Seks olmadan ilişki yürür mü?

Doğada olan bir şeyi yok sayamayız arkadaşlar yani sonuçta birleşmek veya seks denen şey zaten canlı doğasında olan bir şey yani temel bir şeydir Evet aşk kavramı Belki farklı olabilir katılıyorum ama insan illaki karşı cinse Dokunmak İster yani bakma İşte bu bizim Ortadoğu toplumlarında farklı algılanıyor ama git gelişmiş ülkelerdeki insanlar bunu bu şekil demiyor işte haklı olarak diyor ki seks diyor insanın duasında vardır ve doğal olarak bir ilişkide insan karşıysa Dokunmak İster İki kere iki dört beş eder mi arkadaşlar etmez
cinsel hayatın eksikliği medeni kanunda bile boşanma sebebi olarak belirtilirken burada kuru romantizm yapanlar neyin kafasını yaşıyor acaba? her canlı neslini devam ettirmek ister içgüdüsel olarak. insan da aynı şekilde bu içgüdüye sahiptir dolayısıyla cinsellik çiftler arasında gayet olağan, olması gereken bi olgudur.
aşk, sevgi kavramı ile cinselliği uzak noktalara koymaya çalışmak asıl sağlıksız olan. her ikisini bir arada düşünmek gerekli. bu ne ahlaksızlıktır ne de sapıklıktır, gayet doğal bi durumdur.
eh bizi de leylekler getirmediğine göre? sevin, sevişin, sevdiğiniz insanların yanında olun, sevebileceğiniz insanlarla karşılaşın.
Görüş
40Görüş
Hayır yürümez kaldıki neden yürüsün bir insanı seviyorsan ilişki yaşarsın eğer ilişki yaşamıyorsan sevmiyorsundur bence böyle bazı kızlar var her şey olsun ama ilişki olmasın böyle bir şey yok eğer ki seviyorsan Arzularsın Arzularsan ilişki yaşarsın bu yoksa sıkıntı var.
Her ilişkinin belli bir boyutunu da cinsellik oluşturur. Dolayısıyla seks olmayan ilişki de eksik kalacağı için yürümez.
Çok yürütebileni görmedim.
Seks olmadan ilişki yürümüyor net.. Özellikle evliysen cinsellik olmadan yürümez sürekli huzursuzluk çıkar eşin ile.. Sevgililer içinde geçerli bu durum ancak nasıl? Eğer cinsel hayatı olan bir sevgililik ilişki varsa yapılıyorsa ancak sonra yapmak istemediğini söylersen artık o ilişki soğuk oluyor ve uzaklaşıyor erkek ben bunu anladım net şekilde... Tamam belki haklıdır seviyor arzuluyor sevdiğini ama bunu kadına göreviymiş gibi dayatmak çok saçma... Ancak bir ilişkide cinsellik hiç yaşanmamışsa bence hayır şart değil sonuçta karşı tarafında kendine göre nedenleri vardır hazır hissetmiyordur kendini evliliğe saklıyordur.. yani dedim gibi bunu göreviymiş gibi dayatmak saçmalık bir meçburiyeti yok.. ancak evlilik çok farklı bir şey olmazsa olmaz derim...
Yürütmeye gönlü olan yürütür. Herkes ilişkisini sevişerek yürütmüyor bazıları o kadar yozlaşmış ki dinini, kültürünü, örfünü, adetini unutmuş gitmiş. Hepsini geçtim bunları sevgililikte yaşamak iki tarafın birbirinden hevesini alıp sıkılmasına yol açıyor. Bunları söyledim diye de yobaz ilan edilirim şimdi ama umrumda değil. Soruya gelecek olursak, ilişki belli bir zamana kadar yürür ama yıllar yıllar boyu bu şekilde gitmez tabi. Sonuçta bir ihtiyaç. Zamanı gelince evlilik ile taçlandırıp herşeyi yaşamak lazım. Evlilik dışı olmasını doğru bulmuyorum
yürümez. sevginin, güvenin, sadakatin, fedakarlığın yanı sıra bi yerden sonra cinsellik de lazım. sırf cinsellik demiyorum, cinsellik ilişkinin bi parçası diyorum. Yürür diyenlerin çoğu aldatılıyo ya kimse kimseyi kandırmasın. Erkekle kız mesela sevgili. bi süre sonra erkek istiyo ama kız istemiyo. erkek de alışkın olduğu ilişkisini bırakmak yerine, seks yapmayan kızı aldatıyo. en basiti bu yani. o yüzden yürümez.
Düşün ki yemek yemiceksin diyorlar aşk bu ihtiyacı yerine getirebilir mi? Hayır. Cinsellik de öyle işte
Yani olmasa da yürüten çiftler vardır illa ama insan sevdiği kişiye dokunmak, öpmek ister be. Cekim, ten uyumu vs vardır uzak durmak zor olur.
Bence yürür ama herkes aynı düşüncede değil. Sekse çok düşkün insanlar var mesela. Bazıları düşkün olur, bazıları tam tersi.
Yürür ama şu an bakıyorum yürütmeden olmuyorlar aman umurumda değil
Ben vajinismus olupta 17 yıl evli olan çift biliyorum. Cinsellik evliliğin bir parçası ama sevgi galip geliyor demek!
Öyle olupta aldatmayan kaç kişi vardır sence
@Grininellitonu34 Adamın nefis bekçisi değilim dostum.
Yürür ama insan sevdiğini istiyor bir süre sonra. Evliliğe kadar zor gider ama öyle
tuzsuz yemek, balıksız rakı, araçsız seyahat, bebeksiz anne bunlar mümkünse oda mümkündür
Olursa daha iyi olur olmazsa gene de ilişki yürür..
seks bi ihtiyaçtır. Yürümez tabiki. Cinsel obje olarak bakmıyorum ama ihtiyaçtır.
Sevgililik aşaması için evet, evlilik aşaması için hayır. Cinsellik olmaması sevgililik aşaması için bence olması gereken (ama olabiliyor), evlilik aşaması içinse pek tabii sık sık olması gerekiyor diye düşünüyorum.
özellikle evliliklerde Temel taştır. o olmadan işler istendiği gibi yürümez doğamız gereği böyle olması gerekiyor
yürür ama kişilerin duygusallığına karakterine sevgilerine birbirlerine bakış açılarına göre
Hayır yürümez; olmaz.. imkansız.
Bişeyler eksik kalır
Bizim zamanımızda yani 2008-2010 yılına kadar ben hiç çevremden bile duymadım biz sevgiyi her zaman sekssiz yaşadık yani anlayacağınız
En İyi Görüş