyor ve böyle gören birisi kadinida erkegide objelestirir kimse kusura bakmasin. Halbuki cinsellik ihtiyacdan cok ruhun birlesimi, karsilikli sevgi alisverisi olmali, cinsellikde insan, insanda huzur bulmali - sıkıntılardan kisa süreli kacamak veya eglence degil.
Diger buyuk sorun ise: kavgalar
kadin bir seye üzüldümü veya sinirlendimi cani hic bir sey yapmak istemiyor ve evliliklerde erkekler yine sorunun üstüne gidecegine sorunu umursamiyor ve bu sorun gitgide cogaliyor en sonunda soguma olusuyor.
Yani kadin sevgiye, güvene, anlayisa ihtiyac duyar ve erkek bunu karsilamazsa, kadin cinsellikden bir sey anlamaz.100 YorumlaÖncelikle burdaki o soru paylaşan erkeklerin bir çoğu attığı ağa av düşürmek amacı bu sitedeki soru ve görüşlere bakarak genelleme yapma ben 7 yıl kadar bu siteye üyeyim ve sık girmesemde. Şimdi istekli bir insanın istekleri asla bitmez bir insanın libidosu ya yüksektir ya da düşüktür herhangi piskolojik rahatsızlık geçirmediği sürece istek azalmaz sadece şu var ülkemiz genelinde seks hep bir noktada kalır tutkuyu arttırma ya da fetiş fantezi yaratma durumu olmaması ve heleki kişilerden birinde bencillik varsa eğer karşı tarafın soğumasına sebeb olur evlilikte asla hormonal eksiklik olmaz sadece eşler arasına soğukluk girer
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekarken tek düşündüğün eşine kavuşmak onla hoşça vakit geçirmek eğlenmek gülmek.. Evlenince yüzlerce sorumluluk var, eşinin senden beklentisini karşılamaktan daha önemli gördüğün şeyler var. Yapılacak işler, gidilecek yerler var, maddi manevî sorumluluklar var. Eşin yardımcı olmuyorsa ona gıcık olmak var. Sevgiliyken olduğu gibi canım cicim ağzına bakmıyor eşin onun da kafası dalgın oluyor belki de.. Ters düştüğün çok mesele oluyor. Bir yere gittiği yok nasılsa diyip bugün olmazsa yarın olur diyip ertelediğin çok oluyor.
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yıl
-Evlilikte sorunlar vardır. ilgisizlik maddi sorunlar eşin beklentilere cevap vermemesi
-İnsanlar sevgililik döneminde partnerini tanıdığını zanneder ama durum öyle değil. Bir insanla aynı evi paylaşınca asıl karakteri ortaya çıkar.
-Evlilik öncrsi seks yaşanmamışsa eşiyla arasında uyumsuzluk olduğunu anlamıştır.
-Seks önceliği değildir. çocuk yapana kadar ayıya dayı der sonra iş gibi ayda bir kabul eder.
- kendine güveni yoktur deneyimsizlik yüzünden çekinir utanır. eşim ne der soruları kafasında sürekli vardır.
- evlenmedn önce istekli olsa bile aktif cinsel hayata adım atmak başka bir deneyimdir ve genelde kadınların beklediği gibi çıkmaz. orgazm olamıyorum bir şey hissetmiyorum sorularını sıkça görüyoruz.
- kadınlarda bir de evlendik sekse ne gerek var mantığı var. anlamıyorum. adamı kafalayana kadar her şeyi kabul ederler, öyleymiş gibi görünürler ama iki ay sonra o cilveli kadın gider yerine frijit biri gelir10 Yorumla
+1 yılBoyle bir durum her iki taraf icin geçerli ve kendilerinden kaynaklaniyor daha cok ya erkek tam esini tanımıyordur seks konusunda ya da kadin ayni sekilde... ya erkekte erken bosalma vs gibi sorun vardir kendini veremiyordur. ya da kadin seyirlik ayni surekli yaptığı seyden sıkılmıştır kendini veremiyordur istemeye istemeye iliski yasiyordur... Sonuc itibariyle kadin seks hayatinda onceden cok istekli arzuluysa evlendikten sonra isteginin ve arzusunun gitmemesi erkeğin elinde tabi kadinda ayni sekilde erkek icin iliskide yapmasi gerekenleri yapacak o kadr.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşı taraf cinsellikte bencil davraniyorsa seni tahrik etmeye çalışma tenezzülünde bile bulunmayıp sadece kendi zevkine odaklaniyorsa ne kadar ateşli olursan ol isteğin bir gün bitiyor ve cinsellikten soğuyorsun. Bu yüzden iletişim çok önemli. Cinsellikte rahatsiz olduğun bir konu mu var kafanda kuruo kurup seks hayatını sona erdirmek yerine alıp partnerini konuşman gerekiyor. Karşında bir öküz yoksa eminim düzelecektir.
92 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptıysam düzelmiyor fantazilere kapalı biri bı öküz değilde sığır gibi aynı
Cevap sahibi+1 yıl@doyumsuzum41 o yüzden evlenmeden önce böyle şeylere dikkat etmek gerekiyo maalesef. Bir insani o yaştan sonra degistiremezsin ki.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstememenin kadın olarak görüşünü düşünürsek seçenekler;
Erkek o anlık hızlıca kendini rahatlatıp da kadına haz vermeye çalışmaz 1 dk içinde bitirip kadını öpmeye bile çalışmaz kadın da rahatlatmak için işe yaramıyor diye istemez
Kadın bir işte çalışıyordur ya da çocuk bakıp yoruluyordur, iki üç çocukta mesela. 1 yaşında ve 2,5 yaşında iki çocuğa bakarken yorulur ve çoğu zaman ilişki düşünmek istemez hemen uyumak ister.
İlişki konusunda bir sıkıntıları yoksa bile normal zamanda erkek kadına değer vermez sürekli terslenir kadını sevmediğini belli eder ya da aldatmıştır kadın affetmiş olsa da bunu unutamadığı için ilişkiye girmekten kaçar.
Kadın olarak bildiklerim bu kadar. Ama asla ilişkiye girmeyelim diyen erkeğin düşüncesini bilemiyorum. Karısına hiç yaklaşmak istemeyen de var20 YorumlaEvlenen arkadaşlarımda aynı konudan muzdarip :)))) çok garip gelir hep bana bu durum.
ikide kız arkadaşımda Kocalarından şikayetçi bu durum sadece kadınlarla ilgili değil
bence :)))118 Yorumla
Soran+1 yılyani kocaları mı istemiyor yoksa arkadaşlarınız mı
Soran+1 yılneden istemiyor arkadaşlarınız peki söylemediler mi
Soran+1 yılben olayı yanlış anlamışım ya :D ben kadınlar istemiyor sandım, siz sanırım erkeklerin isteksizliğinden bahsediyorsunuz, ilaçtan anladım :D
- +1 yıl
Adamlar belki kadınları çekici bulmuyordur. Sizin gibi kadın el üstünde tutulur belki böyle birşeydir
- +1 yıl
Yuh o ne öyle ya ben evli olsam sabah akşam gece ayrı yaparım yapıyorum o ayrı mesele de o kadar da çok ya
+1 yılBence kadınlar zevk almıyorlar. Yoksa insan neden hem bu kadar azgın olup hem de ilişkiye girmek istemez? Ben erkeklerin beceriksizliği diye düşünüyorum. Ellerini s*kmeye o kadar alışmışlar ki bir kadınla nasıl ilişkiye girilir bilmiyorlar. Umarım evleneceğim adam böyle biri olmaz. 😂
52 Yorumla- +1 yıl
Aynen haklısın romantizm yok genelde saldırma var. Kadını uyarmak kolay ama yapamıyorlar
- +1 yıl
Kimse anasının karnından jony sins olarak doğmuyor. Bazı şeyler yaşanarak öğrenilir. Üniversiteden diş hekimi arkadaşım, kadınların idrar kanalıyla üreme kanalının ayrı olduğunu bilmiyordu. geçen yaz muhabbet ederken öğrendi. Bu kişi şu anda 28 yaşında ve insan anatomisi dersi gördü.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden acaba. Tc erkeği bencil kendini zevkini düşündüğü ve kadın ruhundan bedeninden anlamadıgi için olabilir mi? bunu başaran erkekler hiç mi yok elbette vardır. Lakin tc erkekleri bencil sadece kendi zevkini düşünür. Kadın onlara zevk vermeli onlar almalı. Karşılıksız bir yatak hayatından ibaret onların bildikleri. Zaten çoğu prno dan öğrendiği saçma şeylerle sks yapar. Kadın anatomisi nedir bilmezler.
81 YorumlaYorumları okumaya geldim..
Özellikle bayanların bu soruya verdikleri cevapları okudum..- %80'i saçma ve aradaki farkı bilmeyen kişiler.
- %10 Cevap vermiş olmak için verenler
- %10 ise gerçekten konuya vakıf olan ve mükemmel bir şekilde, tarafsızca yorumlayan kadınlar.. ve bu kadınları alkışlıyorum..
20 YorumlaEvlenmeden önce düzenli seks hayatı olmadığı için cazip geliyor. Evlendikten sonra eğer erkek kadar istekli değilse sıkılmaya başlıyor. Atıyorum erkek 3 kere istiyorsa kadın 1 kere istiyor. Tam tersi de olabilir. O yüzden daha çok isteyen taraf diyor ki partnerim isteksiz.
23 Yorumla
+1 yılSeks tamam su, yemek gibi doğal bir ihtiyaçtır fakat sevgilik yaşamı ile gerçek hayat ya da evlilik aynı değildir.
Başka ekonomik olmak üzere bir çok gündelik stres ile başa çıkmaya çalışırsın. Bunlar da libidoyu etkileyen şeyler.
Faturaları ve giderleri düşünürken seks pek aklına gelmez.20 YorumlaO tipler karım veya kocam istemiyorlar diyenler. Evi geçindiren taraf karşı taraf olduğu için böyledir. Hayatta sorunlar yükselince insan yatakta bir şeyler yaşamayı düşünmeyi en sona bırakır. Bu yüzden bu sorun ortaya çıkar. Maddi manevi sorunlar bunun asıl sebebi. Bu yüzden o kişide olaya bacak arasından bakacağına oradan bakarsa çözer.
21 Yorumla
+1 yılSuper bir soru... evlenmeden once seni oyle mutlu edicem boyle mutlu edicem evlenince sadece sirtustu yatar baska pozisyon isteyince ne farkedecek sonucta ayni yere girmiyor mu der... iki uc posta istersin bosaldin ya yeter der... iki gunde bir normal dersin ayda bir neyine yetmiyo der... sans olucak insanda ya
21 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen arkadaslar evlendikten sonra rahibe olanlar sanirim ha ha
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Her kadın veya erkek cinselliği çok sevmez. Aslında bu durumun nedeni cinselliği çok sevmesi ile ilgili. Eşini çok sevmesi ile ilgili. Kadının özgüveninin olması ile alakalı. Cinsellik ile ilgili yanlış bilgilerin olması. Biraz da ön yargı olarak düşünüyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda "aynı sorun bizde de var" diye evli kadınlarla işi pişirme derdinde olan p*ç kuruları var dikkat edin.
Ulan evleniyorsunuz hala aklınız milletin bacak arasında, 7/24 bacak aranızda gezinen beyninizi s***.121 Yorumla- +1 yıl
Bu görüşün anlı olsa da öpsem. Evlilerin başkalarına kalkan çükü düşsün.
- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılDokunuruz sorulara işimiz bu!
Soruya gelirsek: Kadınlar cinselliği bir silah gibi düşünebiliyor ya da duygusal başlangıçlar bekliyor. Direkt havaya giremezler bazen, fingirdeme denilen olayı isterler ya da istediği bir şey varsa onu temin etmek lazım. Hediye vs. Kızdırılırsa seks yapmayarak ceza verdiğini düşünürler halbuki hayatıyla oynuyor haberi yok.02 Yorumla
Soran+1 yılDeğiştirerek bütün kadınları ittiham ettiniz. Ben ise bu doğru mu diye sordum.
- +1 yıl
Bütün kadınlar üzerine alınmaz merak etmeyiniz, problemi olan okur ve görüşleri bakar. Ayrıca, bu bir soru sizin ya da bizim kelimelerinizle kainat yerle yeksan olamaz.
+1 yılöncelikle beklediğini bulamama olabilir, bunu ben şöyle açıklıyorum, 1 p*rno videosu açın, 1 hafta boyunca aynı pornoyu izleyin, bir yerden sonra sıkılacaksınız haliyle, çekici gelmemeye başlayacak, bu yüzden değişik fantaziler vsvs yapılmak zorunda, ne bileyim sekreter kıyafeti, doktor rolü vsvs değişik şeyler artık hayal gücünüze kalmış.
10 YorumlaErkek kadının hayallerini karşılamazsa kadın seksten soğur bu normal. Suç kadına seksi sevdiremeyen erkeklerde. Kadın hiç mi istemiyor yani benim çevremdeki çoğu kadın istekli evli olanlar bile anlayabiliyorum ama acaba sevgili veya kocalarına karşı nasıllar neden istekli görünüyorlar doyuramıyorlar mı partnerleri o kadınları bunları da düşünmek lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergün yapmak istemesi soğutuyor. Ayrıca kalp kırıcı tartışmalar da adamı gözden düşürüyor artık arzu hissetmiyorsun bitiyor yani. Bu arada soruyu ne maksatla sordun bilmiyorum ama genelde erkekler eşlerini aldattıkları kişiye de bu yalanı söyler (karımla cinsel hayatımız yok) der ki kıskanmasın sorun çıkarmasın 😒
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şeye ulaşana kadar o şeyi kafasında yaşar hayaller kurar insanlar. Ulaşınca hayallerindeki gibi çıkmazsa bu defa işler değişir. Normalde günaşırı veya haftada iki defa birlikte olmak yeterli gelir. Daha az yapılıyorsa taraflardan biri istenmiyor demektir. Bekarlar evlileri, evliler ise bekarları her gün sevişiyor zanneder. İstisnalar kaideyi kuvvetlendirir 👍 Bu iş çok su götürür.
40 Yorumla
+1 yılBen kaç kişiyle oldursam hep onlar şikayet etti beraber kaldıklarım da oldu aylarca ama ben akşam sabah istedim onlar kaçtılar ya neymiş büyükmüş acıyormuş canı yanıyormuş hepsi böyle diyor büyük olması kötü mü gerçekten ve geç boşalma burda iyi diyen oldu ama gerçekte hepsi kaçıyor bu durumdan
05 Yorumla- +1 yıl
mmm
- +1 yıl
@eylülaylarııı aynen nedense kaçıyorlar neymiş boşalmıyor muşum kırk saat
- +1 yıl
@eylülaylarııı senin düşüncen nedir
- +1 yıl
@violett44 ne onlar peki ve neden zor alıyor bir süre yavaş yavaş diyip bir süreden sonra yeter boşal diyor artık
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHersey köprüyü geçene kadar Türk kızı kapağı attığı an kendi bildiğini okuyor malum boşanma davalarında ve diğerlerindede kadı beyanı haklıdır mantığı var ülkemiz adalet sisteminde.
Bakin iddaa ediyorum sistem değişsin boşanma olaylarındaki nafaka vs görün Türk kadını nasıl erkegine bağlı hale geliyor06 Yorumla- +1 yıl
O kanun uygulanmıyor sayın çok bilmiş
- +1 yıl
@Dünyalıbağyan
Ins düzenleme gelir bayan çok bilmis - +1 yıl
Nasıl bir düzenleme istiyorsunuz kadın beyanı o kadar geçerli ki tecavüzcüsü sokakta geziyor
- +1 yıl
@Dünyalıbağyan
O konu ayrı biz burda boşanma davasıni söylüyoruz alakasız yerlere çekme konuyu.
- +1 yıl
Gayet alakalı
- +1 yıl
@Dünyalıbağyan değil ama bak o konuyu da tartışırız
Kadında iki tane delik vardır.. Biri ağız diğeri vajina.. İkisinide doyuracaksin.. Ağzından dilini vajinasindan penisi eksik etmeyeceksin. Bu garip ve tuhaf bir tanımlama değil. Ayni şey erkek içinde geçerli penisin den vajinayi, ağız dan dili ilgiyi eksik etmeyeceksin. Bu durumda her iki tarafta kendisini her daim ister
00 Yorumla
+1 yılBaktı eşimde iş yok işini görüp uyuyor kurduğu tum o seksi hayaller suya düşüyor çocuk bakmakla falan uğraşıyor derken seks düşünecek psikoloji mi kalıyor kadınlara hak veriyorum bu konuda
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen acayip istekli biriyim eşim değil gittikçe onunla birlikte bende korerdigimi hissediyorum.
1422 Yorumla
Soran+1 yılterside varmış gerçekten :D nasıl oluyor ya anlatır mısın? Yani erkeklere nasıl yanaşmak gerekiyor ve kadın isteğini kaybedebilir mi? Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz, bu yüzden merak ediyorum bu konuları ama kadınlar tarafından pek bir bilgi yok, zevk değilde görev olarak görüyorlar gibi.
Cevap sahibi+1 yılVar tabi olmaz mi aha ben 😂😂Mesela ben yalamaktan acayip zevk alırım böyle ağzımın içinde dolansın sürekli isterim tabi bana da yapilmasini isterim ama pek yapmaz. Böyle orda burda elimi boxerina sokarım dur yapma ne yapıyorsun der. Böyle böyle bende geri çekildim hafta da 1 yaparsa yapar ya da benim damarıma basarsa yaparım yoksa parmakla devam
- +1 yıl
ciddi misiniz, gerçekten bunlar doğru mu?
Cevap sahibi+1 yıl@blackman_3434 çok çok ciddiyim
- +1 yıl
Anasini satayım bende karıma diyorum ki hayatımızı maratonlastirma , karnına pirsing felan tak diyorum yalarım diyorum , hiç oralı değil , fantazilere çok kapalı napicam 😔😔
Cevap sahibi+1 yıl@doyumsuzum41 sen tak şeyine monotonlasmaz😂😂
- +1 yıl
Yemin ederim benimki sığır , neler yapıyorum anlatsam burda herkes şok olur 😊
Cevap sahibi+1 yıl@doyumsuzum41 yapacak bişey yok işte
- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
yazık sana :)
- +1 yıl
Verme ona sakın :)
- +1 yıl
vayy ne şanslı eşiniz varmış, insanoğlu kıymet bilmiyor ama, çok ilginç
Cevap sahibi+1 yıl@blackman_3434 evet türünün tek örneği
- +1 yıl
:) kısmet işte
bizde de durum sizinkinin tersi - +1 yıl
@blackman_3434 ben de varım :)
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi ben de varım derken?
- +1 yıl
ama yapacak birşey yok işte :( aslında var da neyse :)
- +1 yıl
@blackman_3434 Abla çok istekliyse hani..
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi sen konuyu yanlış anlamışsın ve saçmalıyorsun yazma artık
- +1 yıl
@blackman_3434 hadi babacım devam et
Cevap sahibi+1 yıl@blackman_3434 hahahaaa
+1 yılTrip atma sekli olabilir, tabi erkek anlamaz bunu. Ya da fazla abartmislardir, bikmistir, heyecan kalmamistir. Bir evlilikte monotonlasir zamanla tabi her iliski gibi. Bu problemi ben erkeklerden yana da okumuslugum oldu. Psikolojik sorunlarda vardir mutlaka, havaya giremiyordur falan
10 Yorumla
+1 yılBelki cinsellik fazla geldiği için bir taraf bıkıyordur veya birbirlerini cinsel anlamda iyi tanımıyorlardır. Kadın veya erkeğin ilkleriyse vajinismus veya boşalma gibi problemleri yüzünden çekiniyor olabilirler.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli biri olarak cevaplıyorum tüm gün ilgisiz olup akşam canı istiyor diye beyfendinin isteğini yerine getirecek dgilim köpeği değilim sonuca gel dedim gelecek git dedi mi gidecek
77 Yorumla- +1 yıl
pink339 çok güzel yorumlamışsınız. Her iki taraf da önce karşı taraftan hareket beklediği için sonunda açmaza gidiyor muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılHadi ordan bir halt bilmeden yorum yapıyorsun evin heryerimi kalpli balonlarla doldurup mum ışığında yemekler yapıyordum tek dedi ne gerek vardı bunlara boşuna masraf sonra gel böyle okuzle sexs yap olduuu
Cevap sahibi+1 yılSen niye bu kadar erkekleri savunuyorsun yani hiç ilgisiz ve sadece cincelik isteyen biriyle oldun mu bence olmamissin o yüzden bu kadar anlayışlı davraniyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer karşımdaki kişiyle evlenmeden önce seks yapmamışsam evlendikten sonra cinsel anlamda uyumsuz olduğumuzu fark edersem soğur ve isteksiz olurum. Evlenmeden önce deneyimlemişsek de evlendikten 1 2 yıl sonra her şey monotanlaşınca sıkılınabilinir fikrimce sadece tahmin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın az biraz istekli olsa orspu diyecek erkekler var ülkede
130 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Evlenmeden önce hayal edip kuduruyorlar
Evlendikten sonra bakıyorlar özlem çektikleri gibi değil
Başları ağrımaya başlıyor32 Yorumla
Soran+1 yılahahahaha buna çok güldüm
+1 yılAşk, heves, tutku, bitiyordur ya da adamın hareketleri bitiriyordur. Ben, adamın hareketleri diyorum. Kadın hal ve hareketlerden daha çok etkilenir. Kadını bunalttıkça kadının ilişki isteği gelmez. Üzerinde bir hanzoyu ne yapsın?
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekler gibi kadınlar da hallenir ama erkeğe göre daha az
+1 yılerkeği kadınının tatmin edemediği doyuramadığı için. sorun erkektedir
62 Yorumla- +1 yıl
Hakli
- +1 yıl
@Elfprincess😊
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Türk kadını genelde asexuel. Cinselliğe mesafeli. Ve evlilik ve sonrasında bebek onları iyice uzaklaştırıyor seksten. Dediğiniz gibi bu çok yaygın bir durum. Bunu açıklamak için farklı mazeretleri olsa da bence çoğu gerçekçi değil, sadece mazeret.
10 Yorumla
+1 yılSeksin abartıldığı kadar birşey olmadığını görüyorlar ve erkeklerde tatmin edemeyince hayatlarında ekstra birşey olmadığını farkedip uzaklaşıyorlar
40 Yorumla
+1 yılBunun sebebi basit. Net. Evlenmeden önce seks yapmadıkları için. İstediğiniz kadar ayıplayın. Ama gerçek bu. Evliliklerin çoğunda ten uyumu yok. Ve bunu önceden denemedikleri için bilmiyorlar.
20 Yorumlaİsteksiz kadın da erkek ee çekilmez ya ben evlenince kocam isteksiz çıkarsa diye stres yapiyorm
512 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş ben anlamıyorum bir bayanın yorumuna yorum yaparsın eyvallah ona lafım yok kız bir inşallah yazmış diye yorumlarda açık açık yuruduğunu belli etmek abazalıktan başka bişey değildir. Arkadaşım sen mesaj atınca zaten bildirim gidiyor. Bayan konusmak isterse zaten cevap verir msjına. kaliteni yoruma mesaj attım bakar mısın diyerek düşürmekte nedir? Gerçekten acıyorum böyle tiplere sizin gibiler yuzunden çoğu kadın ve erkeğin flörtü veya sevgilisi yok😏😏
- +1 yıl
@çılgntürk16 bu seni ilgilendirmez belki başka bişey soylicem
- +1 yıl
Tamam kardeş sensin eyvallah bal işine hayırlı işler 😉
- +1 yıl
@çılgntürk16 sadece ben değilim demek ki bunu farkına varan 👍🏻
- +1 yıl
@Sunshinella her önüne gelene yürüyenler yüzünden millet sap kalıyor 😂
- +1 yıl
@çılgntürk16 aynen vallah 😅
- +1 yıl
@Sunshinella neyse iyi günler
- +1 yıl
@çılgntürk16 sen kendi işine baksana arkadaşım yalakalık yapacam diye yaranmaya çalışma kimseye hadi başka kapıya
- +1 yıl
Kardeş benim kimseye yaranma gibi bir derdim yok asıl sen bak işine
+1 yılÇünkü tek taraflı bir şey. Sen sırf eşini düşündüğün için ona bunu yapıyorsun ama eşin seni düşünmüyor. Ha düşünüyorsada yaş 30 u geçince onu da yapmıyor, dönüp etrafınıza bakın beraber aynı yatakta uyuyan çift bile kalmadı
00 Yorumla
+1 yılBence bir insan seks yapmak istemiyorsa ya doymuştur ya da küsmüştür. Belki partnerine, belki seks’e, belki hayata. Belki de bir şeyler tat vermiyordur, anlamsız sahte geliyordur. Bu da depresyon demek oluyor sanırım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Kadınlar daha çok isteklidir ama bu ateşi ortaya çıkaracak beceriksiz erkekler yüzünden kadınlar isteksiz yaftası yapıştırılıyor...
60 YorumlaBu daha çok yeni çanta aldınız ilk gün çok heycanlısınız ama 3 gün sonra sıradan olur. Buna benzetilebilir ilişkiler.
30 Yorumla
+1 yılGenelde elde etmek için kullandıkları için ve evlenince de elde etmeye gerek kalmayacağı içindir herhalde. :DDD
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimden örnek vereyim. Bu kişiye bağlı değişiyor. Bazen öyle biri çıkıyor ki isteğim hat safhada oluyor hatta o istemediği zamanlarda bile keşke yanassa diye içimden geçiriyorum. Ama bazen sırf yatak konusu olmasın diye bin türlü bahane üretiyorum.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@joeblack_ zaten etmiyorum o son demleri
+1 yılErkekelr evlendikden sonra artik surekli benimle yatacaksin bu senin gorevin kafasina giriyorlarsa kadinda soğıyordur
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılSevmediği erkeklerle evleniyorlar. Erkek de genelde soya oğlanı oluyor. Seks yapmak istemeyebilir doğal bir şey ayrılır herkes ve tekrar eş buluruz.
20 Yorumla
+1 yılKızlar evlenmeden önce erkekler kadar özgür seks yapamadıkları için gözlerinde büyütüyorlar durumu, evlenince haaa bumuymuş yani diyorlar, hepsi bu.
20 Yorumla
+1 yılHevesini kıracak bir şey yapmıştır erkek kişisi o da cesaret edemiyordur
60 Yorumla
+1 yıldeğişiklik istiyorlar. hem kadın hem erkek. işin gerçeği bu. ama hâlâ inat ediyorlar inanmamak için...
05 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya, o zaman rezil bir yaşam ortaya çıkar
- +1 yıl
ihanet ettiklerini söylemeyince herkesi temizmi zannediyrsun. ihanet etmeyen mi kaldı. bana çemkirecegıne toz pembe dünyadan çıkta etrafına bak
Soran+1 yıl@aerolite bence söyle de bilelim
+1 yılerkek beceremiyor kadina zevk vermiyor kadinda istemiyor erkegin zoruna gitmesin diye sen erkek degilsin diyemiyorda istemiyorum diyor iyi yapana denk gelirsen istersin
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bunun bir çok nedeni olabilir evlenmeden önce ya fazlasıyla yaşamış olduğu için ya da evlilik sorumlulukları nedeniyle de kaçarlar.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar tum gun ev işi temizlik yemek cocuklar derken yoruluyo erkekler taş taşısa bile yapmak istiyolar
10 Yorumla Bence bu soruyu adam evlendikten sonra işi saliyor gün geçtikçe kadında soğuyor diye düşünsek daha doğru olur bundan dolayı olabilir mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü evde fazlasiyla yoruluyoruz ve eve geldiklerinde sıradanlaşmış yemek cay meyve topla yat modundan cikmiyor erkekler eminim kadinlari anlayip ona gore hareket etseler kadinlar her anlamda mutlu eder eslerini
10 Yorumla
+1 yılerkeklerde de suç var mutlaka ama kadınlarınki daha bir ayrı evlenmeden önceki bakımlar süslenmeler hiçbirşey kalmıyor evlendikten sonra nasılsa kapağı attık mantığıyla hareket ediyorlar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılmonotonlasmis o yüzden yani hep dört duvar arasinda ayni seyler insan bikiyor, o yüzden deyisik heyacanlar deyisik ortamlar devamli olmasi lazim,
11 Yorumla- +1 yıl
olumsuz düsünenler o yüzden ortada kalmis yorumumu beyenmemis,
öyle ya da böyle pek çok sebeb yüzünden evliliğin cinselliği öldürdüğü bir gerçek her iki taraf içinde en güzeli bekar olmak😉
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin istekleri doğrultusunda hareket etmek den sıkıldı için istemiyor kadını kendi haline bırak bak o zmn sennneler yapıyor
10 Yorumla - Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat