AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Ev işleri çocuklar şu bu derken normal bir durum aslında. Hee şu da var, cinsellik konusunda zıt kutuplar genelde birbirini buluyor.
Erkeğinin erken boşalma sorunundan dolayı orgazm olamamasıdır sanırım.
Nikahlı sevgili olamıyorlar. İmza atılınca nasılsa benim düşüncesi var iki taraf içinde geçerli bu
Siz kızlar Seks istendikten sonra biz başkasını aldatırız olay bu geçmiş olsun Sonra ağlıyorsunuz bizim sucumuz ne demeyin 😂
istemedikten sonra***
Ilk kez duyuyorum. Genelde daha cok isterler. Ama iste seksi canli tutmak lazim. Kadini şok edici fantaziler lazim
Ondan sonra kocaları aldattımı ortalığı kaldırırlar
Beğenmeyen 4 ezik bu sorunu yaşıyor kesin 🤣🤣
bence aldatmayı haklı görerek en büyük ezikliği sen yapmışsın
Haklı görmüyorum aldatılınca ağlamayın diyorum ezikler
haklı görmediğin halin buysa..
Erkekler genellikle kendi zevkini düşünüp 5 dakikada işini gördüğü için kadında zevk almadığı şeyi istemez
tek bir sebebi var, kadın yanındaki erkeği erkek olarak görmüyor cinsel organı farklı bir kadın olarak görüyor
Cok sacma dimi adamin hayatini zehir ediyorlar aldatlmalar boyle ortaya ckiyor sonra..
Öyle mi oluyormuş bakalım evlendikten sonra bende mi öyle olacağım
Şimdi nasıl
Evlendikten sonra istediklerini bulamıyor olabilirler veya karşı taraf sert davranıyorsa vs cinsellikten soğuyor olabilirler
Yanına yaklaşıyosun hemen basım ağrıyor 1 gün böyle 10 gün böyle eee sonunda metres giriyor
Merhaba gizli olmayan üye dostum, o kadınlar biraz karaktersizdir.
ben 29 um ve bekarım yani seks deneyimim olmadı ama bende de cinsel istekte azalma var
Aralarında ten uyumu olmadıklarını farkediyorlar. Bu durumda da erkekler dışarıya yöneliyor.
tarafalardan biri kendini salıyor , bencil davranıyor..
sonuç...
ozmn gizli falan olmuyo ya cok cezp edmiyo onlari gizli kacsmak olsa baliklama atlarlar
Çünkü evlenene kadar cinsellik silahıdır evlendikten sonra kılıfına koyar
Kaçamak ve özgür bir ilişki sevdiğiniz için olabilir mi? 🙂
Bazı evli kadınlar da kocaları isteimyo diye aldatıyo
bu genelde içten gelen birşey can cıkar huy çıkmaz merak etme istekliysen istklisindir
onu kim söylemişse kadından ve seks hayatından gram anlamıyor demektir.
partner isi bilmiyosan sende otomatikman soguyorsun
İş yükü birazda istediğini elde etmişliğin verdiği güven sexse cok istek duymuyor ve geçimsizlik başlıyor aslında erkeği elinde tutmak cok kolay o istemeden sen gidecen
Sanıyorlar ki eşleri kendilerine muhtaç. Çok gereksiz naz yapıyor türk kadını.
Evlenene kadar cok istekliyidik ben hala cok istekliyim ama o ancak haftada 1 oda ısrarla yapıyor yani iyice soğudum onu aldatmamak için zor tutuyorum kendimi
Birçok evli erkekte bu sorun var.. Hem seksten kaçarlar hem de kocam beni aldatıyor diye ortalığı ayağa kaldırıp mağduru oynarlar.
Sen de her gün isteme
Hergün istemiyorum zaten
Aferin :D
evleneli 5 yıl oldu gün geçtikçe ikimizin isteğide dahada artıyor diyebilirim :)
aynı dertten muzdarıptım ayrıldım rahat ettım sımdı herseydaha guzel :) cınsel hayatım hareketlı o yuzden evlenmek sacma gelıyor
evlenmeden önce nasıl eski eşiniz? Bide 10 sene bekleseydiniz artık isteğiniz iyice azalacaktı, yazık olmuş
cocuk dogduktan sonra oldu 1 sene sonra
Ya evlenmeden istekli olan kız evelendikten sonra kocası yüzünden isteği azaliyorsa. Kocası isteklidir ama bencildir boştur
çünkü erkek evin bütün yükünü onlara yıkar. Yorgunluk vs libido düşer. Umduğunuz bulamaz libido düşer. Başka sebep yoktur.
Tam tersi erkek yapmak istemez çoğu zaman kadın her daim hazırdır
Onu diyen erkekler farklı heyecan peşinde
Aslında çok derin bir konu
Bazı erkek ve kadınlar ne istediklerini bilmiyorlar. Herşey den ön insan kendini tanımalı.
Onun için her iki tarafın geneli bir birini aldatıyor.. Ama kadınlar yakalanmıyor
Erkeklerin yetersizliği. Bana hiç bir sevgilim başım ağrıyor demedi.
Sevgiliyken olmaz bu durum. Evlenip çocuk sahibi olunca çıkar ortaya genellikle.
@aerolite denersem söylerim :)
Denedikten sonra epeyce gecikmiş olunuyor... Düzen kuruluyor, çocuk sahibi olunuyor... vs Bekara karı boşamak kolay derler ama evlenince şekil çok daha farklı.
Hiç ilgilenmiyorum. Zaten bende sekse düşkün değilim.
Bence bu durum iki taraf içinde geçerli bir taraf istekli olmayınca diğer taraf kırılıyor hâliyle
Çağımızdaki sahte kızların yüzde 99u gibi bakire değildir de ondan...
Ya artık şu normalleştirmeden vazgeçin
Evlenmeden ilişkiye girmek doğru bir şey değildir hem dünyada çevrenize zarar verirsini 15 dklik zevk için hem kendinize
Kendimize ve çevremize nasıl zarar veriyoruz? Ne zararı var ki bunun?
Çevrenize nasıl zarar veriliyor hemen cevap vereyim
Eğer saf bir erkekse ve bakirse onun kalbini kırar ve hatta boşanmaya kadar gider aileler zarar görür
Ne boşanması neyden bahsediyorsun? 2 bekar insanın cinsel ilişkiye girmesinin nesi kötü onu soruyorum?
Toplum yapısını bozuyor diyorum sorun mu var?
Sen git cinsel ilişkiye gir zararını gör
Ya bir açıklamanı istiyorum. Niye bozuyor toplum yapısını? Ne zararı var hiçbir zararı yok.
İlk olarak ilişki sağlıklı olmaz.
Her şeyin ilki her zaman değerlidir ve bu ilki birdaha karşına çıkmayacak biri ile mi? (Hatta bu kişi sonradan nefret edeceğin biri olabilir) bu nedenle bu konuda zarar verir ve sevdiğin insanla ilişkini düzgün yaşayamaz zevki daha az yaşarsın bu bilimsel bir şey bakabilirsin
Bu yüzden erkeklerin aldatma oranları yüksektir para verip kadınlarla yatıyorlar sonra da evlenince sadakatini yitiriyorlar (hepsi için değil)
En önemlisi ise tüm dinlerde zina büyük günahtır
Hala anlamadı isen sıkıntı büyük
şu an tamamen saçmalamışsın
İlk olarak böyle bilimsel bir şey var. Hatta artı olarak sana başka bir bilimsel bir şey daha söyleyeyim. Erkeklerin erekte olamamasi (sertleşme sorunu) tamamen aşırı seks ve p*rno izlemekten
İkinci olarak ise çocuk p*rnosuna tepki gösterirsiniz fakat "bunun sağlıklı olanı 15-16 yaşında az az sevişmeyi öğrenmek?" Tamamen saçmalık. Fakat 14-15 yaşında evlendirilen bir kız çocuğu görsen yaygara koparirsin
Değişiksin..
@Sudeheral Zina çok büyük günahtır ve zina yapan insanlar toplumun ahlâkî yapısına zarar verir. Zina yapan insanlar toplumdan dışlanmalı.
@yedirenk7 kardeşim o kadar normalleşmiş ki insanlar günahı da ne zararı var ki 2020 yılındayız diyebiliyor yazikk
Evlenmekle seks aynı şey değildir. Evlenen bir kız evlendiğinde okuyamaz. Evine kocasına çocuğuna kocasının ailesine hizmet eder. Eve kapatılır. O yüzden de 15-16 yaşında evlenmesi yanlış. Kimse 2 dakikalık zevk uğruna bütün hayatını birine hibe edemez. Ben 15-16 yaşında gang bang yapsın demiyorum kendi yaşıtından bir erkekle sevgili olsun o aşkı sevgiyi ilk kez deneyimlesin. Sonra zamanla da 17-18 yaş gibi bunu tamamen deneyimlesin diyorum. Ona bakarsan peygamberin 9 yaşında kızla evlenmesine he dersiniz ama biri gelse 9 yaşındaki kızına evlilik teklif etse hadi lan dersin. Arap coğrafyasında 6-9 yaşında evlenen kızlar var. Bir de bir kız 6-9 yaşında regli oldu demek onun seks yapacak olgunluğa eriştiği anlamına gelmez. Onun vücudu ve cinsel organı böyle bir yükü kaldırmaz ruhu da aynı şekilde. Türkiye’de 25-30 yaşında adam 15-16 yaşında 17-18 yaşında kızla yatıyor. Daha doğrusu tecavüz ediyor. Esas yanlış budur. Onun yaşıtı değil o. Toplumdaki ve dindeki en büyük sorun çarpıklık erkeklere her istediğini yapma hakkı verirken kadınlara tam tersi şekilde aşırı kısıtlayıcı olması. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.
Ayrıca p*rno izlemek zararlı bir şey. Uzmanlar p*rno izlemeyin seks yapın diyor.
Cinsel eğitimin olmadığı yerde cinsel kısıtlamanın olduğu yerde p*rno çok yaygın olur. Başka türlü bilgi alamazsın. Kendini tatmin edemezsin. Yine toplumu bozduğunu söylemişsin, bence toplumu bozan şey çocuğa kadına hayvana tecavüz etmek. Herkesin hırsızlığı, adam kayırmayı meşru görmesi.
İlk olarak peygamberimize bir sey deme hakkını sana kim veriyor inanmıyorsan bile böyle konusamazsin
İstediğim gibi konuşurum. Kimseden de hak talebinde bulunmuyorum.
@NickSevmeyenKız Sen kim. oluyorsun da Peygambere laf söylüyorsun?
@yedirenk7 peygambere küfür etmedim laf da söylemedim. 14-15 yaşındaki kızın evlenmesine tepki gösterirsiniz ama 15-16 yaşındaki kızın sevgilisi olmasını kabul ediyorsunuz dedi ben de ona istinaden dedim ki “Hz. Muhammet de 9 yaşında bir kızla evlenmiş. Orta doğuda bunu daha da aşağı çekip 6-9 yaşında kızlarla evleniyorlar. Senin 6-9 yaşındaki kızına biri İslami usullere göre dest-i izdivaç teklif etse kabul edecek misin dedim. Olay bu.
9 yaşındaki kızla evlenmemiş mi peygamber? Anlatmıyor musunuz sahip çıktı diye? Sahip çıkmak sadece evlenmeyle mi olur ne güzel ya. 😂😂😂 ayrıca sen bana şunun cevabını ver. “Erkeğe 4 kadını hak görüp sınırsız cariye alma hakkını tanıyan bir din mi kadınlara zina yapmamasını söyleyecek?
Allah, cahillerden bizi korusun inşallah.
He he evlenmedi.
Aferin sana
Hahahahaaha komiksin devam ettt
Kimse sizin dininize inanmak zorunda değil anlayın şunu artık.
Hakka inanmak veya inanmamak sana kalmış ama gelip de "neyi bozuyor söylesene" demek ayrı bir salaklik
Kadının cinsellik yaşamak da erkeğinki kadar normaldir. Erkek evlilik dışı cinsellik yaşadığında kabul ediyorsanız kadınınkini de kabul edin. Kimsenin özel hayatı toplumu ilgilendirmez.
Ben hiç bir yorumumda erkek yapabilir kadın yapamaz demedim zina her iki cinsiyete de geçerli bir şey hanımefendi
Siz balıklama atlayınca konuyu oraya çektiniz
Kimsenin özel hayatı toplumu ilgilendirmez mi hahaahhaah
Kişiler toplumu oluşturur ve kişinin hayatı da toplumu ilgilendirir
Bak arkadaşım. Dediğim gibi kimse sizin dininize inanmak zorunda değil. Ben senin dinine inanmıyorsam günah olmasına falan da inanmıyorumdur değil mi? Bence asıl salaklık ben sana toplumu nasıl bozuyor dediğimde sanki tüm dünya bir dine inanıyormuş gibi zİnA çÜnKü demen.
Bu kadınlar kendi kendini becermiyor bunu erkekler yapıyor. Gidin erkeklere söyleyin nikahsız seks yapmayın karıya gitmeyin toplumu bozuyorsunuz diye ama yapmazsınız çünkü dinde 4 kadınla evlili sınırsız cariye isteme hakkınız var. Yine aynı din kadınlara zina yapma diyor. Şimdi cariye olmak kadın için günah değil mi? O 4 kadından biri olmak günah değil mi? Ulan erkeğe resmen grup seks yapabilirsin diye özel hadis indirmişler 😂😂🖕
İşte hiç bir bilginin olmadığı son cumlenden anlaşılıyor
Bak arkadaşım bu cinsellik olayı aşırı normallesti her şeyin bir ayarı vardır
Aynı zamanda da snaa ben zina çünkü demedim toplumu etkiler dedim
@SudeHeral O zaman burada zinayı savunmayacaksın.
Cinsellik olayı yemek yemek kadar normal bir şey.
Bak arkadaşım bak tekrar soruyorum bak. Sana neden toplumu etkiler diyorum çünkü toplumu etkiler diyorsun. Tekrar soruyorum. Din dışında zina neden toplumu bozar?
Sen dinle dalga geçmeye devam edersen KS ye şikayet edeceğim seni kelimelerini tartta konuş
İkinci olarak ise gram araştırmadan herşeye inanan cahil kitleden birisin neden 4 kadın olduğunu daha anlayamamıştım dur sana anlatayım da az da olsa cahilligin eksilsin
Bak kardesim dünya tarihine bakacak olursa insanlık daima savaş halinde ve savaşa erkekler gider kadınlar değil bu nedenle erkek nüfusu azalır bu yüzden her erkeğe düşen kadın payı artar bu nedenle Allah o kadınlar sahipsiz olmasın diye NAMUSLU NEFİS İCİN YAPMAYAN VE ADALETLİ erkeklere 4 kadın ile evlenebilme hakkını vermiştir
Ha bu dönemde çoğu erkek nefis olarak baktığı için bu dönemde uygulanmaz
@SudeHeral
"İlk olarak ilişki sağlıklı olmaz.
Her şeyin ilki her zaman değerlidir ve bu ilki birdaha karşına çıkmayacak biri ile mi? (Hatta bu kişi sonradan nefret edeceğin biri olabilir) bu nedenle bu konuda zarar verir ve sevdiğin insanla ilişkini düzgün yaşayamaz zevki daha az yaşarsın bu bilimsel bir şey bakabilirsin
Bu yüzden erkeklerin aldatma oranları yüksektir para verip kadınlarla yatıyorlar sonra da evlenince sadakatini yitiriyorlar (hepsi için değil)
En önemlisi ise tüm dinlerde zina büyük günahtır
Hala anlamadı isen sıkıntı büyük" yazmıştım herhalde okuyup cevap veremedim?
İlişki neden sağlıklı olmasın? İkincisi her şeyin ilki değerli falan değildir. Önemli olan ilk değil son olmaktır.
Nasıl sen her zaman ilkleri hatırlarsın saçma sapan konuşma sırf haklı çıkicam diye?
Tamamen göttünden element uydurdun yine. İnsanlık tarihinde hiçbir zaman kitlesel olarak kadın erkek nüfusu o şekilde azalmamıştır. Daima bir denge vardır. Her zaman yüzde 51-52 erkek, yüzde 48-49 kadın olur oranlar birbirine bu kadar yakındır. Bunun onunla alakası yok. Yani fedakar erkekler kadınlar seksten ve himayeden mahrum kalmasınlar diye kendilerini feda ettiler bravo 👏👏👏👏👏😂😂😂😂😂😂
@SudeHeral Bozuk plak gibi aynı soruyu sorduğuna göre sıkıntın büyük.
Saçma sapan konuşan sensin şu an. Her şeyin ilkini hatırlamam demedim. Her şeyin ilki özel değildir dedim. İlk cinsel ilişkimi yaşadığım insanlar sonraki insanların arasında bir fark yok manasında dedim. Tekrar söylüyorum önemli olan ilk olmak değil son olmaktır.
@yedirenk7 Mantıklı bir cevap aldığım an sormayı bırakacağımdan emin olabilirsin.
@SudeHeral Sen mantıklı cevaptan anlıyor musun?
Hahahaha dünya tarihini yaklaşık 6 yıldır araştırıyor boş yapma gottunden element uyduran sensin
@SudeHeral @yedirenk7 nin kapak fotoğrafına bak bir de savunduklarıma bak 😂😂😂😂😂😂
"Bir erkek 7 aklı ile 1 nefsini kontrol edemiyorken, bir kadın 1 aklı ile 7 nefsini kontrol edebilir." Fakat siz kadinliktan çıkmışsınız
İyi geceler dilerim
İnsanlık tarihi dedim. İnsanlık tarihinde kadın ve erkek arasında bir dengesizlik olsaydı. İnsan nüfusu tükenirdi. Daima oranları birbirine yakındır.
Bu insanlarla uğraşmaya değmez. Çünkü anlayamazlar seni birader.
Kadınların cinsel organına böyle bir toplumsal dini bir misyon yüklemeyin. Herkesin namusu kendini ilgilendirir. Bir kadının vajinası toplumu bozmaz. Daha kadınlar seksten kaçındıkları için, yapmadıkları ve iğrendikleri için eşleri tarafından aldatılıyor, tecavüz ediliyor.
Ben zaten dengesizlik olur demedim savaş dönemlerinden bahsettim ve dünyada çok az barış yaşandı değil mi?
Savaş döneminde de o kadar yüksek bir dengesizlik olup da 4 kadınla evlilik olmaz. Türkiyede de 1. dünya ve kurtuluş savaşlarından sonra erkek nüfusu azaldı sen hiç devletin 4 kadınla evlenme hakkı tanıdığını gördün mü? Peki ne yaptı bu kadınlar? Erkeksizlikten öldü mü?
Bak nüfus 83 milyon 😂😂😂
Ben bir kadına bunu yüklemedim erkeğe yap da demedim
Sen tam bir feministsin ve bu yüzden sabahtan beri karşı çıkıyorsun
Yoksa sende doğruları biliyorsun
Kadınların da istekleri olduğunun farkındasınız demi? Neymiş erkek nefsini kontrol edemezmiş. Çünkü sadece erkekler cinsellikten zevk alıyor.
Şu yorum yazan kızların dinin "D" sinde haberleri yok gelmiş bir de yorum yapmışlar. Bilmediği konular hakkında yorum yapanlar cahillerdir her zaman. Önce öğrenin ondan sonra gelin konuşun
Doğruları biliyorum ve o doğrular senin çarpık doğruların değil.
İlk olarak bir insan kararı ile Allah'ın kararını karşılaştırman bile cahilligini ortaya koyuyor
@Ne_yazsam_acaba
İkiside feminist kanka 😂😂
Hala kadınlarin da istekleri var diyorlar dkdkdmdm
Sanki yok diyen var ben her iki cinsiyete de diyorum bu feminist veletler malca yorum yapıyorlar
Ya yeter gerçekten kimse sizin dininize inanmak zorunda değil diyorum biri diyor ki dinin d sinden haberi yok biri diyor ki insan kararı allah kararı. KİMSE SİZİN DİNİNİZE İNANMAK ZORUNDA DEĞİL. UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR. TEKRAR SÖYLÜYORUM. KİMSE SİZİN DİNİNİZE İNANMAK ZORUNDA DEĞİL. Neyse sakinim herkese iyi geceler.
@Ne_yazsam_acaba e öğrendik şekerim öğrendik. Erkeklerin penisi kadınların kabesi değildir. Onu öğrendik.
@gizli kullanıcıya katılıyorum
Müslüman değiliz diye ergen feminist olduk gördün mü? Lafa gelince islam hoşgörü dini.
Beni şikayet edebilir miyiz? 😂😂😂😂
Kusursuz olan müslüman değil islamdir
Ve sana kimse bu dine inanmıyorsun diye eleştiri yapmıyor inanmak sana kalmış malca yorum yapman ve kadınlarrr diye nidalar atman tam bir ergen feminist kafasi
Aynen şikayet edelim
Aynen tamam evet sen haklısın
Biliyorum 😂😂
Aynen edin. 💩💩💩
@gizlikullanici ettim zaten merak etme
Siz benim ne demek istediğimi anladiysaniz sıkıntı yok 🙏🙏 zaten onlar ergen bir feminist oldukları için anlayamayız
@Ne_yazsam_acaba Ne için şikayet ettiniz çok merak ettin ne yaptı da şikayet ettiniz?
@Ne_yazsam_acaba teşekkürlee Sümeyye-Rabia-Beyzanur-Rabianur-Elifnur-Sümeyyenur 😂😂😂😂😂
Sana da görüşürüz s*rtuk sen git vurdur zaten aklın oraya yatkin
Verecek cevap bulamayınca hemen ergen feminist demen çok iyi gerçekten ckdldmdmdnd
Sen uyumadın mı ergen?
Doğruları soylemek her zaman iyidir ;)
@NickSevmeyenKız siz kesin 18 yaş altısınız
Konuşmalardan o kadar belli ki
@Ne_yazsam_acaba Kendinizi böyle teselli ediyorsanız ne mutlu bana
Belkide erkekler belli olmaz
Kızlar temizdir naiftir bunlar tam tersi
@Ne_yazsam_acaba yok 26 yaşındayım. Senin 18 yaş altı olduğun kesin ama. 😂😂😂😂 çünkü kendi düşüncelerini henüz bulamamışsın sana ezberletilenleri söylüyorsun.
Katılıyorum gizli bey doğruları söylemek iyidir ve kimsenin hoşuna gitmez. 👊😂😂😂
@Ne_yazsam_acaba
Boşver valla yaş 26 ama akıl yaşı 12
Biliyorum zaten 🙏🙏
@nicksevmeyenkiz birazdan hesabın kapatılacak
tonla polemik ve sataşma amaçlı yorumun var
@Ne_yazsam_acaba yapma ya neden? Buraya da mı sızdınız yoksa devlete sızdığınız gibi he fetöcüler 😂😂😂😂😂 bylock kullanıp topluca şikayet mi ettiniz len? 😂😂😂😂
Attım
At at gizli üye İslamik İslamik sanal cima edin 😂😂😂😂😂
İnşallah karşına senin gibi patavatsız ve bu kadar rahat her kadınla konuşabilen ve bunu MEDENİYET sanan biri çıkar karşına
Ama düşündüm de o da sana gelmez 😂😂😂
İnşallah ayol. Belki gelebiler 😂😂😂😂
Yok yok sana gelecek erkeğin beyni olmaması gerek
Belki öyle gelir
Yazık size gerçekten yazık. İyi bir insan olmayı sadece zina yapmamak zannediyorsunuz sanırım. Senin ona böyle şeyler demen sataşma içeriği olmuyor ama o dinindeki bazı gerçekleri söyledi diye sataşmış mı oluyor?
Yok yok ben hiç bir zaman satasmadim kendi yorum yazdı
İkincisi ise zina yapamayan herkes iyi demiyoruz ama siz zina yapmanın iyi birşey olduğunu söylüyorsunuz bu da kusura bakma ama ahmakliktir
@Ne_yazsam_acaba Ya bakın konu şu kadar basit. Benim dinimden sanane, senin dininden banane?
@SudeHeral burda kim neye inaniyoru konuşmuyoruz. Bilmediğiniz konularda yaptığınız saçma sapan yorumlari konusuyoruz. Ben de diyorum ki önce öğrenin ondan sonra gelip yorum yapın. Yıllardır bu konuları okuyup arastiran bir insanım sizin bir cümlemizden bile bilgi seviyenizi rahat rahat anlayabiliyorum. O yuzden bilmediğiniz konularda daha fazla yorum yapmayın
@Ne_yazsam_acaba O zaman sana bilmediğin bir şey söyliyim. Çok kibirlisin. Dünyada bu konuları araştıran tek insan sen değilsin. Ben de yıllardır araştırıyorum inanmazsın. Bilgi seviyemin düşük olduğunu hangi cümlemden çıkardın açıklarsan sevinirim. Ha ama yine ben biliyorum en çok ben araştırdım tarzı bir yorum yapacaksan hiç yapma daha iyi.
Yaklaşık 6 yıldır bu tarz konular ve artı olarak 20. yy tarihini araştıriyorum
O kadar cahilce yorumlarınız var ki ya yaşınız küçük ya da cidden cahilsiniz diye düşündüm
Hz. Muhammed 9 yaşındaki kızla evlendi saçmalığı mesela. 4 eşle evliliğin nedeni hakkında en ufak fikriniz olmaması mesela. En basitinden bunlari bile bilmiyorsanız başka yorum yapmaya gerek yok ki zaten. Ne kibri? Bilgi seviyeniz gayet net
@Ne_yazsam_acaba Peki sen söyler misin kaç yaşında kızla evlendi? Sen açıklar mısın dört eşle evliliği? Aydınlatır mısın bizi?
@SudeHeral Hz. Muhammed (s. a. v.) Hz. Aişe ile. evlendiğinde 9 değil 17 yaşındaydı
@Ne_yazsam_acaba Benim baktığım kaynaklarda değildi ama her neyse tamam diyelim ki siz haklısınız 17 yaşındaydı. 40'larını geçmiş bir adamın 17 yaşındaki bir kızla evlenmesi doğru mu size göre?
@SudeHeral
1-) İlk evliliği kendisi 25 yaşında iken eşi 40 yaşında idi Hz Hatice
Ardından (vefatından sonra) Hz Sevde ile evlendi yaklaşık yaşı 55 vs idi (peygamberimiz 50 kusur yaşındaydı)
2-) 4 kadın
Dunyaya bakacak olursan yaklaşık 100-200 yıl barış dönemi gorursun ve savaşa erkekler gittiği için daima erkek nüfuzu azalır bu yüzden dul kalan, yetim kalan kadınlar artar bu nedenle ADALETLİ NEFİS İCİN YAPMAYAN bir erkek için 4 kadın hakkı tanınmıştır
Hz Aişe ile evlendiğinde ise Hz Aişe 17 yaşındaydı
Daha da anlayamadiysan beyninde sıkıntı var
4 eşle evliliğe gelince uzun uzun anlatmakla uğraşamicam ama kısaca bahsedeyim. Savaşlarda azalan kadın nüfusu değil erkek nüfusu oluyor. Her dönem bir çok savaş oldu bu zamana kadar. Milyonlarca erkek nüfusu azaldı. Eğer çok eşlilik olmasa bir çok kadın evlenemicek ve toplumsal aksaklik ortaya cikacaktı. Kaldı ki Allah Kuran'da zaten tek eşliligi önerir. 4 eşe kadar izin verir sadece. Cok eşliligi de İslamiyet getirmiyor bu arada. Cahiliye devrinde çok bu sayı cok daha fazlaydı. İslamiyet bu sayıyı 4 e indiriyor. Ayrica çok ağır şartlar da koyuyor. Erkekler her eşine tamamen eşit davranmakta yükümlü ve tüm haklarını eşit oranda korumakla mükellef. Ha şu anki döneme gelecek olursak yasamızda 1 den fazla eş alma hakkı olmadığı ve dolayısıyla hukuki olarak 2. eşin hakkını hiçbir erkek koruyamayacağı için bu sistemde 2. eşi almak demek kul hakkından cehennemi boyamak demek. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Dediğim gibi beyni sıkıntılı olsan sensin bence. 17 yaşındaki bir kızın 40'lı yaşlarını geçmiş bir adamla evlenmesi doğru mu diye sormuştum.
Bende o dönem ile bu dönemin aynı olmadigini demiştim?
Hiçbir zmaan o dönemle bu dönem bir mi demedim? Çünkü İslam her dine inen bir din olmalı size göre. Demek ki değilmiş.
Her döneme inen*
Ben sana demedim diğer yanında ki yandasina dedim
Ben çok merak ettim sen araştırdığına emin misin gram bir şey bilmiyorsun çünkü
17 yaşındaki bir kız istedigi yaşta erkekle evlenmekte özgür. Gelmiş kaç yaşına kocaman kız. İstedigiyle evlenebilir. Size mi soracakti? Duyan da zorla evlendirildi sanır! Kendinizde misiniz siz 😂
Dediğim gibi kendimi övmek için demiyorum fakat yaklaşık 6 yılımı din ve 20. yy tarihine verdim ve dediğiniz çoğu sey saçmalık
Ya of hep kaçıcak mısın böyle. 17 yaşındaki bir kızın kırklarını geçmiş bir adamla evlenmesi doğru bir şey mi bunu soruyorum.
Neyse ne sen bu saçmalığı sen vazgeçecekskn ne de biz doğruları snaa anlatmaktan vazgeçicez
Siz inanmak istediğinize inanın iyi geceler
@Ne_yazsam_acaba 17 reşit değil. Ergenlik diye bir dönem var bilmiyorum biliyor musunuz? Ergenlik. Ergenken insanlar yanlış kararlar vermeye çok yatkındırlar. Ergen bir kızdan koskoca kız kendi kararını versin diye bahsedemezsiniz.
@SudeHeral hahahahaha 17 yaşında medeni hukuk bile evlenmeye izin veriyor bilmem haberin var mı? Git dogru duzgun oku gel. Yaşın gerçekten 26ysa cidden durumun vahim bu bilgi seviyesiyle
@Ne_yazsam_acaba Yazık gerçekten yazık. Hukuk çoğu şeye izin veriyor zaten gerçek bir hukuk yok ortada. Ergenlik diyorum ergenlik okuyamıyor musun? Kendi kararını verecek olgunlukta değil diyorum. Ama ben kime neyi anlatıyorum.
@SudeHeral Fatih Sultan Mehmet 21 yaşı da İstanbulu fethedebiliyorsa 17 de çocuk değildir. Eskilerin insanları çocuklarını bu nesil gibi boş mu yetiştiriyorlar sanıyorsun? Sizin gibiler daha bu yaşta arkasını toplayamıyorken onlar neler neler başarıyorlardı olgunlukla. Nerede 17 yaşındaki olgun Aişe, nerede 26 yaşında velet...
@Ne_yazsam_acaba Peki 17 yaşındaki biriyle evlenebilirsin. Ne diyim.
@Ne_yazsam_acaba buradayım pedofili buradayım. Okuyorum yazdıklarınızı. Pedofiliyi destekliyorsunuz. 40 yaşındaki bir erkeğin dengi 17 yaşında biri değildir. Bunun adı pedofilidir. 17 yaşındayken kendin 40 yaşında bir adamla evlenmeyi ister miydin? Baban verir miydi? Kendi kızın 17 yaşındayken 9 yaşındayken 40 yaşındaki bir adamla evlendirir miydin bana bunun cevabını ver. Al bu iğrençlik de sizin.
https://hizliresim.com/YmNF2r
@yedirenk7 Sağol duygularımız karşılıklı
Senin sanal islamik zevcen öyle yazdı.
Ya varya seni kaale bile almıyorum yaşın 26 da olsa akıl yaşı önemli benim icin
Fakat şöyle bir durum var savcılığa vercem bu attığın şeyleri sadece bekle ve adres ver djdjdjd
Pardon seni savcılık bile kabul etmez akıl yaşı 12 olan bir insanı ıslah evine gonderirler
Ne diyerek savcılığa vereceksin? 40'lı yaşını geçmiş birinin 17 yaşındaki bir kızla evlenmesini normal gören sizsiniz biz değiliz. Savcılığa verilmesi gereken de sizsiniz.
Yok ya zaten savcılık sizi kabul etmez yani ise yaramazsiniz gerek yok
Aynen
@SudeHeral kardeş ben yazmayacağım sen de yazma. Bunlar çocuk becermeye devam etsinler bunlara hiçbir şey anlatılmaz.
Herkesin kendi düşüncesi iyi geceler
Siz hakka sövmeye devam edin 🙏🙏😂
Tek temennim inşallah gerçekler ve hakikatle acilen tanışmanız yoksa yazık olacak
@NickSevmeyenKız hahahahaha savcılığa ver de gülsünler sana 😂😂 Türkiye Cumhuriyeti Devletinde bilmem kaç sayılı kanuna göre 17 yaşındaki bir birey aile onayı dahilinde yaşı kaç olursa olsun istedigi kişiyle evlenme hakkına sahiptir. Çok yakın hukukçu tanıdıklarım var emin ol hukuku senden daha iyi biliyorum. Git şikayet et de gülsünler senin cahilliğine 😂😂
Hahahaha bir de pedofili diyor ya 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 yaa hata bende valla cahillerle konuşmamak gerektigini kendime hep hatırlatmam gerekiyor 😂😂😂😂
"40 alimi bir delille yendim, bir cahili 40 delille yenemedim"
Adı üstünde cahil boşver daha da konuşmasinlar saçma sapan gerek yok
Bazı insanların kalbi mühürlüdür. Onlardan uzak durun.
Kadın erkek olarak bakmamak gerek bazı insanlar evlendikten sonra fazla monatona bindiriyor o yüzden
bu tür konularda sitenin üstadı @Cailleach o yine etkili cevaplar vermiş. Okuyun okutun
Estağfurullah. Teşekkür ederim 😃
@Cailleach ben ne zaman cinsellik sorusuna, bencesine denk gelsem direkt seni arıyorum. Bakıyorum ne yazmış etmiş diye. Ben gibi genç ve meraklı erkekler için de ücretsiz rehber gibi bir şeysin :D
Ahahaahaah yapıyoruz bir şeyler :)
@Cailleach bence yapmıyorsun yaşatıyorsun o kadar diyeyim sana. Hatta kıvama gibi getiriyorsun yazılarla. Acilen partner isteyesi geliyor insanın. Fazla yakma ortalığı artık :D
Dur hatta seni takibe de alayım da gözümden kaçmasın hiçbir şey:)
Takip etmiyor muydun? Neyse geç olsun güç olmasın
@Cailleach yok etmiyordum bende takıntı var beni takip etmeyeni etmem diye ondan ahaha
Anladım. Keyfiyet sizin o zaman
@Cailleach yani sen beni takip etmiyorsan ben neden seni takip edeyim. Keyfi olarak cinsel konulara girer, en tepelere baktığımda seni nasılsa görürüm :D
bu arada ücretli cinsellik kursu açarsan haberim olsun. İlk üyen olmak istiyorum :D
Aa alakası yok ya, yapanlar da var
Ahahaaa bir de eksi verilmiss
yok öle bişi ister daha cok ister hatta ya da bana istiyenler denk geldi
Herkes için geçerli değil tabi ki ismeyenler var ki evlilik de fazla sürmez bence
yaprak yiyen yarraktan bıkarda ondan.
Oha bu iyidi tebrikler 🤩😆
Sevilir
Kadınlar utandıkları için
Utanan kadın yoktur
Ben utanırım kendimi teslim edemem hemen
Netice de eşi. Neden utanılacak ki? 😯
Belki soğumuştur eşinden.
Umduğu gibi çıkmamıştır
Bence orgazm olamayip bahane uyduruyolar. Cunku bunu tek tararfli dusunmemek lazim erkek esini mutlu edebiliyo mu sekste onuda dusunmek gerek
Toplum baskisindan dolayi seks kavramini ayip olarak dusunuyorlar sonrada hevesleri geciyor iste
Erkekler istekli kadinlarla evlenmiyolar çünkü
pink339 ben istekli kadın isterım
@rızıo erkekler mal
nie sen isteklımısın pekı
@rızıo bosver
tamam. ben doyumsuzum ama :D
@rızıo tamam ben de
pink339 brvo tebrık ederım :D seks bir sana kadınsa bu sanatın bir parçası :D
Pinti oluyorlar çünkü
Erkekler pintilik yapıyor o yüzden
Sonra erkekler kokuyor genelde sonra çizgili pijama giyiyorlarmış duyduğum kadarıyla sonra atletle dolaşıyorlarmış ıyyy
Bakarken çok yaptıkları icin
Saclarini kurutmaya useniyorlar bence 🤣
Ev işleri çoluk çocul derken yorgun düşüykrlar.
Kucuk penislilerdir eeken bosaliyolardir da ondan
onlar birbirlerinden tiksinmeye başlamıştır belki
Kadınların libidosu yok ki 🙄
Libidosu olanlarla evlenmiyosunuz ki
Sonra karim vermiyor vermiyor
Bu yaşıma geldim , libidolu bir kadınla tanışmadim 🤷🏼♂️
Sana denk gelenler öyleymiş
Ya da sen cinsel açıdan yaklaşmadın o yüzden
Ben niye o açıdan yaklaşayim , libidosu olan kadın kendi yaklasir , anlamadığıniz kısım bu :)
Evet o da var
Evlenmeden önce de pek yapmıyorlar.
Yaparlar
@pink339 yapmazlar demedim pek yapmazlar dedim
Çocuktan sonra bu tarz olaylar gundemde