Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSadece seks için benimle birlikte olanın yanında bende sadece seks için bulunurum. Ona karşı birsey hissetmem.. Düzenli olarak sevisiriz ya da başka her türlü şey.. Ona bir duygu beslemem..
Eğer en ufacık bir duygu kırıntısı oluşursa içimde ilişkiyi sonlandırırım.. Çünkü ikimiz arasında ki amaç belli.. O bana aşık değilken, sadece sevismek icin birlikteyken tutup ben ona aşık olamam.. Bu bana saygısızlık. Katlanamam böyle bir şeye..71 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken budur, herkezde bu irade olmuyo genelde öyle başlanır sonra farklı beklentilere girilir oysa ben evli olduğumu baştan söylemişimdir sevgililik bana göre değil o yüzden ilşki sonlanır
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeviyorsam evet sürdürürüm onun beni sevip sevmemesi önemli değil
Önemli olan şeyi ben seviyor muyum eğer beni seviyorsan tamam bitmiştir benim cinsellik için ihtiyacım olan tek şey karşı tarafa duygusal olarak bir şeyler duymak çekim hissetmek ben bunu hissediyorsam tamamdır karşı taraf beni seviyor mu sevmiyor mu bana gelecek veriyor mu vermiyor mu önemli değil.45 Yorumla- +1 yıl
Seni sevmeyen biri kullanıyordur. Bunun senin için önemi olmalı çünkü her an başkasına gitme ihtimali var. Hatta gidecektir bir gün zaten.
Cevap sahibi+1 yılGitsin zaten benim olmamıştır ki
- +1 yıl
O zaman neden seni kullanıp bir kenara atmasına izin veresin? Neden kendine değer vermiyor ve sevmiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBu değerle alakalı değil Daha çok sevmekle alakalı bir şey benim sevgim biraz değişik normal insanların ki gibi değil daha büyük seviyorum daha tutkulu mesela birisini seviyorum ya beklentilerim sıfırlanıyor o kişiye karşı bana karşı bir ciddiyet beslemesini beklemiyorum istediğim tek şey ona olan sevgi ve saygı duyması başka hiçbir şey değil eğer olurda cinsel ilişki filan yaşarsak mesela karşılık beklemem yani evet ben seviyorum aşık oldum yaşıyorum ama karşı tarafın ne düşündüğü umrumda değil
- +1 yıl
Bu sana sadece zarar verir ve seni küçük düşürür o kadar. Sevmek adına yaptıklarına karşındaki değer vermiyorsa bir anlamı yok. O an belki mutlu olursun. Sonrası ise koca bir hüzün mutsuzluk ve acı olur. Bunu kendin seçtiğin içinde tek suçlusu sen olursun. Şu an saba boş geliyor ama ilerde ne demek istediğimi anlayacaksın...
Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgilim olana kadar sürdürürüm yalan yok. Hatta eli ayağı düzgün birisi ise hiçbir şikayetim olmaz seve seve sürdürürüm.
13 Yorumla- +1 yıl
Şu an şaşırdım, seni daha aşk adamı sanıyordum. Duygular hisler önceliğin sanmıştım.
- +1 yıl
Anladım peki
+1 yılDuygusal bir beklentiye girmeden
2 tarafta bu yüzden bir araya geliyorsa sürdürülebilir.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Tica ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
84Cevap
- Cinsellik konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılFB ve FWB ilişkileri bu amaçla yaanıyor zaten. Karşılıklı zevk alıp veriyorsak illa duygusallık olmak zorunda değil bence.
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki benim de amacım seks olduğu için anlaşma tamam
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin bir yeri ve zamanı var tek gecelik ilişki yaşamak isteyen bir kadına aşık olursa o zaman daha kötüye gidiyor Artık bu devirde sadece iki sohbet edip birbiriyle yatanlar var seks için yalan söylemeye gerek yok hayatı yalan insanlar var burada özel hayatlarimizda evli olupta eşini aldatanlar mi ararsin sonra gururdan bahsedenler evli bir kadınla yakinlasmadim bu yüzden fakat etrafımda çok arkadaşım evli kadınlarla birlikte oldu burada kim suçlu erkekler mi kadinlar mi değişik bir yorumum daha
10 Yorumla Yani partnerin bana yatakta ki olan uyumu iyiyse sürdürürüm. Duygusal bir şey beslemeden sadece birbirimizi doyururuz ve o iş orada biter. Ondan sonra ki bir görüşmemiz diğer seks gününe ve isteğine kadar. Harici asla görüşme, konuşma veya bağlanma olmaz.
16 Yorumla- +1 yıl
Duygu olmadan cinsellik eksik kalmıyor mu?
- +1 yıl
Hayır eksik kalmıyor. Daha önce ki zamanlar da sadece seks için görüştüğüm partnerim vardı. Sekste iyiydik ve birbirimizi tamamlıyorduk. Duygu vardı ama aşkta ki gibi sürekli devam eden hatırlanabilir duygu yok. Arzulamanın getirdiği cinsel çekimin yatakta ki geçici duyguları gibi bir şey oluyor.
- +1 yıl
İlginç ve bunu her kadın kabul etmez bence...
- +1 yıl
Yani orası öyle her kadın kabul etmiyor :) Kabul eden kadınların sayısı da epeyce var ama. Bunu kabul eden kadınların genel de düşüncesi şöyle oluyor ben bir işe girdim çalışıyorum işimi ve patronumu seviyorum diyor :) sadece tanıştığı kişiyi çok iyi buluyor ve sürekli onunla ilişki yaşıyor. Düzenli bir iş hayatı gibi :))
- +1 yıl
Bu daha saçma bunu is olarak görmesi ve tuhaf...
+1 yılSeks duygusal bir şey benim için.
Özel ve deger verdigim biri ile ancak mümkün.
Parali seks bir tiyatrodan başka bir şey degil.
Sahte inlemeler ve duygusuz bosalma.
Bir çocuğa verilen yalanci meme neyse paralı seks de aynısıdır.
Seks anlamdır, tutkudur, sevgi, aşk ve saygıdır.
Seks menekşe tarlalarının kokusunu partnerinden almaktır..10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle biri oldu. İkimizde sadece seks için bir arada olduğumuzu bildiğimiz için sorun olmadı.
Ama adını aşk koyup sadece cinsellik için benimle olduğunu anlarsam ilişki biter. Adı ne ise ilişki o şekilde yürümeli.18 Yorumla- +1 yıl
Sevgi his olmadan cinsellik eksik kalmaz mı?
- +1 yıl
Zaten bu sebeple aşk varsa cinsellik benim için hikayedir diyorum patron. Cinsellik olmadan aşık olduğum kişiyle bir ömür geçirebilirim.
- +1 yıl
İkisi bir arada olursa daha güzel olur patron.
- +1 yıl
Onu da kısa süre yaşadım ve biliyorum patron. Geçmişim hep aşksız cinsellikle dolu geçti ve artık aşk yoksa cinsellik yok kısmına geldim.
- +1 yıl
Doğru karar patron.
- +1 yıl
Teşekkür ederim patronum sen bu işi biliyorsun ☺️
- +1 yıl
Biraz anlıyorum...
- +1 yıl
☺️☺️
+1 yılO ilişkinin adı farklı olur zaten..
Duygusal bir şey hissetmem mümkün olmaz.. Yataktan yatağa..18 Yorumla- +1 yıl
Devam edersin yani..
- +1 yıl
Etmem sanırım..
Yaşamadım hiç çünkü.. - +1 yıl
Yaşamayı tercih eder miydiniz?
- +1 yıl
Hayır, etmezdim..
Tek gecelik ilişki yaşadığım olmuştur ama bu öyle bir şey değil.. - +1 yıl
Tel gecelik ilişkilerde aynı kategoriye girmiyor mu? Onlarda da his yok...
- +1 yıl
Değil.. Devam etmiyor ve ortada birbirini kandırma durumu yok.. Ötekinde ise ben farklı hislerle yaklaşırken o bambaşka amaçta.. Gurur kırıcı..
Şöyle şimdi..
Cinselliğin hitap ettiği duygular farklıdır..
Aşk, kalbe seslenirken cinsellik tutku ve şehvetten beslenir..
- +1 yıl
Bence al birini vur ötekine...
- +1 yıl
Vuralım peki.. :)
+1 yılKarşılıklı ihtiyaç doğrultusunda sürdürürüm ama herhangi bi gönül kayması durumunda o ya da ben hiç farketmez orada biter. Bende olmaz ona eminim ama karşımda meyillenenler oldu onlarada güzelce açıklamamı yapıp yoluma devam ettim.
12 Yorumla- +1 yıl
Sevginizi duygusuz seksctercih ediyorsun..
- +1 yıl
Sevgi için sevmek için kriterlerim var onları barındırmayanla sevgiye dayalı herhangi bir ilişki kuramam. İstesemde kuramam mantığım buna engel olur çünkü.
- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece cinsellik için birlikte olduğum kişiler var. Aramızda sevgi ve aşk olamaz. Ama saygı olmazsa olmazımız
22 Yorumla- +1 yıl
Bende bunu anlamıyorum. Sevginizi cinsellik eksik d4gil mi?
- +1 yıl
Biraz keyif alma dşueli
+1 yılSadece sekse dayalı bir ilişkiyi ben başarmam belki büyük kayıp benim için ama duygularım olmadan sadece et ve kemik yığını olurum
11 Yorumla- +1 yıl
Seninle aynı fikirdeyim duygusuz cinsellik boş...
- Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sürdürür
Kadınlar sürdürmez
Neden mi Erkeklerin işine geldiği için.
Kadınlar çok hassas ve duygusal olduğu için11 Yorumla- +1 yıl
Ayni fikirdeyim.
Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aldığım zevke bakarım gerisine bakmak kasmam beni üçe beşe bakmam farklı senaryo kurgular yapmam bu hayatta bir kere geldim bu hayatın renkleri ni zevklerini yaşamayacaksam anlamı yitik bende soyut yaşam biçimi bırakır
10 YorumlaCinsellik konusunda 463 cevap paylaştı. en son sevgilimin fackboddysi vardi zaten... onu kabul edeceksen baslayalim demisti 😁
13 Yorumla- +1 yıl
Yok artık...
Aşka pek inancım kalmadı.. sevgi ve saygı oldukça sürdürúrúm
16 Yorumla- +1 yıl
Sevgi yok sadece seks için sizinle oluyor.
- +1 yıl
Sevgisiz cinsellik isteyen kadın pek yok bilgine, para harcarsanız olur o istediğiniz.
- +1 yıl
Sense para olması lazım demek istedim.
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bana sadece seks yeterli gelmiyor artık. Bir. seyler hissetmeden salt seks yavan geliyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Sevgililer his olmayan anlamı yok bencede..
- +1 yıl
Bir et parçasından fazlası olmalı ki mastürbasyondan daha keyifli olabilsin.
Hassas bir çin porseleni gibi hata yaptığında kırılabilir olduğunu, iyi bakıp emek verdiğinde parıltısı, kalitesiyle gözümü üstünden alamayacağım biri olmalı ki ruha dokunabilsin.
Sadece penisime dokunması yetmiyor.
Yaşlanmaya başladım sanırım:) - +1 yıl
Yaşlanmak ile ilgili değil de hissetmek dokunmaktan alakalı bir durum
- Cinsellik konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılSeks arkadaşı olur sorun olmaz duyguya gerek yok seks de bence
14 Yorumla- +1 yıl
Seks olsun kafi yani, sevmek sevilmek gereksiz mi?
- +1 yıl
Ben seks in hayvani duygu olduğunu düşünüyorum sadece seks olsun diye degil sadece duyguya indirgemek istemiyorum seks i
- +1 yıl
Umarim istediğin gibi olur fakat kadınlar bu tür iliskilere socak bakmıyor
- +1 yıl
Emin ol çok sıcak bakan kadın var öyle görünmese de
+1 yılBen de sadece seks için onunla birlikte olmak istiyorsam sürdürürüm.
51 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılElinde başkası olmadığı için benimse sekste bırakırım ilişkiyi
Ama beni beğenip arzuladığı için birlikteliği sürdürüyorsa zaten evlenirim bile10 Yorumla
+1 yılSeks partneri değilim. Sadece seks için birlikte olmam.
30 Yorumla
+1 yılHayır. Ayrıca nikah yoksa bu zina oluyor zaten. Nikah varsa da cinsellik için evlenmek oluyor bu da doğru değil.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı mutluysak seve seve ki bu zamanda bunu yaşayan yaşamak isteyen çok var.
Güven anlayış ve her bayan yazabilir...10 Yorumla
+1 yılbeğendiğim ve zevk aldığım biriyle her erkek gibi sürdürürüm. Ama sadece seks için sürdüren kadını bulmak çok zor.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece seks yapılan bir ilişki, maalesef bana göre değil. Bu nedenle, evliliğimin son 7 ayı dahil olmak üzere 17 aydır kimseyle yatmadım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla sürdürmem , sevmediğim birinin bana dokunması midemin bulanmasına yetiyor
19 Yorumla- +1 yıl
Sen seviyorsun, o sevmiyor.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bundan dolayı ilişkim çabuk bitiyor
- +1 yıl
Ya sevme ya da hoslanma olmazsa zaten olmazki.
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum
- +1 yıl
Kadin oyle tatlidirki karsinda yok diyecek gucun yoktur. oyle tatli olgun bulmak cok zor genelde cikar icin simdiki dostluklar.
Cevap sahibi+1 yılDostumla ilişki yaşamam seks hiç yapmam ne alaka dostluk
Cevap sahibi+1 yılDostum olacaksa partnerim olmaz
- +1 yıl
Partner demek istedim ozur
- +1 yıl
Partnerin var mı ?
Biz buna f*ck Buddy'lik diyoruz, çokta güzel ilerliyor açıkçası yalansız dolansız bir ilişki türü
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSürmez;
O ilişki değildir ki zaten, başka birleydir10 Yorumla Böyle ilişkilerim çok oldu takılmalık f*ck ilişkisi..
10 Yorumla
+1 yılBenim birlikteliklerim öyledir genelde bide yanında samimi dostluk oluşur
10 YorumlaTamda bu aralar istediğim bu hiç aşk meşkle uğraşacak vaktim yok
10 Yorumla
+1 yılhayır karnım doyduğunda yol alırdım muhtemelen benden başkası da vardır çünkü ve ben paylaşmam.
10 Yorumla
+1 yılHayır, ben duygu beslemediğim birbiriyle ilişki yaşamam.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece seks için zamanında beraber olduğum kişiler vardı o yüzden kendimden özür diliyorum 🤣🤣
10 Yorumla Zevkli olmuyor, duygular önemli. Kadındaki sıcak bakış ve duygunun var olduğu seksin tadı çok başka…
10 YorumlaHayır mümkün olmaz her şey de beraberinde olacağım bir ilişki olsun isterim
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılOlunur bunda birsey yok zaten zamanla iki tarafda birbirinden hoslandigini etkilendigini ifade edecekdir zaten azginlik hatsafada olur aslinda böyle bir sevgilim olsun isterdim hergun sevisme sinirsiz seks 🙏🤫
10 Yorumla Hayatımda kimse yok ve Ten uyumu varsa muhabbeti de baymıyorsa evet 😏
10 Yorumla
+1 yılşuanki çoğu ilişkim öyle
41 Yorumla- +1 yıl
Sevgi olmadan zor olmuyor mu?
+1 yılBenim de niyetim sadece zevkse evet
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne güzel işte vızırtı yok gel pompa git pompa . mis.
10 Yorumla
+1 yılDuygu olmadan ben dokunamam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSurdururdum sanırım seks ihtiyaç
64 Yorumla- +1 yıl
İhtiyaç fakat özel olmadi gerekmez mi?
Cevap sahibi+1 yılSoruya göre cevap verdim yanlış biliyorum. bosandim bir arkadaşa ihtiyaç duydum ama zina yapmadım yinede. insanin yanında bir erkek olması iyi birsey kötü gözle bakılıyor
- +1 yıl
Ben o manada sormadım. Tamam cinsellik ihtiyaç kabul fakat duygu his olmadan bunu biriyle yaşamak öylesine hisler olmadan eksik kalmıyor mu yani yinede tamam budur diyebilir misin?
Cevap sahibi+1 yılDediğim sebepten dururdum ama duygusuz biriyle olmaz
+1 yılKarsilikli bir iliskiyse ve tatmin oluyorsam devam ederim.
10 YorumlaBenim de amacım sadece seks ise sürdürürüm
40 Yorumla
+1 yılhe olurum tabi ben eskort ya da f*hiseyim ya zaten
30 YorumlaSadece seks için devam ederim tabi iyiyse
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte bi yerde seks için
11 Yorumla- +1 yıl
Duygular aşk sevgi ve bağ var evlilikte sadece seks değil evlilik.
+1 yılEvet ederim ama başından bunu biliyorsam
25 Yorumla- +1 yıl
Nickimiz dikkatimi cekdi heralde taniyorsunuzdur kim oldugunu 👀😮🤫
- +1 yıl
@LongTongue anlamadım
- +1 yıl
Nickiniz diyorum belladonna yazmisinizda kim oldugunu biliyorsunuzdur dedim 😀
- +1 yıl
@LongTongue evet biliyorum
- +1 yıl
Hayraniyimdir
+1 yılHayır en güzel seks sevdiğim kişiyle olur
10 Yorumla
+1 yılHayır böyle bir ilişki istemem
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bende sadece seks istiyosam sürdürürüm
10 Yorumla
+1 yılElbette ikimizde memnun isek 😎👍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum ama sadece seks icin arzuladim birisi var
10 Yorumla
+1 yılDuruma gore değişir hissiyat onemli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılabilecek bütün fantezileri yaşarım onunla. Daha sert olurum yatakta.
10 Yorumlazor.. surmesi biraz zor olur
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBana Çok yakın biri sürdürüyor
10 Yorumla Neden olmasın, FB oluruz
10 YorumlaFB olayını herkes sever
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar sürdürmez ama erkekler sürdürür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcevap soruda saklı. sadece seks için birlikte oluyorsa devamı gelmez.
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem