Cinsel Yaşam Cinsellik için duygusallık şart mı? Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Güncellemeler1 yıl Güncel Cinsellik için duygusallık şart mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Benim için evet yoksa gerçekten bir şey anlamazsın emin ol 0 0 Yorumla
PrettySam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% 1 yıl Şöyle düşün, açsın ama miden dolsun diye sevmediğin yemeği yiyorsun. Bide sevdiğin hazaldığın yemeyi yemek var. Hangisi sence? 0 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bazısı için şart, bazısı için değil 2 5 Yorumla Egitimcııı 1 yıl 🤔 Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl Öyle ama her insanın hisleri farklı ben duygusuz yapamam mesela Yorumla Egitimcııı 1 yıl Çok beğensen? Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl Bilemedim :) Yorumla Egitimcııı 1 yıl Bende😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence evet kesinlikle 0 2 Yorumla Egitimcııı 1 yıl Neden? Sadece beğenmek yetmezmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır duygusallık şart Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Benim için evet yoksa gerçekten bir şey anlamazsın emin ol
Şöyle düşün, açsın ama miden dolsun diye sevmediğin yemeği yiyorsun. Bide sevdiğin hazaldığın yemeyi yemek var. Hangisi sence?
Bazısı için şart, bazısı için değil
🤔
Öyle ama her insanın hisleri farklı ben duygusuz yapamam mesela
Çok beğensen?
Bilemedim :)
Bende😁
Bence evet kesinlikle
Neden? Sadece beğenmek yetmezmi
Hayır duygusallık şart