Biriyle ara sıra görüşüp vakit geçiriyorsunuz (normal oturup kahve içip gezmekten bahsediyorum) bazende sadece cinsellik için bulunuyorsunuz diyelim. Yani %70 cinsellik %30 vakit geçirme diyelim. Bu ilişkiyi sevgililige nasıl evirebilirim. Ya da evirebilir miyim? Bu arada karşı tarafın zamanında sizden hoşlandığını biliyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Zamanında var olan hoşlantı durumu güzel, bu istediğin şey için bir zemin hazırlar. Fakat zaman içinde bu hisler değişmediyse.
Sen ayrıca bir şey yapmak istersen hata yapma ihtimalin var elde etme veya benzer hislerle. En iyisi oluruna bırak, zaten oluyorsa ikiniz de engel olamazsınız 😀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tensel uyumunuz var ki birlikteliğiniz sürüyor, bu güzel. Ruh uyumu da olursa birbirinizi görmeden, konuşmadan, dokunmadan teninin kokusunu hissetmeden bir an bile duramaz hep aklında olur. Sma önemli olan bunun karşılık görüp, onun da aynı yakınlığı sana hissetmesi. Hele cinsel ilişkide somutları da karşılıklı olarak kaldırmışsanız ve tek eşlilik prensibiyle birbirinize sadık kalabiliyor, başkası aklınıza gelmiyorsa, maddi ve manevi her sorunlarınızı ve güzellikleri paylaşmasa tereddütlünüz kalmamışsa, siz o zaman sevgili oldunuz demektir. Haz dolu uçuk mutluluklar sizinle olsun. 🥰😎
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu konu biraz zor çevrilir çevrilse bile fb şeklinde devam eder. O kişi senle cinsellik için birlikte her istediğinde senle beraber oluyor zevkini hazzını yaşıyor. Sonrasında hayatına devam ediyor. Komple senle birlikte olmak sevgi bağı kurmak ister mi ya da yapabilir mi bilmiyorum. Senden hoşlanmış ve hoşlandığı kişi ile birlikte zaten her istediğinde hemde en özel şekilde missss…
02 Yorumla- 1 yıl
Üzücü çıkar ilişkisi bu ihtiyaç görmek gibi
1 yılZor. Yani adam ya da kadin zaten istediğini aliyor bir ödül kalmıyor ortada. Hiç cinsellik yaşanmasaydı ve sadece sevgili olduğun zaman yaşanabilseydi o zaman bir ilişkiye çevirebilirdin ama bu şekilde imkansız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılçevrilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik, duygusal bağın oluşmasında önemli bir rol oynayabilir, ancak bu her zaman sevgililiğe dönüşeceği anlamına gelmez. İlişkinizi sevgililiğe çevirmek için çaba göstermeniz, iletişim kurmanız, duygusal bağın temellerini oluşturmanız ve karşı tarafın duygularını dikkate almanız gerekir. Unutmayın, bu süreç karşılıklı rıza ve isteğe bağlıdır
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYani türk erkeği ise ve evlenmeden cinsellik yaşadıysan duyguya evrilmiyor ve ciddi düşünmüyorlar maalesef. kendimden biliyorumda. Ama senin sevgiline bağlı bu birazda, hani nasıl bir insan. Sıradan bir türk erkeği değilse zijhniyet olarak duygusal bağa çevirebilirsin
00 Yorumlaerkekler cinsellik yaşadığı kızları sadece takılmalık görmeseydi dediğin olurdu bence ama her haltı yiyip sonra masum kız arıyorlar komik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
8 aysevgililiğe dönüşebilir evet kesinlikle. rol yapmayın samimi ve içten olun vakit geçirirkende yatakta da
00 Yorumla
1 yılkadınlar bu tür ilişkide daha çok duygusal olarak bağlanıyor ancak erkeklerin bağlanma ihtimalleri düşük
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sizinki bir nevi fb ilişkisi olmuş o kişinin sana karşı hissettiği duygusal birşeyler olsa senin çabalarının göstermene gerek kalmadan duygusal bir ilişki başlardı zaten senln iş olmaz hacı kandırma kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 ayDüşünce, fikir, ideal Birliği var ise ve ritim uyumumuz oluşuyor ise mükemmel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySaçma. cinsellik yaıyorken zaten duygusal bir bağ da oluşuyor. Ne yani birisi sizin kukunuzu yalarken dudaklarınızdan öperken bir bağ hissetmiyorsanız siz bir cesetsiniz mq.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zor cinsellik dışına çıkman gerek ama bu riskli doğuya bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılTabi ki çevrilebilir, sonuçta duyguların sonucu oluşan eylem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılSalt cinsellik temelli bir ilişki duygusal formata evrilmez bence.
00 Yorumla o kadar sürtünme ve yakınlaşma boşalma sonucu olur elbette
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Olmuş bıtmıs iş sanmam ulaşacağı noktaya çoktan varmış yanı merak ettıgı bırsey kalmamıskı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlabilir. Cinsel açıdan her istediğinde ulaşabilir olmamalısın bence.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ciddi ilişkiye gitme ihtimali de var sıkılıp ayrılma ihtimali de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılceviremezsin seks için senle olan adam seninle sevgi bagı kurmaz. türk kızları şunu anlamamakta ısrar ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu şekilde ilişkimin olmasını ve böyle bağlanmayı istiyorum ama birini bulamıyorum :/
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılZamanla bağımlılık yapar evet ama ikinizin de mutlu olması gerekiyor
00 Yorumla
1 yılÇevire bilir bu kişiden kişiye değişir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı.
1 yılZamanında hoşlanıyorsa şimdi niye hoşlanmıyormuş.
010 Yorumla
Soran1 yılHâla hoşlanıyor olabilir. Biz sevgili olmayı denedik ama çok toksik bir ilişkimiz vardı çok kısa sürdü zaten 2 3 hafta falan. Sonra ayrıldık ama ten uyumumuz iyi olduğu için görüşmeye karar verdik. Tekrar olur mu onu merak ediyorum.
- 1 yıl
Olmayan şeyi oldurmaya çalışmaktansa hali hazırdakini devam ettirmek iyidir. Ama bir gün o da bitecek emin ol. Aynısını yaşadım çünkü.
- 1 yıl
Oda mi bitcek neden ki
- 1 yıl
@KelebekBlossom İki kişiden biri başkasını bulunca diğerini silecek.
- 1 yıl
Neden üzücü bu
- 1 yıl
Kalbim kırıldı
- 1 yıl
@KelebekBlossom Hayat böyle bir tiyatrodan ibaret maalesef.
- 1 yıl
@KelebekBlossom Oyuncular henüz değişmemişken tadını çıkartmaya bak.
- 1 yıl
Benim yok. olanlara bol şans bı gün bitcek madem geçen günlerin kıymeti bilinsin
- 1 yıl
@KelebekBlossom Aynen
siz zaten sevgilisiniz sadece adını koymamışsınız
09 Yorumla
Soran1 yılHayır işte değiliz. Benim bu şartlarda sevgili olmayacagimi çok iyi biliyor
Soran1 yılYani böyle bir ilişkiye sevgililik demeyeceğimi biliyor.
Soran1 yılHayır tabiki de daha çok yeni
Soran1 yılAhahahhahhs neden
6 ayevet cinsellik duygusal bağda verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
8 ayÇok çok zordur olması pek mümkün değil
00 Yorumla Fbden ilerisi olmaz gibi
00 Yorumla
1 yıleviremezsin net
00 Yorumla
1 yılCinselikde istek arzular zaten duygugusuz olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dönüşebilir ama gatantisi yok
00 YorumlaBoşalmak kadar rahat bişey mi var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. atm istedigim iliskii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılZamanla olması mümkün. Güzel de olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılasla benim gibi geçmişe bakmayan seven zor
00 Yorumla
1 yılÇok zor ama imkansız değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİkisi farklı şey
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adana açıl, ona yürü anlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılzor seni zaten cepte görüyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılılk sevgılın veya askınmı pekı?
00 Yorumla
8 ayÇok zor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
8 ayzor iş
00 Yorumla
1 yılSanmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bazen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHayir
00 Yorumla
1 yılOlabilir
00 Yorumla
1 yılÇevirmek lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir çok verme
00 Yorumla
1 yılsev yeter
00 Yorumla
1 yılHayir tabuu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZorr.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCok kolaydir zaten sevgili sayilursiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İmkansız gibi
00 Yorumla
10 ayDönüştüğü pluyor