Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Bana göre ikisi birbirinden tamamen ayrı şeyler.. Duygusallık olmadan da cinsellik yaşanabilir. Zira bunu hissetmek için önemli olan şey duygusallık değil, ten uyumudur..
Alakasi yok ya. Hep soyleniyor dokunis opus duygu falan. Dun benim harunu yarim saat optum her turlu muameleyi yaptim iplemedi beni. Sora benim alt tarafa eli degdi hafif kabarmiati sonra hemen tuttu. Fqlan iceri goturdu. Is bittikten. Sonra sordum 2 saat neler yaptim umrunda olmadi gibime geldi. Guldu evet dedi ona elleyince cok kotu oldum dedi. Dierleri kuru kuriya ise yaramio dedi. Yani kksaca mali tutturun duygu muygu hikaye. Bide odaya gidince aynadan bakti orama gozleri acildi iyice😄
Cevap
9Cevap
Nasıl düşündüğünüze bağlı. Kadınlar genellikle duygusal bağ kurmadığı erkekle cinsel birliktelik kurmuyor. Erkekler öyle değil, hurra..
İnan çok isterdim hani diyorlar ya f*ck buddy sadece cinsel ihtiyaçlarımızı karşılayacağımız hayatlarımıza müdahele olmadan yaşayacak bir partner
Şart değil, amaç cin sellikse kurvulamak önemli değil o anlık zevkine bak
Ben 1-2 sefer tek gecelik ilişki yaşadım ama sonra pişman oldum. Herşey de olduğu gibi sekste duygu olmadan olmuyor.
Duygusallıga gerek yoktur istemek yeterli
Kaliteyi arttırır, net
Bence olur kank.
olur niye olmasın
Şart sende var mı