Bu konuya bir açıklık getirelim artık dedim😂 ankette oy kullanmayı unutmayın lütfen…

Evet, fiziksel çekim varsa her türlü olur
Hayır, duygusal bir bağ yoksa asla yaşamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu konuya bir açıklık getirelim artık dedim😂 ankette oy kullanmayı unutmayın lütfen…

Fiziksel çekim, ten uyumu, tutku, şehvet, arzulamak/arzulanmak..
Bunlar cinselliğin temelini oluşturuyor..
Mesela kimse cinsel anlamda çekici gelmeyen insana aşık olmuyor..
Her aşkta cinsel arzular vardır ama her cinsellikte aşk yoktur.. Bu bir bilgi, görüş değil.. 😄
Erkek olmadığım için onlar adına yorum yapamam. Lakin çoğu kadın için duygusal yakınlık önemlidir. Kadın hissetmek ve kalbi duyguları yaşamak ister. Kendi adıma konuşacak olursam eğer, beni ayakta uyutan bir adam ile değil de göğsünde uyutan bir adamı sevebilirim. Ruhumu teslim ettiğim kişiye, çırılçıplak bedenimi de teslim edebilirim. Önce ruhum, sonra da bedenim sevilmeli. Kalbi bir duygumun olmadığı birine de fiziksel bir yakınlık hisetmem de asla mümkün değildir 🙂
Oylamaya basmadan, hemcinslerimin, "Fiziksel çekim varsa her türlü" şıkkında sıra olduğuna eminim 😄
Bence fiziksel çekim varsa yaşanır ama duygusal bağ olursa daha zevkli olur
Cevap
12Cevap
Fiziksel beğenme yeterlidir
Selam ne zaman 39 olduk hayırlı olsun yeni yaşınız 😊
Dün 😄 teşekkürler
Nice mutlku seneler e inşallah 😊🤲
Önemlidir demelerine bakma, erkekler için duygusal bağ önemsizdir...
İddaaya mı girdin sen🤔
İyi o zaman😂😂
Kadınlar bu konuda erkekleri eleştirir fakat onların da %50 si şu anki anket sonuçlarına göre eleştirtikleri taraf gibi! 😅
fiziksel cekim yeterli ama karşılıklı duygular da olursa daha zevkli olur
Çekim yeterlidir. Tabi duygusal bağı onun ne diyelim lezzetini arttırır diyelim.
Sadece fiziksel çekim olursa güzelse acayip şekilde daha zevkli oluyor çünkü herşeyi yapıyorum. Acıma gibi bir durum olunca biraz zevk azalıyor
duygusal bag seksi baska bir raddeye tasisada olmadan da gayet tatmin edici olabilir
Benim için duygusal bağ önemli
Duygusuz çok zor ya
Çekim tutku ten uyumu arzu istek yeterlidir
Evet fiziksel çekim yeterlidir.
bana göre duygusal bağ olmadan olmaz
A şıkkı
Para olması yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?