- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde mutlu olamama zor olur, bir ihtimal ten uyumsuzluğu olabilir, bir kere başıma geldi sevişme safhası eziyet gibiydi ama ilişki kısmı en zevk aldığım kadın oydu. Ten uyumsuzluğu olsa bile zamanla geçebilir belki ya da azalır. Cinsel ağırlıklı birliktelikse mutlu edememenün yanında başka sevmediğim huyları da olursa bir bahaneyle ilişkiyi sonlandırırım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden mutlu edememişim peki?
Benim isteklerimmi fazla?
Yoksa isteklerime uygun ama omu yetersiz?
Bilmiyormu acaba ondan mı eksik kaldı?
Kafamda deli sorular?🤔14 Yorumla- +1 yıl
Görüşmeyi kesmem
- +1 yıl
Eig beni seçmemişsin 😀
+1 yılVajinayi somurmayi ve klitorisi vakumlamak istedim utanirim defi direk gorusmeyi kestim
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İliski seksten ibaret degil ki
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEderdim. her şey seks değil
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam tabii ki görüşürüm. Ama sıradan bir ilişki ise kendisine tarzım olmayan bu şarkıyı armağan ederim ;
https://www.youtube.com/watch?v=VEoRVeIweZc11 Yorumlasorunda bu zaten kafa dengi partner bulmak zor
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle...
+1 yılÖyle bir ihtimal olamaz. Erkek için tabi kaliteli seks yaparsa bi erkeği mutlu edemicek kadın yok
12 Yorumla- +1 yıl
Dana ya girer gibi girmeden. Ufak dokunuşlar. Kadının sadece bedenini değil ruhunuda okşayarak. Kulağına onla ilgili beğenilerini fısıldayarak ve haz noktalarının hepsiye ilgilenerek en azı yarım saat olmak üzere ön sevişmeli. Ve kadının kulak memesi kıvamına getirdikten sonra ona istediği orgazma ulaştırmak. Ve herşet bittğinde yine ona sarılıp nasıl harika bir kadın olduğunu gerek fiziksel gerek sözlerle hissettirmek. Başından sonuna 3 saat🙈🙈🙈
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Her şey seks değil ki, sevgi saygı olmalı, bir ker seks kötü oldu diye görüşmemek ne kadar bencil bir şey. İşi gücü seks mi bu insanların, sadece 10 dk için mi birlikte oluyorlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Herhangi bir mazereti yoksa görüşmem arkadaşlık bağım varsa görüşürüz çünkü bir geçmişimiz varsa silemeyiz
00 Yorumla
+1 yılPartnerim sevdiğim kadınsa olabilir. Seks önemli fakat her şey değil.
00 Yorumla
+1 yılsoyle konuyu acmak isterim. cunku mutlu edememe sebebleri de onemli kesin karar icin.
https://voca. ro/1fs9zSHICMNJ01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılönce oturup düşünmek gerekiyor! hata nerede ve kimde? hatayı düzeltmeden karar vermemek gerekir, ha baktın düzelmiyor yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılpotansiyel varsa evet yoksa hayır
12 Yorumla- +1 yıl
belki tecrübesizdir ama tutkuludur çabalıyordur onun tadı ayrı
mutlu ederim hanıma hizmet vatana hizmettir
12 Yorumla
+1 yılseks yaptığım için omzumda taşırım kadını :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. degıstırmeye calısırım degısmıyorsa ılgımı azaltırım
elımın altında dursun00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılEğer sohbeti ve karakteri düzgünse arkadaş olarak evet ama bir daha sevgililik olmaz
00 Yorumla
+1 yılSekste mutsuz nasıl olunuyor ki şehvet harika bir duygu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sadece cinsellik için görüşüyorsak devam etmem.. ama seviyorsam devam ederim 😇
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok uzun sürmez, bi bahane bulur ayrılırım, mesela merkez bankası faşzi 75 puan indirmiş ama sen buna bi tepki vermiyosun ha diyip😆
00 Yorumla
+1 yılPartnerimle olan ilişkime bağlı eğer sevgilimse birşeyleri çözmeye düzeltmeye çalışırım deneyimsizse öğretirim ama f*ck çokta takmam mecbur kalmadıkça da pek görüşmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks parterlerim olamaz. Çünkü ben ömürlük ilişkilerden yanayım.
00 Yorumlasadece cinsellikte değil diğer konularda da mutlu etmezse görüşmeyi keserim
30 Yorumlaher şey seks degil ilki güven samimiyet hisler daha önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNirham bir dusunceni cok merak ediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Neymiş
Etmem tabiiki de sen ne yaparsın
00 Yorumla
+1 yılEtmem kesinlikle görüşmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Ederim her şey Seksten ibaret değil ya
00 YorumlaParasını yersin başkasıyla olursun
00 Yorumlaseks i başka partner ile devam ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşürüm ama cinselliği bitiririm
00 Yorumla
+1 yılMutluluk verilmez alınır 😀
00 Yorumla
+1 yılTek amacım cinsellikse hayır
00 YorumlaHayır devam etmem
10 Yorumla
+1 yılEtmem
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seviyorsam devam eder yönlendiririm
00 Yorumla
+1 yılEtmem
02 Yorumla- +1 yıl
Doyurmak önemli
+1 yılSeks içinse hayır
01 Yorumla
+1 yılher şey seks değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Dogrusunu gosteririm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tabiki hayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Tabiki hayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi