Kafaları karıştıran bir soru daha.
Sevgiliyiz ama yakınlaşma vs yok. Buna sevgililik denir mi yoksa arkadaşlık mı?
Seks olmadan olur mu? Yoksa bir yere kadar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kafaları karıştıran bir soru daha.
Sevgiliyiz ama yakınlaşma vs yok. Buna sevgililik denir mi yoksa arkadaşlık mı?
Seks olmadan olur mu? Yoksa bir yere kadar mı?
Seks olursa o f*ck oluyor sevgililik degil sirf masum gostermek icin seks iliskisini sevgililik yaptilar sevmeyi sevilmeyi seks zanneden bir nesil cikti piayasaya hep bunlar yuzunden oluyor zaten ona buna özenecem diye seviyorsan sevgiliysen seks yapacaksan evlen o zaman ama yok olur mu ona gelince olmaz ama sekse gelince olur o zaman bunun neresinde aşk sevgi sevgililik var
Olur. Sevgili işini fb işine donderdiler. Sevgililik bence arkadastan farkli ve ote duygularin oldugu bir durum. Isin icine seks girinc fb gibi oluyorsun. Aradaki fark sadece duygu diyecegim fb olanlar bile bu olayi duygusal yasayabiliyor. Ne farki var o zaman fb ile sevgililigin. Hadi sevgililikte duygu var, sekste var. Sevgililigin evlilikten ne farki var o zaman? Resmiyete dokulmuyor ve ayrilinca kolayca ayrilma mı aradaki tek fark? Yani ben sevgililikte seksi uygun bulmuyorum. 2 yil iliskim oldu hic yatmadık. 4 yil iliskisi olan ve yatmamis arkadaslarimda var. Evliler şu an. Sevgililigin masumiyetini, duygularini da kaybettik bu algi yuzunden.
Yahu eskiden seks mi vardı son bir kaç yıldır bunu normal gibi göstere göstere bu hale getirdiniz ben zamanında sevdiğim kızın bi kere elini tuttum diye mutluluktan uçtuğumu hiç unutmuyorum bozuk bir nesil yetişiyor ki sonumuz hayır ola
Hahaha mutluluktan uçmuş abimiz :D
Şimdikiler gibi bedene değil ruhuna aşık olduk çünkü
Geç doğduğumuz için özür dileriz abiii
Erken ya da geç doğmak meselesi değil bu açılmayı medeniyet zannedip zinayı normal karşılayıp bunu topluma bu şekilde göstermeniz yanlış hiç bir aile zannetmiyorum kızının evlilik dışı ilişkisine normal demez
Bence bir yere kadar, sonra ihtiyaç duyuyor insan… e o ihtiyaç için karşı cins gerek, karşı cins de buna sıcak bakmıyorsa alternatif lazım olur … alternatif bakılacaksa bu tur ilişkiler farklı adlandırılır..
Cevap
80Cevap
Şimdi cinsellik olmadan ilişki olmaz diyenler olucak sakin inanma sevgi karşılıklidir ve sınırlara saygı duymak gerek cinselliği bir taraf istemiyorsa olmaz
Sevgililik döneminde kişilerin tercihe bağlı ama evlilikte olmazsa boşanma sebebi artık.
Bi zahmet evlilikte olmalı
Sen yaptın mı sevgililik hayatında
Bu ego ney ya
Seks olup olmayacağı kişilerin tercihine kalmış olmakla beraber temasın olması gerektiğine inananlardanım.
İlişki tarzı bakış açısı çok önemli diye düşünüyorum. Kişinin yapısı beklentisi her şey etkiler bu durumu
Normalde olması lazım ama malum erkeği ayrı şehvetperest kadını ayrı şehvetperest olunca olmaz derler
seks çok büyük bir şey değil ama birbirinizi arzuluyorsaniz yapabilirsiniz bu budur yani sekse ayrı bir dünya gibi bakmayin
Bi yere kadar sürer sonrası olmaz gider başkasıyla yatar
:D
Hani şey var ya evlilik adı, o olunca olur. Eskiden adap vardı, simdi sadece adı kaldı he belki sevgilin de o kalmistir.
Siz sevgililigi seksten ibaret sanan , gercek asklari sevdalari bilmeyen en ufak anlasmaziılikta ayrilan iki gun sonra baskasinin koynuna girebilen sevmeyi sevilmeyi bilmeyen zavallı bir nesil.
Bu hayatta neler kaçırdığınızi asla bilmeyecek kadar zavallı!
Evlilik yoksa seks de olmamalıdır. Namus ucuz değil.
olmaz bir yere kadar gider ilskiniz sonra tıkanır ve araya başkaları girer...
Evlilikte olması gerekir ama evlenmeden önce olmasa da sorun değil bence
Olur aslında iki tarafta bu durumu kabul ediyorsa gayette olur.
İlişki bir bütündür duygusallık ve cinsellik ayrılamaz.
Yani ilkokul aşko gibi bişey olur birbirini yaşayamadkktan sonra o arkadaşlık gibi bişey oluyo aşko
Siz 45 iseniz? Dayı daha yaşlı demektir. Demek ki Elvis binayı terk etmiş. Kanka kanka takılın
Sevgili olmadan yaşanan seksten aşırı haz duyuyorum. Bu iki taraf içinde çok zevkli ve özgür olup farklo bir kişi ile görüşüp sonra sana gelip senden iyisi değildi demeside ayrı bir zevk. Yaşınız kaç
Seks olmadan ilişki olmaz ha olursa ya normal arkadaşliktir ya da dostlukdur bana göre
Herkesin kendine göre bir hayatı var kimi cinsellik olmadan devam eder kimi de başka türlü
Gayet de olur.
Evliliğe saklanabilir ki bence doğrusu da bu.
seks olmadanda olabilir ama bu ilerlemesine bağlı ilişkinizin
Uzun süre olursa olmaz en kısa sürede evlenilmeli :D
İlişkinin Aslı bu zaten. Günümüzde sekse yorulduğu için senin gibi Araf’a düşenler oluyor
tatsız tuzsuz yemek gibi bişi olurdu herhalde
Olmaz. Olur diyende gitsin manitasıyla kanka olsun
Kız namusluysa neden olmasın
Ama kiz
Orps ise olmaz
olur tabii ki neden olmasın her şey cinsellik her şey seks mi allah aşkına
bu aslında flort oluyor tam sevgılılıkte yakınlık lazım dımı?
Olur illa sekse gerek yok
O zaman normal arkadaşlıktan ne farkı var?
Ne farkı mı var soyleyeyim arkadaşınin gözüne aşkla Bakamazsın ömür boyu onun yaninda olacağına söz vermezsin onu kiskanmazsin ve en önemlisi de sonsuzluğa ölüme onunla gitmezsin
Bir yere kadar. Seks olmadan olmaz aseksüel değilim
Sevgilim elimi bile zor tuttu ama onu soyunca teslim oldu banA
Sonra?
Olmadan da ilişki olur tabikide
Nasıl oluyor? Normal arkadaşlıktan farkı ne
Ne arkadaşlığı ya. Arkadaşlık farklı bişey sevgili olupta cinsellik konuşmamak yaşamamak farklı bişey
Fark nerede işte
Aradaki fark aşkkkk
Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşiyoruz. ama sıklıkla sexting yapiyoruz. seks var mı yok mu tam olarak anlayabilmiş degilim😅
Sexting de ne
Sanal seks
İyi de nasıl oluyor
Seks konuşuyorsun.. gerçekten yapıyormuş gibi
Uzak mesafe ilişkisinde normal
Sonuçta bir şekilde bir birinizi tatmin edeceksiniz 😄
seks olmadan bısey olmaz sen ben bıle olmazdık :) seks onemlı
Seks olmadan da gayet iyi sevgili olunur
Sen oldun mu
Nasıl bir şey
seks olmadan ilişki olmaz onun adı arkadaşlık dostluk olur
Sevişmr olur seks degil
Sevişme derken? Fark nedir?
Sevismenin manasini mi bilmiyosun iste tam girdi cikti olmasi iliskinin hevesini kaciriyo
Belli yaşın üzerinde olmaz sürmez.
Belli yaşta zaten olmayan yok:)
Olmaz evliyim seks yok ve evlilik bitmek üzere iğrenç bir durum
Evlisin ama seks yok. O nasıl oluyor?
İstek yok
Geçmiş olsun!
Teşekkürler
Seks olmadan da sevgili olunur
Olmaz ama evlilik şart
Olur neden olmasın bence daha güzel olur
Yapmışsın o zaman
Olmuyor maalesef
Sen de mi aynı dertten muzdarıpsın :D
Aynı dert derken benim hayatıma alacağım insanla ilişkim olmalı zaten dışardakinden ne farkı kalır. Sevdiğimle yapmayı seviyorum ben 😃
Hadi yap bakalım
Bir bk olmaz o ilişkiden.
Sacma bir ornek ama yinede verecegim.
bence önemli ama aşk sevgi güven daha iyi
Seks yoksa ilişki olmaz bende
Olur olmaz diyen vurduruyorur
Olurr tabii ki, neden olmasın?
Kesinlikle bir yere kadar
Bence evlenmeden cinsellik olmamalı.
Olmaz nasıl olacak o işler.
Olmaz en azindan oral olmalı
ilişki olmadan seks olur. benim tercihim.
Seks olmadan ilişki olmaz.
İkisi aynı şey degilmiydi?
Arkadaşlık ilişkisi olur başka olmaz
En azından sevişme yiyişme olmalı
Bir yere kadar olur ya fazlası olmaz.
Yani erginmisniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?