+1 yılTabii ki yürümez. Yürür ama cinsellik isteyen kişi istemeyeni aldatır öyle yürür. Şu hayal dünyasından çıkın artık. Her şey cinsellik değil falan demişsiniz evet her şey cinsellik değil zaten ilişkide full cinsellik yaşamayacaksınız. Her şeyinizi paylaşacaksınız, birlikte aktiviteleriniz anılarınız olacak. Duygusal anlamda birbirinize destek olacaksınız ve sağlam bir ilişki yürüteceksiniz. Cinsel ilişki de bu ilişkinin bir parçası. Her şey cinsellik değil evet ama cinselliksiz ilişki de ilişki değildir. Ha tadı falan kaçmıyo bu arada sizi kim kandırdı bilmiyorum ama cinsellik bıkılan bir şey değil. Cinsellik, cinsel arzu ömür boyu süren şeylerdir. Kimse kimseyi kandırmasın yani.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yürümez niye yürüsün ki sonuçta birisiyle ilişki içindeysen seviyorsundur ve seviyorsan seks yapmak istersin duygular beraberinde cinsel arzuyu da getirir arzulamıyorsan problem vardır belli bir yerden sonra olması gerek zaten bunun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılBakireysen yürür değilsen ve bunu biliyorsa yürümez
12 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu bu
- +1 yıl
Bakire olmadığını bilirse bunun için beraber olmasa bile güvenmediğini istemediğini düşünür uzaklaşır
İki taraf için de uygunsa evet
44 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
- +1 yıl
her şey sexsemi bağlı bu hayat seks herzaman yaşanır ama mutluluk ve huzuru yakalamak gerekiyor sağlam temel olursa oda olur sıkıntı yok..
Soran+1 yılher şey cinsellik değil tabiki
- +1 yıl
Kesinlikle değil dünya seks üzerinemi yaratıldı tabikide hayır tamam zamanı. Gelir onuda yaşayacaksın ya da yaşanacak ama önce huzur mutluluk sadakat güven..
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Karı koca ilişkisinde yürümez ama arkadaş ise yürür
00 Yorumla
+1 yılBen yürütemem bana ters. Birine sadık kalacaksam gayri resmi hayatımda olsa ilişkiye girmeliyiz
00 Yorumlaiki tarafta seviyorsa yürür her şekilde ama olursa daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO iki insana bağlı.. yürüten de var yürütmeyende..
00 Yorumla
+1 yılEvet yürür tabiki, ancak şerbeti katılmamış kunefeye benzer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belirli bir süre belki fakat gerçek bir ilişkiden söz ediyorsak illaki olması gerekli
00 YorumlaHayır yürür diyenler hayatsız veya erken boşalıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYürümez bence yaa sekssiz bir ilişki bilmiyorum yani düşünemiyorum peki sence
014 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayat olunca bı zaman sonra bikiyor insan o kişiden o yüzden tercihim yapmayın etmeyin evlenmeden heyecanı kalmıyor 😂
Cevap sahibi+1 yılYa evlenmeden isteyen kim tamam heves ediyorum ama çok şükür bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte yalnızlık çok kötü bir şey cidden bu arada ya ve kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım 😃🙃
Soran+1 yılAhahhasha dediğin gibiysen eğer ne mutlu ona ama yürümez demişsin tecruben yok bu konuya nasıl vardın 😂
Cevap sahibi+1 yılTecrübem yok ama yürümez bence benim düşüncem böyle 😃
Dediğim gibiyim ya 😅🙈🙃👌
Eğer sevgilin sevdiğin biri yoksa tanışmak isterim ne dersin biraz ani oldu ama 🤭🙈😅🙃🙏❤️
Soran+1 yılBen seni tanıyorum Düzce'de oturuyorsun
Cevap sahibi+1 yılAha nerden bildin 😅
Soran+1 yılİsminde levent
Cevap sahibi+1 yılBak cidden iyice merak ettim seni şimdi prenses 😃😍
Kimsin sen ❤️
Soran+1 yılUf yürü git işine hadi
Cevap sahibi+1 yılYa nereden tanıyorsun beni kimsin söyler misin merak ettim
Soran+1 yılÖnüne gelene aynı emojilerden atarsan çok çabuk kendini belli ediyorsun aynı cümleyi kuruyorsun neymiş tabiri caizse yok dişi sinek felan çok ezbere konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılYalan söylemiyorum ki doğruyu söylüyorum kimseden cekincem de yok sakladığım yalan söylediğim bir şey de yok
Soran+1 yılUf sen ne bu zekayla bulamazsın kimseyi sarı kafanı siyah yap bu arada
Cevap sahibi+1 yılKafam sarı değil ki hem bulurum inşallah merak etme ilk önce kendine bak sen kendi zekana bak sonra başkalarını eleştir hadi by 👌👋
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabikide yurur. Seks olunca asil iliski yurumuyor bitiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Cevap sahibi+1 yılSevgilin cinsellik mi istiyor
Soran+1 yılEvet ama ben istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe kadar suredir sevgilisin
Soran+1 yıl2 sene
Soran+1 yılNeden konuşmak istyim
Cevap sahibi+1 yılBirkaç birsey soracaktim
Soran+1 yılTakip attim
+1 yılEvlendikten sonra olmalı
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCisellik evlendikten sonra olmalı ki kıymeti daha da artsın.
00 YorumlaHayır
Aldatma başlar
02 Yorumla
Soran+1 yılYapınca aldatmiyorlar mi erkek milleti değil mi hepsi aynı😂
+1 yılİlişkinin temelidir seks
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ne alaka 😂
- +1 yıl
Çok alaka çok alaka 😂
+1 yılYürümesine yürür. Neden yürümesin?
00 YorumlaYürür neden yürümesin
00 Yorumla
+1 yılİllaki yürür ama ben çok tercih etmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılYürür
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYürür bence ya iki taraf ta onaylarsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir süre sonra kayıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Belli Bi süre yürür
02 Yorumla
Soran+1 yılEee sonraaa
Banagöre yürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYürür
00 Yorumla yürümez
00 Yorumla
+1 yılYürür ama olursa koşar
00 Yorumla
+1 yılYürürde tadı tuzu olmaz öyle ilişkinin
00 YorumlaBence yürür
00 Yorumla
+1 yılYürür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürüyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılyurumez
00 Yorumla Hayir
00 Yorumla
+1 yılYurumez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler