İstekli ve doyumsuz biri olduğum için her an birlikte olmak isteyeceğim birini arıyorum. Karşılıklı bir şekilde hep tatmin edelim birbirimizi, fuckbody gibi. Öyle biriyle birlikte olur muydunuz? Fazla karışmayan, kıskançlık göstermeyen ama sizi maddi-manevi anlamda destekleyen biriyle yapar mısınız?Sadece cinsellik için biriyle beraber olur musunuz?
Sadece cinsellik için biriyle beraber olur musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
duygusuz bir insanın bence insanlığı çok zayıftır. bu senin dediğin tam bir duygusuzluk. ilişkiye girmek bana o kişiye bağlılığı artırıyor daha çok sevgi oluyor içimde evlilik doğanın kanunu ne düşünürseniz düşünün
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Duygulu evli çiftleri de görüyoruz, her gün kadın cinayetlerini okuyor ve izliyoruz işte. İlişkide esas olan saygıdır, sevgi zamanla oluşan bir şeydir. Siz çok genel-geçer ifadelerden bahsediyorsunuz, biraz da önyargılı tabii. İlişkiye girmek zamanla monoton bir hâl alır, sevgiyi bitirir aksine. Yoksa insanlar evlendikten sonra farklı farklı fanteziler denemezlerdi.
Aşk duygusu hissedemiyorsam eğer ve onu sadece çok arzuluyorsam bir fb ilişkisi iyi gidebilir.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fuckbody daha zevkli, daha tahrik edici geliyor kulağa nedense. Aşk duygusu elbette güzel bir şey ama ben daha çok tutku, arzu ve istekli bir şekilde beraber olma taraftarıyım. 😉