Kocamın hiç fantezi dünyası yok, ayrıca onun için çuval da giysem aynı, seksi kıyafetler de giysem aynı. Bu odunluk değil mi?

Ben fıkır fıkır, cilveli, evde seksi kıyafetler giymeyi seven, bakımlı, enerjik bir kadınım. Evlenmeden önce de sürekli kafamda fanteziler kurardım, evlenince şöyle giyinirim, kocam bana böyle yapar diye düşünürdüm ama gel gelelim kocam asla böyle biri değil. Seksi kıyafetler de giysem aynı, çuval da giysem aynı tepkisizlik var. Hatta seksi giyindiğimde (göğüslerim ve kalçam büyük, çekici göründüğümü bilirim yani) üşüteceksin üzerine bir şey giyin diyor. Daha evleneli birkaç ay oldu, genelde iki günde bir ilişkiye giriyoruz, erken boşalma sorunu da hala çözülmedi. Üst üste yaparsak bu sefer erken boşalmaz diye düşünüyorum bu sefer de erekte olmuyor ve hayal dünyası sıfır. Bugün biraz fantezilerimden bahsettim benim böyle bir hayal dünyam yok. Ben sadece seni arzuladığımı hissediyorum, o zaman da ilişkiye giriyoruz o kadar dedi. Onda da sadece misyoner pozisyonu başka pozisyon da yok. Bir kere farklı denemeye çalışmıştı ama onda da hem ereksiyonunu kaybetti, hem beceremedi sonra biz yine monotonluğa devam. Ben beni masaya dayasın, mutfakta gelsin arkamdan, duşta yapalım istiyorum, seksi kıyafetler giydiğimde direkt dudaklarıma yapışsın istiyorum ama hiçbiri yok. Erken boşaldığı için orgazm da olamıyorum, kendni mahcup hissedip sonra bana oral yapıyor ama modum düşmüş oluyor orgazm olmuşum gibi mecbur rol yapıyorum. Kocam bana çok aşık bunu biliyorum, hissediyorum, ben de onu seviyorum ama ne romantik ne de o erkeksiliğini hissedemiyorum, canım çok sıkkın. Onun da benim de ilk cinsel ilişkimiz, ikimiz de muhafazakarız o yüzden kendimizi evlenene kadar korumuş insanlarız ama bu nedir böyle ya. Mesela neyimi arzuladın, hiç belli etmedin diyorum bir şey yapmana gerek yok ben zaten seni hep çekici buluyorum diyor bu kadar. Yatakta tek pozisyonla, bir de üstüne erken boşalmayla seks hayatı mı olur? Ben büyük hayal kırıklığına uğradım. Daha önce seks hayatı olmadığı için çılgınlar gibi her şeyi deneriz diye hayal ediyordum , sadece seks sıklığı dışında ki ona da seks denirse başka bir atraksiyon yok. Ben şimdi napıcam, bu adam düzelmez mi?

Kocamın hiç fantezi dünyası yok, ayrıca onun için çuval da giysem aynı, seksi kıyafetler de giysem aynı. Bu odunluk değil mi?