Duygusallık bir çok kadının ilk olarak istediği ve bununla yaşadığında daha keyif aldığı düşünülmektedir. Erkekler için de ne olursa olsun fark etmez söylemi oluşuyor. peki sizce duygusal bir çekim hissetmeden cinsel çekim hissetmek mümkün mü?

Duygusallık bir çok kadının ilk olarak istediği ve bununla yaşadığında daha keyif aldığı düşünülmektedir. Erkekler için de ne olursa olsun fark etmez söylemi oluşuyor. peki sizce duygusal bir çekim hissetmeden cinsel çekim hissetmek mümkün mü?

Bencee duygusal ve cinsel çekim neredeyse her zaman birlikte ortaya çıkıyor ve tüm modern teorik çabalara rağmen ayrıştırılamıyor. Dünyamız f*ck'sine, tinder match'ine aşık olanlarla dolu. Evrimsel motivasyonumuz sadece üremek olsaydı muhtemelen bu ikisini birbirinden ayırır, üremek için seks yapar ve onca duygusal yüke katlanmak zorunda kalmazdık ama öyle olmadı. Neden? çünkü üremek yetmez, hayatta kalmamız ve doğan çocuklarımızı hayatta tutmamız lazımdı, bu da seks bitince bizi bir arada tutmaya devam edecek bir başka bağla mümkün olabilirdi. Yeapp duygusal bağlarımız bu sayede evrimin eleğinden geçip binlerce yıldır varlığını koruyabildi
Benim için değil önce ilgimi çekmesi lazım böyle bakınca vav yakışıklı bir adam demem lazım
Kişilik olarak biraz tanımam lazım seks gerçekten bu kadar basit bir şey değil hani iki gün tanıştık hemen ilişkiye girelim böyle bir şey değil benim adamı sevmem lazım.
Cevap
20Cevap
Bir birini beğendikten sonra duygusal çekimin bir önemi yok amaç sadece cinselikse ama..
duygusal çekim içinde olursan iki insan birbirini hem cinsel hem duygusal anlamda hissediyorsa kaliteli bir cinsellik yaşananabilir…
Tensel çekim yeterli. Hatta duygusal çekim cinselliği mahveden bişey 🤦♀️
Bence duygusallik olmadan da arzulaniyor kadin da erkek de.. mastürbasyon yapma arzusu da duygusallik ile ilgili değil mesela
Duygusallık çekicilik vs olmadan olmaz ama kadın temiz kokmalı en önemlisi bu benim için
salça 🥫 ve mantar🍄 kokmamalı 😂
Mümkün tek gecelik ilişkilerin esası buna dayanır zaten
Mümkün sadece cinsel ilişki istersen duygusallık olmasa da olur yaparım
Benim için mümkün değil, Duygusal olarak bişey hissetmediğim kadına sanırım boşalamazdım
Evet mümkün fakat duygusallıkla yapılan seks daha bir tatlı daha bir zevkli
Mümkün.. Kadın için de erkek için de böyle..
Benim için mumkün değil.
Gayette mümkün bence
Evet günümüzde sadece aşıklar sexs yapmıyor yani
Evet, aşk başka bir şeydir, seks başka bir şey...
Duygusallık boostluyo cinselliği
Aslında her erkek öyle değil
evet...
evet mümkün tabiki
Mümkün değil bende
Mümkün ama iğrenç
Bende olmuyo
Mümkündür
Mümkün
Mümkün
Mümkün
Mümkün